peri majestic the real

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

DNC …Συνέδριο Δημοκρατικών στο Σικάγο.

 

…Το Σικάγο τού Αλ Καπόνε έγινε Πεκίνο τού Μάο!!!

…Οι «μαφιόζοι» που «πουλάνε» κομμουνισμό!!!

…Τέλος στην αγωνία! …Επιτέλους μάθαμε το όνομα του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές. «Συγχαρητήρια» στους συνέδρους τού DNC, που, μετά από «πολύ προσεκτική ακρόαση» των πολιτικών προτάσεων μεταξύ ανύπαρκτων υποψηφίων επέλεξαν «πανηγυρικά» τη μία και μοναδική υποψήφια που τους επέβαλε το κόμμα …Συγκεκριμένα, αυτήν που τους «φόρεσαν» τα «αφεντικά» και ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος. Αυτοί, οι οποίοι πλήρωσαν αδρά για τη διεξαγωγή αυτής την παρωδίας τής δήθεν δημοκρατικής λειτουργίας. «Συγχαρητήρια» λοιπόν στους μαρξιστές συνέδρους τού Δημοκρατικού Κόμματος, οι οποίοι απέδειξαν ότι θα μπορούσαν άνετα να συμμετάσχουν στις «δημοκρατικές» διαδικασίες τού Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας!

Αυτό, το οποίο είδαμε να συμβαίνει αυτές τις ημέρες στο Σικάγο είναι πρωτοφανές για τα πολιτικά χρονικά των ΗΠΑ! Μόνον στη σταλινική Ρωσία και τη μαοϊκή Κίνα έχουμε δει τόσο πειθήνιους χειροκροτητές να παριστάνουν τους σκεπτόμενους συνέδρους μπροστά στο κολοσσιαίο «δίλημμα» της ΜΙΑΣ επιλογής! Είδαμε να γίνεται μια πανάκριβη φιέστα για να νομιμοποιήσουν κάποιοι τις παράτυπες προσωπικές επιλογές τους και να τις επιβάλουν σαν δήθεν συλλογικές κομματικές αποφάσεις. Είδαμε μια περιττή κομματική εκδήλωση, η οποία στην κυριολεξία ήταν άνευ αντικειμένου! Εάν το αντικείμενο ενός τέτοιου είδους συνεδρίου ήταν να επιλεγεί ο υποψήφιος του κόμματος για την Προεδρία των ΗΠΑ, τότε το συγκεκριμένο συνέδριο δεν είχε πλέον νόημα να πραγματοποιηθεί, γιατί το «διευθυντήριο» είχε προ πολλού επιλέξει τον «εκλεκτό» του. Εάν τα συνέδρια αυτά γίνονται για να «κονταροχτυπηθούν» μεταξύ τους οι υποψήφιοι, ώστε να κερδίσουν την υποστήριξη και βέβαια τις ψήφους των συνέδρων, στην προκειμένη περίπτωση αυτό δεν ίσχυε.

Στις ΗΠΑ —και εντός τού Δημο­κρατικού Κόμματος— ισχύει πλέον το «αποφα­σίζομεν και διατά­σσο­μεν»! …Κανονική «Κίνα» με αυθεντι­κούς μαρξιστές. Τώρα βαδί­ζουμε στους «δρόμους» τής πολιτι­κής παρακ­μής και οι δημοκρα­τικές διαδι­κασίες είναι πλέον μόνον για το «φαίνεσθαι» …Είναι για ν’ ανεβά­ζουν κάποιοι «stories» στα social media …Βιντεάκια στο ΤικΤοκ. Τώρα βρισκό­μαστε στην εποχή των «κομπάρ­σων», που για ένα χαρτζι­λίκι απλά εκτελούν τις εντολές των «αφεντικών» …Στην εποχή που αρκεί για κάποιον να δηλώνει «ήμουν κι εγώ εκεί», άσχετα εάν αυτό αφορά μια μουσική συναυλία ή ένα πολιτικό δρώμενο, το οποίο αφορά το μέλλον ενός λαού και μιας χώρας. Τώρα ο όχλος, που παριστάνει το «σώμα» των συνέδρων —όπως και στις εποχές τής παρακμής τής Ρώμης—, θα πάρει έναν «άρτον» και θα επιβεβαιώσει δια βοής τις αποφάσεις κάποιων άλλων. Όλα όσα είδαμε να συμβαίνουν στο Σικάγο έγιναν για την εξασφάλιση μιας «βιτρίνας» μιας προσχηματικής νομιμοποίησης. Να φαίνεται ότι για τις ύψιστες κομματικές επιλογές συναποφασίζουν οι οπαδοί τού κόμματος σε ανοικτές διαδικασίες και όχι οι «βαρόνοι» του πίσω από κλειστές πόρτες.

Απλά το μαρξιστικό Δημοκρατικό Κόμμα, για να μην φαίνεται τόσο «Κινέζικο», θα έπρεπε να «δείξει» τη «δημοκρατικό­τητά» του με ένα πολυδάπανο σώου, προκειμένου να πείσει τους οπαδούς του ότι εξακολουθεί να σέβεται τις δημο­κρατικές διαδικασίες και άρα τους ίδιους. Για να σώσει τα προσχήματα, κάλυψε με ένα «γυαλιστερό» καπιταλιστικό περι­τύλιγμα το «σάπιο» κομμουνιστικό του περιεχό­μενο. Όπως συμβαίνει και στο εξόχως «Δημοκρατικό» Πεκίνο, δρομο­λόγησε «ανοικτή» κομματική συνε­δρίαση, για να περάσει —σαν δήθεν ομόφωνες— τις προειλημμένες αποφά­σεις τού «Πολίτμπιρο». Παρίστανε ότι δήθεν «συνεδρίαζε» με αντικείμενο την επιλογή τού υποψηφίου του, ενώ πρακτικά αυτό δεν συνέβαινε και για το «ξεκάρφωμα» όλοι μαζί «έβριζαν» τον υποψήφιο του αντίπαλου κόμματος …Να φαίνεται ότι «μάχονται» στο επίπεδο της πολιτικής, για να κατορθώσουν να δώσουν ένα στοιχειώδες «μπόνους» στην επιλογή των «αφεντικών»! Πολιτικός λόγος δεν αναπτύχθηκε από κανέναν, γιατί δεν συνέφερε το ίδιο το κόμμα. Δεν συνέφερε κανέναν να «ξύνει» πληγές, εφόσον το κόμμα αυτό κυβερνά τις ΗΠΑ και μάλιστα με τραγικά κακό τρόπο. Το μόνο που τους απέμενε ήταν να κατηγορούν σε προσωπικό επίπεδο τον αντίπαλό τους.

Αυτά, τα οποία είδαμε στο συνέδριο αυτό ήταν πρωτοφανή. Εάν έκλεινες τα μάτια σου και δεν έβλεπες τον ομιλητή, θα νόμιζες ότι κάποιος σκληροπυρηνικός Maga Republican «σφυροκοπά» την Κυβέρνηση του Μπάιντεν …Τα άνοιγες και έβλεπες την αντιπρόεδρο αυτής της Κυβέρνησης να μιλάει …Εάν έκλεινες τα μάτια, θα άκουγες κάποιον να «καταριέται» το παρελθόν, οραματιζόμενος ένα όμορφο μέλλον …και, εάν τα άνοιγες, θα έβλεπες να μιλάει αυτή η οποία είχε την εξουσία σ’ αυτό το παρελθόν. Είδαμε όλους τους Δημοκρατικούς ομιλητές να μιλάνε σαν να είναι μια «παρθένος» αντιπολίτευση που θέλει να τ’ αλλάξει όλα, ενώ στην πραγματικότητα οι αλλαγές που πρότειναν όλοι αυτοί αφορούν πρωτίστως τους ίδιους. Το «άλλοθι» για να τα κάνουν όλα αυτά; …Ο Τράμπ! Η θητεία του ήταν η «σχισμή» τού παρελθόντος στο οποίο ΟΛΟΙ αναφέρονταν. Με αυτόν τον γελοίο τρόπο θέλησαν ν’ αποφύγουν την αυτοκριτική τους και να δώσουν «φόρα» σε μια υποψήφια, την οποία κανένας δεν την επέλεξε ως τέτοια και κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει στις προσεχείς εκλογές.

How 'The Godfather' used Italian culture to reinvent the Mafia story : NPR Κατά τα άλλα γίναμε μάρτυρες ενός βρωμερού υπερθεάματος νεοπλουτισμού, εξαιτίας τής απίστευτης διαφθοράς που έχει καταλύσει τα πάντα. Είδαμε συγκεντρωμένο σ’ έναν χώρο ολόκληρο το star system τού αμερικανικού πολιτικού υποκόσμου! …Τους διαβόητους «νονούς» τού παγκόσμιου πολιτικού εγκλήματος! …Τους μαρξιστές, οι οποίοι απλά —λόγω καπιταλισμού— δεν έχουν λόγο να «κρύβουν» τ’ αποκτήματά τους όπως οι Κινέζοι ομοϊδεάτες τους. Είδαμε να συρρέουν στον συνεδριακό χώρο όλοι οι πολιτικοί τού κόμματος με τις κουστωδίες τους …Αλαζόνες και με την αίσθηση της παντοδυναμίας, σαν «capo» των μαφιόζικων οικογε­νειών.

Αυτοί οι «capo» τού Δημο­κρατικού κόμματος μοιάζουν πιο πολύ με κακοποιούς τού παρελθόντος παρά με πολιτικό προσωπικό, που στοχεύει στη λύση των εθνικών και κοινωνικών προβλημάτων τής χώρας. Όλοι τους με δεκάδες πάνοπλους «μπράβους» να τους περιστοιχίζουν γύρω από θωρακισμένα αυτοκίνητα. Όλοι τους άεργοι, ανεπάγγελτοι και τεμπέληδες, αλλά μυστηριωδώς δισεκατομμυριούχοι. Όλοι τους επαγγελματίες πολιτικοί και, χωρίς ποτέ να έχουν ασκήσει κάποια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, εμφανίζονται ως δισεκατομμυριούχοι! …Εύκολα πράγματα στην εποχή τής απόλυτης παρακμής τού Χριστιανισμού και της διαφθοράς! …Εύκολα πράγματα όταν τα «αφεντικά» σου είναι οι τοκογλύφοι ιδιοκτήτες των παγκόσμιων «πλυντηρίων» βρώμικου χρήματος.

Με αυτές τις «πλάτες» όλοι οι πολιτικοί «μαφιόζοι» βρίσκουν τον τρόπο να ροκανίσουν τη «λεία» τους, χωρίς ν’ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον νόμο. Όλοι έχουν μάθει τις ασφαλείς μεθόδους να «νομιμοποιούν» και να εμφανίζουν σαν δήθεν «καθαρά τα χρήματα της διαφθοράς τους …Έχουν μάθει τον «τυφλοσούρτη» τής δήθεν «συγγραφής βιβλίων» και των «πληρωμένων ομιλιών» και «ξεπλένουν» χρήμα. Πουλάνε δήθεν εκατομμύρια βιβλίων σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν ΠΟΤΕ για τις απόψεις τους …Άπειρα βιβλία, τα οποία στην πραγματικότητα γίνονται πολτός, για να δικαιολογούν τεράστια έσοδα, τα οποία «καλύπτουν» και βέβαια νομιμοποιούν τα κλοπιμαία τής διαφθοράς! Το ίδιο γίνεται και με τις επί πληρωμή «ομιλίες! Αυτοί, που, όταν ήταν εν ενεργεία πολιτικοί, έπρεπε να πιέσουν και να σύρουν τους πολίτες για να πάνε να τους ακούσουν, ξαφνικά δέχονται απ’ αυτούς ατόφιο «χρυσάφι» για να τους ακούσουν ως απόμαχους «Νέστορες» της πολιτικής! Αυτό είναι το κόλπο με της πληρωμένες ομιλίες. Οι ίδιοι «παρακαλάνε» να τους καλέσουν κάπου, για να ορίσουν μόνοι τους το ποσό που τους χρειάζεται για να δικαιολογήσουν!

Αυτοί είναι οι «κάπο» των «οικογενειών» των Αμερικανών μαφιόζων τής πολιτικής. Στους δρόμους και στα πολυτελή ξενοδοχεία τού Σικάγο όπου κυριαρχούσαν κάποτε οι Καπόνε, οι Μπονάνο, οι Γκαμπίνο, οι Τζενοβέζε, τώρα τους διαδέχθηκαν οι —πολύ πιο βρώμικοι— διεφθαρμένοι πολιτικοί …Τους διαδέχθηκαν οι Ομπάμα, οι Κλίντον, οι Πελόσι, οι Μπάιντεν κλπ. …Οι «αμερικανικές βιτρίνες» τού κόμματος των Σιωνιστών τοκογλύφων! Στον τομέα αυτόν βέβαια δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα …Τους πιστολάδες μπορεί να τούς διαδέχθηκαν οι πολιτικοί, αλλά τα «αφεντικά» που βρίσκονται πίσω τους παραμένουν τα ίδια, εφόσον αυτοί είναι που μπορούν να «ξεπλένουν» τα χρήματα που κερδίζουν οι κακοποιοί από τα εγκλήματά τους. Αυτό γινόταν τότε και αυτό γίνεται και σήμερα. Αυτών των «αφεντικών» το κόμμα οργάνωσε αυτήν τη «μάζωξη» των πολιτικών «μαφιόζων» στο Σικάγο …Το κόμμα το οποίο στην κυριολεξία είναι ιδιοκτησία των Σιωνιστών!!!…

…Το κόμμα τού Κίσινγκερ, το οποίο σήμερα το διευθύνει ο Εβραίος Σούμερ …Το κόμμα του οποίου την πολιτική χαράσσει το σιωνιστικό «διευθυντήριο» —εντός κι εκτός των ΗΠΑ— …Το «διευθυντήριο» που διατάζει ιδιω­τικούς πολέμους, για κονο­μάνε οι Εβραίοι Φινκ τής Μπλακ Ροκ …Το «διευθυντήριο» που δίνει στον Εβραίο Νετανιάχου την «άδεια» να κάνει εθνοκαθάρσεις, χωρίς να κινδυνεύει από τα Διεθνή Δικαστήρια …Το «διευθυντήριο» που μόλυνε με τα δήθεν «εμβόλια» του Εβραίου Μπουρλά υποχρεωτικά ολόκληρη την ανθρωπότητα! Σε αυτό το «διευθυντήριο», που κυβερνά τις ΗΠΑ και το οποίο ελέγχει απόλυτα τη Νέα Τάξη, συμμετέχουν ΜΟΝΟΝ Εβραίοι! …Από τον Μπλίνκεν, τον Σάλιβαν και τη Νιούλαντ μέχρι τον Νετανιάχου.

Αυτό το «διευθυντήριο» ανέλαβε το τεράστιο κόστος αυτής της ανώφελης πολιτικής εκδήλωσης. Κόστος τεράστιο, γιατί οι σύνεδροι απ’ όλη τη χώρα θα είχαν ανάγκη κι από λίγο «θέαμα» εκτός από τον «άρτο» τού χαρτζιλικιού. Πρέπει οι βίζιτες του Midwest να έκαναν χρυσές δουλειές στο όνομα της Δημοκρατίας. Οι πρόσφατες γνωριμίες από το Νταβός τού WEF πρέπει να «αναθερμάνθηκαν» στο Σικάγο. Εφόσον καλύφθηκαν οι «πολιτικές» ανάγκες των συνέδρων, τα ΜΜΕ θ’ αναλάμβαναν να διαφημίσουν το συνέδριο και να «μεταφέρουν» στον κόσμο την επιλογή των «αφεντικών». Υπήρχε σοβαρός λόγος που αυτό το The Godfather: Five Families | The Godfather Wiki | Fandom «διευθυντήριο» «επένδυσε» σ’ αυτό το πολυδά­πανο «σώου», γιατί αυτήν τη στιγμή κινδυνεύει να χάσει την εξουσία. Εξαιτίας τού φόβου αυτού αποφάσισε να πετάξει από το «τρένο» τον γέρο τού Αλτσχάιμερ και να τοποθετήσει στη θέση του τη χαζή που χαχανίζει! …Εγγυημένος ο έλεγχός της, γιατί θα φροντίζει γι’ αυτό ο wannabe «Πρώτος Κύριος» των ΗΠΑ …Ο Εβραίος, που, πριν παντρευτεί την Καμάλα, είχε χωρίσει με τη γυναίκα του, γιατί «γκάστρωσε» τη babysitter τους! …Άλλος ένας «ασυγκράτητος» Εβραίος, όπως ο Επστάιν, ο Γούντι Άλεν ή ο Στρος Καν!

Αυτοί ήταν οι «οικοδεσπότες» στην «μάζωξη» του Σικάγο …Αυτοί κουβάλησαν τους «σταρ» τού κόμματός τους για να επιβάλουν στους συνέδρους την επιλογή που έγινε γι’ αυτούς χωρίς αυτούς. Μιλάμε για τεράστια δαπάνη, γιατί όλοι αυτοί οι νεόπλουτοι μεγιστάνες είναι πανάκριβοι στις μετακινήσεις τους και τη φιλοξενία τους. «Στρατούς» σωματοφυλάκων και παρατρεχάμενων κουβαλάνε όλοι αυτοί μαζί τους. Μετακινούνται με στόλους αυτοκινήτων, που, εάν δεν φύγει ο προηγούμενος, δεν μπορεί να προσεγγίσει ο επόμενος. Τόσο όπλα και τόσα θωρακισμένα αυτοκίνητα μαζεμένα είχε να «δει» το Σικάγο από την εποχή που γινόταν οι πόλεμοι των μαφιόζων στους δρόμους του. Αυτοί είναι οι σύγχρονοι «μαφιόζοι» που μετά από έναν αιώνα συγκεντρώθηκαν στην πόλη του Αλ Καπόνε, των Μπονάνο και των Γκαμπίνο …Ποιοι είναι «capo» των πολιτικών «φαμιλιών», που έδωσαν το παρόν στους δρόμους τού Σικάγου;

«Φαμίλια Μπάιντεν». Capo: Τζο Μπάιντεν. Ό,τι και να πούμε γι’ αυτόν είναι λίγο. Κανένας άλλος Πρόεδρος δεν ευτέλισε με όλους τους τρόπους και για όλους τους λόγους το αξίωμά του όπως αυτός. «Φτηνιάρης» σε όλα τα επίπεδα. Κανένας άλλος δεν πιάστηκε τόσο φανερά να τα «παίρνει» σαν κοινός «λαδοπόντικας», που παίρνει ποσοστά από δουλειές άλλων. Διεφθαρμένος σε επίπεδο τοπικού «κοινοτάρχη», που μονίμως ζητά το κατιτίς του, για να «διευκολύνει» τους παράνομους και τους απατεώνες. Θα μπορούσε να τιμωρηθεί από τους δικούς τους ανθρώπους μόνο και μόνο για τη βλακεία του και βέβαια γιατί «χαλάει» την «πιάτσα» των «γυαλισμένων» διεφθαρμένων Προέδρων. Δεν υπάρχει «εχθρός» των ΗΠΑ που να μην τον έχει «λαδώσει» …Ουκρανοί, Ουζμπέκοι, Κινέζοι… Στο «κόλπο» έχει βάλει και την οικογένειά του. Όλοι τα παίρνουν από όλους! Ξένοι επιχειρηματίες εμφανίζονται να κάνουν πληρωμές σε ανήλικα μέλη τής οικογένειάς του! …Κανονική συμμορία, που κάνει μοιρασιές ανάμεσα στα μέλη της! …Μια οικογένεια που «ξεχνά» υπολογιστές και σημειωματάρια όπου βρει. Χάρη σ’ αυτούς τους ξεχασμένους «θησαυρούς» μάθαμε ότι ο γνωστός πορνοβοσκός και ναρκομανής Χάντερ Μπάιντεν πληρωνόταν επειδή «πουλούσε» τον πατέρα του. Χάρη στους ίδιους «θησαυρούς» μάθαμε ότι ο Μπάιντεν έκανε ντους με την κόρη του σε ηλικία που δεν ήταν τόσο «φυσιολογική»! Καθόλου παράξενο για έναν άνθρωπο που του αρέσει να «μυρίζει» ανήλικα …Έναν άνθρωπο που μόλις χήρεψε παντρεύτηκε τη μπέιμπι-σίτερ των παιδιών του. Απ’ όπου και να τους πιάσεις «λερώνεσαι»! Αυτός και η οικογένεια του αυτήν τη στιγμή βρίσκονται εκτός φυλακής, απλά και μόνον επειδή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ βρίσκεται ο διεφθαρμένος Εβραίος Γκάρλαντ …Απλά και μόνον επειδή αυτός ο Εβραίος προσφέρει «γλυκιές» συμφωνίες σ’ αυτούς που επιθυμεί και διώξεις στους πολιτικούς του αντιπάλους.

DNC Day 2: 'A Lifetime of Fighting for Children and Families'«Φαμίλια Κλίντον». Capo: Μπιλ Κλίντον …Ο «κολλητός» τού Επστάιν …O άνθρωπος που ταξίδεψε με το Lolita Express περισσότερες φορές κι απ’ τον ιδιοκτήτη του …Αυτός, που τις θέλει νεαρές …Ο «δολοφόνος» τής Γιουγκοσλαβίας …Αυτός που με αιματηρές προβοκάτσιες διέλυσε ένα μεγάλο κράτος τής Ευρώπης κι έβαλε ξανά τον πόλεμο μέσα σ’ αυτήν! Αυτός ο διαβόητος εγκληματίας δεν βρίσκεται σήμερα σε κάποια φυλακή, γιατί απλά οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν «επάνω» τους την αρμοδιότητα του Διεθνούς Δικαστηρίου! …το οποίο βέβαια το επιβάλουν σε όλους τους υπόλοιπους. Αυτός είναι ο «ξεδοντιάρης» πλέον Μπιλ …«Σαλιάρης» και πολύ πλούσιος. Σε όλες τις υποθέσεις του είναι βρώμικος …Πολύ βρώμικος και περίεργα πλούσιος, εάν σκεφτεί κάποιος ότι σε όλη του τη ζωή ήταν «επαγγελματίας» πολιτικός και άρα μισθωτός. Ένας πολύ σκοτεινός και πολύ ύποπτος άνθρωπος. Περίεργοι θάνατοι συνεργατών του στο Άρκανσο συνέβαιναν κάθε φορά που γινόταν έρευνα για τις υποθέσεις του! Στην ιστορία θα μείνει για τον «λεκέ» τής Λεβίνσκι.

Χίλαρι Κλίντον …Άλλο ένα ανηλεές και άπληστο κτήνος τής ίδιας οικογένειας. Ίσως η πιο μισητή γυναίκα στις ΗΠΑ και όχι μόνον. Αυτή είναι που διέλυσε τη Λιβύη κι αποφάσισε προσωπικά για την εξόντωση του Καντάφι, προκειμένου ν’ αποκομίσει πολιτικά κέρδη, τα οποία νόμιζε ότι θα κεφαλαιοποιούσε, προκειμένου να τη βοηθήσουν στην υποψηφιότητά της για την Προεδρία των ΗΠΑ. Με δικούς της πολιτικούς χειρισμούς καταστράφηκαν τα κράτη τής Μέσης Ανατολής και δημιουργήθηκε το «κύμα» των εκατομμυρίων προσφύγων, το οποίο οι διάφοροι Σόρος το μετέτρεψαν σταδιακά σε ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό. Δεν βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη φυλακή για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας για τους ίδιους λόγους που δεν βρίσκεται φυλακή κι ο σύζυγός της. Όμως, θα μπορούσε να είναι φυλακή για τα mail που εξαφάνισε και τα οποία αφορούσαν την κρατική ασφάλεια …κι απλά της «συγχωρέθηκαν» όλα από το γνωστό κύκλωμα που ελέγχει το Δημοκρατικό Κόμμα. Φροντίζει για όλους ο Εβραίος Γκάρλαντ.

DNC Day 2 key moments: Obamas wow, Emhoff gets personal, a rollicking roll call - ABC News

«Φαμίλια Ομπάμα». Capo: Μπαράκ Ομπάμα. Ίσως ο χειρότερος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ …Χειρότερος για όλους —είτε για τους Αμερικανούς είτε για τον υπόλοιπο κόσμο— …Ο μετρ τής ανούσιας πολιτικής ατάκας. Είναι αυτός ο οποίος έδωσε εντολή στην Κλίντον να διαλύσει στην κυριολεξία τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Είναι αυτός που ευθύνεται στην κυριολεξία για τη σημερινή κατάντια της αμερικανικής οικονομίας …Ο «αρχιτέ­κτονας» της σημερινής κοινωνικής παρακμής των ΗΠΑ. Είναι αυτός που «έσωσε» —εις βάρος του αμερικανικού λαού— τις εβραϊκές τράπεζες, χαρίζοντάς τους τρισεκατομ­μύρια δολάρια, τα οποία ήταν αυτά που «εκτόξευσαν» το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ στο σημερινό μη διαχειρίσημο ύψος. Είναι τέλος αυτός, που, για λογαριασμό των ίδιων τοκογλύφων, έβαλε όλη τη Νότια Ευρώπη και βέβαια και την Ελλάδα στα Μνημόνια της καταστροφής. Βρίσκεται επίσης εκτός φυλακής για τους λόγους που περι­γράψαμε κι αφορούν την ειδική σχέση των ΗΠΑ με τα Διεθνή Δικαστήρια. Σήμερα είναι στην κυριο­λεξία δισεκατομμυριούχος, εφόσον η μόνη δουλειά που κάνει είναι να «ξεπλένει» χρήματα από τις «προμή­θειες» των τοκογλύφων που έσωσε. Εντύπωση έκανε πρόσφατη εκπομπή τού Τάκερ Κάρλσον, που τον παρουσίασε σαν αλητάμπουρα ομοφυλόφιλο, ο οποίος περιφερόταν στα περιθωριακά μπαρ τού Σικάγο, αναζητώντας εραστές επί πληρωμή. Διερευνάται επίσης ο ρόλος του στη δολοφονία τού προσωπικού του Σεφ.

«Αδαής, όποιος νομίζει ότι θα περιοριστούμε στα σύνορά μας» είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας σε απόφοιτους αξιωματικούς, προσθέτοντας «ποιος μπορεί να χωρίσει την Κωνσταντινούπολη από την Ιερουσαλήμ» ξεκαθάρισε ότι η χώρα του στοχεύει σε μια επιρροή που εκτείνεται πέρα από τα εθνικά σύνορα, αγκαλιάζοντας περιοχές και λαούς από τη Μέση Ανατολή έως την Αφρική!

  

Ό Ερντογάν, μιλάει εμμέσως πλην σαφώς, για θεωρία του "ζωτικού χώρου", για επέκταση και πέρα από τα σημερινά σύνορα.
Από Ελλάδα, έως Ιερουσαλήμ.
Ή παλιά Υψηλή Πύλη, strikes again.
Ποιός νοιάζεται, για υψηλή εγκληματικότητα, για φτώχεια, για μνημόνια;
Κάνεις....!!!
Gay ατζέντα, έως να σβήσει ο ήλιος.
Αμερικανιά και δηθενιά, αυτό πρεσσάρουν τα κανάλια της λίστας Πέτσα, στον κόσμο.
Πρωταγωνιστές, Κασσελάκης-Τάιλερ, guest star, ο σκύλος.
Κατά τ'άλλα, το πνεύμα του Βελουχιώτη κυριαρχεί στην αριστερά.
Εδώ γελάνε......!!!
Προσεχώς και σε τηλεοπτική σειρά

MANKO

Προσπαθούν να το περάσουν ως κοσμικό γεγονός. Προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν κάτι πολύ μεγάλο...

 

Προσπαθούν να το περάσουν ως κοσμικό γεγονός. "Λατρεμένο το απαγορευμένο" λένε. Δήθεν για να υπάρχει ενδιαφέρον. Προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν κάτι πολύ μεγάλο. Αυτό που μένει στην συνείδηση του κόσμου όμως είναι η υποκρισία της δήθεν αριστεράς. Ο Μητσοτάκης συναίνεσε με την αριστερά με την ψήφιση του άθλιου νόμου. Και η φωτογραφία; Από επαγγελματία φωτογράφο τραβήχτηκε. Δήθεν τους πάντρεψε παπάς. Ο Τάιλερ κοιτά τον "κουμπάρο" με την γραβάτα και ο Κασσελάκης τάχα μου τον "παπά" που  ο "καημένος" κρύβεται πίσω από τις κληματαριές....Πάντα Στα Αμερικάνικα πρότυπα.

 Γιατί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τον Χρυσοχοίδη του Μητσοτάκη; Γιατί κανείς μα κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Γκέι καραγκιοζιλίκια της Κρήτης...η μόνη ασχολία του Κασσελάκη είναι να προωθεί συνεχώς τη gay ατζέντα. Καμία σχέση με πολιτικές θέσεις, με την ελληνική κοινωνία και τα προβλήματά της, με εθνικές θέσεις, με οτιδήποτε ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα.

 Για αυτό εξάλλου τον έφερε ο Τσίπρας με την Ντόρα...

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

The Elites Who Want to Change The World | Victor Davis Hanson

Από παντού και ύπουλα χτυπιέται η Χώρα. Μας φέρνουν μεγάλη πείνα. Το παρακράτος της "μεγάλης επαναφοράς" ανέλαβε δράση. Άνετος ο Μητσοτάκης. Άφαντα τα κόμματα.



 
Ο Περιφερειάρχης έχει ευθύνη. τα νερά που πέφτουν στον Παγασητικό από την λίμνη Κάρλα και από άλλες περιοχές που αποστραγγίζονται δεν είναι καλά. Από τα τέλη Ιουλίου πέφτουν ψάρια στον Παγασητικό αλλά δεν έκανε τίποτα. Τώρα το πρόβλημα έγινε βουνό τεράστιο. Χθες τελικά έβαλε δίχτυ για να τα συγκρατεί. Ο κόσμος του Βόλου δεν κάνει πια μπάνιο στις παραλίες της πόλης του , αλλά πάει στις παραλίες της Λάρισας ! Όσο και να χτυπιέται ο Μπέος της Ντόρας, ότι τα νερά είναι καθαρά..
 
Ο Περιφερειάρχης είναι του Μητσοτάκη και άλλων γελοίων. Ο φανατικός της Πανώλης μιας και στην Περιφέρειά του θανατώθηκαν χιλιάδες ζώα.  Για την Πανώλη; Ο Τσιάρας θα αποφασίσει ποτέ θα λήξει. 
 
Τα πράγματα είναι ανησυχητικά. 
 
Τα πλήγματα είναι πολλά και θα συμπαρασύρουν πολλά επαγγέλματα.

Εξευγενισμός: ή αλλιώς κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική αναδι-άρθρωση μιας περιοχής χαμηλού βιοτικού επιπέδου. Κατά τη διαδικασία "εξευγενισμού" οι παλαιότεροι και πιο αδύναμοι οικονομικά πληθυσμοί εκτοπίζονται, ταυτόχρονα με την εισαγωγή επενδύσεων και κεφαλαίου. Μετά την εκκαθάριση από τους παλιούς κατοίκους, η ίδια περιοχή αναπλάθεται και "αναβαθμίζεται", με σκοπό τη δημιουργία υπεραξίας ώστε να πουληθούν γη και ακίνητα σε αγοραστές από μεσαία και ανώτερα κοινωνικά στρώματα, με μέγιστο κέρδος.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ! …«Επαγγελματίες» μαρξιστές!!!

 Ο Κασσελάκης πήγε Χανιά, ο Πολάκης επέστρεψε Αθήνα - Τους χώρισε ο... γάμος 

Κανένας περιορισμός σε τίποτε. Παντού το ψέμα «βαπτίζεται» «αναγκαίο κακό», απαραίτητο για την επίτευξη του δήθεν «καλού» και βέβαια στον υπέρτατο βαθμό η «κλάψα» και η «αυτοθυματοποίηση» είναι πάντα τα σίγουρα κι αξιόπιστα «εργαλεία». Δεν υπάρχει ηθική αναστολή για κάποιον μαρξιστή, όταν αναζητά «χώρο» για τη δραστηριοποίησή του. Είτε εκπροσωπεί «αγίους» είτε δολοφόνους, είναι το ίδιο και το αυτό. Αναζητά πάντα αυτά τα οποία χωρίζουν και διχάζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους και όχι αυτά τα οποία τους ενώνουν. Αυθαίρετα ορίζει σαν «καλό» αυτό το οποίο αφορά τους «πελάτες» του και πολεμά το «κακό», που είναι οι «απέναντι». Παντού αναζητά «δικαιώματα» που καταπα­τούνται, γιατί έχει έτοιμες τις προκάτ «καταγγελίες». Κοινωνικές τάξεις, ανθρώπινες φυλές, κόμματα, εργαζόμενοι, σύζυγοι, τέκνα, μπορούν να γίνουν «πελάτες» του.

Νίκος Παππάς: Το σχόλιο της ΝΔ μετά τη δημοσίευση της απόφασης του Ειδικού  Δικαστηρίου | Athens Voice

Στην κυριολεξία μια «σύφιλη», η οποία παρα­μορφώνει τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα! …Που δημιουργεί φανατικά «ζόμπι» τού συμφεροντολογισμού, που δεν ξέρεις πότε μιλάνε από «ευαισθησία» και πότε για να επωφεληθούν οικονομικά! …Που δεν ξέρεις πότε «κλαίνε» από πόνο ή για τις ανάγκες τής «παράστασής» τους! 

 Η μόνη λύση που έχει αυτήν τη στιγμή η ανθρωπότητα είναι ν’ αντιμετωπίσει τη «μάστιγα» του μαρξισμού …Ν’ αντιμετωπίσει αυτήν την «αρρώστια» και αυτό σημαίνει ν’ αντιμετω­πίσει τους «ιούς» της που τη «μολύνουν». Αυτοί οι «ιοί» είναι οι εκπαιδευμένοι μαρξιστές! …Εκπαιδευμένοι όχι μόνον στα καφενεία των κομμουνιστών των χαμαιτυπείων τύπου ΚΚΕ του Εβραίου Μπεναρόγια, αλλά και στα πανάκριβα Κολέγια των Σιωνιστών! …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι κάτι παιδεραστές τύπου Ντέρσοβιτς και «θεοί» είναι οι επίσης Εβραίοι «Μαρκούζε» …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι οι τοκογλύφοι τύπου Μπάφετ και «θεοί» είναι οι Εβραίοι «Φρίντμαν». Αυτοί οι μαρξιστές ήταν και είναι οι θανάσιμοι εχθροί τής ανθρωπότητας …Οι μολυσματικοί «ιοί», που βγήκαν από τα βρωμερά εβραϊκά «γκέτο» και, ξεκινώντας από τη Φρανκφούρτη —μέσω των αμερικανικών κολεγίων και των κομμουνιστικών κομμάτων—, «μόλυναν» ολόκληρη την ανθρωπότητα!
COP Talks: Larry Fink Leads CEOs Back to Dubai - Bloomberg
ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ είναι οι Εβραίοι Ζελένσκι, Μπλίνκεν, Νιούλαντ, Σάλιβαν αλλά και ο Νετανιάχου, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή «σφάζουν» σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Σόρος, ο οποίος «εμπορεύεται» εκατομμύρια ανθρώπινων ψυχών! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος δημιούργησε την παγκόσμια χρη­μα­τιστηριακή «φούσκα», η οποία απειλεί με καταστροφή τις εθνικές οικονομίες. ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπουρλά τής Φάιζερ, ο οποίος «εμβολίασε» με δηλητήριο ολόκληρη την ανθρωπότητα για να πλουτίσει! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Φινκ τής Μπλακ-Ροκ, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός σε «δολοφονίες» ολόκληρων κρατών!

Παναγιώτης Τραϊανού

 https://traianou.gr/2024/08/marxismos.html

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

RFK Jr. drops out, endorses Trump: FULL SPEECH

ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ…

 

…η σιωνιστική «σύφιλη», που κατατρώει την ανθρωπότητα!

…ο «Ψευδοπροφήτης» τής Αποκάλυψης!

Ο μαρξισμός είναι η μεγαλύτερη πνευματική «αρρώστια» που έχει αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα στη μακραίωνη ιστορία της …Ένας ιδεολογικός «Κόβιντ», που έχει παραχθεί σε «εργαστήριο» κι εξαιτίας τής Νέας Τάξης έχει μετατραπεί σε Πανδημία …Μια κοινωνική «αρρώστια» κατασκευασμένη από τους Σιωνιστές στα βρωμερά τους γκέτο …Μια πραγματική συλλογική και ατομική «σύφιλη», που οδηγεί στον «θάνατο» και δεν μπορείς να την «ξεφορτωθείς» εάν δεν υποβληθείς στην κατάλληλη «θεραπεία» …Μια «νόσος», η οποία μπαίνει μέσα σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και δραστηριότητες και τις μεταμορφώνει σε «πληγές», οι οποίες διαρκώς επεκτείνονται και μολύνουν ολόκληρο των κοινωνικό «κορμό» …Ένας «καρκίνος», που, για όσο διάστημα δεν αντιμετωπίζεται, θα «σπρώχνει» την ανθρωπότητα στην υπολειτουργία, στην «αναπηρία» και τελικά στον «θάνατο».

Η «επιτυχία» του έγκειται στο γεγονός ότι «παραπλανά» το «ανοσοποιητικό» σύστημα της ανθρώπινης κοινωνίας. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό …Ούτε ο πολιτισμός ούτε η μόρφωση μπορούν ν’ αντισταθούν στον μαρξισμό και να σταματήσουν την επέκτασή του. Γιατί; …Γιατί δεν έρχεται σε απευθείας σύγκρουση μ’ αυτά. Δεν αποτελεί ιδεολογική ή πολιτισμική πρόταση, ώστε να συγκρούεται με όμοιούς του αντιπάλους και να «σταματά» σε μια δυναμική «ισορροπία». Ο μαρξισμός είναι απλά μια πολύ κακή ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ανθρώπων, άσχετα με την ιδεολογική ή πολιτισμική άποψη που αυτοί πρεσβεύουν …Συμφεροντολογική και οπορτουνιστική νοοτροπία τεμπέληδων και πονηρών! Πονηρεύει τους ανθρώπους και τους εκπαιδεύει στο να εκμεταλλεύονται —εις βάρος των ομοίων τους— τα όποια ειδικά χαρακτηριστικά ή ιδιότητες φέρουν.

Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. – Ηellas Αυτό δεν έχει σχέση με τις ιδεολογίες που εκπροσωπεί ο καθένας απ’ αυτούς. Ακόμα κι αν αυτές είναι διαφορετικές ή ακόμα και συγκρουόμενες μεταξύ τους, οι «υπερασπιστές» τους είναι απολύτως όμοιοι μεταξύ τους! …Διαφορετικά «μαγα­ζάκια» με διαφορετικές «πραμά­τειες» ΟΜΟΙΩΝ «εμπόρων»! Φανατικός μαρξιστής μπορεί να είναι ένας θεόφτωχος, άχρηστος και αγράμματος συνδικαλιστής τής «πλέμπας» και το ίδιο φανατικός μαρξιστής μπορεί να είναι κι ένας πλούσιος γόνος απόφοιτος πανά­κριβου Κολεγίου, που αναζητά «χώρο» για να διακριθεί εις βάρος τής «πλέμπας». Αυτό είναι το «μυστικό» του! …«Ξυπνάει» τα πιο άγρια ένστικτα του ανθρώ­που …«Χτυπάει» στα αδύ­ναμα σημεία μιας κοινωνίας, η οποία εκ των δεδομένων δεν έχει λύσει τα προβλήματά της και ως εκ τούτου έχει ανοικτές «πληγές».

Εκμεταλλεύεται υπάρχοντα προ­βλήματα και δημιουργεί «ιούς»-φορείς αυτών των προβλη­μάτων. Δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη ιδιότητα που να μην μπορεί να την εκμεταλλευτεί εις βάρος τής κοινωνίας …Να μην μπορεί να τη μετατρέψει σε παρασιτικό «επάγγελμα» γι’ αυτόν που τη φέρει. Δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη σχέση που να μην μπορεί ο μαρξισμός να εκμεταλλευτεί τις «τριβές» της και να τη μετατρέψει σε «αρένα» συγκρουόμενων ατομικών και συλλογι­κών συμφερόντων. Άλλωστε και ο ίδιος σαν «ιδεολόγημα», το οποίο απλά δίνει «άλλοθι» σε άχρηστους και τεμπέληδες να εκμεταλ­λεύονται τον κόσμο, έχει «κατασκευ­αστεί» από κερδοσκόπους και παράσιτα που ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον κόσμο. Απο­τελεί πληρω­μένη «παραγ­γελία» τοκο­γλύφων σε παράσιτα και δικηγόρους …«Εφεύρημα» δικηγόρων, οι οποίοι αναζητούν «πελάτες».

Περί αυτού πρόκειται. Ο μαρξισμός είναι το «αλφαβητάρι» τού παρασι­τισμού. Είναι ένα «πακέτο», το οποίο περιέχει ολοκληρωμένο τo Know-How των νταβατζήδων, των τοκογλύφων και των προβοκατόρων των εβραϊκών γκέτο. Ιδεολογία, φτιαγμένη από δικηγόρο, έχει την ίδια αξία με σχολικό κώδικα-δεοντολογία γραμμένο από παιδεραστή! «Γλίτσα» αιώνων, η οποία κάποτε περνούσε από τον Εβραίο έμπορο πατέρα στον εκπαιδευόμενο γιο σαν εμπειρική «σοφία», την κατέγραψαν και την εμφάνισαν σαν «ιδεολόγημα» γενικής χρήσης! …Η «σοφία» των γύφτων, που καταγράφηκε από τα παιδιά τους, για να μην χαθεί σαν «κληρονομιά»! …Η ίδια «ιδεολογία» που διδάσκεται ταυτόχρονα στα πανάκριβα Κολέγια των πονηρών αστών, αλλά και στα υπόγεια των κομμουνιστικών τεμπελχανάδων.

Αυτό είναι το μυστικό τού μαρξισμού …«Κατασκευάζει» «εμπόρους» κοινωνικών προβλημάτων! …«Κατασκευάζει» πολιτικούς και κοινωνικούς «δικηγόρους»! …Δίνει την τεχνογνωσία στον κάθε πονηρό να εκμεταλλεύεται όποιον βρει μπροστά του και τυγχάνει αυτός να έχει την οποιαδήποτε διαφορά ή διένεξη μ’ έναν άλλον άνθρωπο—! …Δίνει την τεχνογνωσία-άλλοθι σε παράσιτα και τεμπέληδες να εκμεταλλεύονται τους αφελείς! Δίνει την τεχνογνωσία-άλλοθι σε κάποιους να παριστάνουν τους «δικηγόρους» των ανθρώπων και να τους μετατρέπουν σε «πελάτες» τους! «Κάθεται» επάνω στα σημεία «τριβών», τα οποία πάντα υπάρχουν σε μια κοινωνία ανθρώπων και τα μετατρέπει σε «πληγές»! Την πιο μικρή «αμυχή» μπορεί να τη μετατρέψει σε μια ανοικτή «πληγή» γεμάτη «πύον» …Το ίδιο «πύον» που υπάρχει σε όλες τις «πληγές»!

Παντού και πάντα ακολουθείται η ίδια επιχειρηματολογία και διαχείριση. Κανένας περιορισμός σε τίποτε. Παντού το ψέμα «βαπτίζεται» «αναγκαίο κακό», απαραίτητο για την επίτευξη του δήθεν «καλού» και βέβαια στον υπέρτατο βαθμό η «κλάψα» και η «αυτοθυματοποίηση» είναι πάντα τα σίγουρα κι αξιόπιστα «εργαλεία». Δεν υπάρχει ηθική αναστολή για κάποιον μαρξιστή, όταν αναζητά «χώρο» για τη δραστηριοποίησή του. Είτε εκπροσωπεί «αγίους» είτε δολοφόνους, είναι το ίδιο και το αυτό. Αναζητά πάντα αυτά τα οποία χωρίζουν και διχάζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους και όχι αυτά τα οποία τους ενώνουν. Αυθαίρετα ορίζει σαν «καλό» αυτό το οποίο αφορά τους «πελάτες» του και πολεμά το «κακό», που είναι οι «απέναντι». Παντού αναζητά «δικαιώματα» που καταπα­τούνται, γιατί έχει έτοιμες τις προκάτ «καταγγελίες». Κοινωνικές τάξεις, ανθρώπινες φυλές, κόμματα, εργαζόμενοι, σύζυγοι, τέκνα, μπορούν να γίνουν «πελάτες» του.

Όπου υπάρχει «τριβή» μεταξύ των ανθρώπων, μπορεί ο μαρξισμός —ως «ιός»— να εισέλθει στο «σώμα» και να το «μολύνει». Αυτές τις «τριβές» είναι που ενισχύει και προβάλει σε βαθμό «καρικατούρας», για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του …Για να δικαιολογήσει την «ευαισθησία» του, που «βλέπει» παντού «εχθρούς», τους οποίους τρέχει να τους αντιμετωπίσει για το «καλό» των αφελών. Παντού μπαίνει η μανιχαιστική λογική που διχάζει και οδηγεί στη σύγκρουση, η οποία συμφέρει αυτούς που την ενισχύουν και στη συνέχεια αναλαμβάνουν να τη διαχειριστούν. Τα προβλήματα με τον τρόπο αυτόν όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά αντίθετα πολλαπλασιάζονται, εφόσον μετατρέπονται σε «κεφάλαιο» κι εξασφαλίζουν τον βιοπορισμό αυτών που τα «εκμεταλλεύονται»! Δεν συμφέρει τους μαρξιστές να επιλύονται τα κοινωνικά προβλήματα, όπως δεν συμφέρει τους δικηγόρους να τα «βρίσκουν» οι πελάτες τους μεταξύ τους.

Τα αποτελέσματα της ύπαρξής του είναι τρομακτικά και τα βιώνουμε καθημερινά. Ο μαρξισμός «μπήκε» στη Δημοκρατία και την παραμόρφωσε, εφόσον, εξαιτίας του, δημιουργήθηκε η θανατηφόρα «αρρώστια» της, που ονομάζεται «κομματισμός»! Ο μαρξισμός δημιούργησε τους «επαγγελματίες» πολίτες, οι οποίοι είναι οι πολιτικοί! Ο μαρξισμός «μπήκε» στην Παραγωγή και την παραμόρφωσε, εφόσον, εξαιτίας του, δημιουργήθηκε η θανατηφόρα «αρρώστια» της που ονομάζεται «συνδικαλισμός»! Αυτός δημιούργησε τους «επαγγελματίες» εργάτες, που είναι οι συνδικαλιστές! Αυτός δημιούργησε τους επαγγελ­ματίες «υπε­ρα­σπιστές» των εγκλη­ματιών, που είναι οι δικηγόροι! Αυτός δημιούργησε τους «επαγγελ­ματίες» φυτοφά­γους, που είναι οι «βιγκάν»! Αυτός δημιούργησε τους «επαγ­γελ­­ματίες» μαύρους …Τους «επαγ­γελ­ματίες» ζωόφι­λους …Τους «επαγ­γελ­ματίες» κοι­νω­­νικούς «αγω­­νι­στές» …Τους «επαγγελ­μα­τίες» φιλά­ν­θρω­πους …Τους «επαγ­γελ­ματίες» ΛΑΘΡΟ­μετανάστες.

Δεν υπάρχει «κάστρο», το οποίο να μην το έχει «αλώσει»! …Στην κυριολεξία μια «σύφιλη», η οποία παρα­μορφώνει τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα! …Που δημιουργεί φανατικά «ζόμπι» τού συμφεροντολογισμού, που δεν ξέρεις πότε μιλάνε από «ευαισθησία» και πότε για να επωφεληθούν οικονομικά! …Που δεν ξέρεις πότε «κλαίνε» από πόνο ή για τις ανάγκες τής «παράστασής» τους! …Που δεν ξέρεις πότε επικαλούνται τον πολιτισμό μόνο και μόνο για να οδηγήσουν την κοινωνία στη βαρβαρότητα! …Που παραμορφώνουν τη σημασία των λέξεων μόνο και μόνο για να «βραχυκυκλώσουν» αυτά τα οποία ο άνθρωπος χρησιμοποιεί για άμυνες!…

…Κομμουνιστές, οι οποίοι μιλάνε για Δημοκρατία! …Διακινητές ΛΑΘΡΟμεταναστών, οι οποίοι μιλάνε για ανθρωπισμό! …Τραμπούκοι, οι οποίοι μιλάνε για ειρήνη! …Τεμπέληδες, οι οποίοι μιλάνε για την εργασία! …Πλούσιοι, οι οποίοι μιλάνε για τη φτώχεια! …Ατάλαντοι, οι οποίοι μιλάνε για την τέχνη! …Ανώμαλοι, οι οποίοι μιλάνε για τον έρωτα! …Παιδεραστές, οι οποίοι μιλάνε για την αθωότητα των παιδιών! Παντού και πάντα χρησιμοποιείται ο ίδιος «ξύλινος» λόγος και η ίδια «στείρα» επιχειρηματολογία! Απλά αλλάζουν οι ιδιότητες αυτών που περιγράφονται μέσα στον λόγο. Όλα τα άλλα είναι ίδια! Αλλάζεις τη λέξη «εργάτης» με αυτήν τού «μαύρου» ή του «βιγκάν» ή του «ΛΑΘΡΟμετανάστη» και διατηρείς το κείμενο της επιχειρηματολογίας ως έχει! Είτε υπερασπίζονται «αδικημένους» πολίτες είτε μαύρους είτε εργάτες είτε παιδιά είτε σκύλους είτε χορτοφάγους, η επιχειρηματολογία είναι copy-paste! …Οι «αδικημένοι» κι αυτοί που τους αδικούν! …Οι «αδικημένοι» πελάτες και οι «ενδιάμεσοι» υπερασπιστές τους με τις «δίκαιες» αμοιβές τους! …Οι «κλαίοντες» και οι υπερασπιστές τους! …Τα «θύματα» των κοινωνικών «ολοκαυτωμάτων» και οι υπερασπιστές τους! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ! …«Επαγγελματίες» μαρξιστές!!!

Όμως, το χειρότερο που έχει κάνει ο μαρξισμός δεν είναι όλα αυτά. Το χειρότερο είναι που μπήκε μέσα στην ίδια την προσωπική ζωή των ανθρώπων …Μπήκε στις σχέσεις των δύο φύλων και τις παραμόρφωσε …Δημιούργησε «επαγγελματίες» άνδρες, αλλά και «επαγγελματίες» γυναίκες! …Εκμεταλλεύτηκε προβλήματα αιώνων και τα μετέτρεψε σε «φάμπρικα»! Το πρακτικό αποτέλεσμα του μαρξισμού όλοι το γνωρίζουμε και ταυτόχρονα το αγνοούμε! …Το αποτέλεσμα είναι ο φεμινισμός! O μαρξισμός κατόρθωσε και μπήκε ανάμεσα στα δύο φύλα και, εκμεταλλευόμενος τις «τριβές» και τις «εντάσεις» που υπήρχαν μεταξύ τους, τις «καλούπωσε», μετατρέποντάς τες σε ΜΟΝΙΜΗ «αναπηρία»!…

Μαρξισμός, φεμινισμός και «πολιτική των ταυτοτήτων» - Μέρος 2ο -  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

…Μαρξίστριες είναι οι «επαγγελματίες» γυναίκες! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα για το γυναικείο φύλο από τον ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ! Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ είναι που «φύτεψε» την αμφισβήτηση και τη σύγκρουση στις σχέσεις τους. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ τις απομάκρυνε από τα παιδιά τους. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ τις έβγαλε από τα σπίτια τους για ν’ αγωνίζονται σκληρά για τον επιούσιο. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν οι «επαγγελματίες» γυναίκες, ήταν θέμα χρόνου ο «συνδικαλισμός» στα φύλα να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Γιατί; …Γιατί το φαινόμενο θα είχε την «προβολή» του σε ολόκληρο το φάσμα τής ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Τις «επαγγελματίες» γυναίκες τις ακολούθησαν οι «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλοι …Οι «επαγγελματίες» κτηνοβάτες …Οι «επαγγελματίες» τρανς …Όρεξη να έχουμε να προχωράει η «αρρώστια» …και το «+» στο LGBTQ+ θα αυξάνει διαρκώς την «αλυσίδα» των αρκτικόλεξων που το συνθέτουν!

Εξαιτίας αυτού του φεμινισμού φτάσαμε στο σημερινό χάλι να βγαίνουν κάποιοι ως «συνδικαλιστές» τής ανωμαλίας και να διεκδικούν ό,τι τους «κατέβει» στο κεφάλι, «δηλητηριάζοντας» τα πάντα. Ακόμα κι «επαγγελματίες»-παιδιά «κατασκευάζονται» από μαρξιστές δασκάλους! …Τα παιδιά που θέλουν να κάνουν «μηνύσεις» στους γονείς τους, όταν αυτοί δεν «σέβονται» τα δικαιώματά τους. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της μαρξιστικής ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ σκέψης!!! …Της σκέψης που μετατρέπει τους πάντες σε «πελάτες» τού μαρξισμού και τα προβλήματά τους σε «κονόμα» για τους μαρξιστές πολιτικούς «δικηγόρους»! …ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες «ευαίσθητοι» αυτής της κοινωνίας είναι μαρξιστές!!! Αυτοί —ανάμεσα στα άλλα— έσπειραν το μίσος ανάμεσα στα δύο φύλα! Το αποτέλεσμα; …Τραγικό! …Ο μαρξισμός πήρε μονιμότητα στην ανθρώπινη κοινωνία, εφόσον μόνιμα είναι και τα προβλήματά της. Τείνει να γίνει «αναπηρία» κι απαιτεί άμεση «θεραπεία», γιατί θα οδηγήσει στην καταστροφή …Μια καταστροφή, η οποία ήδη «αχνοφαίνεται». Πάρα πολλοί άνθρωποι ζουν μόνοι τους, «δηλητηριασμένοι» από το μίσος για το αντίθετο φύλο! …Άνθρωποι, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να φερθούν στην «επαφή» τους με το αντίθετο φύλο!…

Μαρξισμός, φεμινισμός και η πολιτική του τρανς ζητήματος - elaliberta.gr…Όλοι εναντίον όλων σε μια μάχη, που κανένα αποτέλεσμα αυτής δεν συμφέρει τον άνθρωπο. Φτάσαμε στο σημείο οι «συνδικαλιστές» των ανδρών να κατηγορούν τις γυναίκες για «εκμετάλλευση» του άνδρα, χαρακτηρίζοντάς τες συλλήβδην «πόρνες». Από την άλλη μεριά οι «συνδικαλίστριες» των γυναικών άρχισαν να κατηγορούν τους άνδρες για ανικανότητα στη λήψη των ευθυνών τους. Έφτασαν στο σημείο ν’ αμφισβητούν τον «ανδρισμό» τους, χαρακτηρίζοντάς τους άχρηστες «πριγκίπισσες», που δεν κάνουν τίποτε και θέλουν να τους «κυνηγάνε» οι γυναίκες. Φτάσαμε στην τρίτη χιλιετία και αντί οι άνθρωποι ν’ αγωνίζονται να βρουν λύσεις στα πραγματικά προβλήματά τους, αναζητούν νέα προβλήματα για τις μαρξιστικές «λύσεις» που έχουν στα χέρια τους και θέλουν να τις αξιοποιήσουν. Τραγικά πράγμα­τα, τα οποία όμως έχουν δηλη­τηριάσει τα πάντα. Ο μαρξι­στικός φεμινισμός ξεκίνησε ως «συνδικαλισμός» των γυναικών και με την «επιτυχία» του πέρασε και στο αντίθετο «στρατόπεδο». Ο φεμινισμός πλέον αφορά και τους άνδρες. Το όνομά του παραμένει «θηλυκογενές», αλλά οι «πελάτες» του πλέον είναι και αρσενικοί! …Αρσενικές «φεμινίστριες», που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ανδρών!

Οι μαρξιστές πρέπει να είναι ευτυχισμένοι! …«Ανοίξανε» οι δουλειές τους! …Βρήκαν νέο «πεδίο» να τα «κονομήσουν» …Βρήκαν «φλέβα», που, όπως φαίνεται, είναι «ανεξάντλητη». Νέοι μόνιμοι «πελάτες» γι’ αυτούς που «επενδύουν» στα πανάκριβα Κολέγια ή τρέχουν στις διαδηλώσεις των κομμουνιστών για να πάρουν την άδεια του «δικηγόρου». Οι μαρξιστές μετά την «πολιτική» και την «παραγωγή» μπήκαν και στα σπίτια των ανθρώπων! Μετά τα αμφιθέατρα των κοινοβουλίων και τα πεζοδρόμια των διαδηλώσεων μπήκαν και στις κρεβατοκάμαρες! «Άνθισαν» νέα επαγγέλματα κι ενισχύθηκαν τα παλαιότερα! …Δικηγόροι, σύμβουλοι γάμου, κοινωνιολόγοι, εργατολόγοι, ψυχολόγοι, σεξολόγοι, μέχρι και οι αστρολόγοι βρήκαν νέα πελατεία» να τη «βοηθήσουν»! …«Αεριτζήδες» όλων των τύπων και ειδών εμφανίστηκαν να «σώσουν» τους «αδικημένους»!

Οι κοινωνίες των ανθρώπων ΥΠΟλειτουργούν! …Όλοι εναντίον όλων σε μια ανθρώπινη κοινωνία, η οποία έχει χάσει τον ανθρωπισμό της! …Όλοι ακολουθούν ανθρώπους, οι οποίοι μισούν το ανθρώπινο είδος! …Εκατομμύρια άνθρωποι ζουν μόνοι τους, γιατί «φοβούνται» τους «εχθρούς», που νομίζουν ότι απλά θέλουν να τους «εκμεταλλευτούν»! Οι κοινωνίες καταρρέουν δημογραφικά. Οι οικογένειες διαλύουν, με παιδιά να «καταγγέλλουν» τους γονείς τους και το σύστημα ν’ ανοίγει «διάλογο» μ’ αυτά ερήμην των γονιών τους. Μέχρι και η παραγωγή αντιμετωπίζει προβλήματα, εφόσον οι άνθρωποι δεν αναπαράγονται και τους προηγούμενους εργαζόμενους δεν τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Τα κράτη «εισάγουν» νέους ανθρώπους για να «σωθούν» και στην ουσία εισάγουν μίσος. Τίποτε δεν λειτουργεί, γιατί παντού βρίσκονται μαρξιστές, οι οποίοι προσπαθούν να πλουτίσουν από τα προβλήματα των ανθρώπων …Εξειδικευμένοι μαρξιστές, οι οποίοι προκαλούν «δουλεμένα» προβλήματα, για να πουλήσουν επίσης «δουλεμένες» λύσεις!

Εκατοντάδες Πακιστανοί διαδήλωσαν στο κέντρο: Η ΕΛ.ΑΣ ήταν απασχολημένη  επιβάλλοντας πρόστιμα σε Έλληνες – Makeleio.gr Η μόνη λύση που έχει αυτήν τη στιγμή η ανθρωπότητα είναι ν’ αντιμετωπίσει τη «μάστιγα» του μαρξισμού …Ν’ αντιμετωπίσει αυτήν την «αρρώστια» και αυτό σημαίνει ν’ αντιμετω­πίσει τους «ιούς» της που τη «μολύνουν». Αυτοί οι «ιοί» είναι οι εκπαιδευμένοι μαρξιστές! …Εκπαιδευμένοι όχι μόνον στα καφενεία των κομμουνιστών των χαμαιτυπείων τύπου ΚΚΕ του Εβραίου Μπεναρόγια, αλλά και στα πανάκριβα Κολέγια των Σιωνιστών! …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι κάτι παιδεραστές τύπου Ντέρσοβιτς και «θεοί» είναι οι επίσης Εβραίοι «Μαρκούζε» …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι οι τοκογλύφοι τύπου Μπάφετ και «θεοί» είναι οι Εβραίοι «Φρίντμαν». Αυτοί οι μαρξιστές ήταν και είναι οι θανάσιμοι εχθροί τής ανθρωπότητας …Οι μολυσματικοί «ιοί», που βγήκαν από τα βρωμερά εβραϊκά «γκέτο» και, ξεκινώντας από τη Φρανκφούρτη —μέσω των αμερικανικών κολεγίων και των κομμουνιστικών κομμάτων—, «μόλυναν» ολόκληρη την ανθρωπότητα!

ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ είναι οι Εβραίοι Ζελένσκι, Μπλίνκεν, Νιούλαντ, Σάλιβαν αλλά και ο Νετανιάχου, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή «σφάζουν» σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Σόρος, ο οποίος «εμπορεύεται» εκατομμύρια ανθρώπινων ψυχών! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος δημιούργησε την παγκόσμια χρη­μα­τιστηριακή «φούσκα», η οποία απειλεί με καταστροφή τις εθνικές οικονομίες. ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπουρλά τής Φάιζερ, ο οποίος «εμβολίασε» με δηλητήριο ολόκληρη την ανθρωπότητα για να πλουτίσει! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Φινκ τής Μπλακ-Ροκ, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός σε «δολοφονίες» ολόκληρων κρατών!

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων «δείχνει» τον «δρόμο»!!!

 Ολυμπιακοί Αγώνες: Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης -  Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter

Τα «Olympic Games» των βαρβάρων «πνίγηκαν» στα βρώμικα νερά τού Σηκουάνα!…

…Ζήτω οι Ολυμπιακοί Αγώνες των ΑΝΘΡΩΠΩΝ!…

…Στα «σκοτάδια» των καιρών ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ απέμεινε το λιγοστό «φως» τής ελπίδας!

 

Τελικά, οι βάρβαροι ΔΕΝ άντεξαν!!! …ΔΕΝ μπόρεσαν να διαχειριστούν τα άγρια ένστικτά τους. Στο απόγειο της δύναμής τους οι μαρξιστές Νεοταξίτες ΔΕΝ μπόρεσαν να ελέγξουν την απληστία τους! …Δεν τους έφτανε που «καπέλωσαν» το αθλητικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, «ακυρώνοντας» το νόημά τους, θέλησαν επιπλέον και να το εξευτελίσουν! …Δεν τους έφτανε που μετέτρεψαν τους αγώνες αυτούς σε μια απροκάλυπτη εμποροπανήγυρη, ήθελαν και να τους ταπεινώσουν! …Ήθελαν να προσβάλουν αυτούς που τους επινόησαν και να εμπαίξουν όσους συμμετέχουν σ’ αυτούς. Αφού κατόρθωσαν να «καπελώσουν» τον «Αθλητισμό» μέσω των βάρβαρων «Παιχνιδιών», έφτασαν τελικά στο σημείο να επιχειρήσουν να εξευτελίσουν τον ίδιο τον Ολυμπισμό! …Στη ΓΙΟΡΤΗ τής ανθρώπινης ύπαρξης πήγαν να προσβάλουν τον ίδιο τον άνθρωπο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάλος με τον ευτελισμό του Μυστικού Δείπνου, πρώτη απάντηση της διοργάνωσης - Newsbomb

Στη ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ που η ανθρωπότητα θέλει να γιορτάσει την ομορφιά της, την υγεία της και τη χαρά των δύο φύλων της, πήγαν οι βάρβαροι να την ταπεινώσουν …Να την κάνουν να αισθανθεί ενοχές, για να νιώσουν «περήφανοι» οι εκφραστές τής φυσικής ανωμαλίας, της δυσμορφίας και της αρρώστιας! Τώρα, όμως, αυτό θα είναι το τέλος τους! Αυτή θα είναι η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι! …Η «σταγόνα» που έπεσε στον Σηκουάνα και θα τους πνίξει όλους μέσα στα βρώμικα νερά του! Ξεπέρασαν τα όρια ανοχής τής κοινωνίας και αυτοί, οι οποίοι ΔΕΝ εκτίμησαν τη μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία της, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι «ξόδεψαν» την «πίστωσή» τους σε ανώφελες προκλήσεις …Προκλήσεις, που μόνο στόχο είχαν να «εκδικηθούν» την κοινωνία για τις δικές τους ανεπάρκειες και να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τους.

Θέμα χρόνου είναι να πάρει πίσω η ανθρωπότητα αυτά τα οποία έδωσε σε αχάριστους ανθρώπους και δεν εκτιμήθηκαν …Ανθρώπους, που έμαθαν να ζουν σαν προνομιούχοι με την ιδιότητα του αδικημένου και του θύματος και οι οποίοι αποθρασύνθηκαν σε βαθμό να θεωρούν δικαίωμά τους να προσβάλουν όλους τους υπόλοιπους. Αυτοί λοιπόν στράφηκαν εναντίον τού Ολυμπισμού και δεν είναι μόνον αυτοί που φαίνονται! …Είναι κι αυτοί που τους χρηματοδοτούν για να είναι εριστικοί! …Αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν πολιτική εκεί όπου ΔΕΝ επιτρέπεται να γίνεται πολιτική! …Αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν ύπουλα τις απόψεις τους εκεί όπου όλοι οι υπόλοιποι από κοινού έχουν συμφωνήσει να γιορτάζουν τον άνθρωπο και να μην παίζουν «παιχνίδια» εντυπώσεων, εκμεταλλευόμενοι την παγκοσμιότητα και τη «λάμψη» των αγώνων.

Δεν υπάρχει ούτε μία «κόκκινη γραμμή», η οποία να μην ξεπεράστηκε σ’ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Εξαιρώντας το πάντα συγκλονιστικό κι εντυπωσιακό αγωνιστικό κομμάτι τους, που αφορά τα «λαμπερά» παιδιά των ανθρώπων, όλα τα υπόλοιπα ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Παρακολουθήσαμε μια παρωδία σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Παραβιάστηκαν «εκκωφαντικά» ΟΛΑ τα «στεγανά» τα οποία προσέδιδαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες την τεράστια συμβολική σημασία τους …ΟΛΑ τα όρια, τα οποία συνδέονται με την ειρήνη, την αδελφοσύνη και τον ανθρωπισμό …Ακόμα και τα όρια που ξεχωρίζουν τα δύο ανθρώπινα φύλα μεταξύ τους έπαψαν να είναι «διακριτά»!

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και —απ’ όπως διαπιστώσαμε— η κακή μέρα των Ολυμπιαικών Αγώνων φάνηκε από τη βροχερή ημέρα τής έναρξής τους. Πολύ πριν δούμε το «Τσίρκο Μεντράνο» επάνω σε μια γέφυρα να «λερώνει» την Τελετή Έναρξης, έγιναν πολλά λάθη από πλευράς διοργάνωσης …Δεν εφαρμόστηκαν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλους! …Δεν μπορείς για τους ίδιους λόγους ν’ αποκλείεις τη συμμετοχή τής Ρωσίας ή της Λευκορωσίας και να επιτρέπεις τη συμμετοχή τού Ισραήλ! …Δεν μπορείς να σέβεσαι τους κανόνες «αλά καρτ» και να μπάζεις την πολιτική και τα συμφέροντα της Νέας Τάξης μέσα στον Ολυμπισμό! …Οι αγώνες ανήκουν στην ανθρωπότητα και όχι στο ΝΑΤΟ ή στο WEF…Δεν μπορείς ν’ αφήνεις τους αθλητές τού Ισραήλ να διεκδικούν ολυμπιακά μετάλλια την ίδια ώρα που το Ισραήλ σε κάποια άκρη τού Πλανήτη σκοτώνει παιδιά! …Δεν μπορείς μια «αθλήτρια», η οποία —για βιολογικούς λόγους— έχει εξαιρεθεί από το απολύτως εξειδικευμένο όργανο του αθλήματός της, να την συμπεριλαμβάνεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες! …Δεν μπορείς να εξευτελίζεις την έννοια του αθλητισμού, συμπερι­λαμβάνοντας ανάμεσα στα αθλήματα και το «μπρέικ ντανς»!

Όλη αυτή η παρακμιακή λειτουργία ήταν θέμα χρόνου να προκαλέσει διχασμούς και άρα σταδιακά να ακυρώσει το ίδιο το Ολυμπιακό Πνεύμα. Ήταν θέμα χρόνου η συγκρουσιακή λογική να μπει και μέσα στα αθλητικά στάδια. «Απόνερα» αυτής της φθοράς ήταν κάποια ευτράπελα που είδαμε στις κερκίδες των αγώνων. Τα αθλητικά στάδια είναι ενωτικοί «ναοί» τής ανθρωπότητας! …Δεν είναι διχαστικές αρένες βαρβάρων! Τα αθλητικά στάδια είναι οι «στίβοι» όπου συναγωνίζονται μεταξύ τους οι αθλητές! …Δεν είναι οι αρένες όπου πολεμάνε μεταξύ τους αντίπαλοι εχθροί! Εάν αυτά τα στάδια για τον οποιονδήποτε λόγο μετατραπούν σε αρένες, κάπου έχει γίνει σφάλμα και μάλιστα πολύ μεγάλο! Εάν οι θεατές έχουν τις γνώσεις ν’ αποδοκιμάζουν έναν «παρά­νομο» αθλητή, υπάρχει πρόβλη­μα μ’ αυτούς που του επέτρεψαν τη συμμετοχή! Εάν οι θεατές συμμε­τέχουν σε συγκρούσεις «προβολές» των όσων διαδραμα­τίζονται στο στάδιο-αρένα, κάπου έχει γίνει σφάλμα!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοβαρά επεισόδια στο Γαλλία-Αργεντινή, ξύλο ανάμεσα στους παίκτες!

Ο αθλητισμός συνδέεται με την έννοια του «συναγωνισμού» και ΟΧΙ την έννοια της «σύγκρουσης»! Οι αθλητές συναγωνίζονται μεταξύ τους και ΔΕΝ συγκρούονται! …Δεν επιτρέπονται οι συγκρούσεις μεταξύ των αθλητών και η απόδειξη του σημερινού εκφυλισμού είναι οι συγκρούσεις στα ολυμπιακά στάδια μεταξύ των ομάδων που μάχονταν μεταξύ τους στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο κλπ.. Από τη στιγμή που άνοιξαν «πόρτες» για να «μπουν» οι βάρβαροι των αρένων στους Ολυμπιακούς Αγώνες —για να σπάνε και να ρημάζουν—, σημαίνει ότι είμαστε ήδη στον λάθος «δρόμο»!

Όλα αυτά όμως αποκαλύπτουν ότι το πρόβλημα είναι πλέον υπαρκτό και είναι πολύ μεγάλο για να μπορέσουν να το «κρύψουν» κάποιοι κάτω από το «χαλί» τής ολυμπιακής χαράς και της «λάμψης». Αναπόφευκτα, πλέον, θα πρέπει να επανα­προσδιοριστούν τα όρια τόσο του Αθλητισμού όσο και του Ολυμπισμού! …Τα όρια του Αθλητισμού, που αργά και «ύπουλα» μέσα στον χρόνο οι βάρβαροι αλλοίωσαν, συμπεριλαμβάνοντας και «παιχνίδια» μέσα στις δραστηριότητες του! …Τα όρια του Ολυμπισμού, όπου στους αγώνες τού Παρισιού —σε μια ύπουλη πράξη ύβρεως— προσπάθησαν οι βάρβαροι να συνδέσουν τον Ελληνισμό με την αθεΐα, τη χυδαιότητα και την ανωμαλία. Εκ των δεδομένων λοιπόν, εάν θέλουμε να επιβιώσει ο Αθλητισμός και ο Ολυμπισμός, θα πρέπει να «ξαναθυμηθούν» οι άνθρωποι τις βασικές Έννοιες και τις Αρχές των Ελλήνων.

Ο ελληνικός πολιτισμός αγάπησε τον άνθρωπο και λάτρεψε ανθρωπόμορφους Θεούς. Τόσο πολύ αγάπησε τον άνθρωπο, που του έδωσε κι έναν μόνιμο και λαμπερό «δρόμο» να βαδίσει προς την αποθέωσή του. Θεωρώντας οι Έλληνες ότι υπάρχει ένα «χάσμα» μεταξύ Θεών κι ανθρώπων, θέλησαν να το «γεφυρώσουν»! Αυτό το «γεφύρωμα» επιτυγχάνεται μέσω του άθλου! …Του άθλου, που θα ξεχωρίσει τον απλό άνθρωπο από τους υπόλοιπους και θα τον πάει με δόξα και τιμή από την «απέναντι μεριά»! …Του άθλου, που μπορεί να μην έχει τη δύναμη να μετατρέψει τον θνητό άνθρωπο σε αθάνατο θεό, αλλά θα τον τοποθετήσει «αιωνίως» στα «σαλόνια» των θεών! …Του άθλου, που θα δημιουργήσει τον «ημίθεο»!

«Ημίθεος», δηλαδή, είναι ο άνθρωπος που πραγματοποιεί έναν άθλο και —έστω και στιγμιαία— γίνεται ένας πραγματικός θεός! …Ένας μικρός Ηρακλής! Ο Ηρακλής ήταν ο πιο ισχυρός ημίθεος των Ελλήνων …Ο Υιός τού Θεού, ο οποίος πραγματοποίησε όχι έναν αλλά Δώδεκα Άθλους! …Άθλους, τους οποίους θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν ΟΛΟΙ οι θνητοί άνθρωποι, αλλά δυστυχώς —λόγω δυνατοτήτων— δεν μπορούσαν! …Άθλους, οι οποίοι έλυναν μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και είχαν ως στόχο να ευεργετήσουν το κοινωνικό σύνολο! Όμως, επειδή η τάση τού ανθρώπου να γίνει ένας «ημίθεος» υπάρχει μέσα στο θεϊκό DNA του και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν πάντα ανίκητες Στυμφαλίδες όρνιθες, λέοντες στη Νεμέα ή στάβλοι στην Ήλιδα που δεν μπορούν να καθαριστούν, οι Έλληνες επινόησαν μια διαδικασία, η οποία να «μιμείται» αυτήν την κατάσταση …Μια διαδικασία, η οποία με έναν υγιή τρόπο να ξεχωρίζει τον «μοναδικό» από τους «κοινούς».

Duplantis sets new world record, retains Olympic pole vault title in Paris | Paris Olympics 2024 News | Al Jazeera

Οι Έλληνες, θέλοντας να δώσουν τη «γεύση» τού άθλου στους συνανθρώπους τους, τους έβαλαν να συναγωνίζονται. Από αγάπη προς τον άνθρωπο —και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη θρησκευτική τους πίστη— θέλησαν οργανωμένα να δώσουν μια «γεύση» αποθέωσης στους ανθρώπους οι οποίοι με πολύ κόπο και θυσίες ξεχώριζαν από τον μέσο όρο και διεκδικούσαν τη δόξα τους γι’ αυτό. Αυτό ακριβώς είναι ο αθλητισμός. Ο αθλητισμός είναι η δραστηριότητα που θα επιτρέψει στους αθλητές να δοκιμάσουν να γίνουν «ημίθεοι»! …Είναι η δραστηριότητα που με αντικειμενικά κριτήρια θα δώσει στον καλύτερο τη δυνατότητα να νιώσει και να ζήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα σαν «ημίθεος»! Ο αθλητισμός δημιουργεί «ημίθεους» ανάμεσα στους ανθρώπους! …Ευγενείς ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι γεννιούνται στη γειτονιά μας ή την πόλη μας ως κοινοί άνθρωποι και με τον κόπο και τα ταλέντα τους γίνονται μοναδικοί. Τους δίνει τη «γεύση» τού μοναδικού, που πραγματοποιεί ένα μοναδικό κατόρθωμα. Εκατομμύρια παιδιά κάθε μέρα χύνουν ιδρώτα και κοπιάζουν στα στάδια με την ελπίδα κάποτε να γευτούν το «νέκταρ» των θεών!

Αυτήν τη χαρά ήθελαν να προσφέρουν οι Έλληνες στον άνθρωπο και αυτήν κατόρθωσαν κι έδωσαν άφθονη μέσω του αθλητισμού. Για να προστατεύσουν την αυθεντικότητα αλλά και τη «σπανιότητα» του άθλου, μαζί με την έννοια του «Αθλητισμού» επινόησαν και τον «Ολυμπισμό»! Για να κάνουν χρήσιμο τον Αθλητισμό στην κοινωνική λειτουργία, επινόησαν και τον Ολυμπισμό. Ο Αθλητισμός και ο Ολυμπισμός έχουν συμπληρωματικούς ρόλους. Ο Αθλητισμός είναι αυτός ο οποίος συνδέει το κάθε άθλημα με κάποιο φυσικό χαρακτηριστικό τού ανθρώπου …Κάποιο χαρακτηριστικό το οποίο είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους και δεν αφορά μόνον τους «λίγους» ή τους «εκλεκτούς». Με τον αθλητισμό μπαίνουν πλούσιοι και φτωχοί κάτω από τον ίδιο «παρονομαστή». Με τον αθλητισμό θέλησαν να δημιουργήσουν έναν κοινό «στίβο» για όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι θα διαγωνίζονταν για τον ίδιο στόχο υπό τους ίδιους όρους, ώστε ο καλύτερος ΟΛΩΝ να πραγματοποιεί άθλο! …Ο ταχύτερος, ο αλτικότερος, ο δυνατότερος του ανθρώπινου είδους! …Ο πιο γρήγορος του κόσμου, του οποίου τα μέλη διαγωνίζονται! …Ο πιο δυνατός τού ίδιου κόσμου!

Ο Ολυμπισμός από την πλευρά του ορίζει τον κόσμο αυτόν, του οποίου τα μέλη θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στον αθλητικό διαγωνισμό. Ο Ολυμπισμός είχε ως στόχο να ορίζει το «εύρος» τού κόσμου τον οποίο αφορά —με βάση την κοσμοαντίληψη των μελών του— και ταυτόχρονα να ορίζει για την αθλητική δραστηριότητα μια πολύ συγκεκριμένη περιοδικότητα! …Αρκετά «μακριά» χρονικά, για να έχει μια ικανοποιητική «ανταμοιβή» δόξας ο θνητός «ημίθεος», αλλά κι αρκετά «κοντή», για να του δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστεί την προηγούμενη νίκη του και να γίνεται ο ίδιος το «μέτρο» για τον επόμενο! Σε εποχές κατά τις οποίες δεν υπήρχαν χρονόμετρα, το «μέτρο» τού επόμενου Ολυμπιονίκη ήταν ο προκάτοχός του!

Καί οι δύο αυτοί όροι συνδέθηκαν με την έννοια της αντικειμενικότητας και γι’ αυτόν τον λόγο έγιναν αποδεκτοί —και βέβαια σεβαστοί— απ’ όλους. Η αντικειμενικότητα είναι δεδομένη, γιατί ο αθλητισμός συνδέεται με φυσικά μεγέθη …Με τον χρόνο, το μήκος ή το βάρος κλπ.. Ο αθλητής που «νικά» τους συνανθρώπους του, δηλαδή, δεν συγκρούεται μ’ αυτούς! …Συναγωνίζεται μ’ αυτούς, για να κατακτήσει μια καλύτερη «προσέγγιση» απ’ αυτούς σε ένα συγκεκριμένο φυσικό μέγεθος! …Τον βοηθάνε οι συναθλητές του με τον συναγωνισμό και δεν τον εμποδίζουν να πετύχει τον άθλο του! …Ο ένας γίνεται «λαγός» τού άλλου για να τον «βοηθήσει»! …Δεν «πολεμάνε» μεταξύ τους! …Ο στόχος τού άθλου είναι τόσο απόλυτος και ξεκάθαρος, που μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς συναγωνισμό! Μπορεί κάποιος σ’ ένα στάδιο να πετύχει τον άθλο χωρίς καθόλου συναγωνιστές, γιατί απλά μπορεί να είναι ασυναγώνιστος! …Η ΝΙΚΗ απέναντι σ’ ένα προηγούμενο ρεκόρ και άρα απέναντι στις επιδόσεις ΟΛΩΝ των ανθρώπων —νεκρών ή ζωντανών— είναι άθλος! Ο —χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση— γρηγορότερος ή αλτικότερος ή δυνατότερος από τα 8 δισεκατομμύρια ανθρώπων που κατοικούν σήμερα τον Πλανήτη …Ο ΕΝΑΣ, που τον «βλέπουν» ΟΛΟΙ.

Usain Bolt, His Catholic Faith, and His Miraculous Medal – EpicPew Ο Ολυμπισμός με τη σειρά του είναι αυτός ο οποίος —επίσης αντικειμενικά— διαχωρίζει τους ανθρώπους που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους με βάση μια πολιτισμική επιλογή …όχι απαραίτητα επάνω σε κάποια συγκεκριμένη θρησκευτική βάση, αλλά σίγουρα και υποχρεωτικά επάνω στη βάση τής πίστης στην ύπαρξη του Θεού. Είναι αγώνες πρωτίστως ευσεβών ανθρώπων! Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωτικά «Έλληνες»! …όχι για λόγους ρατσισμού, αλλά για λόγους οι οποίοι άπτονται μιας κοινής αντίληψης και κατανόησης του κόσμου …και βέβαια της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα σ’ αυτόν! …Την κατανόηση της ίδιας της αξίας και του νοήματος του Αθλητισμού. Αυτός ήταν ο κόσμος των Ελλήνων! …Ο κόσμος ο οποίος ακολουθούσε κάποιους κοινούς κανόνες! …Ο κόσμος του οποίου τα μέλη μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να συμφωνήσουν σε κάποιες κοινές αρχές! Απλά πράγματα: …Διαγωνίζονται για τον άθλο αυτοί οι οποίοι πιστεύουν στους άθλους! …Διαγωνίζονται για να γίνουν «ημίθεοι» αυτοί, οι οποίοι έχουν πίστη στον Θεό! Οι Έλληνες ήταν πάνω απ’ όλα ευσεβείς άνθρωποι και αυτό το «αποτύπωσαν» στον Ολυμπισμό!

Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι δεν τίθεται θέμα ρατσισμού. Δεν έχει νόημα ν’ αγωνίζεται κάποιος για τον άθλο, όταν αυτήν την έννοια δεν την κατανοεί! Δεν έχει νόημα ν’ αγωνίζεται κάποιος να «γευτεί» τη δόξα τού «ημίθεου», όταν δεν πιστεύει καν στον Θεό. Όπως δεν έχει νόημα να καλέσεις έναν άθεο σε μια θρησκευτική τελετή, έτσι δεν έχει νόημα να καλέσεις έναν βάρβαρο σ’ έναν αθλητικό διαγωνισμό! …ΔΕΝ έχει νόημα να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση ενός ευσεβούς ΚΟΣΜΟΥ ένας άθεος! …ΔΕΝ έχει νόημα να συμμετάσχει σε μια τέτοια εκδήλωση ένας ρατσιστής, ο οποίος δεν βλέπει όλους τους συνανθρώπους του ως ισότιμους ανταγωνιστές! …ΔΕΝ μπορεί να κατανοήσει ένας βάρβαρος, ο οποίος έχει μάθει να συγκρούεται με τους αντιπάλους του, ότι πρέπει να διαγωνιστεί μ’ αυτούς ΜΟΝΟΝ στην ταχύτητα, την αλτικότητα ή την αντοχή και να χάσει. Δεν έχει νόημα να μπει ένας βάρβαρος —ο οποίος «ξεφορτώνεται» αντιπάλους με το ξίφος— σ’ έναν διαγωνισμό, όταν δεν σέβεται το υγιή ανταγωνισμό στην «εξειδίκευση» των αθλημάτων.

BBC NEWS | Health | Why the Olympics are making us cry Ακόμα δηλαδή κι αν δεν υπήρχε η απαγόρευση της συμμετοχής των βαρβάρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η «αποβολή» τους θα ήταν δεδομένη από την ίδια τη λειτουργία τους. Οι ίδιοι θα εγκατέλειπαν τους αγώνες, εφόσον δεν θα τους ικανοποιούσε η λειτουργία τους. Θα φαινόταν αμέσως η διαφορά μεταξύ των ιδίων και των θεατών, εφόσον θα τους χώριζε τεράστια διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Δεν θα σε θαύμαζε ο κόσμος για τη «μαγκιά» σου, εάν χτυπούσες τον αντίπαλό σου, όταν αυτός θα προσπαθούσε να σε προσπεράσει στο τρέξιμο. Δεν θα κατανοούσες τη συγκίνηση που πλημμύριζε το Στάδιο μετά από ένα νέο επίτευγμα. Θα νόμιζες ότι σε κοροϊδεύουν όταν θα σε «αντάμειβαν» με έναν ταπεινό «κότινο». Οι αθλητές, οι οποίοι κλαίνε από συγκίνηση στη μεγαλύτερή τους στιγμή, επειδή νιώθουν ότι δικαιώνονται για τις θυσίες που έκαναν, το κάνουν μπροστά σ’ ένα κοινό, το οποίο κατανοεί το κόστος αυτών των θυσιών, γιατί έχει ακριβώς την ίδια αντίληψη μ’ αυτούς! Όλα αυτά είναι ασήμαντα αν όχι αδιάφορα για κάποιον που δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα με τον «ελληνικό» τρόπο.

«Απέναντι» απ’ αυτόν τον «Ελληνικό Κόσμο» υπήρχε ο «κόσμος των βαρβάρων». Αυτοί δεν γνώριζαν καν την έννοια του αθλητισμού και επομένως δεν τη σέβονταν καν! …Τα πάντα γι’ αυτούς ήταν «Παιχνίδια» πολέμου …«Παιχνίδια» ισχύος …«Παιχνίδια» επικράτησης …Ο θάνατός σου η ζωή μου! …Η νίκη τού ενός ο θάνατος του άλλου! Παιχνίδια μισθοφόρων παικτών, που μπορούν να τους αποφέρουν τεράστια οικονομικά κέρδη. Παιχνίδια, που τους συμβολικούς «κότινους» τους θεωρούν σχεδόν προσβολή και εμπαιγμό. Αυτοί ΔΕΝ είχαν ΣΤΑΔΙΑ! …Αυτοί είχαν αρένες! Αυτοί ΔΕΝ είχαν ΣΤΑΔΙΑ όπου τρέχουν τα δάκρυα των αθλητών από συγκίνηση! …Αυτοί είχαν και έχουν ΑΡΕΝΕΣ, όπου χύνουν το αίμα τους οι «ΠΑΙΧΤΕΣ» για το κέρδος! …Είναι ένας άλλος Κόσμος, ο οποίος λειτουργεί διαφορετικά και κύρια «αθλητικού τύπου» δραστηριότητα είναι τα «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»! Δεν υπάρχει βαρβαρικός λαός ο οποίος να μην έχει επινοήσει κάποιου είδους παιχνίδι, προκειμένου να «διασκε­δάζει» αλλά και να «εκπαιδεύει» τα μέλη του στη σύγκρουση. Ο καθένας, ανάλογα με τον βαθμό βαρβαρότητας που τον διέκρινε, είχε και τα ανάλογα παιχνίδια! Όσο πιο βάρβαρος ο λαός, τόσο και πιο βάρβαρα κι αιματηρά τα παιχνίδια του! Όσο πιο αιματηρά, τόσο πιο μεγάλες οι αμοιβές των παικτών τους.

Calcio Storico Fiorentino 2019 | Biglietti Calcio Storico Περί αυτού πρόκειται! …Οι βάρβαροι ΔΕΝ έχουν «αθλητές», οι οποίοι πραγματοποιούν άθλους! …ΔΕΝ έχουν «αθλητές», οι οποίοι μιμούνται τους «ημίθεους» με αντάλλαγμα την αιώνια δόξα! …Έχουν «παίκτες» που μιμούνται τους πολεμιστές και περιμένουν να πληρωθούν! …Έχουν «παίκτες», οι οποίοι νικούν αντιπάλους σ’ ένα προεπιλεγμένο και συμφωνημένο μεταξύ τους «σενάριο» σύγκρουσης που ονομάζεται «παιχνίδι»! Αυτό, όμως, δεν είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση «Αθλητισμός» …και η επικράτηση σ’ αυτό ΔΕΝ είναι «Άθλος»! Η νίκη ανθρώπου απέναντι σε άνθρωπο είναι ένα απλό φαινόμενο! ….Το πιο απλό φαινόμενο συγκεκριμένα! Οποιαδήποτε σύγκρουση, σύγκριση ή ανταγωνισμός ανθρώπου με άνθρωπο θα βγάλει αναγκαστικά «νικητή» και «χαμένο». Εάν συγκρουστούν —σε οποιοδήποτε επίπεδο— οι άνθρωποι μεταξύ τους, πάντα η φύση θα βγάλει νικητές και χαμένους. Τίποτε παραπάνω από μια απλή καταμέτρηση! Και ένας παραπληγικός να συγκρουστεί σε κάποιου είδους παιχνίδι με έναν τετραπληγικό, κάποιος από τους δύο θα βγει νικητής …Αναγκαστικά. Αυτός όμως ο νικητής ΔΕΝ είναι αθλητής! …Δεν πραγματοποίησε άθλο! …Νίκησε απλά έναν άλλον άνθρωπο …Έναν από τους 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους τού Πλανήτη …Δηλαδή έκανε μια «τρύπα» στο νερό …Δηλαδή ΤΙΠΟΤΕ.

Así es el Calcio Storico: el deporte más violento del mundo que ya solo se juega en Florencia Στους Ολυμπιακούς Αγώνες που μόλις παρακολουθήσαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπήρχε βαρβαρικό παιχνίδι το οποίο να μην έχει «βαπτιστεί» σαν «ολυμπιακό άθλημα»! Δεν υπάρχει τύπος παίκτη που να μην αφέθηκε να διεκδικήσει τη δόξα τού Ολυμπιονίκη —και άρα τη δόξα «ημίθεου». Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε παιχνίδια σύγκρουσης μεταξύ πολυμελών ομάδων! Είναι δυνατόν να υπάρχουν «Ολυμπιονίκες» ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες; Τι ακριβώς είναι οι «Ολυμπιονίκες» στο πινκ-πονκ, στο μπάντμιντον ή στο τένις; …Αυτοί δεν έπρεπε ούτε καν να τα αντικρίσουν τα ολυμπιακά μετάλλια! Οι βάρβαροι έφτασαν μάλιστα στο σημείο ακόμα κι αυτά τα ίδια τα «παιχνίδια» να μην τα σέβονται και να προσθέτουν κι άλλους ανάμεσα στους «Ολυμπιονίκες»! …Έκαναν «άθλημα» το «μπρέικ ντανς»! …Κάποιοι πρότειναν να δοξάσουμε και «μπρέικ ντάνσερ» ως «Ολυμπιο­νίκη»! Και, επειδή πάντα το «βαρέλι» τής αθλιότητας δεν έχει «πάτο», έκαναν κι άλλα χειρότερα! …Όχι μόνον δεν σεβάστηκαν τον Ολυμπισμό, αλλά δεν σεβάστηκαν ούτε τον ίδιο τον άνθρωπο ως ον! Δεν τον σέβεσαι όταν δεν σέβεσαι τη βιολογία του! Με ποιο δικαίωμα «έκλεψες» τη «χαρά» τής Ολυμπιακής Νίκης από τις γυναίκες, βάζοντάς τες να συναγω­νιστούν άντρες;;; …Με ποιο δικαίωμα έβαλες μια «Άρτεμη» στο ίδιο ρινγκ με έναν «Απόλλωνα»;;;

Novak Djokovic put 'everything on the line' for Olympic gold after 'incredible battle' with Carlos Alcaraz at Paris 2024 - Eurosport Στους τελευταίους αγώνες όλα αυτά εμφανίστηκαν στον υπέρτατο βαθμό. Αυτός, τον οποίο θεωρήσαμε «ολυμπιακό κόσμο» και μέχρι τώρα ήταν αποδεκτός απ’ όλες τις θρησκείες, τις φυλές και τα κράτη —και είναι ο «κόσμος» των σύγχρονων ανθρώπων—, είναι προφανές ότι δεν είναι ίδιος μ’ αυτόν που πρεσβεύει η Νέα Τάξη. Είναι παραπάνω από προφανές ότι οι κυρίαρχοι της Νέας Τάξης δεν πιστεύουν στον Θεό! Δεν θεωρούν τους ανθρώπους ίσους μεταξύ τους και βέβαια δεν έχουν την άποψη ότι τα ανθρώπινα φύλα είναι δύο!

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ήλπιζα να δω τον Πολάκη να χορεύει βαλς με τη νύφη αλλά "τσακώθηκαν"

 Kasseakis_Mykonos 

Tι συμβαίνει; ! 

Η μεγάλη Κερκόπορτα είναι η Κρήτη του Βενιζέλου.

Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει ίχνος αντιπολίτευσης. Κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια βρίσκονται εκεί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βάζουν πλάτη στον αδίστακτο μητσοτακισμό, να μένει ακλόνητος ενώ καταστρέφει τα πάντα...

Η τελική φάση του αφελληνισμού είναι o Gay γάμος μαζί με την υιοθεσία παιδιών. 

Και όλα αυτά από τα τρία μεγάλα κόμματα που τα διοικούν Κρητικοί. Τα κόμματα του ΔΝΤ. Της μεγάλης λεηλασίας.

Δώσαμε τις τηλεπικοινωνίες, την ενέργεια, τα λιμάνια, τις μαρίνες, τους αυτοκινητόδρομους, την δημόσια υγεία και γενικά όλες τις κρίσιμες υποδομές.

Μη ρωτάτε τι κερδίσαμε, πήραμε αυτά που έλαβαν οι τέως σοσιαλιστικές χώρες με την κατάρρευση του κομμουνισμού, δηλαδή τίποτα, μόνο το δημόσιο χρέος αφήνουμε κληρονομιά μαζί με κάτι Gay γάμους...δικαιωματιστές και λάθρο...

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Γιορτή Δημοκρατίας! Τι θα γίνει; Θα στήσουν μια φασαρία και η υπόθεση στο αρχείο...

 Συγκεκριμένα η εισαγγελία του Άρειου Πάγου, μετά από μήνυση απόστρατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ερευνά μια σκανδαλώδη σύμβαση ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 πολεμικά αεροσκάφη τύπου P-38 του Π.Ν., η οποία εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ του 2015 με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο και με κύριο εισηγητή τον τότε αρχηγό του ΓΕΝ και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη....

ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟΣ!

 

Εξευγενισμός: ή αλλιώς κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική αναδι-άρθρωση μιας περιοχής χαμηλού βιοτικού επιπέδου. Κατά τη διαδικασία "εξευγενισμού" οι παλαιότεροι και πιο αδύναμοι οικονομικά πληθυσμοί εκτοπίζονται, ταυτόχρονα με την εισαγωγή επενδύσεων και κεφαλαίου. Μετά την εκκαθάριση από τους παλιούς κατοίκους, η ίδια περιοχή αναπλάθεται και "αναβαθμίζεται", με σκοπό τη δημιουργία υπεραξίας ώστε να πουληθούν γη και ακίνητα σε αγοραστές από μεσαία και ανώτερα κοινωνικά στρώματα, με μέγιστο κέρδος. 

Τα δάση ή τα πρώην δάση θα γίνουν απαγορευμένες ζώνες για τους κοινούς θνητούς.

Ανθρακοδεσμευτική γεωργία, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας π.χ φωτοβολταϊκά, βιομάζα, επιδοτήσεις βιομάζας, στην επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας...Το μοντέλο λειτουργεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες είναι "πρωτοπόρες" στην διαχείριση των δασών. 

Επιδοτήσεις σε εταιρείες, και αρπαχτές ...Με την Ανθρακοδεσμευτική γεωργία ασχολείται η Bayer AG.


Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

RFK Jr. joins Donald Trump on stage after endorsing him for president

Καμία έκπληξη. Καθημερινό φαινόμενο πλέον. Τρόμος παντού!

Στους διαδρόμους των Βρυξελλών όλοι γνωρίζουν το κόλπο του Μητσοτάκη. 

 Ερημοποίηση εδαφών, εκτοπισμός ανθρώπων και θάνατος. Όσοι είναι ευάλωτοι θα χαθούν. Χαμηλοσυνταξιούχοι με επιπλέον κομμένη σύνταξη από τα μνημόνια, με προβλήματα υγείας, Ελ επαγγελματίες που αδυνατούν να πληρώσουν φόρους. Και οι περιουσίες τους; Θα καταλήξουν σταδιακά σε άλλα χέρια...

Παραδίδονται σταδιακά και οι τοπικές οικονομίες των νησιών και άλλων περιοχών σε ξένους διάφορων εθνικοτήτων, με την υιοθέτηση της βίζας, Μια Ελλάδα χωρίς αρκετούς Έλληνες. Ενοχλητικούς και παράξενους Έλληνες. Μια Ελλάδα πολυφυλετική, χαζοχαρούμενη και ευπρόσδεκτη στους ξένους. Μια αδιάφορη pornoland.

Η Εύβοια μετά τις φωτιές; Το απόλυτο μηδενικό. Καμία αναδάσωση.  Μόνον άγριος εκτοπισμός ανθρώπων. Άτομα για παράδειγμα σαν τον Άδωνι, επιλέχτηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Τίποτα στην τύχη. Τον Τσίπρα τον είχαν από μικρό παιδί στα υπόψιν...Ο μικρός Μητσοτάκης που μας κυβερνά; Με σιωνιστές μεγάλωσε...με σκοτεινά πρόσωπα του πατέρα του...με αυτούς συνομιλεί...Ο υπόγειος κόσμος!

 Αναδασώνουν' τα καμμένα δάση στην Εύβοια με ανεμογεννήτριες! 17 νέες άδειες  αιολικών πάρκων από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας σε πυρόπληκτες περιοχές –  Αναρτήθηκαν στο Διαύγεια! - Europost.gr 

Τι άλλο μας μένει γα να δούμε; Το άδειασμα των νεκροταφείων από Ελληνικά ονόματα. Τον περιορισμό τους με νόμιμο τρόπο. Κάτι ανάλογο είχαμε στην Σμύρνη..στην Πόλη. Αν καθίσεις και μιλήσεις με Τούρκο θα πάθεις σοκ. Θεωρούν ότι χάθηκε το ελληνικό στοιχείο στην Τουρκία λόγω "αναποδιών" της ζωής...

Θα τα δούμε όλα....και θα τα ζήσουμε όλα..

..είναι μια ελπίδα ...είναι...αρκεί να μην χαθεί...όπως ο φίλος στα βαθιά νερά του Ατλαντικού..

John Kennedy Close Friends Speak Out About The Emotional, 46% OFF

Ryan Wesley Routh: What we know about Trump shooting suspect

  Oι Μυστικές Υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον Routh????  Τίποτα παραστρατιωτικό δεν φεύγει από την Αμερική για την Ουκρανία χωρίς την έγκριση ...