peri majestic the real

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Από παντού και ύπουλα χτυπιέται η Χώρα. Μας φέρνουν μεγάλη πείνα. Το παρακράτος της "μεγάλης επαναφοράς" ανέλαβε δράση. Άνετος ο Μητσοτάκης. Άφαντα τα κόμματα.



 
Ο Περιφερειάρχης έχει ευθύνη. τα νερά που πέφτουν στον Παγασητικό από την λίμνη Κάρλα και από άλλες περιοχές που αποστραγγίζονται δεν είναι καλά. Από τα τέλη Ιουλίου πέφτουν ψάρια στον Παγασητικό αλλά δεν έκανε τίποτα. Τώρα το πρόβλημα έγινε βουνό τεράστιο. Χθες τελικά έβαλε δίχτυ για να τα συγκρατεί. Ο κόσμος του Βόλου δεν κάνει πια μπάνιο στις παραλίες της πόλης του , αλλά πάει στις παραλίες της Λάρισας ! Όσο και να χτυπιέται ο Μπέος της Ντόρας, ότι τα νερά είναι καθαρά..
 
Ο Περιφερειάρχης είναι του Μητσοτάκη και άλλων γελοίων. Ο φανατικός της Πανώλης μιας και στην Περιφέρειά του θανατώθηκαν χιλιάδες ζώα.  Για την Πανώλη; Ο Τσιάρας θα αποφασίσει ποτέ θα λήξει. 
 
Τα πράγματα είναι ανησυχητικά. 
 
Τα πλήγματα είναι πολλά και θα συμπαρασύρουν πολλά επαγγέλματα.

Εξευγενισμός: ή αλλιώς κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική αναδι-άρθρωση μιας περιοχής χαμηλού βιοτικού επιπέδου. Κατά τη διαδικασία "εξευγενισμού" οι παλαιότεροι και πιο αδύναμοι οικονομικά πληθυσμοί εκτοπίζονται, ταυτόχρονα με την εισαγωγή επενδύσεων και κεφαλαίου. Μετά την εκκαθάριση από τους παλιούς κατοίκους, η ίδια περιοχή αναπλάθεται και "αναβαθμίζεται", με σκοπό τη δημιουργία υπεραξίας ώστε να πουληθούν γη και ακίνητα σε αγοραστές από μεσαία και ανώτερα κοινωνικά στρώματα, με μέγιστο κέρδος.

1 σχόλιο:

  1. Οι Βολιώτες μαύρισαν τον Αγοραστό γιατί πέρυσι δεν καθαρίσε ρέματα (ευθύνη περιφέρειας) και δεν ασχολήθηκε με τα του Βόλου . Ψήφισαν λοιπόν Κουρέτα με μη κομματικά κριτήρια (άσχετα που ο Κουρέτας στηρίχθηκε από ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ) . Ο Κουρέτας αποδεικνύεται αδύναμος και ανίκανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή