peri majestic the real

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Και δεν κουνιέται φύλλο....Μιλάμε για τραγωδία. Μιλάμε για μια χώρα ΕΡΕΒΟΣ!

 


Αναλυτές , διεθνολόγοι, ελληνέμποροι καραβανάδες άκαπνοι, βαρεμένοι, βλαμμένοι...προφήτες.. Γεμάτα τα κανάλια των βενιζελικών από δαύτους με αφορμή την Ουκρανία. Γεμάτο και το internet. Για την τραγωδία που συντελείται εντός της κοινωνίας τα στόματα είναι ραμμένα. Παντού ομερτά. Καθημερινά κλείνουν σπίτια. 

Φεύγουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας και δεν τρέχει κάστανο. Συνέδρια, προσυνέδρια, ομοφυλόφιλοι παρέα με πολιτικούς, βιζιτούδες, μπάτσοι, τηλεοπτικοί μαϊντανοί και άγιος ο θεός, σε ένα καθεστώς σκληρού Ερντογανισμού. 

 Και οι νέοι άνθρωποι; Οι νέοι επιστήμονες με τα φτασμένα πτυχία; Που χάθηκαν; Δεν βλέπουν; Είναι κενοί. Άδειοι. Μετεξεταστέοι. Με θυμούς και άγριες βλαστήμιες, με πλήξη για κάθε είδους μάθηση, με αδιαφορία ακόμα και αν φουντάρουν στον υπόνομο. Δεν ξέρουν από καιρό οι νέοι τι είναι ωραίο, τι αληθινό, τι δίκαιο, τι σωστό και τι λάθος, τι το αξιοπρεπές, τι άδικο, τι είναι η μικροπρέπεια.... Ένα ξέρουν. Τι είναι ωφέλιμο! Για τους ίδιους και για το κόμμα!

Στα σκουπίδια, στην χωματερή, τα όνειρα και οι ελπίδες....με θλίψη, με φρίκη, με πόνο ανείπωτο....Έρεβος.

 Έχω την εικόνα μιας νέας κοπέλας...έτρεχε μόνη της στον δρόμο...εντελώς μόνη της...ούτε η ίδια ήξερε που πήγαινε...πριν λίγο είχε χάσει την μάνα της...

3 σχόλια:

  1. https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/aade-ksepagonoun-oi-ilektronikoi-pleistiriasmoi-gia-ta-xrei-pros-tin-eforia-apelpisia-gia-tous-ofeiletes/

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/omologia-x-staikoura-vythizomaste-olo-kai-perissotero-sti-nea-oikonomiki-krisi-logo-politikis-k-mitsotaki/

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/dilosi-vomva-a-portosalte-i-kyvernisi-troei-agrio-ksylo-stis-mystikes-kai-stis-faneres-dimoskopiseis/

    https://www.pronews.gr/lifestyle/tileorasi/survivor-ksespase-o-konstantinos-emmanouil-ti-tous-exo-ftaiksei-vinteo/


    Αμφιβάλλει κανείς, ότι αυτή ή κοινωνία, διανύει το λυκόφως της καταστροφής της; ότι αυτός ο λαός, παρασέρνει στο διάβα του, ότι καλύτερο είχαν χτίσει οι παλαιότεροι;
    Μάθαμε πολλά, αποκτήσαμε γνώσεις, πήραμε διπλώματα, γίναμε κυρίαρχοι της έπαρσης, αλλά ΠΑΙΔΕΊΑ δεν αποκτήσαμε. Χώρα και λαός, κατευθύνονται με γεωμετρική ταχύτητα στην απόλυτη διάλυση και μαζί τους, απλοί άνθρωποι πού μείνανε έξω από το κάλεσμα των σειρήνων.
    Γιά την κοπέλα πού μόλις είχε χάσει την μητέρα της, αυτήν την κοπέλα πού κυοφορεί ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ, τους ''μαύρους ποιητές'', τους μοναχικούς λύκους, αυτούς πού αντιτίθενται στα κελεύσματα των ανθρώπων πού κινούνται μόνο απο τα ΕΡΠΕΤΙΚΆ ΈΝΣΤΙΚΤΑ.
    Μιλάμε για μιά κοινωνία πού έχασε την σύνδεση με το λιμπικό σύστημα του πνευματικού εγκεφάλου.
    Μιλάμε γιά έναν λαό-καρικατούρα, πού προτιμά να ζήσει σαν πρόσφυγας σε μιά χώρα, σενάριο του MAD MAX, παρά να αγωνιστεί για την άνοδό της στο ΦΏΣ.
    Μιλάμε για μιά χώρα, απόλυτου πνευματικού κινηματογραφικού 10λεπτου INTERMISSION, ζεί μόνο για να ταίσει τα μηχανάκια τηλεθέασης των τουρκοκάναλων, ενώ αρνείται να δεχτεί ότι οι τουρκαλάδες κατέκτησαν μεγάλο μέρος της χώρας με υβριδικό πόλεμο.
    Ή κυβέρνηση των πωλητικών πουτ@νων, έχει ρίξει τον εφιάλτη της καθημερινής επιβίωσης στους Έλληνες, ενώ με μαεστρία ξεπουλάει την χώρα, κοροιδεύοντας τους κατοίκους της......

    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/vinteo-sok-apo-tin-apotefromeni-eyvoia-tin-ekapsan-kai-tora-vazoun-anemogennitries-mesa-se-arxaiologiko-xoro/

    Είμαστε στο προοίμιο μιάς ΥΠΈΡ-κοσμικής αλλοίωσης, πληθυσμού, πνεύματος και ψυχισμού.Είμαστε στο μεταίχμιο ενός μεγάλου βήματος, στο καλό ή στο κακό. Ό πόλεμος στην Ουκρανία, δεν θα τελειώσει έτσι, θα μεταφερθεί και σ'άλλες χώρες, σ'άλλους λαούς, σ'άλλους πολιτισμούς έτοιμους για καταστροφή.
    Σύντομα, η γνώση για επιβίωση με ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ τρόπο και μέσον, θα γίνει αυτοσκοπός μας.
    Ή Ελλάδα θα μπεί σε μεγάλο καμίνι, γιατί έχει έναν λαό, ''κιμπάρη'' στην βλακεία, extra large στον εγωισμό και στην αυτοπροβολή. Είναι ο παγκόσμιος ''πρόεδρας'' του μικροσυμφέροντος, ο λαός πού ξέγραψε την γνώση του, γιατί μαζί με το ΦΙΛΌΤΙΜΟ, σαν παγκόσμια λέξη πού δεν υπάρχει σε άλλο λεξικό σε καμμιά χώρα, τώρα πρόσθεσε και την ΛΑΜΟΓΙΆ, ή το ΛΑΜΌΓΙΟ.
    Αποκτήσαμε απίστευτες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά χωρίς ΠΑΙΔΕΊΑ, χωρίς ΤΑΠΕΙΝΌ ΦΡΌΝΗΜΑ, μόνο και μόνο για να την ''λέμε'' στον συνάνθρωπό μας.
    Μιλάμε για μιά κοινωνία πού έχει πολλά χρόνια να κοιταχτεί στον καθρέπτη.
    Το σύνδρομο του Ντόριαν Γκρέυ, που φοβάται να κοιτάξει τον πίνακά του, για να μην τρομάξει απο την ασχήμια της ψυχής του.
    Τώρα, ήγγικεν ή ώρα να πληρώσουμε, την επιταγή.
    Και άς μην βαυκαλίζονται κάποιοι, ότι επειδή νομίζουν ότι έχουν το ΙΧΏΡ, θα σωθούν......
    Άν θέλεις να είσαι και να λέγεσαι αθλητής, το αποδεικνύεις μέσα στο ρίνγκ, ή στον μαραθώνιο, όχι στο μπίρι-μπίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή