peri majestic the real

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Aμερικανική Πίτσα πεπερόνι και 32 αναψυκτικά..

 

Για μια ακόμη φορά να πούμε ότι....

 Οποιαδήποτε ''διαφορετική'' φωνή, πρέπει να κατασιγαστεί, να ''λερωθεί'' να λασπωθεί, με όρους όπως ''φασίστας'' ''ψεκασμένος'' ''χριστιανοταλιμπάν'' ''οπισθοδρομικός''.

Η Αχτσιόγλου θα γίνει αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Κασσελάκης πάει για νέο κόμμα με τις ευλογίες επιχειρηματικών τζακιών 

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία η εμφάνιση του εν λόγω κυρίου...του "πετυχημένου" gay "εφοπλιστή"....του μακιγιαρισμένου...του πατριώτη που άφησε την Glamour άνεση της Αμερικής και είπε να μας σώσει..Είτε εκλεγεί Πρόεδρος του Σύριζα είτε όχι η ζημιά θα είναι τεράστια στα σπλάχνα της κοινωνίας...Η καθημερινή του προβολή ως κάτι νέο, με όραμα ( gay) και ελπιδοφόρο από τα ΜΜΕ της Ντόρας, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχολογία των εφήβων και όχι μόνο. Θα υπάρξει έντονος μιμητισμός μιας και μιλάμε για πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο.

 

Κάποτε στην ηλίθια Αμερική λέγανε οι μαύροι πότε θα εκλεγεί μαύρος πρόεδρος. Κάπως έτσι και εδώ θα λένε "Να ο πρώτος Λοάτκι Πρωθυπουργός" Είναι ξεκάθαρο ότι θα πάψει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι "αριστερό" κόμμα και θα γίνει και είναι ξεκάθαρο ότι θα μετατραπεί στο αντίστοιχο των Δημοκρατικών του Μπάιντεν στην Αμερική και μάλιστα στη Ριζοσπαστική του μορφή, radical liberals με κάτι από εσάνς διακυβέρνησης Ομπάμα, π.χ. το "obamacare" καπιταλιστές φιλελεύθεροι με κοινωνική ατζέντα ντεμέκ είτε με δηλωμένους  Gay barbie αρχηγούς είτε με Ανδρόγυνο στυλ αλλά bisexual David Bowie όπως η ανύπαρκτη χαζοχαρούμενη Αχτσιόγλου.

Αυτές οι υποψηφιότητες είναι βέβαιο ότι στηρίζονται υπογείως από το σύστημα εξουσίας που σήμερα στηρίζει Μητσοτάκη. Τον Κρόμγουελ Μητσοτάκη που έχει πάθος με τους Gay. Αγάπη και πάθος με την Gay κοινότητα.

Ευτυχώς που δεν είμαι μαθητής Δημοτικού ή Γυμνασίου για να τους "θαυμάσω"μπρρρρ

Θα προκληθεί ΜΕΓΑΛΗ ζημιά στις μικρές ηλικίες. Νήπια και παιδιά του Δημοτικού θα λοβοτομηθούν με την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα των κομμάτων.  Θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις. Ψυχολόγοι και Ψυχίατροι θα έχουν καθημερινή μανιακή ασχολία με το φύλλο των εφήβων.

Αυτό γίνεται ήδη στην πολυφυλετική Αγγλία και κανείς μα κανείς δεν βγάζει κιχ... ..στην Ελλάδα θα μας λένε : We’re here,  we’re queer,  get used to it  🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🇬🇷

 
 Το κάθε, πιο όμορφο χθες. Πλέον..Το κάποτε πολύ παλιό και πολύ πιο όμορφο, πλέον, δεν αξιολογείται από κανέναν σήμερα. Οι μνήμες άλλωστε πρέπει να σβήσουν . Ακόμη και από Ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν τον τόπο μας. Ακόμα περισσότερο και στην σωστή την γνώση. Στην ίδια την μάθηση από τα σχολεία.

Αποικία. Παρακμή. Τέλος.

https://noumer.blogspot.com/2023/08/blog-post_30.html

6 σχόλια:

  1. Ή αριστερά της "προόδου" ψήφισε. Οι Έλληνες ψήφισαν Novibet και η Ελλάδα πάλι στον "κουβά".
    Ό άνθρωπος της Goldman Sachs, επελαύνει, για να πει Go Back Αγέρωχη ζωή και Στάση.
    Go Back στο ένδοξο παρελθόν.
    Η πόρνη Βαβυλώνα συνθλίβει τα παλιά πρότυπα, έτσι "χαλαρουίτα", κανείς πατερούλης της αριστεράς δεν θα παρεξηγηθεί.
    Οι εντολές είναι πολύ παλιές, βγαλμένες από ανήλιαγα, σκοτεινά περιστύλια. Ή ιδέα της οποιασδήποτε αντίστασης, θα συντριβεί με δολοφονία χαρακτήρων, με εξωστρακισμό.
    Πως το λένε, στο "κρυφό σχολειό" του Κασσελάκη, εκεί στο USA?
    "Resistance is futile".
    Η όπως το λέγαμε χρόνια εμείς εδώ οι ιθαγενείς........
    "Αμερική Αμερική, καλά μου είπαν μερικοί, πως είσαι χώρα μαγική και τραγική".
    Ναι......all neat, pretty neat.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις κατέβει στο κέντρο της Αθήνας να δεις πόσοι έφηβοι παίρνουν ορμόνες του αντίθετου φύλου; για να μην μιλήσουμε για το Μοναστηράκι που έπρεπε να λέγεται πλατεία Αφρικής. ο Ιουδαίος δουλεύει αδιάληπτα για χιλιετίες ενώ ο ραγιάς προσπαθεί να κάνει τον καλό ανεκτικό αντιφασίστα που ανέχεται τα πάντα εκτός από το έθνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι λες; Να μην γνωρίζω;

      peri

      Διαγραφή
    2. αγανακτισμενος πολιτης18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5:16 π.μ.

      Προς αγαπητους σχολιαστες της παρουσας αναρτησης:

      Μην συγχιζεστε αγαπητοι διοτι με Κασελλακι ή χωρις, εχουμε δημοκρατια.
      Οι κακοι ειναι στην φυλακη. Τοπαμε αυτο.
      Ολοι το φωναζαμε οτι δεν ειναι αθωοι
      Εγω παντως ακουω Πορτοσαλταρουφιανο με τις analυσεις του περι Κασελλακι και κυλιεμαι στα πατωματα.
      Ο ....αθωος, ταπεινος και καλοψυχος εβραιος που παλια τον ....'φουρνιζε' ο Χιτλερ, δειχνει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μουτσουνα του και κυριαρχει, ΠΑΝΤΟΥ.
      Ας προσεχαμε.

      Γιατι μη νομιζετε, ΑΥΤΟΣ χρηματοδοτησε κι εστειλε την πουσταρα απ' το Αμερικα για να βοηθησει λιγο την Κουλα την φαρδοκωλα που παλια συζουσε με τον Γεωργιαδη (οχι τον Μανωλιδη τον αλλο που πηδαγε καθυστερημενα αγορακια στην Μολδαβια και δεν πηγε ουτε μια μερα φυλακη) η οποια μεσα στον ορυμαγδο, φωτιες-πλημμυρες-μαζικες δολοφονιες-εμβολια, κλπ ετοιμαζεται να κανει και το δικο της outing τωρα που η Μαρεβα ετοιμαζει παλι την βαλιτσα της.
      Ναχει και η ΝΔ τον πρωτοπουστη της.
      Τι δηλαδη; Μονο ο ΣΥΡΙΖΑ;

      Εγω ομως παιζω ΠΑΝΤΑ στην εδρα μου!
      https://www.youtube.com/watch?v=dz6Y0e81h_4&t=31s


      ΥΓ
      Εφη ποσο σε λυπαμαι καλη μου παρα τις προσπαθειες που κανεις να φανεις λιγο ροδοκοκκινη, ομορφουλα κι ανετη αρχηγινα, παραμενεις ενα κιτρινισμενο ξυλαγγουρο.
      Μια σκατοβλαχα που σε βλεπω σε λιγο να παιρνεις των ομματιων σου και να κανεις παρεα με την αλλη σκατοβλαχα τωρα που βγηκε απ' την στενη, στις Βρυξελλες.

      Διαγραφή
    3. έχεις παρατηρήσει ότι όσοι καταφέρονται εναντίον του συστήματος και της νέας τάξης, παρομοιάζουν συνεχώς το καθεστώς με τον Χίτλερ (βλέπε Βαθιώτης), αλλά ποτέ δεν αναφέρονται στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης και τις αλλαγές φύλου και την ανωμαλία που επικρατούσε με έναν εξαθλιωμένο λαό, άστεγοι, παιδική πορνεία κλπ, οπότε δεν χρειάζεται να μπουν και στον κόπο να πουν τι είδους βιβλία έκαιγαν οι ναζί ούτε ότι απαλλοτροίωσαν(με αναρχικούς όρους) το μεγαλύτερο γκέυ μπαρ του κόσμου και το έκαναν γραφεία του κόμματος, λίγες σελίδες από τον Αγώνα να διαβάσεις και νομίζεις ότι μιλάει για σήμερα

      Διαγραφή
    4. αγανακτισμενος πολιτης19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 3:53 μ.μ.

      Αν ρωτας εμενα, αμ δε βλεπω το μισος, την μανια και το αμοκ που χαραζει τις φατσες των καταΚΣανθων βιζιτων, οταν πιανουν στο στομα τους τον Ηλια Κασιδιαρη;

      Διαγραφή