peri majestic the real

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία η εμφάνιση του εν λόγω κυρίου...


 ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος είναι ο 35χρονος εφοπλιστής Στέφανος Κασσελάκης που  ετοιμάζεται για υποψήφιος πρόεδρος - iefimerida.gr

 Στήν αρχή θα ξινίσουν γιά λίγο,και σε δεύτερη φάση θα "πιάσουν" θέση και θα μιλάνε για φασίστες, προβληματικούς ,απολίτιστους,και ταλιμπαν, σε όσους αντιδράσουν.


Θα ξεχάσουν τι ακριβώς ρόλο έχει ,να παίξει,και θα "ταυτιστούν" με την γνωστή "επαναστατική προοδευτική παράταξη που την "πολεμάει" η δεξιά ..Τα γνωστά της πλέμπας.,ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ Και σύντομα θα περάσουν και στο εντελώς άλλο άκρο,του τύπου "δεν με νοιάζει εάν ειναι @@" κτλ..Δέν είναι επίσης τυχαίο ,ότι "μπήκε" και με φόρα και δηλωμένος ,και με το "ταίρι" του και με τον σκύλο του. Μπήκε άνετος με καμάρι και φόρα.

ΑΠΟΙΚΊΑ. Και επίσημα πλέον

Οι Γερμανοί δέν έφυγαν ποτέ. Από τον Όθωνα,μέχρι σήμερα. Κατά τά άλλα κάποιοι "μορφωμένοι" το πρόβλημα το εντοπίζουν την εποχή της "τουρκοκρατίας". Δεν γνωρίζουν πώς μόλις τελείωνε η Οθωμανική αυτοκρατορία κάθε τι ελληνικό στό παγκόσμιο στερέωμα τελείωνε μαζί της...


Ποτέ από όλους αυτούς τους "φωστήρες" ,κανείς ,δεν αναρωτήθηκε,γιά το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει κατοχή και εχθρός,που σε έχει σε σκλαβιά ,αλλά οι περισσότερες εκκλησιές υπήρχαν την εποχή του οθωμανικού ¨ζυγού". Γιατί δεν είχαν γεμίσει την χώρα με τζαμιά λοιπόν; Γιατί επέτρεπαν εκκλησίες!; Μα γιατί μαζί κυβερνούσαν τον κόσμο. ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ...............................

Για μια ακόμη φορά να πούμε ότι....

 Οποιαδήποτε ''διαφορετική'' φωνή, πρέπει να κατασιγαστεί, να ''λερωθεί'' να λασπωθεί, με όρους όπως ''φασίστας'' ''ψεκασμένος'' ''χριστιανοταλιμπάν'' ''οπισθοδρομικός''.

Η Αχτσιόγλου θα γίνει αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Κασσελάκης πάει για νέο κόμμα με τις ευλογίες επιχειρηματικών τζακιών 

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία η εμφάνιση του εν λόγω κυρίου...του "πετυχημένου" gay "εφοπλιστή"....του μακιγιαρισμένου...του πατριώτη που άφησε την Glamour άνεση της Αμερικής και είπε να μας σώσει..Είτε εκλεγεί Πρόεδρος του Σύριζα είτε όχι η ζημιά θα είναι τεράστια στα σπλάχνα της κοινωνίας...Η καθημερινή του προβολή ως κάτι νέο, με όραμα ( gay) και ελπιδοφόρο από τα ΜΜΕ της Ντόρας, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχολογία των εφήβων και όχι μόνο. Θα υπάρξει έντονος μιμητισμός μιας και μιλάμε για πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο.

 

Κάποτε στην ηλίθια Αμερική λέγανε οι μαύροι πότε θα εκλεγεί μαύρος πρόεδρος. Κάπως έτσι και εδώ θα λένε "Να ο πρώτος Λοάτκι Πρωθυπουργός" Είναι ξεκάθαρο ότι θα πάψει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι "αριστερό" κόμμα και θα γίνει και είναι ξεκάθαρο ότι θα μετατραπεί στο αντίστοιχο των Δημοκρατικών του Μπάιντεν στην Αμερική και μάλιστα στη Ριζοσπαστική του μορφή, radical liberals με κάτι από εσάνς διακυβέρνησης Ομπάμα, π.χ. το "obamacare" καπιταλιστές φιλελεύθεροι με κοινωνική ατζέντα ντεμέκ είτε με δηλωμένους  Gay barbie αρχηγούς είτε με Ανδρόγυνο στυλ αλλά bisexual David Bowie όπως η ανύπαρκτη χαζοχαρούμενη Αχτσιόγλου.

Αυτές οι υποψηφιότητες είναι βέβαιο ότι στηρίζονται υπογείως από το σύστημα εξουσίας που σήμερα στηρίζει Μητσοτάκη. Τον Κρόμγουελ Μητσοτάκη που έχει πάθος με τους Gay. Αγάπη και πάθος με την Gay κοινότητα.

Ευτυχώς που δεν είμαι μαθητής Δημοτικού ή Γυμνασίου για να τους "θαυμάσω"μπρρρρ

Θα προκληθεί ΜΕΓΑΛΗ ζημιά στις μικρές ηλικίες. Νήπια και παιδιά του Δημοτικού θα λοβοτομηθούν με την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα των κομμάτων.  Θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις. Ψυχολόγοι και Ψυχίατροι θα έχουν καθημερινή μανιακή ασχολία με το φύλλο των εφήβων.

Αυτό γίνεται ήδη στην πολυφυλετική Αγγλία και κανείς μα κανείς δεν βγάζει κιχ...

 
 Το κάθε, πιο όμορφο χθες. Πλέον..Το κάποτε πολύ παλιό και πολύ πιο όμορφο, πλέον, δεν αξιολογείται από κανέναν σήμερα. Οι μνήμες άλλωστε πρέπει να σβήσουν . Ακόμη και από Ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν τον τόπο μας. Ακόμα περισσότερο και στην σωστή την γνώση. Στην ίδια την μάθηση από τα σχολεία.

Αποικία. Παρακμή. Τέλος.

8 σχόλια:

  1. Το μοντέλο της νέας τάξης.
    Το τραγικότερο,όσοι το ακολουθούν βλέπουν τούς άλλους ,που δέν το ακολουθούν σάν ταλιμπαν ,ψεκασμένους,οπισθοδρομικούς,και φασίστες,ακραίους. Χάνεται ο πραγματικός στόχος,που είναι η τάξη ,οι κανόνες,και έχει δημιουργηθεί μεγάλο ΒΡΑΧΥΚΎΚΛΩΜΑ.Αντί να επικεντρωθούν στην ουσία,πάνε στό "τυράκι". Και λογικό είναι να μπούμε όλοι στην φάκα.
    Ακόμα υπάρχουν κάποιοι,που εξακολουθούν να πιστεύουν σε ¨δεξιές¨και ¨αριστερές" αλχημείες,σε "ναζιστές""φασίστες¨,και "προοδευτικούς" ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ! Τραγικό το δούλεμα. Τραγικοί όσοι επιμένουν να πιάνοντε κορόιδα.
    Ετσι ακριβώς θα γίνει. "Μεταλάσουν¨πλέον ,το παλιό μοντέλο της δεξιστεράς,στο "μοντέλο" της Αμερικής. "Δημοκρατικοί vs Ρεπουμπλικάνοι",αφού τούς τέλειωσαν οι αποδοί του "δικοματισμού" με το παλιό κοστούμι. Του αλλάζουν κάπως τα ρούχα και το ¨στολίζουν¨με νέα δεδομένα..
    λίγο πουστρέ,λίγο φιλελέ,λίγο λαθρό,και πολύ άθεη. Καί κάνουν ήσυχα την δουλειά τους, Σπρώχνουν τους λαθρό,σπρώχνουν την ανωμαλία σαν ομαλή ,μέσα στίς κοινωνίες,διχάζουν,και σιγά σιγά εδραιώνουν την Νέα τάξη. Με την βοήθεια της "άλλης" δήθεν,διαφορετικότητας,της ομάδας , τών πιό συντηριτικών ατόμων,που είναι "καπελωμένη",εξ αρχής ,παίζουν από την αρχή.
    Οσο οι άνθρωποι παραμένουν ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝΟ,θα υπάρχει μόνο πόνος. Συμφορές και καταστροφή.Τό κόλπο του ¨κορονοιού "έκανε μεγάλη ζημιά στήν ανθρωπότητα.
    Ενα μεγάλο κρεματόριο έγινε η γή και αλέθει. Ενα αόυσβιτς,που φυλάκισε ,όλην την ανθρωπότητα..
    Αναρωτιέμαι,κάποιες φορές,¨που είναι όλοι αυτοί οι "υπεύθυνοι συμπολίτες" όλων,που πήραν θέση υπέρ της "πανδημίας" ,να σκεφτούν "τι στο διάολο έγινε,και έτσι ξαφνικά πέρασε,σαν να μην ήρθε ποτέ,αλλά άφησε τόσα κουσούρια στο λειτουργικό των κοινωνιών";
    Πώς ¨εσκασε" σαν κομήτης,και έφυγε σαν λαγός;,,
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,και στον βλάκα δέν υπάρχουν ΑΠΟΡΙΕΣ. Οτι του δώσεις το "καταπίνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις. Ψυχολόγοι και Ψυχίατροι θα έχουν καθημερινή μανιακή ασχολία με το φύλλο των εφήβων"

    Τι εννοείς; Πες το χαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/

    «Kasselakis for President»!!!…
    …«ΦΟΝΙΑΔΕΣ των κομμουνιστών …ΑΜΕ-ΡΙ-ΚΑΝΟΙ»!!!



    Επιβεβαίωση ττών όσων είπαμε, από τον ΤΡΑΙΑΝΟΥ.!!
    Οτι ακριβώς "είδαμε",και καταθέσαμε παραπάνω. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Να δημιουργήσουν από κοινού το νέο ελληνικό κόμμα των WOKE «Δημοκρατικών» τύπου ΗΠΑ! …Να «καταργήσουν» το κομμουνιστικό «πρόσημο» του ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορέσουν οι Μητσοτάκηδες να παραστήσουν τους «Ρεπουμπλικάνους», χωρίς καν να είναι Δεξιοί "

    ΦΟΒΕΡΟ ΕΤΣΙ!! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω τις συκιές δένδρο πρός εξαφάνιση. Το νέο λάβαρο των Μαρξιστών ,θα είναι η συκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η δικη μας θεση - προταση που ειναι ;
    Αυτοι ολοι υπαρχουν εκει που δεν υφισταται υγειης , ορθια , λογικη , Ελληνικη προταση βασισμενη σε ανθρωπινες αξιες.
    Αυτοι ολοι μας εχουν αποβλακωσει επειδη δεν εχουμε ανθρωπινη προταση - προβολη και υπαρχουν μονο οι λουληδες που αυτοπροβαλονται στο σβερκο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...