peri majestic the real

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Κορόιδο Ελληνικέ λαέ...

 







Το τρομακτικό είναι άλλο. Ποιο???? Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ( πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδηλώσει τις προθέσεις του) καταργούν στα ύπουλα την Πανεπιστημιακή αστυνομία. Μόνο μερικές δεκάδες ασχολούνται με την αραιή εποπτεία εξωτερικών χώρων των πανεπιστημίων και ως εκεί. Με κομματικό ρουσφέτι χώθηκαν στην Πανεπιστημιακή αστυνομία, γνωρίζοντας ότι αργά η γρήγορα θα γίνουν Ειδικοί Φρουροί. Μετά από λίγα χρόνια θα ορκιστούν ΚΑΝΟΝΙΚΆ αστυνομικοί. Μιλημένα ξηγημένα όλα. 



Το δικό σου το παιδί που δεν έχει μέσω και κομματικές γνωριμίες??? Που νόμιζε ότι η προκήρυξη ήταν αποκλειστικά για Πανεπιστήμια και δυσκολευόταν; Προορίζεται να πλένει πιάτα στα Ξενοδοχεία του Αιγαίου.....μαζί με Πακιστανούς.......

Άλλοι είναι οι πραγματικοί Βασιλείς και αυτοκράτορες...άλλοι είναι οι πραγματικοί εξουσιαστές του τόπου....


Οι εν λόγω που ολοκληρώνουν σε λίγες ημέρες την εκπαίδευσή τους είχε προγραμματισθεί να πλαισιώσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και τίποτα άλλο... Αυτοί που προορίζονταν για την πανεπιστημιακή αστυνομία, στέλνονται πλέον σε δεκάδες αστυνομικά τμήματα...

Καταλάβατε; Τρέξτε να τους ψηφίσετε..


Κορόιδο Ελληνικέ λαέ....που κοιτάς; Τα καμμένα; Τα ερείπια; εικόνες ξεφτίλας με καμμένα και καμένους που ασχολούνται ποιος, τί και γιατί στο παρελθόν... Με χρέος 400 δις ευρώ.... 
 


5 σχόλια:

  1. Η Πανεπιστημιακή αστυνομία ήταν παραμύθι από την αρχή. Εχωσαν τα ρουσφέτια και τέλος. Θα βαρεθούμε να τα πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μιλήσουμε για τον Τέως,να πούμε γιά την Ιστορία,πώς από την στιγμή που "επεσε" στην αλλαγή,("αμερικανικής" ισχύος ),και είχε τή ατυχία να "συναντήσει" την συμμορία ,και το "γέρο" ,η τύχη του ήταν προδιαγεγραμένη.
    Ηταν ο βασιλιάς εκείνος που θα βασίλευε αυτά τα τέσσερα χρόνια,και θα εφευγε "νυχτα". Η αμερικανόδουλη ,"δεξιά" θα έτρωγε την αγγλόφιλη δεξιά. Η Βενιζελική συμμορία δέν θα άφηνε "κομμάτι" γιά κενέναν.Είδαμε ,πώς μέχρι και τον βασιλιά τον έγβαλε απ έξω. Ενα πράγμα που είχε πέι ο τότε ανώριμος Κωσταντίνος ήταν να νομιμοποιηθεί το ΚΚΕ!! Σόκ έπαθαν όλοι ! Τούς χάλαγε τα μετέπειτα σχέδια. Εμφύλιους κτλ..
    Για εμένα ήταν απλα ένας 24 χρονών νέος,που δέν είχε ιδέα τι θα συναντούσε. Και ίσως να ήταν καλλύτερα για αυτόν που έμεινε "εκπτωτος" και δεν χρεώθηκε τίς μετεπειτα καταστάσεις.
    Θύμα ενός σχεδιασμού που δέν τον ευνόησε ,ηταν για εμένα και άτολμος. Η ίσως γνώριζε τον μετεπειτα σχεδιασμο και γνώριζε καλλύτερα από όλους,πώς δέν έχει μέλλον. Παπαδόπουλος -χούντα αμερικάνοι -παπανδρεηδες-αποστασίες Μητσοτάκηδες..Και σήμερα το έκτρωμα που ολοι γνωρίζουμε..
    Ισως θεωρεί πώς δεν χρωστάει ο Κυριάκος,σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη τόν γέρο,που τούς αποζημίωσε. Σε αντίθεση με τον Καραμανλή που ΄περαξε το ίδιο,και τον Παπανδρέου επίσης.
    Πάντως γιά ακόμα μια φορά αγνώμονες οι αριστεροί . Να αναγνωρίσουν τους" αγώνες τους ,και την ιδεολογία τους",ζητούσε!! Τούς έκανε τόση ζημιά αυτό? Ασφαλώς και τους έκανε. ! Σήμερα μπορούμε να τα "βάλουμε κάτω",και να επιβαιβεωσουμε τον βρωμικο ρόλο της "αριστερας" Το εργαλείο της "δεξιάς" βενιζελικής συμμορίας δλδ.
    Να δείς που ο Τέως θα "παρει" πολλούς μαζί του..Με τον θάνατο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχταρμάς Περι, αλλά επειδή η πιό πλούσια γλώσσα στον πλανήτη είναι η ελληνική γιατί εχει δυναμική χιλιετιών από την αρχαία κλπ , έχει λέξεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα και ερμηνεύουν πολιτικά τα τεκταινόμενα, να διορθώσω λοιπόν τους μυρικάζοντες είτε λόγω κεκτημένης , είτε λόγω ιστορικής ένδειας δεν είναι τέως βασιλιάς , αλλά εκπτωτος, θα μου πει κάποιος προφανώς όχι εσύ Περι, ποιά η διαφορά δεν θα απαντησω όποιος γράφει αν έχει έστω και μια επιφύλαξη σε ό,τι γράφει υπάρχει και το λεξικό που είναι βοήθεια εργαλείο , δεν είναι κακό κάποιος να ψάχνεται, η ελληνική λοιπόν γλώσσα είναι τόσο πλούσια που ειλικρινά οι φτωχοί τω πνεύματι καλό είναι να ρίξουν καμιά ματιά στην ιστορία όχι της μιάς πλευράς γιατί δεν είναι αντικειμενική αλλά και της απέναντι , αν βέβαια έχουν και την γνωσιολογική ικανότητα να συνθέτουν τότε θα βγάλουν επί της ιστορίας όχι επισφαλή συμπεράσματα, και όχι να αναγκάζονται οι αναγνώστες να κουνούν το κεφάλι τους με τις ασυναρτησίες και να αναφωνούν κρίμα να υπαρχουν συνέλληνες με τόση ημιμάθεια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλα γίνονται για το θεαθήναι: όχι για λόγους ουσίας, αλλά για τα μάτια του κόσμου

    https://ant1media.azureedge.net/imgHandler/1100//559ae73f-9a35-44d5-bb88-b37bc0189c28.jpg

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!.................
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σουρεάλ!!! Σε αυτόν πάντως,ανήκει ίσα με 1 επι 1,5 και πολλές κατάρες!!
    Αυτό και εάν είναι !!!!! Η Ελλάδα πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή