peri majestic the real

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Τον έστειλε στην Ευρωβουλή ο σοφός λαός..

 

Η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της “μακαρίτη” καθώς όπως είπε με φόρτιση: «έχει δολοφονηθεί»

Στην παρατήρηση αυτή αντέδρασε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος με βαρύτατες εκφράσεις της είπε: πως «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντας της “άντε γαμήσου..” . Ακόμη και την στιγμή τον μετέφεραν εκτός της δικαστικής αίθουσας, βάζοντας του χειροπέδες, ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής δεν σταμάτησε να φωνάζει. Ενώ το κοινό από την πλευρά των θυμάτων της Χρυσής Αυγής φώναζε “δολοφόνοι” ο Γιάννης Λαγός φώναζε “άντε γεια ρε” .

5 σχόλια:

  1. Υπόγεια ο Μητσοτάκης παραδίδει στον Τσίπρα την εξουσία... https://atexnos.gr/συριζα-ενωση-αποστράτων-αξιωματικών/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατρικιος Στετσωνης13 Ιανουαρίου 2023 στις 8:27 μ.μ.

    -Τον έστειλε στην Ευρωβουλή ο σοφός λαός.. -

    Aντε γαμησου Περι Πυρε πως διαλο σε λενε.
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τον εστειλε στην ευρωβουλη ο σοφος λαος.....καλυτερη ειναι η Καϊλη; και τα αλλα εβραιομουνοπανα, ελληνοφωνα και μη;
    Αντε στο διαλο αρχιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κακομοίρης!! Κρίμα να γίνεται τόσο ξεφτίλα,και να υπηρετεί τέτοια σκουπίδια..
    Κρίμα να βλέπεις αυτές τις εικόνες,έναν άνθρωπο σε έξαλη κατάσταση σχεδόν παράφρων,και να μην το αντιλαμβάνεται.
    Και αυτη η "μάνα",αντί να κλαίει το παιδί της τρέχει να παίζει στο θέατρο τους.Η ηλίθια είναι η συμφεροντολόγα που ούτε παιδί υπολογίζει μπροστά στο χρήμα.
    Ο δέ ξεφρενιασμένος!! Αστο καλλύτερα``````!! Οταν βλέπω σε τέτοια κατάσταση ανθρώπους γελάω .ντρέπομαι για λογαριασμό τους,φρικάρω με την παραφρωσύνη τους.. Ανάμεικτα!! Αστο καλλύτερα να τελειώσει αυτό το παρανοικό θέατρο να ησυχάσει ο κόσμος.

    Ειναι τρελαμένοι που έχουνε χάσει την εξουσία και βλέπουμε αυτές τις ΥΣΤΕΡΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΠΕΔΟ δεν φταίει αυτός Περι, αλλά οι νεολληνες υπερπατριώτες ελληναράδες ,που τους ψήφισαν,μέσα σε τούτη την διανοητική ομίχλη, τι μπορεί άραγε να περιμένει κανείς από το πολιτικό προσωπικό;για ποιό πολιτικό μέλλον μιλάμε; όλα γυρίζουν πίσω από την απαξίωση την πολιτισμική, την παντελή έκπτωση αξιών, την ανυπαρξία ιδανικών και οραμάτων, τουτέστιν δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να προσδώσει άλλη δυναμική, Για τους αρχαιολάτρεις μάλλον έχει δίκιο ο Ευριπίδης στην Ελένη του, διαχρονικός πάντα αν και ΄άγνωστο το έργο του για την πλέμπα.Ουποτ' έρις λέιψει κατ ' ανθρώπων πόλεις,Αλλά τι περιμένεις Περι ποιά αφύπνιση αναμένεις, άραγε υπάρχει φως στο τούνελ, απαντώ κανένα φως,τα ΜΜΕ αλλού τυρβάζουν σε χαμηλής ποιότητας προκειμένου να κουμπώνουν με το χαμηλό νοητικό πηλίκο, είπαμε Περι άρτος και θεάματα, για την υπνωση και την καταστολή του πολίτη, όσο λοιπόν ο πολίτης και θα συμφωνήσεις βρίσκεται αναπαυτικά καθήμενος στον καναπέ του και γύρω του γίνεται ο τρελός χαμός και δεν ξυπνα, το σύστημα εξουσίας δεξιόστροφο 'ή αριστερόστροφο δεν έχει να φοβάται τίποτε.Τα ΜΜΕ οι βιαστές της κουλτούρας και της ενημέρωσης,οι τελάληδες της εξουσίας διαμορφώνουν όλο το σκηνικό,με τρόπο ταχυδακτυλουργού.Πίκρα και απογοήτευση διακρίνουν πολλούς συνέλληνες, ταυτόχρονα και εδώ είναι το κρίσιμο απάθεια και αδράνεια επικρατούν , , λένε ΄'οτι είμαστε λαός συντηρητικός και το πιστεύω και εγώ,αρκεί να μασουλάμε τα ψυχία και τα κοκαλάκια που μας προσφέρονται στα πλαίσια της λεγόμενης κοινωνικής πολιτικής και καπως έτσι μαζί με την φυσιολογική κούραση, χάθηκε η έννοια της αντίστασης, της αντίδρασης, έστω μια φωνή για την τιμή των όπλων,αδερφέ, Επόμενο είναι να διακατέχονται από σύγχυση,αποπροσανατολισμό,ημιμάθεια, κακιστη γνώση της ιστορίας,εγωμανία και 'επαρση, τα ξέρω όλα , για όλα έχω άποψη αλλα στην τελική είμαι ένας κενός , ρηχός ξερόλας.Εδω αποδεικνύεται Περι ότι οι όποιες αρχές μας είναι τελικά φτιαγμένες από πλαστελίνη, επομένως μην απορούμε για την , οσφυοκαμψία, την προσαρμοστικότητα και την συμβιβαστικότητά μας, έτσι μας έπλασε όχι ο δημιουργός αλλά το ίδιο το σύστημα εξουσίας.Να γιατί ο χαρακτήρας μας κουμπώνει με τις καθεστωτικές λογικές, τον κυνισμό, την υποκρισία, την αδιαφάνεια, την αποκαθίλωση αξιών, την πολιτισμική υποβάθμιση, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς ξεχωρίζουν τα "άκρα"! Φαντάσου συνάντηση μεταξύ τών "άκρων" Face to Face..Να γελάσει ο πικραμένος!! Ακόμα σίγουρα δέν τα έχουμε δεί όλα τα "πολιτισμένα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...