peri majestic the real

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Με αυτά τα σάπια υλικά ( φωτογραφία) χτίστηκε η μεταπολίτευση του γαλλόφιλου Καραμανλή. Αυτό που βλέπουμε σήμερα στο Παρίσι, τις τραβεστί να αγωνίζονται, είναι καθαρά προσχεδιασμένο από τους Γάλλους!! Είναι η τάση της νέας εποχής μακριά από το "μίζερο" Ολυμπιακό Ιδεώδες! Οι Γάλλοι ως διοργανωτές δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στην Ελλάδα, ως κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ δεν αγάπησαν την Ελλάδα! Είναι φιλελεύθεροι Μαρξιστές! Η λογική woke είναι ένα μαρξιστικό υποκατάστατο για να περνά ο καιρός!! Που όμως κάνει ζημιά..στον ελληνικό κόσμο της Δύσης! Πισώπλατα και ύπουλα μας χτύπησαν οι Γάλλοι του Γερμανού Τόμας Μπαχ. Με το σκουπίδι που παριστάνει τον Πρωθυπουργό να το απολαμβάνει μιας και είναι ο φανατικός εκπρόσωπος της woke ατζέντας στα κάτω Βαλκάνια..

 Image

3 σχόλια:

  1. «Την έσβησα, δεν της άφησα λίθο επί λίθου». Ο γάλλος απεσταλμένος του Λουδοβίκου, που κατέστρεψε τις αρχαιότητες της Σπάρτης για να γράψει ιστορία!

    Καταλάβατε τώρα, ποιά είναι η πραγματική αγάπη των ξένων, για την Ελλάδα, τους Έλληνες....για τον πολιτισμό τους......γαλαντόμοι με ξένα λεφτά.

    Τον χειμώνα του 1724 δύο άντρες έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη, απεσταλμένοι του Βασιλιά Λουδοβίκου 15ου.

    Ήταν ο Μισέλ Φουρμόν, γάλλος ιερωμένος που δίδασκε στο Γαλλικό Κολλέγιο του Παρισίου και ο Φρανσουά Σεβίν, επίσης ιερωμένος και φιλόλογος.
    Αποστολή τους, η ''συλλογή'' αρχαιοτήτων, είχαν λεφτά πολλά, οι Τούρκοι ήταν αδιάφοροι για την κληρονομιά μας, μόνο οι κατακτήσεις, οι σφαγές και το πλιάτσικο τους ενδιέφεραν.
    Γουστάραν το μπαξίσι και οι φραντσέζοι είχαν μπόλικο.
    Οί Γάλλοι ήθελαν να δοξάσουν τον Βασιλιά όσο κανείς άλλος και ήξεραν με ποιο τρόπο θα το κατάφερναν.
    Θά ξέθαβαν τις αρχαιότητες, τις σπάνιες επιγραφές, θα ξερίζωναν τα ''παιδιά'' μιάς λαμπρής κληρονομιάς.....θα βιάζαν το κορμί της Ελλάδας, θα κάναν καινούργιους γενίτσαρους απο τα αρχαία της, η νέα κληρονομιά της Γαλλίας των Λουδοβίκων......των βαρβάρων που ήταν ντυμένοι απο μετάξι.
    Μιά ιδέα δαιμονική, σκοτεινή και τρισάθλια.......ότι δεν μπορούσαν να πάρουν μαζί τους, θα το κατέστρεφαν, θα το σβήνανε, απο την μνήμη των ραγιάδων, το σκοτεινό μυαλό και η ψυχή τους, θα γεννούσαν τις καινούργιες φύτρες των Πωλητικών στην υφήλιο....η μήτρα των Βενιζελικών Κίσσινγκερ.....
    Έτσι ξεκίνησε μία από τις πιο άγριες και παράλογες καταστροφές αρχαίων μνημείων στην Ελλάδα.

    «Έφυγα από την βάρβαρη πατρίδα τους χωρίς να αποκομίσω τίποτε το αξιόλογο, τίποτε για να βγουν τουλάχιστον τα έξοδά μου».
    Γι'αυτόν, είμασταν το ''σκυλολόι''.
    «Την έσβησα, την κατέσκαψα, την εκθεμελίωσα, δεν της άφησα λίθο επί λίθου», έγραφε χαιρέκακα σε επιστολή του.

    Και τώρα, έν'έτει 2024, ποιοί είναι αυτοί.....όλοι τους.....ποιοί είμαστε εμείς.....πόσοι μείναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι..
      Ολα τα βασιλικά σόγια είναι εβραίοι. Βασιλιάδες, πρωθυπουργοί, πρόεδροι... ακόμα και αρχιεπίσκοποι-πράκτορες γίνονται, όπως ο Μισέλ Φερμόν που αναφέρεις.
      ΟΛΟΙ. Και φυσικά μισούν την Ελλλαδα από αρχαιοτάτων χρόνων..
      Γνωστά αυτά.

      Διαγραφή
  2. Είσαι "πολύ μαγκίτισσα",αλανιάρα λεσβία Κανέλη
    ..Δέν περίμενε κανείς και κάποια διαφορετική "τοποθέτηση" από τήν χοντρή λεσβία και κομπλεξική κανέλη. Ασε που το σίγουρο είναι πώς δεν "πατεί" καλά. Το έχει αποδείξει μετά απο τόσα χρόνια καριέρας στο γυαλί,που εκτέθηκε μπροστά σέ όλους. Ανεξάρτητα εάν κάποιοι "τσίμπισαν",ακόμα και αυτοί σήμερα αντιλαμβάνοντε ποσο άρρωστη είναι.
    Η τελετή έναρξης ενόχλησε και δέν "τσάντισε". Αηδίασε και δέν τσάντισε. Το τραβέλι που αγωνίστηκε για γυναίκα ,πάλι "τσάντισε"; Τότε περίτρανα αποδεικύει πόσο άρρωστη πνευματικά είναι. Αντρας αγωνίζεται με γυναίκα..Μιά μπουνιά και την έστειλε αδιάβαστη. Αφου το έφτασαν έως αυτό το σημείο της αρρώστιας ας αγωνίζοντε μεταξύ τους τα τραβέλια σε μια κατηγορία για ουδέτερα η τσιρκολέν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ryan Wesley Routh: What we know about Trump shooting suspect

  Oι Μυστικές Υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον Routh????  Τίποτα παραστρατιωτικό δεν φεύγει από την Αμερική για την Ουκρανία χωρίς την έγκριση ...