peri majestic the real

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥΥ(02 Ιανουαρίου 2023 – 08 Ιανουαρίου 2023) έχουμε 149 θανάτους....Επιτέλους, κάπως συνηθίζει ο Ελληνικός λαός την νέα πραγματικότητα.

 

 «Όποιος δεν προσαρμόζεταιπεθαίνει» 

Έτσι δεν μας λένε;

 Τι δημιουργούν; Ζόμπι. Απλώνουν τρόμο παντού. Αυτός ο τύπος, θα αφήσει ψυχικά τραύματα, σχεδόν σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Αν συνεχιστεί αυτή η εφιαλτική κατάσταση; Δεν υπάρχει μέλλον.  Γιατί, στον θεό που πιστεύετε. Δεν μπορεί η Ελλάδα να αντέξει τόσους νεκρούς. Είναι αδύνατο. Αυτοί οι θάνατοι αγαπημένων προσώπων, θα ξεριζώσουν αρκετό κόσμο....Μιλάμε για καμένη γη. Για ανυπολόγιστες συνέπειες. 

Θα πρέπει να είσαι μειωμένης αντίληψης για να μην το καταλαβαίνεις... Το άτομο αυτό δεν λειτουργεί φυσιολογικά. Είναι πραγματικός εφιάλτης. Για παράδειγμα φτάνουμε στην καρδιά του χειμώνα και "εντελώς τυχαία" έχουμε έλλειψη στα φάρμακα. Γιατί; Για να ξεπουληθούν τα γενόσημα....Ποια ζωή; Τα πάντα για το κέρδος...με μοναδική συντροφιά έναν σκύλο στην θέση του ανθρώπου..

Είναι de facto μια συμμορία παλιανθρώπων που πίστεψε στο χρήμα. Αυτή η συμμορία είναι παντού. Δεν είναι μόνο στα έδρανα της Βουλής. Ότι έχει σχέση με κρατικό φορέα το ελέγχει. Για παράδειγμα οι Διοικητές ΟΛΩΝ των νοσοκομείων, είναι άτομα της Νέας Δημοκρατίας μαζί με συνδικαλιστές κομμουνιστές. Του Μαξίμου ολοι τους. Οι διοικητές των ΔΕΚΟ μια από τα ίδια. Το 90% των Δημάρχων!! Των Περιφερειαρχών!! Τα ίδια έχουμε και στις δομές των λαθρομεταναστών...Όλοι τους από το Μαξίμου!!! Τα μμε κι αυτά ελεγχόμενα! Τα σώματα ασφαλείας!! Είναι ο νόμος της ομερτά!! Μια Πανδημία σιωπής! Ολων των κρατικών μηχανισμών. Ολων σχεδόν των θεσμών...



Είναι πολύ δύσκολα και ζόρικα τα πράγματα...όταν ο διάδοχος είναι μια αδελφή ψυχή....ένας γνώριμος από το παρελθόν με τρομακτικές αγκυλώσεις...Ένας αλαζόνας που επί 5 χρόνια έφερνε ΜΟΝΟ μνημόνια και περικοπές. Ένας ψεύτης, που ρήμαξε ζωές. Αυτοί που αργοσβήνουν στα νοσοκομεία της Νέας Δημοκρατίας αγκαλιά με τον Άγιο Πέτρο, είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι οι περισσότεροι. Μπαίνουν στα νοσοκομεία πεινασμένοι. Αποκαρδιωμένοι. Ταλαιπωρημένοι. Με διαλυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι συντάξεις τους; Δεν βγαίνουν ούτε για τα βασικά. Επί 5 χρόνια ο κύριος Τσίπρας τους έκοβε τις συντάξεις....για να κάνει τον επαναστάτη στις Βρυξέλλες...για να κόβει βόλτες στην Κούβα...για να δίνει τα δάνεια των Ελλήνων στα ξένα Funds...για να κυνηγά νόμιμα πτυχία ως πλαστά, για να ξεπουλά ονόματα...για να.. για να....


Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει πολλά να γράψει για την τραυματική και συνάμα σιωπηρή Ελληνική γενοκτονία....μια τραγωδία που δεν υπήρξε ποτέ ξανά σε Ευρωπαϊκό έδαφος εν καιρώ ειρήνης...Μια χώρα προς αποφυγήν......Ένας λαός με τρομακτικά κόμπλεξ...ένα κρατίδιο ρημαγμένο...

Δεν υπάρχει πλέον Ευρωπαϊκό σπίτι που ΝΑ ΜΗΝ μιλά για την χυδαία καταστροφή της Ελλάδας από μια κλίκα πολιτικών-Δικαστών-  ακαδημαϊκών- επιχειρηματιών-δημοσιογράφων.


ΚΑΤΑΡΑ!

 Η Ελλάδα έχει κατάρα!! Είναι όμορφη και καταραμένη!

1 σχόλιο:

  1. Τόν Αλέξη ,που έδωσε τα κόκκινα δάνεια και τα άλλα "όμορφα" που έκανε,"αρχίζω" να τα "ξεχνω",μπροστά στον "μπαμπούλα" που "εμφανίστηκε" ,πεθαίνοντα!! Λές να γυρίσει δράκουλας ο Τέως??? Ωχ ωχ ,θα ξανασκεφτώ τον Αλέξη!! Δέν ηταν και "τοσο κακός""!! Ας εδωσε τα κοκκινα,ας υπεγραψε μνημονια,ας εδωσε αεροδρομια λιμανια..
    Ο ΤΕΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ!!
    ΓΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή