peri majestic the real

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα «φυτρώνουν» καλύπτοντας μεγάλες εκτάσεις γεωργικής γης. Η Πολιτεία ανάβει το πράσινο φως σε "μεγάλα" "επενδυτικά" συμφέροντα. Στρέμματα μένουν ακαλλιέργητα εδώ και χρόνια για να μπουν φωτοβολταϊκά. Η παραγωγή στην Ελλάδα σβήνει. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι εγκαταλείπουν και όλοι θέλουν την βιομηχανία της ηλιακής ενέργειας, με τα έτοιμα λεφτά. Η ερημοποίηση είναι μη αναστρέψιμη μιας και τα δάση καίγονται για χάρη των ανεμογεννητριών... Οι φωτογραφίες μας έρχονται από την Θεσσαλία..

 .

Ιδιωτικοποιημένες παραλίες, ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών,
 τσιμεντένια χωριά, καμμένα δάση, αύξηση τιμών και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

 Πραγματικό κολαστήριο. Απλά δεν ζεις. Μια φτήνια, μια μιζέρια σε πλακώνει ως άνθρωπο. Το 2010 με την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ τα πάντα έχουν γυρίσει ανάποδα...

Καίγεται κάθε χρόνο η Ελλάδα; Αυτές οι φωτιές είναι πονηρές...Είναι φωτιές από άπληστους ανθρώπους..

4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά σέ όλους. Μεγάλη ημέρα σήμερα. Του Αγίου Πνεύματος,τού ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ. Αυτόν που περιμένει ο κόσμος.
    Περιμέναμε ,πώς κάτι θα έχουν δρομολογήσει για την μεγάλη αυτη ημέρα της Ορθοδοξίας,και τού ΘΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΆΣΙΟΥ..
    Ηταν δρομολογημένο το κτύπημα στην Ρωσία,το ΞΕΚΑΘΑΡΟ _ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΑ _ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..
    Παρέλαση "υπερηφάνιας" χθές..για τους νεοταξίτες "ανθρωπιστές" και "πολιτισμένους".
    Γιορτή υπερηφάνιας με σώου και σοδομα και γόμορα.. κυριολεκτικά. ! Τόσο προκλητικοί,που ακόμα και ο συστημικός Ψωμιάδης ενοχλήθηκε. Οι μόνοι που δέν βλέπουν την σφαλιάρα που έρχεται είναι οι ίδιοι οι ανώμαλοι,που με το έτσι θέλω ,θέλουν να περάσουν στήν κοινωνία την ανωμαλία σαν ομαλό..
    Θερινο ηλιοστάσιο και η μεγαλύτερη ημέρα γιορτής για τήν ορθοδοξία,,
    Αυτήν την ημέρα διάλεξαν ,τα ξεσαλωμένα και τρελαμένα ζόμπι, για να χαρούν ,με παρέλαση ,ακριβώς οπως το καρναβάλι,την "υπερηφάνια τους".. Να "πατήσουν" με όποιον τρόπο μπορούν,τον Ελληνισμό την Ορθοδοξία,τον Χριστό την αλήθεια,και το φώς.. Βγήκαν χτές οι κωλοφωτιές,με τίς τακουναρίες, να "φωτίσουν" τις κωλοτρυπίδες τους..
    Τρελός ο κόσμος τους,και θέλουν να τον ενσωματώσουν στόν κόσμο τών λογικών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xρόνια πολλά! Εννοείται ότι χτυπάνε την Ορθοδοξία και δίχως να έχουν τσίπα.

      Δεν ανεβάζω αναρτήσεις λόγω καύσωνα....

      peri

      Διαγραφή
  2. Μια χοντρη χαλαζοπτωση υποθεση ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά ορθοδοξία εννοείς την εταιρεία ελέγχου των θρησκευτικών φρονημάτων, το όπιο χειραγώγησης της χαμηλής νοητικής υποστάθμης πλεμπαίας τάξης, ή της θρησκείας του ακροδεξιού τρίπτυχου που περιλαμβάνει την έρμη πατρίδα και την ταρακουνημένη οικογένεια. Μάλλον τζάμπα πήγαν τα γράμματα, είναι δυνατόν να γράφεις τούτους τους χαλεπούς καιρούς για θρησκείες, αλήθεια τι ακριβώς ρόλο παίζουν όλες οι θρησκείες στην κοινωνία, σου πέρασε καθόλου από μυαλό μήπως ανέκαθεν αποτελούσαν ανάχωμα ανάσχεσης κάθε προσπάθειας να αφυπνιστεί το πόπολο, ψιλα γράμματα αστα να πανε στο δίαολο, τι ψάχνω άραγε με κάτι τέτοιες απόψεις είμαστε σε αυτήν την κατάσταση και μας φταίει ο Κυριάκος και ο Στεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ «ανατέλλει» …στην Ευρώπη ξανά !!!

     Η Γερμανία —και πάλι— σε ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή !!! Την ώρα που το ευρωπαϊκό «όραμα» της «ενοποίησης» αρχίζει και διαλύεται ένας π...