peri majestic the real

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Eίναι ο βενιζελισμός...

 

…Ο βενιζελικός Κασσελάκης, ο οποίος στην Ελλάδα θέλει να γίνει αρχηγός τής Αριστεράς, στις ΗΠΑ ήταν φανατικός οπαδός τού Μητσοτάκη. Οι ιδιοκτήτες τού ΚΚΕ-εσωτερικού μας έστειλαν τον «εκλεκτό» τους κατευθείαν από τις ΗΠΑ! …Δεν είχαν την υπομονή ούτε καν να «εκπαιδεύσουν» κάποιον νέο «επαναστάτη» των καδρονιών και των καταλήψεων, όπως ο γνωστός «ήρωας» του Δημοψηφίσματος.

Όπως «διόρισαν» τον Τσίπρα —μακριά από εσωκομματικές διαδικασίες— έτσι επέλεξαν να επιβάλλουν και τον Κασσελάκη στην «περήφανη» και ανυπότακτη «Αριστερά». Τον επιβάλλουν σαν «προεδρικό», ενώ πριν από λίγες ημέρες δεν γνώριζε καν τον Πρόεδρο. Του έδωσαν για «δεκανίκια» και τους καραγκιόζηδες τύπου Πολάκη, Αποστολάκη ή ξάδερφου Τσίπρα —να τον «πλασάρουν» στο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ που ονειρεύεται εξουσία— κι έτσι φιλοδοξούν να «κατασκευάσουν» την ηγεσία αυτή, την οποία θα επιβάλουν στη δήθεν πολυδιάστατη ελληνική Αριστερά! Από τις «περήφανες» «νοικοκυρές» τού Κύρκου θα πάμε στις «περήφανες» «αδερφές» τού Κασσελάκη! …Από τον αγράμματο Τσίπρα θα πάμε στον αστοιχείωτο Κασσελάκη! …Από τον «καδρόνια» στον «ζαρτιέρα»! …Δεν θα μας αφήσουν άντερο από τα γέλια! Ήδη ξεκίνησε η «παράσταση» εφόσον ο Κασσελάκης της Goldman Sachs μίλησε για «Δεξιό Κράτος», προσπαθώντας να εξοικειωθεί με τα μεγάλα «σουξέ» τής τζάμπα αριστερίλας! …«Συναντήθηκαν» οι ρήτορες από αντίθετες αφετηρίες …Ο ένας δεν ήξερε αγγλικά και μιλούσε ελληνικά με αμερικάνικη προφορά και ο άλλος μιλάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γιατί δεν ξέρει ελληνικά! …Θα κλάψουμε λέμε!...

…Αφιερώνουμε λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ και τις «εκλογές» του, που, μετά την ανακαίνιση των γραφείων του, κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανακαίνιση και της ηγεσίας του —επιλογές-ΤΣΙΠΡΑ καί τα δύο—, το τραγούδι τής «συντρόφισσας» Αρβανιτάκη: …«Βάλε το κόκκινο ντουβάρι …εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά»!

Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

1 σχόλιο:

  1. Καί η ΄Λεβεντογένα",έχει την τιμητική της. Τρία στά τρία ,που λέμε.
    Ανδρουλάκης-Μητσοτάκης-Κασελάκης!!- ε ρε γλέντια,και τσικουδιές!! "Διαπρέπει" στο παγκόσμιο τερέν! Πέταξε τίς προβιές της και βγήκε φόρα παρτίδα. Τούς έκανε όλους στήν άκρη,πλέον,και μόνον αυτή "γεννάει" επιτυχημενους η χυμένους η παροχυμένους..Θα φάνε καλά!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...