peri majestic the real

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Προσπαθούν να το περάσουν ως κοσμικό γεγονός. Προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν κάτι πολύ μεγάλο...

 

Προσπαθούν να το περάσουν ως κοσμικό γεγονός. "Λατρεμένο το απαγορευμένο" λένε. Δήθεν για να υπάρχει ενδιαφέρον. Προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν κάτι πολύ μεγάλο. Αυτό που μένει στην συνείδηση του κόσμου όμως είναι η υποκρισία της δήθεν αριστεράς. Ο Μητσοτάκης συναίνεσε με την αριστερά με την ψήφιση του άθλιου νόμου. Και η φωτογραφία; Από επαγγελματία φωτογράφο τραβήχτηκε. Δήθεν τους πάντρεψε παπάς. Ο Τάιλερ κοιτά τον "κουμπάρο" με την γραβάτα και ο Κασσελάκης τάχα μου τον "παπά" που  ο "καημένος" κρύβεται πίσω από τις κληματαριές....Πάντα Στα Αμερικάνικα πρότυπα.

 Γιατί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τον Χρυσοχοίδη του Μητσοτάκη; Γιατί κανείς μα κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Γκέι καραγκιοζιλίκια της Κρήτης...η μόνη ασχολία του Κασσελάκη είναι να προωθεί συνεχώς τη gay ατζέντα. Καμία σχέση με πολιτικές θέσεις, με την ελληνική κοινωνία και τα προβλήματά της, με εθνικές θέσεις, με οτιδήποτε ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα.

 Για αυτό εξάλλου τον έφερε ο Τσίπρας με την Ντόρα...

3 σχόλια:

  1. Ό Ερντογάν, μιλάει εμμέσως πλην σαφώς, για θεωρία του "ζωτικού χώρου", για επέκταση και πέρα από τα σημερινά σύνορα.
    Από Ελλάδα, έως Ιερουσαλήμ.
    Ή παλιά Υψηλή Πύλη, strikes again.
    Ποιός νοιάζεται, για υψηλή εγκληματικότητα, για φτώχεια, για μνημόνια;
    Κάνεις....!!!
    Gay ατζέντα, έως να σβήσει ο ήλιος.
    Αμερικανιά και δηθενιά, αυτό πρεσσάρουν τα κανάλια της λίστας Πέτσα, στον κόσμο.
    Πρωταγωνιστές, Κασσελάκης-Τάιλερ, guest star, ο σκύλος.
    Κατά τ'άλλα, το πνεύμα του Βελουχιώτη κυριαρχεί στην αριστερά.
    Εδώ γελάνε......!!!
    Προσεχώς και σε τηλεοπτική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε, και στην Χαρά των παιδιών τους για όσους παρευρέθηκαν ή αποδέχονται αυτό το τσίρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήνω τους γάμους κάθε μορφής,σκέφτομαι κάθε καλοκαίρι έχουμε τα πανηγύρια, βλέπεις οι περισσότεροι άγιοι το θέρος γιορτάζουν, οπότε εθιμικά μας θυμίζουν ότι είμαστε λαός για τα πανηγύρια.Το σημαντικό πανηγύρι είναι προφανώς το πολιτικό δλδ αυτό που τελείται στον Σύριζα, εκεί έχει χαθεί κάθε μέτρο , όπως και το ηθικό πλεονέκτημα που ενίοτε ακούμε από επίσημα αριστερά χείλη,θεωρώ ότι το ηθικό πλεονέκτημα ανήκει σε ελάχιστους αθώους , ανιδιοτελείς αγωνιστές που πίστεψαν κάποτε πως θα μπορούσαν να αλλάξουν αυτόν τον σιχαμερό, καταπιεστικό, αυταρχικό και προσφάτως εκφασισμένο κόσμο. δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι οι επαναστάσεις εκφυλίζονται και οδηγούν σε αντιδημοκρατικά καθεστώτα. Αλλά θα μου πεί κάποιος προβοκάτορας,και τι να κάνουμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια , να περιμένουμε το μάνα εξ ουρανού που μάλλον σανό μας ρίχνουν πρός βρώση,όχι βέβαια απλά να έχουμε ώτα και μάτια ανοικτά μακρυά από φρούδες θεωρίες,ανεφάρμοστες , να είμαστε προσεκτικοί να φιλτράρουμε ειδήσεις , να αποκτήσουμε με παιδεία και γνώση αξιολογική ικανότητα. Στο Πασόκ τρείς λαλούν και δυο χορεύουν ή πιάσε λύκο και καβάλα, μεγαλομανίες,μεγαλοστομίες,αρχηγιλίκια δλδ πολιτικός αναλφαβητισμός,αρριβισμός και πολιτική ανεπάρκεια, Στη ΝΔ το πανηγύρι δεν σταματά,αλαζόνες του 41%, αυταρχικοί, αλωνίζουν τα κανάλια για την επικοινωνία του άσπρου-μαύρου,τρίβουν τα χέρια τους με την ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση. Από την άλλη το χειρότερο πανηγύρι αφορά τους πλεμπαίους,τους ιθαγενείς υποτακτικούς, θλιβεροί κυρ Παντελήδες, φωνασκίες, θυμός , μπινελίκια, μαγκιά,αθυροστομία,και στην τελική νομιμοποίηση,κάτι σαν τους κοψοχέρηδες επί κυβερνήσεων το πάλαι ποτέ Πασόκ, με το αμίμητο " να μου κοπεί το χέρι αν τους ξαναψηφίσω ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.