peri majestic the real

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ! …«Επαγγελματίες» μαρξιστές!!!

 Ο Κασσελάκης πήγε Χανιά, ο Πολάκης επέστρεψε Αθήνα - Τους χώρισε ο... γάμος 

Κανένας περιορισμός σε τίποτε. Παντού το ψέμα «βαπτίζεται» «αναγκαίο κακό», απαραίτητο για την επίτευξη του δήθεν «καλού» και βέβαια στον υπέρτατο βαθμό η «κλάψα» και η «αυτοθυματοποίηση» είναι πάντα τα σίγουρα κι αξιόπιστα «εργαλεία». Δεν υπάρχει ηθική αναστολή για κάποιον μαρξιστή, όταν αναζητά «χώρο» για τη δραστηριοποίησή του. Είτε εκπροσωπεί «αγίους» είτε δολοφόνους, είναι το ίδιο και το αυτό. Αναζητά πάντα αυτά τα οποία χωρίζουν και διχάζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους και όχι αυτά τα οποία τους ενώνουν. Αυθαίρετα ορίζει σαν «καλό» αυτό το οποίο αφορά τους «πελάτες» του και πολεμά το «κακό», που είναι οι «απέναντι». Παντού αναζητά «δικαιώματα» που καταπα­τούνται, γιατί έχει έτοιμες τις προκάτ «καταγγελίες». Κοινωνικές τάξεις, ανθρώπινες φυλές, κόμματα, εργαζόμενοι, σύζυγοι, τέκνα, μπορούν να γίνουν «πελάτες» του.

Νίκος Παππάς: Το σχόλιο της ΝΔ μετά τη δημοσίευση της απόφασης του Ειδικού  Δικαστηρίου | Athens Voice

Στην κυριολεξία μια «σύφιλη», η οποία παρα­μορφώνει τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα! …Που δημιουργεί φανατικά «ζόμπι» τού συμφεροντολογισμού, που δεν ξέρεις πότε μιλάνε από «ευαισθησία» και πότε για να επωφεληθούν οικονομικά! …Που δεν ξέρεις πότε «κλαίνε» από πόνο ή για τις ανάγκες τής «παράστασής» τους! 

 Η μόνη λύση που έχει αυτήν τη στιγμή η ανθρωπότητα είναι ν’ αντιμετωπίσει τη «μάστιγα» του μαρξισμού …Ν’ αντιμετωπίσει αυτήν την «αρρώστια» και αυτό σημαίνει ν’ αντιμετω­πίσει τους «ιούς» της που τη «μολύνουν». Αυτοί οι «ιοί» είναι οι εκπαιδευμένοι μαρξιστές! …Εκπαιδευμένοι όχι μόνον στα καφενεία των κομμουνιστών των χαμαιτυπείων τύπου ΚΚΕ του Εβραίου Μπεναρόγια, αλλά και στα πανάκριβα Κολέγια των Σιωνιστών! …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι κάτι παιδεραστές τύπου Ντέρσοβιτς και «θεοί» είναι οι επίσης Εβραίοι «Μαρκούζε» …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι οι τοκογλύφοι τύπου Μπάφετ και «θεοί» είναι οι Εβραίοι «Φρίντμαν». Αυτοί οι μαρξιστές ήταν και είναι οι θανάσιμοι εχθροί τής ανθρωπότητας …Οι μολυσματικοί «ιοί», που βγήκαν από τα βρωμερά εβραϊκά «γκέτο» και, ξεκινώντας από τη Φρανκφούρτη —μέσω των αμερικανικών κολεγίων και των κομμουνιστικών κομμάτων—, «μόλυναν» ολόκληρη την ανθρωπότητα!
COP Talks: Larry Fink Leads CEOs Back to Dubai - Bloomberg
ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ είναι οι Εβραίοι Ζελένσκι, Μπλίνκεν, Νιούλαντ, Σάλιβαν αλλά και ο Νετανιάχου, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή «σφάζουν» σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Σόρος, ο οποίος «εμπορεύεται» εκατομμύρια ανθρώπινων ψυχών! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος δημιούργησε την παγκόσμια χρη­μα­τιστηριακή «φούσκα», η οποία απειλεί με καταστροφή τις εθνικές οικονομίες. ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπουρλά τής Φάιζερ, ο οποίος «εμβολίασε» με δηλητήριο ολόκληρη την ανθρωπότητα για να πλουτίσει! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Φινκ τής Μπλακ-Ροκ, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός σε «δολοφονίες» ολόκληρων κρατών!

Παναγιώτης Τραϊανού

 https://traianou.gr/2024/08/marxismos.html

4 σχόλια:

  1. Λαικά να το πούμε, Μαρξιστής ,είναι ο κάθε πουστόψυχος,αλήτης ,ξεδιάντροπος τεμπελχανάς,που ψάχνει στρωμένο τραπέζι και εύκολο φαί. Αυτός που σκέφτεται μόνιμα τήν εύκολη ζωή και πάντα είς βάρος κάποιου άλλου. Αυτός που σου κουνάει το δάκτυλο για ηθική ,τιμή ,και νόμο,και είναι ανήθικος άτιμος,και στό τέλος βασίζεται στόν "νόμο" που φρόντισαν κάποιοι να τον απαλάξει απο κάθε τιμωρία για κάθε παράβαση ηθική.
    Αυτό τό "δώρο" έκανε ο Μεθύστακας και ΕΒΡΑΙΟΣ Μάρξ,στήν αθρωπότητα. Μοίρασε τίς "σκέψεις" του,και την "φιλοσοφία του". Αυτή ακριβώς είναι,την ζούμε και έχουμε μπεί στον Μεσαίωνα.,και ακόμα χειρότερο απο τότε,καθώς δέν υπάρχει ,γιατί φρόντισαν για αυτό,ούτε μιά ακτίνα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. T' @ρχίδι ο Νετανιάχου πάντως, είναι αρχηγός του συντηρητικού κόμματος Λικούντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντελως αγαναχτισμενος πολιτης29 Αυγούστου 2024 στις 6:11 π.μ.

      και λοιπον; Κι ο μαρξιστης Μητσοθαυτης ειναι αρχηγος του συντηρητικου κομματος ΝΔ

      Διαγραφή
    2. Έτσι. «Συντηρητικά» κόμματα τού κ@λου έγιναν όλα.

      Διαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.