peri majestic the real

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

DNC …Συνέδριο Δημοκρατικών στο Σικάγο.

 

…Το Σικάγο τού Αλ Καπόνε έγινε Πεκίνο τού Μάο!!!

…Οι «μαφιόζοι» που «πουλάνε» κομμουνισμό!!!

…Τέλος στην αγωνία! …Επιτέλους μάθαμε το όνομα του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές. «Συγχαρητήρια» στους συνέδρους τού DNC, που, μετά από «πολύ προσεκτική ακρόαση» των πολιτικών προτάσεων μεταξύ ανύπαρκτων υποψηφίων επέλεξαν «πανηγυρικά» τη μία και μοναδική υποψήφια που τους επέβαλε το κόμμα …Συγκεκριμένα, αυτήν που τους «φόρεσαν» τα «αφεντικά» και ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος. Αυτοί, οι οποίοι πλήρωσαν αδρά για τη διεξαγωγή αυτής την παρωδίας τής δήθεν δημοκρατικής λειτουργίας. «Συγχαρητήρια» λοιπόν στους μαρξιστές συνέδρους τού Δημοκρατικού Κόμματος, οι οποίοι απέδειξαν ότι θα μπορούσαν άνετα να συμμετάσχουν στις «δημοκρατικές» διαδικασίες τού Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας!

Αυτό, το οποίο είδαμε να συμβαίνει αυτές τις ημέρες στο Σικάγο είναι πρωτοφανές για τα πολιτικά χρονικά των ΗΠΑ! Μόνον στη σταλινική Ρωσία και τη μαοϊκή Κίνα έχουμε δει τόσο πειθήνιους χειροκροτητές να παριστάνουν τους σκεπτόμενους συνέδρους μπροστά στο κολοσσιαίο «δίλημμα» της ΜΙΑΣ επιλογής! Είδαμε να γίνεται μια πανάκριβη φιέστα για να νομιμοποιήσουν κάποιοι τις παράτυπες προσωπικές επιλογές τους και να τις επιβάλουν σαν δήθεν συλλογικές κομματικές αποφάσεις. Είδαμε μια περιττή κομματική εκδήλωση, η οποία στην κυριολεξία ήταν άνευ αντικειμένου! Εάν το αντικείμενο ενός τέτοιου είδους συνεδρίου ήταν να επιλεγεί ο υποψήφιος του κόμματος για την Προεδρία των ΗΠΑ, τότε το συγκεκριμένο συνέδριο δεν είχε πλέον νόημα να πραγματοποιηθεί, γιατί το «διευθυντήριο» είχε προ πολλού επιλέξει τον «εκλεκτό» του. Εάν τα συνέδρια αυτά γίνονται για να «κονταροχτυπηθούν» μεταξύ τους οι υποψήφιοι, ώστε να κερδίσουν την υποστήριξη και βέβαια τις ψήφους των συνέδρων, στην προκειμένη περίπτωση αυτό δεν ίσχυε.

Στις ΗΠΑ —και εντός τού Δημο­κρατικού Κόμματος— ισχύει πλέον το «αποφα­σίζομεν και διατά­σσο­μεν»! …Κανονική «Κίνα» με αυθεντι­κούς μαρξιστές. Τώρα βαδί­ζουμε στους «δρόμους» τής πολιτι­κής παρακ­μής και οι δημοκρα­τικές διαδι­κασίες είναι πλέον μόνον για το «φαίνεσθαι» …Είναι για ν’ ανεβά­ζουν κάποιοι «stories» στα social media …Βιντεάκια στο ΤικΤοκ. Τώρα βρισκό­μαστε στην εποχή των «κομπάρ­σων», που για ένα χαρτζι­λίκι απλά εκτελούν τις εντολές των «αφεντικών» …Στην εποχή που αρκεί για κάποιον να δηλώνει «ήμουν κι εγώ εκεί», άσχετα εάν αυτό αφορά μια μουσική συναυλία ή ένα πολιτικό δρώμενο, το οποίο αφορά το μέλλον ενός λαού και μιας χώρας. Τώρα ο όχλος, που παριστάνει το «σώμα» των συνέδρων —όπως και στις εποχές τής παρακμής τής Ρώμης—, θα πάρει έναν «άρτον» και θα επιβεβαιώσει δια βοής τις αποφάσεις κάποιων άλλων. Όλα όσα είδαμε να συμβαίνουν στο Σικάγο έγιναν για την εξασφάλιση μιας «βιτρίνας» μιας προσχηματικής νομιμοποίησης. Να φαίνεται ότι για τις ύψιστες κομματικές επιλογές συναποφασίζουν οι οπαδοί τού κόμματος σε ανοικτές διαδικασίες και όχι οι «βαρόνοι» του πίσω από κλειστές πόρτες.

Απλά το μαρξιστικό Δημοκρατικό Κόμμα, για να μην φαίνεται τόσο «Κινέζικο», θα έπρεπε να «δείξει» τη «δημοκρατικό­τητά» του με ένα πολυδάπανο σώου, προκειμένου να πείσει τους οπαδούς του ότι εξακολουθεί να σέβεται τις δημο­κρατικές διαδικασίες και άρα τους ίδιους. Για να σώσει τα προσχήματα, κάλυψε με ένα «γυαλιστερό» καπιταλιστικό περι­τύλιγμα το «σάπιο» κομμουνιστικό του περιεχό­μενο. Όπως συμβαίνει και στο εξόχως «Δημοκρατικό» Πεκίνο, δρομο­λόγησε «ανοικτή» κομματική συνε­δρίαση, για να περάσει —σαν δήθεν ομόφωνες— τις προειλημμένες αποφά­σεις τού «Πολίτμπιρο». Παρίστανε ότι δήθεν «συνεδρίαζε» με αντικείμενο την επιλογή τού υποψηφίου του, ενώ πρακτικά αυτό δεν συνέβαινε και για το «ξεκάρφωμα» όλοι μαζί «έβριζαν» τον υποψήφιο του αντίπαλου κόμματος …Να φαίνεται ότι «μάχονται» στο επίπεδο της πολιτικής, για να κατορθώσουν να δώσουν ένα στοιχειώδες «μπόνους» στην επιλογή των «αφεντικών»! Πολιτικός λόγος δεν αναπτύχθηκε από κανέναν, γιατί δεν συνέφερε το ίδιο το κόμμα. Δεν συνέφερε κανέναν να «ξύνει» πληγές, εφόσον το κόμμα αυτό κυβερνά τις ΗΠΑ και μάλιστα με τραγικά κακό τρόπο. Το μόνο που τους απέμενε ήταν να κατηγορούν σε προσωπικό επίπεδο τον αντίπαλό τους.

Αυτά, τα οποία είδαμε στο συνέδριο αυτό ήταν πρωτοφανή. Εάν έκλεινες τα μάτια σου και δεν έβλεπες τον ομιλητή, θα νόμιζες ότι κάποιος σκληροπυρηνικός Maga Republican «σφυροκοπά» την Κυβέρνηση του Μπάιντεν …Τα άνοιγες και έβλεπες την αντιπρόεδρο αυτής της Κυβέρνησης να μιλάει …Εάν έκλεινες τα μάτια, θα άκουγες κάποιον να «καταριέται» το παρελθόν, οραματιζόμενος ένα όμορφο μέλλον …και, εάν τα άνοιγες, θα έβλεπες να μιλάει αυτή η οποία είχε την εξουσία σ’ αυτό το παρελθόν. Είδαμε όλους τους Δημοκρατικούς ομιλητές να μιλάνε σαν να είναι μια «παρθένος» αντιπολίτευση που θέλει να τ’ αλλάξει όλα, ενώ στην πραγματικότητα οι αλλαγές που πρότειναν όλοι αυτοί αφορούν πρωτίστως τους ίδιους. Το «άλλοθι» για να τα κάνουν όλα αυτά; …Ο Τράμπ! Η θητεία του ήταν η «σχισμή» τού παρελθόντος στο οποίο ΟΛΟΙ αναφέρονταν. Με αυτόν τον γελοίο τρόπο θέλησαν ν’ αποφύγουν την αυτοκριτική τους και να δώσουν «φόρα» σε μια υποψήφια, την οποία κανένας δεν την επέλεξε ως τέτοια και κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει στις προσεχείς εκλογές.

How 'The Godfather' used Italian culture to reinvent the Mafia story : NPR Κατά τα άλλα γίναμε μάρτυρες ενός βρωμερού υπερθεάματος νεοπλουτισμού, εξαιτίας τής απίστευτης διαφθοράς που έχει καταλύσει τα πάντα. Είδαμε συγκεντρωμένο σ’ έναν χώρο ολόκληρο το star system τού αμερικανικού πολιτικού υποκόσμου! …Τους διαβόητους «νονούς» τού παγκόσμιου πολιτικού εγκλήματος! …Τους μαρξιστές, οι οποίοι απλά —λόγω καπιταλισμού— δεν έχουν λόγο να «κρύβουν» τ’ αποκτήματά τους όπως οι Κινέζοι ομοϊδεάτες τους. Είδαμε να συρρέουν στον συνεδριακό χώρο όλοι οι πολιτικοί τού κόμματος με τις κουστωδίες τους …Αλαζόνες και με την αίσθηση της παντοδυναμίας, σαν «capo» των μαφιόζικων οικογε­νειών.

Αυτοί οι «capo» τού Δημο­κρατικού κόμματος μοιάζουν πιο πολύ με κακοποιούς τού παρελθόντος παρά με πολιτικό προσωπικό, που στοχεύει στη λύση των εθνικών και κοινωνικών προβλημάτων τής χώρας. Όλοι τους με δεκάδες πάνοπλους «μπράβους» να τους περιστοιχίζουν γύρω από θωρακισμένα αυτοκίνητα. Όλοι τους άεργοι, ανεπάγγελτοι και τεμπέληδες, αλλά μυστηριωδώς δισεκατομμυριούχοι. Όλοι τους επαγγελματίες πολιτικοί και, χωρίς ποτέ να έχουν ασκήσει κάποια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, εμφανίζονται ως δισεκατομμυριούχοι! …Εύκολα πράγματα στην εποχή τής απόλυτης παρακμής τού Χριστιανισμού και της διαφθοράς! …Εύκολα πράγματα όταν τα «αφεντικά» σου είναι οι τοκογλύφοι ιδιοκτήτες των παγκόσμιων «πλυντηρίων» βρώμικου χρήματος.

Με αυτές τις «πλάτες» όλοι οι πολιτικοί «μαφιόζοι» βρίσκουν τον τρόπο να ροκανίσουν τη «λεία» τους, χωρίς ν’ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον νόμο. Όλοι έχουν μάθει τις ασφαλείς μεθόδους να «νομιμοποιούν» και να εμφανίζουν σαν δήθεν «καθαρά τα χρήματα της διαφθοράς τους …Έχουν μάθει τον «τυφλοσούρτη» τής δήθεν «συγγραφής βιβλίων» και των «πληρωμένων ομιλιών» και «ξεπλένουν» χρήμα. Πουλάνε δήθεν εκατομμύρια βιβλίων σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν ΠΟΤΕ για τις απόψεις τους …Άπειρα βιβλία, τα οποία στην πραγματικότητα γίνονται πολτός, για να δικαιολογούν τεράστια έσοδα, τα οποία «καλύπτουν» και βέβαια νομιμοποιούν τα κλοπιμαία τής διαφθοράς! Το ίδιο γίνεται και με τις επί πληρωμή «ομιλίες! Αυτοί, που, όταν ήταν εν ενεργεία πολιτικοί, έπρεπε να πιέσουν και να σύρουν τους πολίτες για να πάνε να τους ακούσουν, ξαφνικά δέχονται απ’ αυτούς ατόφιο «χρυσάφι» για να τους ακούσουν ως απόμαχους «Νέστορες» της πολιτικής! Αυτό είναι το κόλπο με της πληρωμένες ομιλίες. Οι ίδιοι «παρακαλάνε» να τους καλέσουν κάπου, για να ορίσουν μόνοι τους το ποσό που τους χρειάζεται για να δικαιολογήσουν!

Αυτοί είναι οι «κάπο» των «οικογενειών» των Αμερικανών μαφιόζων τής πολιτικής. Στους δρόμους και στα πολυτελή ξενοδοχεία τού Σικάγο όπου κυριαρχούσαν κάποτε οι Καπόνε, οι Μπονάνο, οι Γκαμπίνο, οι Τζενοβέζε, τώρα τους διαδέχθηκαν οι —πολύ πιο βρώμικοι— διεφθαρμένοι πολιτικοί …Τους διαδέχθηκαν οι Ομπάμα, οι Κλίντον, οι Πελόσι, οι Μπάιντεν κλπ. …Οι «αμερικανικές βιτρίνες» τού κόμματος των Σιωνιστών τοκογλύφων! Στον τομέα αυτόν βέβαια δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα …Τους πιστολάδες μπορεί να τούς διαδέχθηκαν οι πολιτικοί, αλλά τα «αφεντικά» που βρίσκονται πίσω τους παραμένουν τα ίδια, εφόσον αυτοί είναι που μπορούν να «ξεπλένουν» τα χρήματα που κερδίζουν οι κακοποιοί από τα εγκλήματά τους. Αυτό γινόταν τότε και αυτό γίνεται και σήμερα. Αυτών των «αφεντικών» το κόμμα οργάνωσε αυτήν τη «μάζωξη» των πολιτικών «μαφιόζων» στο Σικάγο …Το κόμμα το οποίο στην κυριολεξία είναι ιδιοκτησία των Σιωνιστών!!!…

…Το κόμμα τού Κίσινγκερ, το οποίο σήμερα το διευθύνει ο Εβραίος Σούμερ …Το κόμμα του οποίου την πολιτική χαράσσει το σιωνιστικό «διευθυντήριο» —εντός κι εκτός των ΗΠΑ— …Το «διευθυντήριο» που διατάζει ιδιω­τικούς πολέμους, για κονο­μάνε οι Εβραίοι Φινκ τής Μπλακ Ροκ …Το «διευθυντήριο» που δίνει στον Εβραίο Νετανιάχου την «άδεια» να κάνει εθνοκαθάρσεις, χωρίς να κινδυνεύει από τα Διεθνή Δικαστήρια …Το «διευθυντήριο» που μόλυνε με τα δήθεν «εμβόλια» του Εβραίου Μπουρλά υποχρεωτικά ολόκληρη την ανθρωπότητα! Σε αυτό το «διευθυντήριο», που κυβερνά τις ΗΠΑ και το οποίο ελέγχει απόλυτα τη Νέα Τάξη, συμμετέχουν ΜΟΝΟΝ Εβραίοι! …Από τον Μπλίνκεν, τον Σάλιβαν και τη Νιούλαντ μέχρι τον Νετανιάχου.

Αυτό το «διευθυντήριο» ανέλαβε το τεράστιο κόστος αυτής της ανώφελης πολιτικής εκδήλωσης. Κόστος τεράστιο, γιατί οι σύνεδροι απ’ όλη τη χώρα θα είχαν ανάγκη κι από λίγο «θέαμα» εκτός από τον «άρτο» τού χαρτζιλικιού. Πρέπει οι βίζιτες του Midwest να έκαναν χρυσές δουλειές στο όνομα της Δημοκρατίας. Οι πρόσφατες γνωριμίες από το Νταβός τού WEF πρέπει να «αναθερμάνθηκαν» στο Σικάγο. Εφόσον καλύφθηκαν οι «πολιτικές» ανάγκες των συνέδρων, τα ΜΜΕ θ’ αναλάμβαναν να διαφημίσουν το συνέδριο και να «μεταφέρουν» στον κόσμο την επιλογή των «αφεντικών». Υπήρχε σοβαρός λόγος που αυτό το The Godfather: Five Families | The Godfather Wiki | Fandom «διευθυντήριο» «επένδυσε» σ’ αυτό το πολυδά­πανο «σώου», γιατί αυτήν τη στιγμή κινδυνεύει να χάσει την εξουσία. Εξαιτίας τού φόβου αυτού αποφάσισε να πετάξει από το «τρένο» τον γέρο τού Αλτσχάιμερ και να τοποθετήσει στη θέση του τη χαζή που χαχανίζει! …Εγγυημένος ο έλεγχός της, γιατί θα φροντίζει γι’ αυτό ο wannabe «Πρώτος Κύριος» των ΗΠΑ …Ο Εβραίος, που, πριν παντρευτεί την Καμάλα, είχε χωρίσει με τη γυναίκα του, γιατί «γκάστρωσε» τη babysitter τους! …Άλλος ένας «ασυγκράτητος» Εβραίος, όπως ο Επστάιν, ο Γούντι Άλεν ή ο Στρος Καν!

Αυτοί ήταν οι «οικοδεσπότες» στην «μάζωξη» του Σικάγο …Αυτοί κουβάλησαν τους «σταρ» τού κόμματός τους για να επιβάλουν στους συνέδρους την επιλογή που έγινε γι’ αυτούς χωρίς αυτούς. Μιλάμε για τεράστια δαπάνη, γιατί όλοι αυτοί οι νεόπλουτοι μεγιστάνες είναι πανάκριβοι στις μετακινήσεις τους και τη φιλοξενία τους. «Στρατούς» σωματοφυλάκων και παρατρεχάμενων κουβαλάνε όλοι αυτοί μαζί τους. Μετακινούνται με στόλους αυτοκινήτων, που, εάν δεν φύγει ο προηγούμενος, δεν μπορεί να προσεγγίσει ο επόμενος. Τόσο όπλα και τόσα θωρακισμένα αυτοκίνητα μαζεμένα είχε να «δει» το Σικάγο από την εποχή που γινόταν οι πόλεμοι των μαφιόζων στους δρόμους του. Αυτοί είναι οι σύγχρονοι «μαφιόζοι» που μετά από έναν αιώνα συγκεντρώθηκαν στην πόλη του Αλ Καπόνε, των Μπονάνο και των Γκαμπίνο …Ποιοι είναι «capo» των πολιτικών «φαμιλιών», που έδωσαν το παρόν στους δρόμους τού Σικάγου;

«Φαμίλια Μπάιντεν». Capo: Τζο Μπάιντεν. Ό,τι και να πούμε γι’ αυτόν είναι λίγο. Κανένας άλλος Πρόεδρος δεν ευτέλισε με όλους τους τρόπους και για όλους τους λόγους το αξίωμά του όπως αυτός. «Φτηνιάρης» σε όλα τα επίπεδα. Κανένας άλλος δεν πιάστηκε τόσο φανερά να τα «παίρνει» σαν κοινός «λαδοπόντικας», που παίρνει ποσοστά από δουλειές άλλων. Διεφθαρμένος σε επίπεδο τοπικού «κοινοτάρχη», που μονίμως ζητά το κατιτίς του, για να «διευκολύνει» τους παράνομους και τους απατεώνες. Θα μπορούσε να τιμωρηθεί από τους δικούς τους ανθρώπους μόνο και μόνο για τη βλακεία του και βέβαια γιατί «χαλάει» την «πιάτσα» των «γυαλισμένων» διεφθαρμένων Προέδρων. Δεν υπάρχει «εχθρός» των ΗΠΑ που να μην τον έχει «λαδώσει» …Ουκρανοί, Ουζμπέκοι, Κινέζοι… Στο «κόλπο» έχει βάλει και την οικογένειά του. Όλοι τα παίρνουν από όλους! Ξένοι επιχειρηματίες εμφανίζονται να κάνουν πληρωμές σε ανήλικα μέλη τής οικογένειάς του! …Κανονική συμμορία, που κάνει μοιρασιές ανάμεσα στα μέλη της! …Μια οικογένεια που «ξεχνά» υπολογιστές και σημειωματάρια όπου βρει. Χάρη σ’ αυτούς τους ξεχασμένους «θησαυρούς» μάθαμε ότι ο γνωστός πορνοβοσκός και ναρκομανής Χάντερ Μπάιντεν πληρωνόταν επειδή «πουλούσε» τον πατέρα του. Χάρη στους ίδιους «θησαυρούς» μάθαμε ότι ο Μπάιντεν έκανε ντους με την κόρη του σε ηλικία που δεν ήταν τόσο «φυσιολογική»! Καθόλου παράξενο για έναν άνθρωπο που του αρέσει να «μυρίζει» ανήλικα …Έναν άνθρωπο που μόλις χήρεψε παντρεύτηκε τη μπέιμπι-σίτερ των παιδιών του. Απ’ όπου και να τους πιάσεις «λερώνεσαι»! Αυτός και η οικογένεια του αυτήν τη στιγμή βρίσκονται εκτός φυλακής, απλά και μόνον επειδή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ βρίσκεται ο διεφθαρμένος Εβραίος Γκάρλαντ …Απλά και μόνον επειδή αυτός ο Εβραίος προσφέρει «γλυκιές» συμφωνίες σ’ αυτούς που επιθυμεί και διώξεις στους πολιτικούς του αντιπάλους.

DNC Day 2: 'A Lifetime of Fighting for Children and Families'«Φαμίλια Κλίντον». Capo: Μπιλ Κλίντον …Ο «κολλητός» τού Επστάιν …O άνθρωπος που ταξίδεψε με το Lolita Express περισσότερες φορές κι απ’ τον ιδιοκτήτη του …Αυτός, που τις θέλει νεαρές …Ο «δολοφόνος» τής Γιουγκοσλαβίας …Αυτός που με αιματηρές προβοκάτσιες διέλυσε ένα μεγάλο κράτος τής Ευρώπης κι έβαλε ξανά τον πόλεμο μέσα σ’ αυτήν! Αυτός ο διαβόητος εγκληματίας δεν βρίσκεται σήμερα σε κάποια φυλακή, γιατί απλά οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν «επάνω» τους την αρμοδιότητα του Διεθνούς Δικαστηρίου! …το οποίο βέβαια το επιβάλουν σε όλους τους υπόλοιπους. Αυτός είναι ο «ξεδοντιάρης» πλέον Μπιλ …«Σαλιάρης» και πολύ πλούσιος. Σε όλες τις υποθέσεις του είναι βρώμικος …Πολύ βρώμικος και περίεργα πλούσιος, εάν σκεφτεί κάποιος ότι σε όλη του τη ζωή ήταν «επαγγελματίας» πολιτικός και άρα μισθωτός. Ένας πολύ σκοτεινός και πολύ ύποπτος άνθρωπος. Περίεργοι θάνατοι συνεργατών του στο Άρκανσο συνέβαιναν κάθε φορά που γινόταν έρευνα για τις υποθέσεις του! Στην ιστορία θα μείνει για τον «λεκέ» τής Λεβίνσκι.

Χίλαρι Κλίντον …Άλλο ένα ανηλεές και άπληστο κτήνος τής ίδιας οικογένειας. Ίσως η πιο μισητή γυναίκα στις ΗΠΑ και όχι μόνον. Αυτή είναι που διέλυσε τη Λιβύη κι αποφάσισε προσωπικά για την εξόντωση του Καντάφι, προκειμένου ν’ αποκομίσει πολιτικά κέρδη, τα οποία νόμιζε ότι θα κεφαλαιοποιούσε, προκειμένου να τη βοηθήσουν στην υποψηφιότητά της για την Προεδρία των ΗΠΑ. Με δικούς της πολιτικούς χειρισμούς καταστράφηκαν τα κράτη τής Μέσης Ανατολής και δημιουργήθηκε το «κύμα» των εκατομμυρίων προσφύγων, το οποίο οι διάφοροι Σόρος το μετέτρεψαν σταδιακά σε ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό. Δεν βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη φυλακή για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας για τους ίδιους λόγους που δεν βρίσκεται φυλακή κι ο σύζυγός της. Όμως, θα μπορούσε να είναι φυλακή για τα mail που εξαφάνισε και τα οποία αφορούσαν την κρατική ασφάλεια …κι απλά της «συγχωρέθηκαν» όλα από το γνωστό κύκλωμα που ελέγχει το Δημοκρατικό Κόμμα. Φροντίζει για όλους ο Εβραίος Γκάρλαντ.

DNC Day 2 key moments: Obamas wow, Emhoff gets personal, a rollicking roll call - ABC News

«Φαμίλια Ομπάμα». Capo: Μπαράκ Ομπάμα. Ίσως ο χειρότερος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ …Χειρότερος για όλους —είτε για τους Αμερικανούς είτε για τον υπόλοιπο κόσμο— …Ο μετρ τής ανούσιας πολιτικής ατάκας. Είναι αυτός ο οποίος έδωσε εντολή στην Κλίντον να διαλύσει στην κυριολεξία τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Είναι αυτός που ευθύνεται στην κυριολεξία για τη σημερινή κατάντια της αμερικανικής οικονομίας …Ο «αρχιτέ­κτονας» της σημερινής κοινωνικής παρακμής των ΗΠΑ. Είναι αυτός που «έσωσε» —εις βάρος του αμερικανικού λαού— τις εβραϊκές τράπεζες, χαρίζοντάς τους τρισεκατομ­μύρια δολάρια, τα οποία ήταν αυτά που «εκτόξευσαν» το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ στο σημερινό μη διαχειρίσημο ύψος. Είναι τέλος αυτός, που, για λογαριασμό των ίδιων τοκογλύφων, έβαλε όλη τη Νότια Ευρώπη και βέβαια και την Ελλάδα στα Μνημόνια της καταστροφής. Βρίσκεται επίσης εκτός φυλακής για τους λόγους που περι­γράψαμε κι αφορούν την ειδική σχέση των ΗΠΑ με τα Διεθνή Δικαστήρια. Σήμερα είναι στην κυριο­λεξία δισεκατομμυριούχος, εφόσον η μόνη δουλειά που κάνει είναι να «ξεπλένει» χρήματα από τις «προμή­θειες» των τοκογλύφων που έσωσε. Εντύπωση έκανε πρόσφατη εκπομπή τού Τάκερ Κάρλσον, που τον παρουσίασε σαν αλητάμπουρα ομοφυλόφιλο, ο οποίος περιφερόταν στα περιθωριακά μπαρ τού Σικάγο, αναζητώντας εραστές επί πληρωμή. Διερευνάται επίσης ο ρόλος του στη δολοφονία τού προσωπικού του Σεφ.

 

Μισέλ Ομπάμα …Το «πλυντήριο» του Ομπάμα. Ένα κουτορνίθι που σπούδασε με τους γνωστούς νεοταξίτικους χαρι­στικούς νόμους περί ποσοστώσεων και άρα με όρους αθέμιτου ανταγω­νισμού. Όλα δωρεάν από ένα κράτος για το οποίο —μας έχει πει ότι— αισθανόταν πάντα ντροπή …μέχρι που το ανέλαβε ο σύζυγός της! Τότε αισθάνθηκε πολύ περήφανη, αλλά και πολύ πλούσια. Καί αυτήν —όπως κι ο σύζυγός της— είναι αγαπημένη των τοκογλύφων και βέβαια των ΜΜΕ που αυτοί ελέγχουν. Προσπαθεί να μας πείσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που την πληρώνουν με εκατομμύρια για να την ακούσουν να εκφωνεί λόγους, οι οποίοι δεν τους ενδιαφέρουν. Ανεπάγγελτη, άσχετη, άεργη, που κατοικεί μυστηριωδώς σε επαύλεις, που κάνουν τα σπίτια των Μασκ και των Γκέιτς να φαντάζουν σαν παραπήγματα. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «πλυντήριο» του Ομπάμα …Δεν προλαβαίνει ο ίδιος ούτε με «διπλοβάρδιες» να «ξεπλύνει» τα τεράστια ποσά που «τσέπωσε» από τους «διασωθέντες» τραπεζίτες!

 Como Funciona um Teleprompter - YouTube

Γι’ αυτόν τον λόγο βάζει και τη γυναίκα του να κάνει μερικές «πλύσεις» …Family Business! …Πληρώνουν έμπειρους κειμενογράφους και οι ίδιοι απλά περιορίζονται στην ανάγνωση μέσω του teleprompter. Στο μόνο που έχουν λόγο είναι να επιλέγουν ρούχα και παπούτσια πάντα με την ασφάλεια που προσφέρουν τα διάσημα brand. Τρέχουν ανά τον κόσμο, για να «ξεπλύνουν» χρήμα και να το εισάγουν στη συνέχεια στις ΗΠΑ. Η «καριέρα» της και οι γνώσεις της βασίζονται στις εμπειρίες της σαν δήθεν «θύμα» ρατσισμού, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάει να κατοικήσει δίπλα-δίπλα με τους «διώκτες» της. Προφανώς δεν ήθελε να κατοικεί με τους ομοίους της, που —όπως και η μητέρα της— είχε «υποψίες» για τους πλούσιους —ειδικά όταν αυτοί ήταν λευκοί—. Προφανώς δεν ήθελε να κατοικεί με τους «αθώους» μαύρους που δεν έχουν πλούτο, αλλά με τους λευκούς «υπόπτους» που κατέχουν τον πλούτο. Κάνει «αντίσταση» κατοικώντας στο πιο «λευκό» νησί των ΗΠΑ, το Marthas Vineyard. Υποκρίτρια σε όλα της! Πολύ προοδευτική Woke για τα παιδιά των άλλων, που ενθαρρύνονται να κάνουν αλλαγή φύλου στα έντεκά τους χρόνια, αλλά πολύ συντηρητική με τα δικά της παιδιά …Τα δικά της είναι «αλλιώς»!

Pelosi, U.S. House Dems rally DNC crowd to take back control of the chamber • Louisiana Illuminator«Φαμίλια Πελόσι». Capa: Νάνσι Πελόσι. Άλλη μία επαγ­γελματίας πολιτικός, που ξαφνικά κι αδι­καιο­λόγητα έγινε μεγιστάνας τού χρήματος …Μεγιστάνας, που οι κακές «γλώσσες» λένε ότι έγινε χάρη στην εσωτερική πληρο­φό­ρηση, εφόσον γνώριζε πληροφο­ρίες που αφορούσαν το Χρηματι­στήριο πολύ πριν αυτές δημο­σιο­ποιηθούν …Σίγουρα πρά­γματα όταν γνωρίζεις τους αριθμούς τού Λόττο πριν την κλήρωσή του! Η σύζυγος του Πωλ, που, όταν δεν τον «βαράνε» με σφυρί ημίγυμνο μέσα στο σπίτι του άστεγοι έμποροι ναρκωτικών, μεθάει και κάνει «ζημιές» με την Πόρσε του —όταν η γυναίκα του λείπει για «δουλειές»—. Ατιμώρητος κι αυτός «ευεργέτης» τής Αστυνομίας και της Εισαγγελίας που δεν τον «αγγίζουν» …Κανένας δεν «αγγίζει» την οικογένεια της «μαφιόζας» τής Δυτικής Ακτής. Μαρξίστρια κι αυτήν —όπως βέβαια κι ο «σύντροφος» Μπάιντεν—, έβαζε τον γιο της στις κρατικές «μπίζνες» για να εισπράττει το μερίδιο της φαμίλιας! Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι σε εκείνο το «ηρωικό» ταξίδι στην Ταϊβάν τον είχε μαζί της ως ενδιάμεσο σε κρατικές «μπίζνες»;

Όπρα Γουίνφρεϊ …Η «ιερή αγελάδα» —μεταφορικά και κυριολεκτικά— των αμερικα­νικών ΜΜΕ. Μαζί με τη συμ­μορία των Δημοκρατικών έχει «αλώσει» τη Χαβάη!!! …Η μαύρη «φτωχή και κατατρεγ­μένη» που έχει ιδιοκτησία στη μικρή Χαβάη ίσα με το Χάιντ Παρκ τής Νέας Υόρκης. Πολλοί τη θεωρούν ύποπτη για συμμετοχή στη μεγάλη καταστροφή στο Μάουι! Εκατοντάδες παιδιά κάηκαν ζωντανά, γιατί η Όπρα και οι «κολλητοί» της —τύπου Γκέιτς, Ζούγκεμπεργκ, Φινκ— είχαν σχέδια για το Μάουι, στα οποία προφανώς δεν «χωρούσαν» τα φτωχά παιδιά των ιθαγενών Χαβανέζων. Και αυτήν, όπως και η Μισέλ Ομπάμα, «εξειδικεύεται» στην «κλάψα» …Ξέρει να παίζει το παιχνίδι τής αδικημένης «μαύρης», παρόλο που σήμερα ως δισεκατομμυριούχος είναι πολύ προκλητική σε όλες τις επιλογές της.

At their first campaign rally together since Vice Pres. Kamala Harris announced Minnesota Gov. Tim Walz as her running mate, Harris introduced Walz and his many accolades. She lauded the former ...Αυτοί οι «μαφιόζοι» μαζεύτηκαν στο Σικάγο για πολιτικές «μπίζνες» …Για να «τακτο­ποιήσουν» το «μαγαζί» τους και να μοιράσουν τα «πόστα» του. Συγκεντρώθηκαν εκεί  για ν’ ανακοινώσουν στους συνέδρους τι θα πρέπει να ψηφίσουν! …Αυτοί αποφάσισαν γι’ αυτούς πριν απ’ αυτούς …Μιλάμε για εγκληματίες, που μπροστά τους οι πραγματικοί μαφιόζοι τού παρελθόντος ήταν πρόσκοποι. Μαφιόζοι με εκατομμύρια θανάτων στον λαιμό τους και άπειρη δυστυχία και φτώχεια για ολόκληρες κοινωνίες. Κτήνη, που, απλά για να κονομήσουν, βύθισαν την ανθρωπότητα στη σημερινή αθλιότητα. Αυτοί τώρα προσπαθούν με εντυπωσιακά σώου να «παραμυθιάσουν» τον αμερικανικό λαό, προκειμένου αυτός να παρασυρθεί και να ψηφίσει τον εκλεκτό τους. Προσπαθούν με τα ΜΜΕ που ελέγχουν να «παραμυθιάσουν» τον κόσμο με μια δήθεν «ευφορία» νίκης, προκειμένου να δημιουργήσουν τις ψεύτικες εντυπώσεις που έχουν απόλυτη ανάγκη …Προκειμένου να δημιουργήσουν τις εικόνες που τα δικά τους ΜΜΕ θα «σπρώξουν» μέσα στα σπίτια των ανθρώπων …και που τα δικά τους «διευθυντήρια» τούς θεωρούν σαν κατώτερα «γκοέμ».

Αυτοί είναι που πλήρωσαν αυτό το πανάκριβο «σώου», για να «δουλέψουν» τον κόσμο. Αυτοί πλήρωσαν τα έξοδα των υπάκουων συνέδρων, οι οποίοι πήραν και μπόνους για να δείχνουν ενθουσιασμένοι για την επιλογή των «αφεντικών». Αυτοί πλήρωσαν τις «στρατιές» των πορνών που απαιτούσε το «συνέδριο» για τη διεξαγωγή του. Αυτοί είναι που αγωνιούν για την «επόμενη ημέρα». Αυτοί δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν την εξουσία! Αυτοί ΔΕΝ είναι άγνωστοι! …Τους γνωρίζουν οι πάντες! …Είναι αυτοί που χρηματοδοτούν τους Δημοκρατικούς! …Είναι αυτοί που αναγράφονται στις λίστες των χορηγών τού Δημοκρατικού Κόμματος. Όταν ο μεγαλύτερος χορηγός τού Δημοκρατικού Κόμματος είναι η Alphabet, η οποία είναι η μητρική εταιρία τής Google, ευνόητα είναι μερικά πράγματα.

Μέσα σ’ αυτήν τη λίστα «βλέπεις» όλο το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που αυτήν τη στιγμή ελέγχει απόλυτα τις ΗΠΑ! …Το ίδιο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που επέτρεψε στη Χίλαρι Κλίντον να καταστρέψει χωρίς συνέπειες τα e-mail που αφορούσαν θέματα κρατικής ασφά­λειας! …Το ίδιο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που επέτρεψε στον Μπάιντεν να κλέβει και να εκμεταλλεύεται απόρ­ρητα έγγραφα και να τα πετάει στο γκαράζ του! …Το ίδιο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που «έθαψε» το laptop του Χάντερ και επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα! …Το ΠΑΡΑ­ΚΡΑΤΟΣ που δρομολόγησε και «δικαιολογούσε» τη νομική καταδίωξη του Τραμπ, για να μπορούν σήμερα να τον παρουσιάζουν σαν «κατάδικο»! …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που επί χρόνια προστάτευε τον «κολλητό» τού Κλίντον …Τον πράκτορα της Μοσάντ και εκβιαστή όλου του πολιτικού προσωπικού των ΗΠΑ με το όνομα Έπσταϊν!

Sergey Brin, Mark Zuckerberg have personally recruited AI staffers as talent war heats upΑυτό είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που αποκαλύπτεται σ’ αυτήν τη λίστα! …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τού Ζούγκε­μπεργκ, ο οποίος «λογόκρινε» τους πάντες όσο υπήρχε ανάγκη λογοκρισίας και στη  συνέχεια, όταν πλέον δεν υπήρχε ανάγκη λογοκρισίας, «παραδέχθηκε» ότι έκανε «λάθος»! …To ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των τραπεζιτών, οι οποίοι λεη­λάτησαν την αμερικανική οικονομία και στους Αμερικανούς άφησαν 35 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέη!!! …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των τοκογλύφων, οι οποίοι «επενδύουν» στην πολεμική βιομηχανία και προκα­λούν πολέμους, για να διεκδικήσουν υπερκέρδη από τις ανθρωποθυσίες! …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των φαρμακο­βιομηχάνων, οι οποίοι —απλά για τα κέρδη τους— έχουν πάψει ν’ ανακαλύπτουν νέες θεραπείες και δημιουργούν νέες αρρώστιες! …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τού Γκέιτς, που, όταν δεν εμβολιάζει τους Αμερικανούς, θέλει να τους ταΐζει με σκουπίδια! …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τού Χάρβαρντ τού Ντέρσοβιτς, που δίνει νομική προστασία στους δικούς τους Έπσταϊν, που τους επιτρέπουν να εκβιάζουν το σύνολο του πολιτικού προσωπικού τής χώρας! …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τής Disney, που προσπαθεί να «δηλητηριάσει» τις μελλοντικές γενιές των Αμερικανών, αδιαφορώντας ακόμα και για την οικονομική ζημιά που θα της στοιχήσει μια τέτοια επιλογή! Αυτοί είναι που αγωνίζονται πλέον υπέρ βωμών και εστιών, για να διατηρηθούν πάση θυσία στην εξουσία!

Έστω λοιπόν ότι —μετά από μια τόσο ελεεινή και προσβλητική για το σύνολο του αμερικανικού λαού «φιέστα»— κατάφεραν και πέρασαν την επιλογή τους χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από τους συνέδρους. Το θέμα γι’ αυτούς είναι το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Η «εκλεκτή» τους —καλώς ή κακώς— κατάφερε να πάρει το «ξίφος» τού κόμματος, για να πάει να συγκρουστεί με τον «πορτοκαλί» αντίπαλό της —ο οποίος βέβαια μπροστά της φαντάζει πολιτικό «τέρας»—. Εύκολα ή δύσκολα «θριάμβευσε» στο στημένο «παιχνίδι». Τώρα, όμως, είναι μόνη …Τώρα δεν θα έχει απέναντί της ομοϊδεάτες, οι οποίοι για το χαρτζιλίκι χειροκροτούν όποιον τους υποδεικνύουν …Δεν θα έχει ομοϊδεάτες, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στα ίδια συμφέροντα κι αντιμετωπίζονταν με απλές εντολές των «αφεντικών». Από εδώ και πέρα θα είναι μόνη της. Τώρα τα προσποιητά χαχανητά της δεν θα την κάνουν συμπαθή! Τα αγαπημένα «κίτρινα» λεωφορεία ή coconut trees δεν θα τη βοηθάνε …Αντίθετα, θα της κάνουν ζημιά!…

…Τώρα θα πρέπει ν’ αρχίσει να μιλάει πολιτικά και αυτό το αντικείμενο δεν το κατέχει! …Τώρα θα πρέπει να τους εξηγήσει για το τι θα κάνει με τα σύνορα και γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα, εφόσον βρίσκεται ήδη στην εξουσία! Τι θα κάνει με τον πληθωρισμό, έχοντας γύρω της ανθρώπους οι οποίοι έχουν πρόβλημα επιβίωσης και δεν αντέχουν ν’ ακούν από πλούσιους αστικές μαρξιστικού τύπου αναλύσεις για τη φτώχεια! Τα δικαιώματα των LGBTQ ή οι αναφορές στις εκτρώσεις δεν φέρνουν ψήφους ικανές να «μπάσουν» κάποιον στον Λευκό Οίκο! Λύσεις σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα θέλουν ν’ ακούσουν οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι δεν είναι κομματικοί οπαδοί! Ο γραφικός Τιμ Βαλς, που επέλεξε για Αντιπρόεδρο, όχι μόνον δεν μπορεί να δώσει τίποτε επιπλέον, αλλά αντίθετα θα «κόψει» από τη «φόρα» της. Το ίδιο δεν μπορεί να τη βοηθήσει κι ο Εβραίος σύζυγός της …Αυτός ο οποίος «καταγγέλλει» την ωμή αρρενωπότητα σε όλα τα gay parade, αλλά που δεν έχει πρόβλημα —σαν «άγριο» αρσενικό— να «γκαστρώνει» όποια νεαρή babysitter πληρώνει να προσέχει τα παιδιά του.

Robert F Kennedy Jr suspends US presidential campaign, joins Donald Trump at Arizona rally Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όλους. Οι Αμερικανοί απ’ ό,τι φαίνε­ται ΔΕΝ «τσίμπησαν» στο «σώου» και στην πραγματικότητα τους έχουν γυρίζει την «πλάτη». Ειδικά τώρα και ειδικά για την Κάμαλα, η οποία θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει και τη συστρά­τευση του Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ με τον Τραμπ και άρα υπάρχει κίνδυνος διχασμού τού ήδη «καταπονημένου» από την άσχημη θητεία-Μπάιντεν Δημο­κρα­τικού Κόμ­μα­τος. Αυτή η εξέλιξη ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη. Οι ΗΠΑ δεν είναι Κίνα, ώστε οι διαφωνούντες είτε να σωπάσουν είτε να φυλακιστούν σε κάποιο γκουλάγκ. Ήταν δεδομένο δηλαδή ότι η απόφαση του «Πολίτμπιρο» θα είχε συνέπειες. «Απόνερα» της «κινεζικής» συμπεριφοράς τής ηγεσίας τού Δημοκρατικού κόμματος ήταν η «αποστασία» τού Κένεντυ!…

…Το Δημοκρατικό κόμμα «μετακινήθηκε» από τη θέση του και όχι ο Κένεντυ! Ο Κένεντυ δεν συμφώνησε με μια φασιστική διαδικασία, η οποία τον απέκλεισε από τη διεκδίκηση του χρίσματος και ως Δημοκράτης αποφάσισε να τιμωρήσει τους μαρξιστές Σιωνιστές. Δεν μπόρεσαν είτε να τον «φιμώσουν» ως κομμουνιστές είτε να τον τρομάξουν ως «μαφιόζοι» και αποφάσισε να τους τιμωρήσει. Πραγματική τιμωρία, εφόσον η «μετακίνησή» του γέρνει την πλάστιγγα προς την πλευρά τού Τραμπ. Αυτή η συστρά­τευση είναι πολύ επικίνδυνη για την «κρυπτόμενη πριγκίπισσα» του Δημοκρατικού Κόμματος, γιατί έγινε με πολιτικούς όρους και όχι με προσωπικούς. Προγραμματικές συγκλίσεις οδήγησαν σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη σύμπλευση των Ρεπουμπλικανών με το πιο φημισμένο πολιτικό «τζάκι» τού Δημοκρατικού Κόμματος. Άρα, τα «πυρά» που θα δεχθεί θα είναι πολιτικά κι απ’ όλες τις πλευρές! Τώρα οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον τού Τραμπ δεν θα αρκούν, γιατί το «δίδυμο» θα τις κάνει ανώφελες! Τώρα θα πρέπει να πάει σε βαθιά πολιτικά «νερά» και η ίδια είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετη με ΟΛΑ τα θέματα!

Την ίδια ώρα και τ’ «αφεντικά» θα πρέπει να πάρουν κι αυτοί τις αποφάσεις τους …Αποφάσεις απόλυτες και σκληρές, γιατί έχουν απόλυτη ανάγκη την εξουσία. Οι Δημοκρατικοί είναι πολύ «βρώμικοι» για να εγκαταλείψουν χωρίς μάχη την εξουσία! Έχουν κάνει εθνικά εγκλήματα και προδοσίες και τώρα φοβούνται την τιμωρία! Από τον πόλεμο της Ουκρανίας μέχρι το άνοιγμα των συνόρων παντού υπάρχουν ευθύνες και ό,τι αυτό συνεπάγεται στο ποινικό επίπεδο. Έχουν εργαλειοποιήσει το FBI! Έχουν ευθύνες για την τεράστια διακίνηση ναρκωτικών που έχει καταστρέψει την αμερικανική κοινωνία! Έχουν ευθύνες για την εξαφάνιση χιλιάδων παιδιών, που —όπως φαίνεται— κατέληξαν —με τις «ευλογίες» τού FBI και άρα του αμερικανικού κράτους— στα χέρια παιδεραστών! Έχουν τεράστιες ευθύνες για τη «φούσκα» τού real estate, που ξεσπίτωσε εκατομμύρια Αμερικανών κι έχει εγκλωβίσει τα παιδιά τους στην αδυναμία ν’ ανεξαρτητοποιηθούν. Όλα αυτά είναι ικανά να τους καταστρέψουν …Να καταστρέψουν τα ίδια τα σιωνιστικά αφεντικά, τα οποία πλέον ΔΕΝ περνάνε απαρατήρητα …ειδικά μετά την τεράστια ανθρωποσφαγή στη Γάζα!!!

Ένα είναι βέβαιο …ΔΕΝ θα παρατήσουν την εξουσία τόσο «αναίμακτα»! Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ομοεθνείς, ομόθρησκους, ομοϊδεάτες και θαυμαστές τού Νετανιάχου. Αυτοί είναι τόσο αδίστακτοι που ακόμα και η επιλογή τού χάους και της εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης βρίσκεται στο «τραπέζι» τους! Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ακόμα και τους μαφιόζους τού μεσοπολέμου «προσκόπους» μπροστά τους …«Πρόσκοποι» είναι οι μαφιόζοι μπροστά στα σιωνιστικά «αρπακτικά» που έσφαξαν τα παιδιά τής Γάζας και σκότωσαν τον ανθό τής Ουκρανικής νεολαίας απλά για ν’ αυξήσουν τα κέρδη τους. Τα πράματα όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα. Εάν δεν τους «βγαίνουν» τα νούμερα, θα δοκιμάσουν προβοκάτσιες, όπως αυτήν της εισβολής στο Καπιτώλιο! Ψυχραιμία απαιτείται από τον αμερικανικό λαό, ώστε να μην δώσει την ευκαιρία στους προβοκάτορες να τον «ματώσουν», γιατί είναι βέβαιο ότι αυτό έχουν σκοπό να κάνουν σε περίπτωση που δουν ότι πάνε να χάσουν την εξουσία.

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

1 σχόλιο:

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.