peri majestic the real

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ήλπιζα να δω τον Πολάκη να χορεύει βαλς με τη νύφη αλλά "τσακώθηκαν"

 Kasseakis_Mykonos 

Tι συμβαίνει; ! 

Η μεγάλη Κερκόπορτα είναι η Κρήτη του Βενιζέλου.

Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει ίχνος αντιπολίτευσης. Κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια βρίσκονται εκεί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βάζουν πλάτη στον αδίστακτο μητσοτακισμό, να μένει ακλόνητος ενώ καταστρέφει τα πάντα...

Η τελική φάση του αφελληνισμού είναι o Gay γάμος μαζί με την υιοθεσία παιδιών. 

Και όλα αυτά από τα τρία μεγάλα κόμματα που τα διοικούν Κρητικοί. Τα κόμματα του ΔΝΤ. Της μεγάλης λεηλασίας.

Δώσαμε τις τηλεπικοινωνίες, την ενέργεια, τα λιμάνια, τις μαρίνες, τους αυτοκινητόδρομους, την δημόσια υγεία και γενικά όλες τις κρίσιμες υποδομές.

Μη ρωτάτε τι κερδίσαμε, πήραμε αυτά που έλαβαν οι τέως σοσιαλιστικές χώρες με την κατάρρευση του κομμουνισμού, δηλαδή τίποτα, μόνο το δημόσιο χρέος αφήνουμε κληρονομιά μαζί με κάτι Gay γάμους...δικαιωματιστές και λάθρο...

5 σχόλια:

  1. Κάθε φορά που βλέπω φωτό του Τάιλερ σκέφτομαι ότι είναι ανδροειδές. Το κεφάλι του και το σώμα του είναι εντελώς παράταιρα, το κεφάλι είναι σα σε σμίκρυνση. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η γωνία λήψης, αλλά σε όλες τις φωτό βγαίνει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://traianou.gr/2024/08/marxismos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://traianou.gr/2024/08/teleti_lixis_oa.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μπόλι για τον κοβιντ κάνει και για τον μαρξισμο και μετά απορούμε πως βγαίνει ο μητσοτακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριολεκτικά τρικούβερτο το "γλέντι",με τούς κυναιδους. Και η χαρά του μπαμπα και της μαμάς απερίγραπτη. ! Στιγμές λέω πώς είναι ενα τρελαμένο μπουλούκι που έχει σαλέψει..Αλλες σκέφτομαι πώς παρα ειναι τραβηγμένο και σαν μεθυσμένοι που είναι δέν το αντιλαμβάνοντε.
    σέ λίγον καιρό τι θα λέε ι η μαμά και ο μπαμπας του γαμβρού και του γαμβρου; Τους βλέπεις στίς εικόνες και πεθαίνεις απο τά γέλια. Αλήθεια τώρα; Το ζούνε ; μας δουλεύουν; δουλευοντε μεταξύ τους; Απλα δέν μπρούσε κανείς να φανταστεί πώς θα ζούσε όλα αυτα τα καραγκιοζιλίκια.
    Οι κωλοτρυπίδες τους είναι σαν φουγάρα,και περπατάνε αγέρωχοι,σάν τα καναρίνια... ωξω πούστηδες,που ψάχνετε και ειδυλλιακό ,τοπίο..
    Θα ανταλάξουν όρκους!! Πεθαίνω με όσα ζω!!
    αντε και καλούς απογόνους,και το σεντόνι για να δουμε εάν ήταν παρθένα η εάν ήταν κουφάλα,απο τα μπες και βγές..
    χάθηκε η ΤΙΜΗ.
    Ωξω πούστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ryan Wesley Routh: What we know about Trump shooting suspect

  Oι Μυστικές Υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον Routh????  Τίποτα παραστρατιωτικό δεν φεύγει από την Αμερική για την Ουκρανία χωρίς την έγκριση ...