peri majestic the real

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων «δείχνει» τον «δρόμο»!!!

 Ολυμπιακοί Αγώνες: Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης -  Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter

Τα «Olympic Games» των βαρβάρων «πνίγηκαν» στα βρώμικα νερά τού Σηκουάνα!…

…Ζήτω οι Ολυμπιακοί Αγώνες των ΑΝΘΡΩΠΩΝ!…

…Στα «σκοτάδια» των καιρών ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ απέμεινε το λιγοστό «φως» τής ελπίδας!

 

Τελικά, οι βάρβαροι ΔΕΝ άντεξαν!!! …ΔΕΝ μπόρεσαν να διαχειριστούν τα άγρια ένστικτά τους. Στο απόγειο της δύναμής τους οι μαρξιστές Νεοταξίτες ΔΕΝ μπόρεσαν να ελέγξουν την απληστία τους! …Δεν τους έφτανε που «καπέλωσαν» το αθλητικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, «ακυρώνοντας» το νόημά τους, θέλησαν επιπλέον και να το εξευτελίσουν! …Δεν τους έφτανε που μετέτρεψαν τους αγώνες αυτούς σε μια απροκάλυπτη εμποροπανήγυρη, ήθελαν και να τους ταπεινώσουν! …Ήθελαν να προσβάλουν αυτούς που τους επινόησαν και να εμπαίξουν όσους συμμετέχουν σ’ αυτούς. Αφού κατόρθωσαν να «καπελώσουν» τον «Αθλητισμό» μέσω των βάρβαρων «Παιχνιδιών», έφτασαν τελικά στο σημείο να επιχειρήσουν να εξευτελίσουν τον ίδιο τον Ολυμπισμό! …Στη ΓΙΟΡΤΗ τής ανθρώπινης ύπαρξης πήγαν να προσβάλουν τον ίδιο τον άνθρωπο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάλος με τον ευτελισμό του Μυστικού Δείπνου, πρώτη απάντηση της διοργάνωσης - Newsbomb

Στη ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ που η ανθρωπότητα θέλει να γιορτάσει την ομορφιά της, την υγεία της και τη χαρά των δύο φύλων της, πήγαν οι βάρβαροι να την ταπεινώσουν …Να την κάνουν να αισθανθεί ενοχές, για να νιώσουν «περήφανοι» οι εκφραστές τής φυσικής ανωμαλίας, της δυσμορφίας και της αρρώστιας! Τώρα, όμως, αυτό θα είναι το τέλος τους! Αυτή θα είναι η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι! …Η «σταγόνα» που έπεσε στον Σηκουάνα και θα τους πνίξει όλους μέσα στα βρώμικα νερά του! Ξεπέρασαν τα όρια ανοχής τής κοινωνίας και αυτοί, οι οποίοι ΔΕΝ εκτίμησαν τη μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία της, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι «ξόδεψαν» την «πίστωσή» τους σε ανώφελες προκλήσεις …Προκλήσεις, που μόνο στόχο είχαν να «εκδικηθούν» την κοινωνία για τις δικές τους ανεπάρκειες και να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τους.

Θέμα χρόνου είναι να πάρει πίσω η ανθρωπότητα αυτά τα οποία έδωσε σε αχάριστους ανθρώπους και δεν εκτιμήθηκαν …Ανθρώπους, που έμαθαν να ζουν σαν προνομιούχοι με την ιδιότητα του αδικημένου και του θύματος και οι οποίοι αποθρασύνθηκαν σε βαθμό να θεωρούν δικαίωμά τους να προσβάλουν όλους τους υπόλοιπους. Αυτοί λοιπόν στράφηκαν εναντίον τού Ολυμπισμού και δεν είναι μόνον αυτοί που φαίνονται! …Είναι κι αυτοί που τους χρηματοδοτούν για να είναι εριστικοί! …Αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν πολιτική εκεί όπου ΔΕΝ επιτρέπεται να γίνεται πολιτική! …Αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν ύπουλα τις απόψεις τους εκεί όπου όλοι οι υπόλοιποι από κοινού έχουν συμφωνήσει να γιορτάζουν τον άνθρωπο και να μην παίζουν «παιχνίδια» εντυπώσεων, εκμεταλλευόμενοι την παγκοσμιότητα και τη «λάμψη» των αγώνων.

Δεν υπάρχει ούτε μία «κόκκινη γραμμή», η οποία να μην ξεπεράστηκε σ’ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Εξαιρώντας το πάντα συγκλονιστικό κι εντυπωσιακό αγωνιστικό κομμάτι τους, που αφορά τα «λαμπερά» παιδιά των ανθρώπων, όλα τα υπόλοιπα ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Παρακολουθήσαμε μια παρωδία σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Παραβιάστηκαν «εκκωφαντικά» ΟΛΑ τα «στεγανά» τα οποία προσέδιδαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες την τεράστια συμβολική σημασία τους …ΟΛΑ τα όρια, τα οποία συνδέονται με την ειρήνη, την αδελφοσύνη και τον ανθρωπισμό …Ακόμα και τα όρια που ξεχωρίζουν τα δύο ανθρώπινα φύλα μεταξύ τους έπαψαν να είναι «διακριτά»!

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και —απ’ όπως διαπιστώσαμε— η κακή μέρα των Ολυμπιαικών Αγώνων φάνηκε από τη βροχερή ημέρα τής έναρξής τους. Πολύ πριν δούμε το «Τσίρκο Μεντράνο» επάνω σε μια γέφυρα να «λερώνει» την Τελετή Έναρξης, έγιναν πολλά λάθη από πλευράς διοργάνωσης …Δεν εφαρμόστηκαν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλους! …Δεν μπορείς για τους ίδιους λόγους ν’ αποκλείεις τη συμμετοχή τής Ρωσίας ή της Λευκορωσίας και να επιτρέπεις τη συμμετοχή τού Ισραήλ! …Δεν μπορείς να σέβεσαι τους κανόνες «αλά καρτ» και να μπάζεις την πολιτική και τα συμφέροντα της Νέας Τάξης μέσα στον Ολυμπισμό! …Οι αγώνες ανήκουν στην ανθρωπότητα και όχι στο ΝΑΤΟ ή στο WEF…Δεν μπορείς ν’ αφήνεις τους αθλητές τού Ισραήλ να διεκδικούν ολυμπιακά μετάλλια την ίδια ώρα που το Ισραήλ σε κάποια άκρη τού Πλανήτη σκοτώνει παιδιά! …Δεν μπορείς μια «αθλήτρια», η οποία —για βιολογικούς λόγους— έχει εξαιρεθεί από το απολύτως εξειδικευμένο όργανο του αθλήματός της, να την συμπεριλαμβάνεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες! …Δεν μπορείς να εξευτελίζεις την έννοια του αθλητισμού, συμπερι­λαμβάνοντας ανάμεσα στα αθλήματα και το «μπρέικ ντανς»!

Όλη αυτή η παρακμιακή λειτουργία ήταν θέμα χρόνου να προκαλέσει διχασμούς και άρα σταδιακά να ακυρώσει το ίδιο το Ολυμπιακό Πνεύμα. Ήταν θέμα χρόνου η συγκρουσιακή λογική να μπει και μέσα στα αθλητικά στάδια. «Απόνερα» αυτής της φθοράς ήταν κάποια ευτράπελα που είδαμε στις κερκίδες των αγώνων. Τα αθλητικά στάδια είναι ενωτικοί «ναοί» τής ανθρωπότητας! …Δεν είναι διχαστικές αρένες βαρβάρων! Τα αθλητικά στάδια είναι οι «στίβοι» όπου συναγωνίζονται μεταξύ τους οι αθλητές! …Δεν είναι οι αρένες όπου πολεμάνε μεταξύ τους αντίπαλοι εχθροί! Εάν αυτά τα στάδια για τον οποιονδήποτε λόγο μετατραπούν σε αρένες, κάπου έχει γίνει σφάλμα και μάλιστα πολύ μεγάλο! Εάν οι θεατές έχουν τις γνώσεις ν’ αποδοκιμάζουν έναν «παρά­νομο» αθλητή, υπάρχει πρόβλη­μα μ’ αυτούς που του επέτρεψαν τη συμμετοχή! Εάν οι θεατές συμμε­τέχουν σε συγκρούσεις «προβολές» των όσων διαδραμα­τίζονται στο στάδιο-αρένα, κάπου έχει γίνει σφάλμα!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοβαρά επεισόδια στο Γαλλία-Αργεντινή, ξύλο ανάμεσα στους παίκτες!

Ο αθλητισμός συνδέεται με την έννοια του «συναγωνισμού» και ΟΧΙ την έννοια της «σύγκρουσης»! Οι αθλητές συναγωνίζονται μεταξύ τους και ΔΕΝ συγκρούονται! …Δεν επιτρέπονται οι συγκρούσεις μεταξύ των αθλητών και η απόδειξη του σημερινού εκφυλισμού είναι οι συγκρούσεις στα ολυμπιακά στάδια μεταξύ των ομάδων που μάχονταν μεταξύ τους στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο κλπ.. Από τη στιγμή που άνοιξαν «πόρτες» για να «μπουν» οι βάρβαροι των αρένων στους Ολυμπιακούς Αγώνες —για να σπάνε και να ρημάζουν—, σημαίνει ότι είμαστε ήδη στον λάθος «δρόμο»!

Όλα αυτά όμως αποκαλύπτουν ότι το πρόβλημα είναι πλέον υπαρκτό και είναι πολύ μεγάλο για να μπορέσουν να το «κρύψουν» κάποιοι κάτω από το «χαλί» τής ολυμπιακής χαράς και της «λάμψης». Αναπόφευκτα, πλέον, θα πρέπει να επανα­προσδιοριστούν τα όρια τόσο του Αθλητισμού όσο και του Ολυμπισμού! …Τα όρια του Αθλητισμού, που αργά και «ύπουλα» μέσα στον χρόνο οι βάρβαροι αλλοίωσαν, συμπεριλαμβάνοντας και «παιχνίδια» μέσα στις δραστηριότητες του! …Τα όρια του Ολυμπισμού, όπου στους αγώνες τού Παρισιού —σε μια ύπουλη πράξη ύβρεως— προσπάθησαν οι βάρβαροι να συνδέσουν τον Ελληνισμό με την αθεΐα, τη χυδαιότητα και την ανωμαλία. Εκ των δεδομένων λοιπόν, εάν θέλουμε να επιβιώσει ο Αθλητισμός και ο Ολυμπισμός, θα πρέπει να «ξαναθυμηθούν» οι άνθρωποι τις βασικές Έννοιες και τις Αρχές των Ελλήνων.

Ο ελληνικός πολιτισμός αγάπησε τον άνθρωπο και λάτρεψε ανθρωπόμορφους Θεούς. Τόσο πολύ αγάπησε τον άνθρωπο, που του έδωσε κι έναν μόνιμο και λαμπερό «δρόμο» να βαδίσει προς την αποθέωσή του. Θεωρώντας οι Έλληνες ότι υπάρχει ένα «χάσμα» μεταξύ Θεών κι ανθρώπων, θέλησαν να το «γεφυρώσουν»! Αυτό το «γεφύρωμα» επιτυγχάνεται μέσω του άθλου! …Του άθλου, που θα ξεχωρίσει τον απλό άνθρωπο από τους υπόλοιπους και θα τον πάει με δόξα και τιμή από την «απέναντι μεριά»! …Του άθλου, που μπορεί να μην έχει τη δύναμη να μετατρέψει τον θνητό άνθρωπο σε αθάνατο θεό, αλλά θα τον τοποθετήσει «αιωνίως» στα «σαλόνια» των θεών! …Του άθλου, που θα δημιουργήσει τον «ημίθεο»!

«Ημίθεος», δηλαδή, είναι ο άνθρωπος που πραγματοποιεί έναν άθλο και —έστω και στιγμιαία— γίνεται ένας πραγματικός θεός! …Ένας μικρός Ηρακλής! Ο Ηρακλής ήταν ο πιο ισχυρός ημίθεος των Ελλήνων …Ο Υιός τού Θεού, ο οποίος πραγματοποίησε όχι έναν αλλά Δώδεκα Άθλους! …Άθλους, τους οποίους θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν ΟΛΟΙ οι θνητοί άνθρωποι, αλλά δυστυχώς —λόγω δυνατοτήτων— δεν μπορούσαν! …Άθλους, οι οποίοι έλυναν μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και είχαν ως στόχο να ευεργετήσουν το κοινωνικό σύνολο! Όμως, επειδή η τάση τού ανθρώπου να γίνει ένας «ημίθεος» υπάρχει μέσα στο θεϊκό DNA του και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν πάντα ανίκητες Στυμφαλίδες όρνιθες, λέοντες στη Νεμέα ή στάβλοι στην Ήλιδα που δεν μπορούν να καθαριστούν, οι Έλληνες επινόησαν μια διαδικασία, η οποία να «μιμείται» αυτήν την κατάσταση …Μια διαδικασία, η οποία με έναν υγιή τρόπο να ξεχωρίζει τον «μοναδικό» από τους «κοινούς».

Duplantis sets new world record, retains Olympic pole vault title in Paris | Paris Olympics 2024 News | Al Jazeera

Οι Έλληνες, θέλοντας να δώσουν τη «γεύση» τού άθλου στους συνανθρώπους τους, τους έβαλαν να συναγωνίζονται. Από αγάπη προς τον άνθρωπο —και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη θρησκευτική τους πίστη— θέλησαν οργανωμένα να δώσουν μια «γεύση» αποθέωσης στους ανθρώπους οι οποίοι με πολύ κόπο και θυσίες ξεχώριζαν από τον μέσο όρο και διεκδικούσαν τη δόξα τους γι’ αυτό. Αυτό ακριβώς είναι ο αθλητισμός. Ο αθλητισμός είναι η δραστηριότητα που θα επιτρέψει στους αθλητές να δοκιμάσουν να γίνουν «ημίθεοι»! …Είναι η δραστηριότητα που με αντικειμενικά κριτήρια θα δώσει στον καλύτερο τη δυνατότητα να νιώσει και να ζήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα σαν «ημίθεος»! Ο αθλητισμός δημιουργεί «ημίθεους» ανάμεσα στους ανθρώπους! …Ευγενείς ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι γεννιούνται στη γειτονιά μας ή την πόλη μας ως κοινοί άνθρωποι και με τον κόπο και τα ταλέντα τους γίνονται μοναδικοί. Τους δίνει τη «γεύση» τού μοναδικού, που πραγματοποιεί ένα μοναδικό κατόρθωμα. Εκατομμύρια παιδιά κάθε μέρα χύνουν ιδρώτα και κοπιάζουν στα στάδια με την ελπίδα κάποτε να γευτούν το «νέκταρ» των θεών!

Αυτήν τη χαρά ήθελαν να προσφέρουν οι Έλληνες στον άνθρωπο και αυτήν κατόρθωσαν κι έδωσαν άφθονη μέσω του αθλητισμού. Για να προστατεύσουν την αυθεντικότητα αλλά και τη «σπανιότητα» του άθλου, μαζί με την έννοια του «Αθλητισμού» επινόησαν και τον «Ολυμπισμό»! Για να κάνουν χρήσιμο τον Αθλητισμό στην κοινωνική λειτουργία, επινόησαν και τον Ολυμπισμό. Ο Αθλητισμός και ο Ολυμπισμός έχουν συμπληρωματικούς ρόλους. Ο Αθλητισμός είναι αυτός ο οποίος συνδέει το κάθε άθλημα με κάποιο φυσικό χαρακτηριστικό τού ανθρώπου …Κάποιο χαρακτηριστικό το οποίο είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους και δεν αφορά μόνον τους «λίγους» ή τους «εκλεκτούς». Με τον αθλητισμό μπαίνουν πλούσιοι και φτωχοί κάτω από τον ίδιο «παρονομαστή». Με τον αθλητισμό θέλησαν να δημιουργήσουν έναν κοινό «στίβο» για όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι θα διαγωνίζονταν για τον ίδιο στόχο υπό τους ίδιους όρους, ώστε ο καλύτερος ΟΛΩΝ να πραγματοποιεί άθλο! …Ο ταχύτερος, ο αλτικότερος, ο δυνατότερος του ανθρώπινου είδους! …Ο πιο γρήγορος του κόσμου, του οποίου τα μέλη διαγωνίζονται! …Ο πιο δυνατός τού ίδιου κόσμου!

Ο Ολυμπισμός από την πλευρά του ορίζει τον κόσμο αυτόν, του οποίου τα μέλη θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στον αθλητικό διαγωνισμό. Ο Ολυμπισμός είχε ως στόχο να ορίζει το «εύρος» τού κόσμου τον οποίο αφορά —με βάση την κοσμοαντίληψη των μελών του— και ταυτόχρονα να ορίζει για την αθλητική δραστηριότητα μια πολύ συγκεκριμένη περιοδικότητα! …Αρκετά «μακριά» χρονικά, για να έχει μια ικανοποιητική «ανταμοιβή» δόξας ο θνητός «ημίθεος», αλλά κι αρκετά «κοντή», για να του δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστεί την προηγούμενη νίκη του και να γίνεται ο ίδιος το «μέτρο» για τον επόμενο! Σε εποχές κατά τις οποίες δεν υπήρχαν χρονόμετρα, το «μέτρο» τού επόμενου Ολυμπιονίκη ήταν ο προκάτοχός του!

Καί οι δύο αυτοί όροι συνδέθηκαν με την έννοια της αντικειμενικότητας και γι’ αυτόν τον λόγο έγιναν αποδεκτοί —και βέβαια σεβαστοί— απ’ όλους. Η αντικειμενικότητα είναι δεδομένη, γιατί ο αθλητισμός συνδέεται με φυσικά μεγέθη …Με τον χρόνο, το μήκος ή το βάρος κλπ.. Ο αθλητής που «νικά» τους συνανθρώπους του, δηλαδή, δεν συγκρούεται μ’ αυτούς! …Συναγωνίζεται μ’ αυτούς, για να κατακτήσει μια καλύτερη «προσέγγιση» απ’ αυτούς σε ένα συγκεκριμένο φυσικό μέγεθος! …Τον βοηθάνε οι συναθλητές του με τον συναγωνισμό και δεν τον εμποδίζουν να πετύχει τον άθλο του! …Ο ένας γίνεται «λαγός» τού άλλου για να τον «βοηθήσει»! …Δεν «πολεμάνε» μεταξύ τους! …Ο στόχος τού άθλου είναι τόσο απόλυτος και ξεκάθαρος, που μπορεί να πραγματοποιηθεί και χωρίς συναγωνισμό! Μπορεί κάποιος σ’ ένα στάδιο να πετύχει τον άθλο χωρίς καθόλου συναγωνιστές, γιατί απλά μπορεί να είναι ασυναγώνιστος! …Η ΝΙΚΗ απέναντι σ’ ένα προηγούμενο ρεκόρ και άρα απέναντι στις επιδόσεις ΟΛΩΝ των ανθρώπων —νεκρών ή ζωντανών— είναι άθλος! Ο —χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση— γρηγορότερος ή αλτικότερος ή δυνατότερος από τα 8 δισεκατομμύρια ανθρώπων που κατοικούν σήμερα τον Πλανήτη …Ο ΕΝΑΣ, που τον «βλέπουν» ΟΛΟΙ.

Usain Bolt, His Catholic Faith, and His Miraculous Medal – EpicPew Ο Ολυμπισμός με τη σειρά του είναι αυτός ο οποίος —επίσης αντικειμενικά— διαχωρίζει τους ανθρώπους που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους με βάση μια πολιτισμική επιλογή …όχι απαραίτητα επάνω σε κάποια συγκεκριμένη θρησκευτική βάση, αλλά σίγουρα και υποχρεωτικά επάνω στη βάση τής πίστης στην ύπαρξη του Θεού. Είναι αγώνες πρωτίστως ευσεβών ανθρώπων! Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωτικά «Έλληνες»! …όχι για λόγους ρατσισμού, αλλά για λόγους οι οποίοι άπτονται μιας κοινής αντίληψης και κατανόησης του κόσμου …και βέβαια της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα σ’ αυτόν! …Την κατανόηση της ίδιας της αξίας και του νοήματος του Αθλητισμού. Αυτός ήταν ο κόσμος των Ελλήνων! …Ο κόσμος ο οποίος ακολουθούσε κάποιους κοινούς κανόνες! …Ο κόσμος του οποίου τα μέλη μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να συμφωνήσουν σε κάποιες κοινές αρχές! Απλά πράγματα: …Διαγωνίζονται για τον άθλο αυτοί οι οποίοι πιστεύουν στους άθλους! …Διαγωνίζονται για να γίνουν «ημίθεοι» αυτοί, οι οποίοι έχουν πίστη στον Θεό! Οι Έλληνες ήταν πάνω απ’ όλα ευσεβείς άνθρωποι και αυτό το «αποτύπωσαν» στον Ολυμπισμό!

Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι δεν τίθεται θέμα ρατσισμού. Δεν έχει νόημα ν’ αγωνίζεται κάποιος για τον άθλο, όταν αυτήν την έννοια δεν την κατανοεί! Δεν έχει νόημα ν’ αγωνίζεται κάποιος να «γευτεί» τη δόξα τού «ημίθεου», όταν δεν πιστεύει καν στον Θεό. Όπως δεν έχει νόημα να καλέσεις έναν άθεο σε μια θρησκευτική τελετή, έτσι δεν έχει νόημα να καλέσεις έναν βάρβαρο σ’ έναν αθλητικό διαγωνισμό! …ΔΕΝ έχει νόημα να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση ενός ευσεβούς ΚΟΣΜΟΥ ένας άθεος! …ΔΕΝ έχει νόημα να συμμετάσχει σε μια τέτοια εκδήλωση ένας ρατσιστής, ο οποίος δεν βλέπει όλους τους συνανθρώπους του ως ισότιμους ανταγωνιστές! …ΔΕΝ μπορεί να κατανοήσει ένας βάρβαρος, ο οποίος έχει μάθει να συγκρούεται με τους αντιπάλους του, ότι πρέπει να διαγωνιστεί μ’ αυτούς ΜΟΝΟΝ στην ταχύτητα, την αλτικότητα ή την αντοχή και να χάσει. Δεν έχει νόημα να μπει ένας βάρβαρος —ο οποίος «ξεφορτώνεται» αντιπάλους με το ξίφος— σ’ έναν διαγωνισμό, όταν δεν σέβεται το υγιή ανταγωνισμό στην «εξειδίκευση» των αθλημάτων.

BBC NEWS | Health | Why the Olympics are making us cry Ακόμα δηλαδή κι αν δεν υπήρχε η απαγόρευση της συμμετοχής των βαρβάρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η «αποβολή» τους θα ήταν δεδομένη από την ίδια τη λειτουργία τους. Οι ίδιοι θα εγκατέλειπαν τους αγώνες, εφόσον δεν θα τους ικανοποιούσε η λειτουργία τους. Θα φαινόταν αμέσως η διαφορά μεταξύ των ιδίων και των θεατών, εφόσον θα τους χώριζε τεράστια διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Δεν θα σε θαύμαζε ο κόσμος για τη «μαγκιά» σου, εάν χτυπούσες τον αντίπαλό σου, όταν αυτός θα προσπαθούσε να σε προσπεράσει στο τρέξιμο. Δεν θα κατανοούσες τη συγκίνηση που πλημμύριζε το Στάδιο μετά από ένα νέο επίτευγμα. Θα νόμιζες ότι σε κοροϊδεύουν όταν θα σε «αντάμειβαν» με έναν ταπεινό «κότινο». Οι αθλητές, οι οποίοι κλαίνε από συγκίνηση στη μεγαλύτερή τους στιγμή, επειδή νιώθουν ότι δικαιώνονται για τις θυσίες που έκαναν, το κάνουν μπροστά σ’ ένα κοινό, το οποίο κατανοεί το κόστος αυτών των θυσιών, γιατί έχει ακριβώς την ίδια αντίληψη μ’ αυτούς! Όλα αυτά είναι ασήμαντα αν όχι αδιάφορα για κάποιον που δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα με τον «ελληνικό» τρόπο.

«Απέναντι» απ’ αυτόν τον «Ελληνικό Κόσμο» υπήρχε ο «κόσμος των βαρβάρων». Αυτοί δεν γνώριζαν καν την έννοια του αθλητισμού και επομένως δεν τη σέβονταν καν! …Τα πάντα γι’ αυτούς ήταν «Παιχνίδια» πολέμου …«Παιχνίδια» ισχύος …«Παιχνίδια» επικράτησης …Ο θάνατός σου η ζωή μου! …Η νίκη τού ενός ο θάνατος του άλλου! Παιχνίδια μισθοφόρων παικτών, που μπορούν να τους αποφέρουν τεράστια οικονομικά κέρδη. Παιχνίδια, που τους συμβολικούς «κότινους» τους θεωρούν σχεδόν προσβολή και εμπαιγμό. Αυτοί ΔΕΝ είχαν ΣΤΑΔΙΑ! …Αυτοί είχαν αρένες! Αυτοί ΔΕΝ είχαν ΣΤΑΔΙΑ όπου τρέχουν τα δάκρυα των αθλητών από συγκίνηση! …Αυτοί είχαν και έχουν ΑΡΕΝΕΣ, όπου χύνουν το αίμα τους οι «ΠΑΙΧΤΕΣ» για το κέρδος! …Είναι ένας άλλος Κόσμος, ο οποίος λειτουργεί διαφορετικά και κύρια «αθλητικού τύπου» δραστηριότητα είναι τα «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»! Δεν υπάρχει βαρβαρικός λαός ο οποίος να μην έχει επινοήσει κάποιου είδους παιχνίδι, προκειμένου να «διασκε­δάζει» αλλά και να «εκπαιδεύει» τα μέλη του στη σύγκρουση. Ο καθένας, ανάλογα με τον βαθμό βαρβαρότητας που τον διέκρινε, είχε και τα ανάλογα παιχνίδια! Όσο πιο βάρβαρος ο λαός, τόσο και πιο βάρβαρα κι αιματηρά τα παιχνίδια του! Όσο πιο αιματηρά, τόσο πιο μεγάλες οι αμοιβές των παικτών τους.

Calcio Storico Fiorentino 2019 | Biglietti Calcio Storico Περί αυτού πρόκειται! …Οι βάρβαροι ΔΕΝ έχουν «αθλητές», οι οποίοι πραγματοποιούν άθλους! …ΔΕΝ έχουν «αθλητές», οι οποίοι μιμούνται τους «ημίθεους» με αντάλλαγμα την αιώνια δόξα! …Έχουν «παίκτες» που μιμούνται τους πολεμιστές και περιμένουν να πληρωθούν! …Έχουν «παίκτες», οι οποίοι νικούν αντιπάλους σ’ ένα προεπιλεγμένο και συμφωνημένο μεταξύ τους «σενάριο» σύγκρουσης που ονομάζεται «παιχνίδι»! Αυτό, όμως, δεν είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση «Αθλητισμός» …και η επικράτηση σ’ αυτό ΔΕΝ είναι «Άθλος»! Η νίκη ανθρώπου απέναντι σε άνθρωπο είναι ένα απλό φαινόμενο! ….Το πιο απλό φαινόμενο συγκεκριμένα! Οποιαδήποτε σύγκρουση, σύγκριση ή ανταγωνισμός ανθρώπου με άνθρωπο θα βγάλει αναγκαστικά «νικητή» και «χαμένο». Εάν συγκρουστούν —σε οποιοδήποτε επίπεδο— οι άνθρωποι μεταξύ τους, πάντα η φύση θα βγάλει νικητές και χαμένους. Τίποτε παραπάνω από μια απλή καταμέτρηση! Και ένας παραπληγικός να συγκρουστεί σε κάποιου είδους παιχνίδι με έναν τετραπληγικό, κάποιος από τους δύο θα βγει νικητής …Αναγκαστικά. Αυτός όμως ο νικητής ΔΕΝ είναι αθλητής! …Δεν πραγματοποίησε άθλο! …Νίκησε απλά έναν άλλον άνθρωπο …Έναν από τους 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους τού Πλανήτη …Δηλαδή έκανε μια «τρύπα» στο νερό …Δηλαδή ΤΙΠΟΤΕ.

Así es el Calcio Storico: el deporte más violento del mundo que ya solo se juega en Florencia Στους Ολυμπιακούς Αγώνες που μόλις παρακολουθήσαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπήρχε βαρβαρικό παιχνίδι το οποίο να μην έχει «βαπτιστεί» σαν «ολυμπιακό άθλημα»! Δεν υπάρχει τύπος παίκτη που να μην αφέθηκε να διεκδικήσει τη δόξα τού Ολυμπιονίκη —και άρα τη δόξα «ημίθεου». Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε παιχνίδια σύγκρουσης μεταξύ πολυμελών ομάδων! Είναι δυνατόν να υπάρχουν «Ολυμπιονίκες» ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες; Τι ακριβώς είναι οι «Ολυμπιονίκες» στο πινκ-πονκ, στο μπάντμιντον ή στο τένις; …Αυτοί δεν έπρεπε ούτε καν να τα αντικρίσουν τα ολυμπιακά μετάλλια! Οι βάρβαροι έφτασαν μάλιστα στο σημείο ακόμα κι αυτά τα ίδια τα «παιχνίδια» να μην τα σέβονται και να προσθέτουν κι άλλους ανάμεσα στους «Ολυμπιονίκες»! …Έκαναν «άθλημα» το «μπρέικ ντανς»! …Κάποιοι πρότειναν να δοξάσουμε και «μπρέικ ντάνσερ» ως «Ολυμπιο­νίκη»! Και, επειδή πάντα το «βαρέλι» τής αθλιότητας δεν έχει «πάτο», έκαναν κι άλλα χειρότερα! …Όχι μόνον δεν σεβάστηκαν τον Ολυμπισμό, αλλά δεν σεβάστηκαν ούτε τον ίδιο τον άνθρωπο ως ον! Δεν τον σέβεσαι όταν δεν σέβεσαι τη βιολογία του! Με ποιο δικαίωμα «έκλεψες» τη «χαρά» τής Ολυμπιακής Νίκης από τις γυναίκες, βάζοντάς τες να συναγω­νιστούν άντρες;;; …Με ποιο δικαίωμα έβαλες μια «Άρτεμη» στο ίδιο ρινγκ με έναν «Απόλλωνα»;;;

Novak Djokovic put 'everything on the line' for Olympic gold after 'incredible battle' with Carlos Alcaraz at Paris 2024 - Eurosport Στους τελευταίους αγώνες όλα αυτά εμφανίστηκαν στον υπέρτατο βαθμό. Αυτός, τον οποίο θεωρήσαμε «ολυμπιακό κόσμο» και μέχρι τώρα ήταν αποδεκτός απ’ όλες τις θρησκείες, τις φυλές και τα κράτη —και είναι ο «κόσμος» των σύγχρονων ανθρώπων—, είναι προφανές ότι δεν είναι ίδιος μ’ αυτόν που πρεσβεύει η Νέα Τάξη. Είναι παραπάνω από προφανές ότι οι κυρίαρχοι της Νέας Τάξης δεν πιστεύουν στον Θεό! Δεν θεωρούν τους ανθρώπους ίσους μεταξύ τους και βέβαια δεν έχουν την άποψη ότι τα ανθρώπινα φύλα είναι δύο!

Αυτοί δεν είναι άγνωστοι στον κόσμο! …Είναι οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και βέβαια το WEF …Είναι οι «κολλητοί» τού gay Χαράρι, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Θεός είναι μια απλή επινόηση κάποιων πονηρών ανθρώπων για να κοροϊδεύουν τους αφελείς. Όλοι αυτοί οι μαρξιστές, οι οποίοι στελεχώνουν ένα παράκεντρο της παγκόσμιας εξουσίας, μισούν ό,τι αγαπάνε οι άνθρωποι και μεταξύ αυτών και το Ολυμπιακό Πνεύμα. Αυτοί οι «ανώτεροι» επικυρίαρχοι του κόσμου θεωρούν ότι υπάρχουν πολλά ανθρώπινα φύλα και επειδή μαζευτήκαμε μάλλον «πολλοί» επάνω στη Γη, θα αποφασίσουν μόνοι τους για το ποιοι θα παραμείνουν εν ζωή και ποιοι θα τους αδειάσουν τη «γωνιά»! Όσους δεν «έστειλαν» με τα εμβόλιά τους, θα τους «στείλουν» από την πείνα. Πρέπει να γέλασαν πολύ με τη χοντρή και τους ανώμαλους που έβαλαν επάνω στη γέφυρα του Σηκουάνα, για να περάσουν από κάτω τους αυτοί, οι οποίοι θα διαγωνίζονταν για τη δόξα τού «ημίθεου»! Πρέπει να ξεκαρδίστηκαν στα γέλια που έβαλαν τον ανθό τής ανθρωπότητας να περάσει κάτω από το προσωπικό των καμπαρέ τού Παρισιού.

Από τη στιγμή που οι μαρξιστές και οι ανώμαλοι, υπό τη χρηματοδότηση των Σιωνιστών τοκογλύφων, έχουν την εξουσία σήμερα στον κόσμο κι έχουν τη δύναμη να τον επηρεάζουν στη λειτουργία του, ευνόητο είναι ότι θα προσπαθήσουν να «αλλοιώσουν» τη λειτουργία αυτή …Θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» τους «πυλώνες» του …Θα προσπαθήσουν να τον φέρουν πιο «κοντά» στους ίδιους και πιο «μακριά» από τις μέχρι τώρα κυρίαρχες αρχές και αξίες του. Όταν ένας από τους βασικούς «πυλώνες» τού Κόσμου αυτού είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες των ευσεβών και των υγιών ανθρώπων, ευνόητο είναι ότι θα αποτελέσουν στόχο τους. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κόσμος είναι εκκωφαντικά «ελληνικός» και αυτοί που τον απειλούν είναι Σιωνιστές εβραϊκής καταγωγής. Αυτοί λοιπόν ήταν που αποφάσισαν και σκηνοθέτησαν τα της Τελετής Έναρξης και είδαμε όλοι μας τι σήμαινε αυτό. Όταν λοιπόν σ’ αυτήν την Τελετή εκείνοι που «διαφημίζονται» στη εναρκτήρια «βιτρίνα» της δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτούς που διαγωνίζονται στους ίδιους τους Αγώνες, κάτι συμβαίνει!

Όταν σε μια δραστηριότητα του πολιτισμένου κόσμου, στην οποία βασική κι αναγκαία προϋπόθεση είναι ο σεβασμός απέναντι στην πίστη των ανθρώπων προς τον Θεό —όποιος κι αν είναι Αυτός ο Θεός για τον κάθε αθλητή—, γιατί υπήρξε προσβολή των πιστεύω τους; …Γιατί επιλέχθηκε να εξευτελιστεί μια συγκεκριμένη θρησκεία και ταυτόχρονα η θρησκεία των εμπνευστών τού Ολυμπιακού Πνεύματος να ταυτιστεί με τη χυδαιότητα, την ανωμαλία και τη μαλθακότητα; Αυτά όλα σημαίνουν ότι οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν διαφορετική άποψη απ’ ΟΛΗ την υπόλοιπη ανθρωπότητα, η οποία αγαπάει και σέβεται τον Αθλητισμό και τον Ολυμπισμό. Αυτά όλα σημαίνουν ότι κάποιοι, οι οποίοι αισθάνονται «ανώτεροι», έχουν άλλη άποψη για τους «κατώτερους», οι οποίοι έχουν την «αφέλεια» να συγκινούνται από τα ασήμαντα και τα ταπεινά.

Παρίσι: Ο μπλε «Διόνυσος» της τελετής έναρξης και η θέση της Εκκλησίας της Γαλλίας | Cretalive ειδήσεις …Μας το είπε άλλωστε κι ο Μακρόν με μήνυμά του στα social media! …«Αυτή είναι η Γαλλία!» …Η δική του Γαλλία προφανώς, γιατί η υπόλοιπη Γαλλία βγήκε στους δρόμους να διαδηλώσει εναντίον του! Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι Γάλλοι στον Μακρόν; …Γιατί απέδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν υπηρετεί την Γαλλία κι ούτε έχει την ίδια κοσμοαντίληψη με τους κοινούς Γάλλους …Γιατί αποκάλυψε για άλλη μία φορά ότι τα «αφεντικά» του είναι μόνον η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το WEF και κανένας άλλος. Αυτών τα πολιτικά συμφέροντα κρύβονται πίσω από τη «στοχοποίηση» του Χριστιανισμού! Γιατί δεν επέλεξαν τη θρησκεία τού Ισλάμ να κάνουν την «πλάκα» τους; Δεν κρύβονται ανάλογα συμφέροντα των Σιωνιστών τοκογλύφων πίσω από την επιλογή να εμφανίσουν έναν Διόνυσο «μεθύστακα», «μαλθακό» και «χυδαίο»; Στη θρησκεία που λάτρεψε το ανθρώπινο κάλλος και έχει έναν Απόλλωνα και μια Άρτεμη να συνδέονται με τους αθλητικούς αγώνες, γιατί επιλέχθηκε να προβληθεί ο Διόνυσος, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τους αγώνες; Γιατί παρουσίασαν τον Πρωταγωνιστή ΟΛΩΝ των αρχαιοελληνικών Μυστηρίων σαν ένα άσχημο και χυδαίο «καρτούν»;

Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι τον «δρόμο» τον έδειξε η Τελετή Λήξης τής Ολυμπιάδας. Μέσα σ’ ένα θεοσκότεινο και κατάμαυρο «φόντο» το μόνο χρώμα που διέσωσε το ελάχιστο φως ήταν το γαλάζιο τής ελληνικής σημαίας. Η Ελλάδα είναι η μόνη που έχει τη φήμη, το κύρος αλλά και τη δύναμη να «ξαναεφεύρει» τους Ολυμπιακούς Αγώνες! …Να τους «αναστήσει»! …Να επαναπροσδιορίσει το νόημα και τον λόγο ύπαρξής τους! …Να καθαρίσει τον «κόπρο τού Αυγείου», που έχουν συσσωρεύσει επάνω στους Αγώνες αυτούς οι άθεοι μαρξιστές και οι τοκογλύφοι χρηματοδότες τους …Οι μαρξιστές, οι οποίοι από την εποχή τού εθνοσοσιαλιστή Χίτλερ μέχρι σήμερα παίζουν πολιτικά και ιδεολογικά παιχνίδια επάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες …Οι φασίστες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την αγάπη των λαών για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Αυτών η συνέχεια είναι οι σημερινοί μαρξιστές χορηγοί τής WOKE ανωμαλίας, που χρηματοδοτούν ό,τι μπορεί να προσβάλει και να «μειώσει» τον άνθρωπο.

World Athletics Championships 2022: Sydney McLaughlin Breaks World Record En Route To 400m Hurdles GoldΠΡΕΠΕΙ να αφαιρεθούν άμεσα ΟΛΑ τα «παιχνίδια» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Δεν τα έχουν ανάγκη οι Ολυμπιακοί Αγώνες και δεν έχουν κι αυτά ανάγκη τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Τα «παιχνίδια» μπορούν να λειτουργούν και μόνα τους! …Υπάρχουν τα παγκόσμια πρωταθλήματα και οι μεγάλες διοργανώσεις που αφορούν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά …Υποδεέστερη είναι για παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές μια «ολυμπιακή» διάκριση στο ποδόσφαιρο από την κατάκτηση του Μουντιάλ. Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες μάλιστα δεν καταδέχονται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Λογικό είναι αυτό, εφόσον αυτοί είναι μισθοφόροι κυνηγοί τού κέρδους. Τα παιχνίδια και οι παίκτες δεν έχουν ανάγκη τον Ολυμπισμό!

Ακόμα και τα «παιχνίδια» εκείνα, τα οποία καταχρηστικώς είχαν βάλει και οι ίδιοι οι Αρχαίοι Έλληνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να αφαιρεθούν από τα Ολυμπιακά Αθλήματα! …Παιχνίδια όπως η πάλη, η πυγμαχία, το παγκράτιο κλπ. …Όλα αυτά είναι κοινά παιχνίδια σύγκρουσης και στα παιχνίδια αρκούν τα παγκόσμια πρωταθλήματα. Επειδή μάλιστα, δεν συνδέονται με κάτι ανάλογο της «αποθέωσης» του Ολυμπισμού, δεν μειώνεται η σημασία τους ακόμα κι αν αυτά πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Στα Ολυμπιακά Αθλήματα πρέπει να μείνουν ΜΟΝΟΝ τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αθλήματα! …Μόνον ό,τι συνδέεται με ένα φυσικό μέγεθος, το οποίο είναι απόλυτο και μπορεί ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να διαχωρίζει τον «ημίθεο» Ολυμπιο­νίκη από τους υπόλοιπους.

Athletics: McLaughlin wins Olympic women's 400m hurdles gold with world record Ο κάθε Ολυμπιονίκης στο μέλλον θα πρέπει δίπλα στο όνομά του να φέρει το άθλημά του και το επίτευγμά του, το οποίο μπορεί να εκφράζεται σε δευτερόλεπτα, κιλά, μέτρα …Δρομείς, άλτες, ρίπτες, αρσιβαρίστες, κολυμβητές μπορούν να γίνουν Ολυμπιονίκες! …Μόνον αυτοί μπορούν να μπαίνουν στα ολυμπιακά στάδια! …Μόνον αυτοί που το όνομά τους είναι σε θέση να ταυτίζεται με τα ανθρώπινα όρια σε κάποιο συγκεκριμένο ανθρώπινο χαρακτηριστικό! …Μόνον αυτοί οι οποίοι απειλούν να «παραβιάσουν» αυτά τα όρια και να γευτούν τη μοναδική χαρά τού «ημίθεου» μπορούν να ονομάζονται Ολυμπιονίκες! …Μόνο αυτοί επιτρέπεται να νιώσουν τη χαρά τού Ολυμπιονίκη υπεράνθρωπου, ο οποίος έστω και για μία στιγμή «αγγίζει» την αποθέωση της «υπέρβασης»! …Του Ολυμπιονίκη, που, έστω και για μία στιγμή, θα ανέβει στον «Όλυμπο»! …Αυθεντική στιγμή, η οποία δεν μπορεί ν’ αμφισβητηθεί από κανέναν! …Αθάνατοι «θεοί», που, για να τους «γκρεμίσεις» από τον «Όλυμπο», θα πρέπει εκεί ν’ ανέβεις εσύ, για να πάρεις τη θέση τους. Γι’ αυτούς πάντα θα ισχύει το γνωστό «Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα» …η αλλιώς «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Αυτή είναι η αυθεντικότητα και η παγκόσμια ισχύς τού Ολυμπιονίκη! …«Βασιλιάδες» στις καρδιές των ανθρώπων! …«Βασιλιάδες», οι οποίοι δεν γεννήθηκαν τέτοιοι, αλλά «υψώθηκαν» στον «Όλυμπο» με τα ταλέντα και τον άπειρο κόπο τους! …Άνθρωποι, οι οποίοι μετά από τρομερές θυσίες έφτασαν στο σημείο να γίνουν πραγματικά «μέτρα» τής επιστήμης! …«Μέτρα», τα οποία θα αναφέρονται στα επιστημονικά εγχειρίδια όταν θα περιγράφονται τα φυσικά χαρακτηριστικά τού ανθρώπινου είδους.

Μόνο εάν προστατευτεί η λειτουργία του Αθλητισμού, μπορεί ν’ «αναβαθμιστεί» και πάλι ο αυθεντικός ρόλος τού Ολυμπισμού. Μόνον, μέσω του αυθεντικού Αθλητισμού, μπορεί και ο Ολυμπισμός να ξαναβρεί το νόημά του …Να ταυτιστεί απόλυτα με τον άνθρωπο και να βρει και πάλι τον χαμένο του ρόλο στην πανανθρώπινη λειτουργία! …Να μπορεί να «απαιτεί» την Ολυμπιακή Εκεχειρία απ’ αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν. Όταν μέσα στις δραστηριότητές σου συμπεριλαμβάνεις παιχνίδια συγκρούσεων και βίας, πώς μπορείς να απαιτείς από τα κράτη να σταματήσουν τα δικά τους πολεμικά «παιχνίδια»; Πώς μπορείς να εμφανίζεσαι ως έκφραση του ανθρωπισμού και του πολιτισμού, όταν είσαι μέρος των συγκρούσεων και της βαρβαρότητας; …Όταν «αποθεώνεις» τους νικητές αυτών των βίαιων συγκρούσεων; Εάν θέλουν τα έθνη να παίζουν «μπουνιές και κλωτσιές», φορώντας τα εθνικά τους σύμβολα, μπορούν να το κάνουν στις δικές τους αρένες και όχι να «λερώνουν» τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων!

Οι Γάλλοι στην Τελετή Λήξης «έδειξαν» τον «Δρόμο»!…

…Τα «Olympic Games» «ΠΕΘΑΝΑΝ»!…

…Ζήτω οι «Ολυμπιακοί Αγώνες»!!

Παναγιώτης Τραϊανού

 https://traianou.gr/2024/08/teleti_lixis_oa.html

1 σχόλιο:

  1. Ο Σέρβος δείχνει τον ΘΕΟ. Ο Ελληνας ξεχωρίζει.! Ο Ελληνας την διαφορά την κάνει στα σημεία.. Ετσι μπορεις να τον ξεχωρίσεις.
    (Ωραίος! Αυτός και ο Τέντόγλου ξεχωρισαν και πάλι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.