peri majestic the real

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ…

 

…η σιωνιστική «σύφιλη», που κατατρώει την ανθρωπότητα!

…ο «Ψευδοπροφήτης» τής Αποκάλυψης!

Ο μαρξισμός είναι η μεγαλύτερη πνευματική «αρρώστια» που έχει αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα στη μακραίωνη ιστορία της …Ένας ιδεολογικός «Κόβιντ», που έχει παραχθεί σε «εργαστήριο» κι εξαιτίας τής Νέας Τάξης έχει μετατραπεί σε Πανδημία …Μια κοινωνική «αρρώστια» κατασκευασμένη από τους Σιωνιστές στα βρωμερά τους γκέτο …Μια πραγματική συλλογική και ατομική «σύφιλη», που οδηγεί στον «θάνατο» και δεν μπορείς να την «ξεφορτωθείς» εάν δεν υποβληθείς στην κατάλληλη «θεραπεία» …Μια «νόσος», η οποία μπαίνει μέσα σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και δραστηριότητες και τις μεταμορφώνει σε «πληγές», οι οποίες διαρκώς επεκτείνονται και μολύνουν ολόκληρο των κοινωνικό «κορμό» …Ένας «καρκίνος», που, για όσο διάστημα δεν αντιμετωπίζεται, θα «σπρώχνει» την ανθρωπότητα στην υπολειτουργία, στην «αναπηρία» και τελικά στον «θάνατο».

Η «επιτυχία» του έγκειται στο γεγονός ότι «παραπλανά» το «ανοσοποιητικό» σύστημα της ανθρώπινης κοινωνίας. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό …Ούτε ο πολιτισμός ούτε η μόρφωση μπορούν ν’ αντισταθούν στον μαρξισμό και να σταματήσουν την επέκτασή του. Γιατί; …Γιατί δεν έρχεται σε απευθείας σύγκρουση μ’ αυτά. Δεν αποτελεί ιδεολογική ή πολιτισμική πρόταση, ώστε να συγκρούεται με όμοιούς του αντιπάλους και να «σταματά» σε μια δυναμική «ισορροπία». Ο μαρξισμός είναι απλά μια πολύ κακή ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ανθρώπων, άσχετα με την ιδεολογική ή πολιτισμική άποψη που αυτοί πρεσβεύουν …Συμφεροντολογική και οπορτουνιστική νοοτροπία τεμπέληδων και πονηρών! Πονηρεύει τους ανθρώπους και τους εκπαιδεύει στο να εκμεταλλεύονται —εις βάρος των ομοίων τους— τα όποια ειδικά χαρακτηριστικά ή ιδιότητες φέρουν.

Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. – Ηellas Αυτό δεν έχει σχέση με τις ιδεολογίες που εκπροσωπεί ο καθένας απ’ αυτούς. Ακόμα κι αν αυτές είναι διαφορετικές ή ακόμα και συγκρουόμενες μεταξύ τους, οι «υπερασπιστές» τους είναι απολύτως όμοιοι μεταξύ τους! …Διαφορετικά «μαγα­ζάκια» με διαφορετικές «πραμά­τειες» ΟΜΟΙΩΝ «εμπόρων»! Φανατικός μαρξιστής μπορεί να είναι ένας θεόφτωχος, άχρηστος και αγράμματος συνδικαλιστής τής «πλέμπας» και το ίδιο φανατικός μαρξιστής μπορεί να είναι κι ένας πλούσιος γόνος απόφοιτος πανά­κριβου Κολεγίου, που αναζητά «χώρο» για να διακριθεί εις βάρος τής «πλέμπας». Αυτό είναι το «μυστικό» του! …«Ξυπνάει» τα πιο άγρια ένστικτα του ανθρώ­που …«Χτυπάει» στα αδύ­ναμα σημεία μιας κοινωνίας, η οποία εκ των δεδομένων δεν έχει λύσει τα προβλήματά της και ως εκ τούτου έχει ανοικτές «πληγές».

Εκμεταλλεύεται υπάρχοντα προ­βλήματα και δημιουργεί «ιούς»-φορείς αυτών των προβλη­μάτων. Δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη ιδιότητα που να μην μπορεί να την εκμεταλλευτεί εις βάρος τής κοινωνίας …Να μην μπορεί να τη μετατρέψει σε παρασιτικό «επάγγελμα» γι’ αυτόν που τη φέρει. Δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη σχέση που να μην μπορεί ο μαρξισμός να εκμεταλλευτεί τις «τριβές» της και να τη μετατρέψει σε «αρένα» συγκρουόμενων ατομικών και συλλογι­κών συμφερόντων. Άλλωστε και ο ίδιος σαν «ιδεολόγημα», το οποίο απλά δίνει «άλλοθι» σε άχρηστους και τεμπέληδες να εκμεταλ­λεύονται τον κόσμο, έχει «κατασκευ­αστεί» από κερδοσκόπους και παράσιτα που ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον κόσμο. Απο­τελεί πληρω­μένη «παραγ­γελία» τοκο­γλύφων σε παράσιτα και δικηγόρους …«Εφεύρημα» δικηγόρων, οι οποίοι αναζητούν «πελάτες».

Περί αυτού πρόκειται. Ο μαρξισμός είναι το «αλφαβητάρι» τού παρασι­τισμού. Είναι ένα «πακέτο», το οποίο περιέχει ολοκληρωμένο τo Know-How των νταβατζήδων, των τοκογλύφων και των προβοκατόρων των εβραϊκών γκέτο. Ιδεολογία, φτιαγμένη από δικηγόρο, έχει την ίδια αξία με σχολικό κώδικα-δεοντολογία γραμμένο από παιδεραστή! «Γλίτσα» αιώνων, η οποία κάποτε περνούσε από τον Εβραίο έμπορο πατέρα στον εκπαιδευόμενο γιο σαν εμπειρική «σοφία», την κατέγραψαν και την εμφάνισαν σαν «ιδεολόγημα» γενικής χρήσης! …Η «σοφία» των γύφτων, που καταγράφηκε από τα παιδιά τους, για να μην χαθεί σαν «κληρονομιά»! …Η ίδια «ιδεολογία» που διδάσκεται ταυτόχρονα στα πανάκριβα Κολέγια των πονηρών αστών, αλλά και στα υπόγεια των κομμουνιστικών τεμπελχανάδων.

Αυτό είναι το μυστικό τού μαρξισμού …«Κατασκευάζει» «εμπόρους» κοινωνικών προβλημάτων! …«Κατασκευάζει» πολιτικούς και κοινωνικούς «δικηγόρους»! …Δίνει την τεχνογνωσία στον κάθε πονηρό να εκμεταλλεύεται όποιον βρει μπροστά του και τυγχάνει αυτός να έχει την οποιαδήποτε διαφορά ή διένεξη μ’ έναν άλλον άνθρωπο—! …Δίνει την τεχνογνωσία-άλλοθι σε παράσιτα και τεμπέληδες να εκμεταλλεύονται τους αφελείς! Δίνει την τεχνογνωσία-άλλοθι σε κάποιους να παριστάνουν τους «δικηγόρους» των ανθρώπων και να τους μετατρέπουν σε «πελάτες» τους! «Κάθεται» επάνω στα σημεία «τριβών», τα οποία πάντα υπάρχουν σε μια κοινωνία ανθρώπων και τα μετατρέπει σε «πληγές»! Την πιο μικρή «αμυχή» μπορεί να τη μετατρέψει σε μια ανοικτή «πληγή» γεμάτη «πύον» …Το ίδιο «πύον» που υπάρχει σε όλες τις «πληγές»!

Παντού και πάντα ακολουθείται η ίδια επιχειρηματολογία και διαχείριση. Κανένας περιορισμός σε τίποτε. Παντού το ψέμα «βαπτίζεται» «αναγκαίο κακό», απαραίτητο για την επίτευξη του δήθεν «καλού» και βέβαια στον υπέρτατο βαθμό η «κλάψα» και η «αυτοθυματοποίηση» είναι πάντα τα σίγουρα κι αξιόπιστα «εργαλεία». Δεν υπάρχει ηθική αναστολή για κάποιον μαρξιστή, όταν αναζητά «χώρο» για τη δραστηριοποίησή του. Είτε εκπροσωπεί «αγίους» είτε δολοφόνους, είναι το ίδιο και το αυτό. Αναζητά πάντα αυτά τα οποία χωρίζουν και διχάζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους και όχι αυτά τα οποία τους ενώνουν. Αυθαίρετα ορίζει σαν «καλό» αυτό το οποίο αφορά τους «πελάτες» του και πολεμά το «κακό», που είναι οι «απέναντι». Παντού αναζητά «δικαιώματα» που καταπα­τούνται, γιατί έχει έτοιμες τις προκάτ «καταγγελίες». Κοινωνικές τάξεις, ανθρώπινες φυλές, κόμματα, εργαζόμενοι, σύζυγοι, τέκνα, μπορούν να γίνουν «πελάτες» του.

Όπου υπάρχει «τριβή» μεταξύ των ανθρώπων, μπορεί ο μαρξισμός —ως «ιός»— να εισέλθει στο «σώμα» και να το «μολύνει». Αυτές τις «τριβές» είναι που ενισχύει και προβάλει σε βαθμό «καρικατούρας», για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του …Για να δικαιολογήσει την «ευαισθησία» του, που «βλέπει» παντού «εχθρούς», τους οποίους τρέχει να τους αντιμετωπίσει για το «καλό» των αφελών. Παντού μπαίνει η μανιχαιστική λογική που διχάζει και οδηγεί στη σύγκρουση, η οποία συμφέρει αυτούς που την ενισχύουν και στη συνέχεια αναλαμβάνουν να τη διαχειριστούν. Τα προβλήματα με τον τρόπο αυτόν όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά αντίθετα πολλαπλασιάζονται, εφόσον μετατρέπονται σε «κεφάλαιο» κι εξασφαλίζουν τον βιοπορισμό αυτών που τα «εκμεταλλεύονται»! Δεν συμφέρει τους μαρξιστές να επιλύονται τα κοινωνικά προβλήματα, όπως δεν συμφέρει τους δικηγόρους να τα «βρίσκουν» οι πελάτες τους μεταξύ τους.

Τα αποτελέσματα της ύπαρξής του είναι τρομακτικά και τα βιώνουμε καθημερινά. Ο μαρξισμός «μπήκε» στη Δημοκρατία και την παραμόρφωσε, εφόσον, εξαιτίας του, δημιουργήθηκε η θανατηφόρα «αρρώστια» της, που ονομάζεται «κομματισμός»! Ο μαρξισμός δημιούργησε τους «επαγγελματίες» πολίτες, οι οποίοι είναι οι πολιτικοί! Ο μαρξισμός «μπήκε» στην Παραγωγή και την παραμόρφωσε, εφόσον, εξαιτίας του, δημιουργήθηκε η θανατηφόρα «αρρώστια» της που ονομάζεται «συνδικαλισμός»! Αυτός δημιούργησε τους «επαγγελματίες» εργάτες, που είναι οι συνδικαλιστές! Αυτός δημιούργησε τους επαγγελ­ματίες «υπε­ρα­σπιστές» των εγκλη­ματιών, που είναι οι δικηγόροι! Αυτός δημιούργησε τους «επαγγελ­ματίες» φυτοφά­γους, που είναι οι «βιγκάν»! Αυτός δημιούργησε τους «επαγ­γελ­­ματίες» μαύρους …Τους «επαγ­γελ­ματίες» ζωόφι­λους …Τους «επαγ­γελ­ματίες» κοι­νω­­νικούς «αγω­­νι­στές» …Τους «επαγγελ­μα­τίες» φιλά­ν­θρω­πους …Τους «επαγ­γελ­ματίες» ΛΑΘΡΟ­μετανάστες.

Δεν υπάρχει «κάστρο», το οποίο να μην το έχει «αλώσει»! …Στην κυριολεξία μια «σύφιλη», η οποία παρα­μορφώνει τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα! …Που δημιουργεί φανατικά «ζόμπι» τού συμφεροντολογισμού, που δεν ξέρεις πότε μιλάνε από «ευαισθησία» και πότε για να επωφεληθούν οικονομικά! …Που δεν ξέρεις πότε «κλαίνε» από πόνο ή για τις ανάγκες τής «παράστασής» τους! …Που δεν ξέρεις πότε επικαλούνται τον πολιτισμό μόνο και μόνο για να οδηγήσουν την κοινωνία στη βαρβαρότητα! …Που παραμορφώνουν τη σημασία των λέξεων μόνο και μόνο για να «βραχυκυκλώσουν» αυτά τα οποία ο άνθρωπος χρησιμοποιεί για άμυνες!…

…Κομμουνιστές, οι οποίοι μιλάνε για Δημοκρατία! …Διακινητές ΛΑΘΡΟμεταναστών, οι οποίοι μιλάνε για ανθρωπισμό! …Τραμπούκοι, οι οποίοι μιλάνε για ειρήνη! …Τεμπέληδες, οι οποίοι μιλάνε για την εργασία! …Πλούσιοι, οι οποίοι μιλάνε για τη φτώχεια! …Ατάλαντοι, οι οποίοι μιλάνε για την τέχνη! …Ανώμαλοι, οι οποίοι μιλάνε για τον έρωτα! …Παιδεραστές, οι οποίοι μιλάνε για την αθωότητα των παιδιών! Παντού και πάντα χρησιμοποιείται ο ίδιος «ξύλινος» λόγος και η ίδια «στείρα» επιχειρηματολογία! Απλά αλλάζουν οι ιδιότητες αυτών που περιγράφονται μέσα στον λόγο. Όλα τα άλλα είναι ίδια! Αλλάζεις τη λέξη «εργάτης» με αυτήν τού «μαύρου» ή του «βιγκάν» ή του «ΛΑΘΡΟμετανάστη» και διατηρείς το κείμενο της επιχειρηματολογίας ως έχει! Είτε υπερασπίζονται «αδικημένους» πολίτες είτε μαύρους είτε εργάτες είτε παιδιά είτε σκύλους είτε χορτοφάγους, η επιχειρηματολογία είναι copy-paste! …Οι «αδικημένοι» κι αυτοί που τους αδικούν! …Οι «αδικημένοι» πελάτες και οι «ενδιάμεσοι» υπερασπιστές τους με τις «δίκαιες» αμοιβές τους! …Οι «κλαίοντες» και οι υπερασπιστές τους! …Τα «θύματα» των κοινωνικών «ολοκαυτωμάτων» και οι υπερασπιστές τους! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ! …«Επαγγελματίες» μαρξιστές!!!

Όμως, το χειρότερο που έχει κάνει ο μαρξισμός δεν είναι όλα αυτά. Το χειρότερο είναι που μπήκε μέσα στην ίδια την προσωπική ζωή των ανθρώπων …Μπήκε στις σχέσεις των δύο φύλων και τις παραμόρφωσε …Δημιούργησε «επαγγελματίες» άνδρες, αλλά και «επαγγελματίες» γυναίκες! …Εκμεταλλεύτηκε προβλήματα αιώνων και τα μετέτρεψε σε «φάμπρικα»! Το πρακτικό αποτέλεσμα του μαρξισμού όλοι το γνωρίζουμε και ταυτόχρονα το αγνοούμε! …Το αποτέλεσμα είναι ο φεμινισμός! O μαρξισμός κατόρθωσε και μπήκε ανάμεσα στα δύο φύλα και, εκμεταλλευόμενος τις «τριβές» και τις «εντάσεις» που υπήρχαν μεταξύ τους, τις «καλούπωσε», μετατρέποντάς τες σε ΜΟΝΙΜΗ «αναπηρία»!…

Μαρξισμός, φεμινισμός και «πολιτική των ταυτοτήτων» - Μέρος 2ο -  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

…Μαρξίστριες είναι οι «επαγγελματίες» γυναίκες! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα για το γυναικείο φύλο από τον ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ! Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ είναι που «φύτεψε» την αμφισβήτηση και τη σύγκρουση στις σχέσεις τους. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ τις απομάκρυνε από τα παιδιά τους. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ τις έβγαλε από τα σπίτια τους για ν’ αγωνίζονται σκληρά για τον επιούσιο. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν οι «επαγγελματίες» γυναίκες, ήταν θέμα χρόνου ο «συνδικαλισμός» στα φύλα να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Γιατί; …Γιατί το φαινόμενο θα είχε την «προβολή» του σε ολόκληρο το φάσμα τής ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Τις «επαγγελματίες» γυναίκες τις ακολούθησαν οι «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλοι …Οι «επαγγελματίες» κτηνοβάτες …Οι «επαγγελματίες» τρανς …Όρεξη να έχουμε να προχωράει η «αρρώστια» …και το «+» στο LGBTQ+ θα αυξάνει διαρκώς την «αλυσίδα» των αρκτικόλεξων που το συνθέτουν!

Εξαιτίας αυτού του φεμινισμού φτάσαμε στο σημερινό χάλι να βγαίνουν κάποιοι ως «συνδικαλιστές» τής ανωμαλίας και να διεκδικούν ό,τι τους «κατέβει» στο κεφάλι, «δηλητηριάζοντας» τα πάντα. Ακόμα κι «επαγγελματίες»-παιδιά «κατασκευάζονται» από μαρξιστές δασκάλους! …Τα παιδιά που θέλουν να κάνουν «μηνύσεις» στους γονείς τους, όταν αυτοί δεν «σέβονται» τα δικαιώματά τους. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της μαρξιστικής ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ σκέψης!!! …Της σκέψης που μετατρέπει τους πάντες σε «πελάτες» τού μαρξισμού και τα προβλήματά τους σε «κονόμα» για τους μαρξιστές πολιτικούς «δικηγόρους»! …ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες «ευαίσθητοι» αυτής της κοινωνίας είναι μαρξιστές!!! Αυτοί —ανάμεσα στα άλλα— έσπειραν το μίσος ανάμεσα στα δύο φύλα! Το αποτέλεσμα; …Τραγικό! …Ο μαρξισμός πήρε μονιμότητα στην ανθρώπινη κοινωνία, εφόσον μόνιμα είναι και τα προβλήματά της. Τείνει να γίνει «αναπηρία» κι απαιτεί άμεση «θεραπεία», γιατί θα οδηγήσει στην καταστροφή …Μια καταστροφή, η οποία ήδη «αχνοφαίνεται». Πάρα πολλοί άνθρωποι ζουν μόνοι τους, «δηλητηριασμένοι» από το μίσος για το αντίθετο φύλο! …Άνθρωποι, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να φερθούν στην «επαφή» τους με το αντίθετο φύλο!…

Μαρξισμός, φεμινισμός και η πολιτική του τρανς ζητήματος - elaliberta.gr…Όλοι εναντίον όλων σε μια μάχη, που κανένα αποτέλεσμα αυτής δεν συμφέρει τον άνθρωπο. Φτάσαμε στο σημείο οι «συνδικαλιστές» των ανδρών να κατηγορούν τις γυναίκες για «εκμετάλλευση» του άνδρα, χαρακτηρίζοντάς τες συλλήβδην «πόρνες». Από την άλλη μεριά οι «συνδικαλίστριες» των γυναικών άρχισαν να κατηγορούν τους άνδρες για ανικανότητα στη λήψη των ευθυνών τους. Έφτασαν στο σημείο ν’ αμφισβητούν τον «ανδρισμό» τους, χαρακτηρίζοντάς τους άχρηστες «πριγκίπισσες», που δεν κάνουν τίποτε και θέλουν να τους «κυνηγάνε» οι γυναίκες. Φτάσαμε στην τρίτη χιλιετία και αντί οι άνθρωποι ν’ αγωνίζονται να βρουν λύσεις στα πραγματικά προβλήματά τους, αναζητούν νέα προβλήματα για τις μαρξιστικές «λύσεις» που έχουν στα χέρια τους και θέλουν να τις αξιοποιήσουν. Τραγικά πράγμα­τα, τα οποία όμως έχουν δηλη­τηριάσει τα πάντα. Ο μαρξι­στικός φεμινισμός ξεκίνησε ως «συνδικαλισμός» των γυναικών και με την «επιτυχία» του πέρασε και στο αντίθετο «στρατόπεδο». Ο φεμινισμός πλέον αφορά και τους άνδρες. Το όνομά του παραμένει «θηλυκογενές», αλλά οι «πελάτες» του πλέον είναι και αρσενικοί! …Αρσενικές «φεμινίστριες», που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ανδρών!

Οι μαρξιστές πρέπει να είναι ευτυχισμένοι! …«Ανοίξανε» οι δουλειές τους! …Βρήκαν νέο «πεδίο» να τα «κονομήσουν» …Βρήκαν «φλέβα», που, όπως φαίνεται, είναι «ανεξάντλητη». Νέοι μόνιμοι «πελάτες» γι’ αυτούς που «επενδύουν» στα πανάκριβα Κολέγια ή τρέχουν στις διαδηλώσεις των κομμουνιστών για να πάρουν την άδεια του «δικηγόρου». Οι μαρξιστές μετά την «πολιτική» και την «παραγωγή» μπήκαν και στα σπίτια των ανθρώπων! Μετά τα αμφιθέατρα των κοινοβουλίων και τα πεζοδρόμια των διαδηλώσεων μπήκαν και στις κρεβατοκάμαρες! «Άνθισαν» νέα επαγγέλματα κι ενισχύθηκαν τα παλαιότερα! …Δικηγόροι, σύμβουλοι γάμου, κοινωνιολόγοι, εργατολόγοι, ψυχολόγοι, σεξολόγοι, μέχρι και οι αστρολόγοι βρήκαν νέα πελατεία» να τη «βοηθήσουν»! …«Αεριτζήδες» όλων των τύπων και ειδών εμφανίστηκαν να «σώσουν» τους «αδικημένους»!

Οι κοινωνίες των ανθρώπων ΥΠΟλειτουργούν! …Όλοι εναντίον όλων σε μια ανθρώπινη κοινωνία, η οποία έχει χάσει τον ανθρωπισμό της! …Όλοι ακολουθούν ανθρώπους, οι οποίοι μισούν το ανθρώπινο είδος! …Εκατομμύρια άνθρωποι ζουν μόνοι τους, γιατί «φοβούνται» τους «εχθρούς», που νομίζουν ότι απλά θέλουν να τους «εκμεταλλευτούν»! Οι κοινωνίες καταρρέουν δημογραφικά. Οι οικογένειες διαλύουν, με παιδιά να «καταγγέλλουν» τους γονείς τους και το σύστημα ν’ ανοίγει «διάλογο» μ’ αυτά ερήμην των γονιών τους. Μέχρι και η παραγωγή αντιμετωπίζει προβλήματα, εφόσον οι άνθρωποι δεν αναπαράγονται και τους προηγούμενους εργαζόμενους δεν τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Τα κράτη «εισάγουν» νέους ανθρώπους για να «σωθούν» και στην ουσία εισάγουν μίσος. Τίποτε δεν λειτουργεί, γιατί παντού βρίσκονται μαρξιστές, οι οποίοι προσπαθούν να πλουτίσουν από τα προβλήματα των ανθρώπων …Εξειδικευμένοι μαρξιστές, οι οποίοι προκαλούν «δουλεμένα» προβλήματα, για να πουλήσουν επίσης «δουλεμένες» λύσεις!

Εκατοντάδες Πακιστανοί διαδήλωσαν στο κέντρο: Η ΕΛ.ΑΣ ήταν απασχολημένη  επιβάλλοντας πρόστιμα σε Έλληνες – Makeleio.gr Η μόνη λύση που έχει αυτήν τη στιγμή η ανθρωπότητα είναι ν’ αντιμετωπίσει τη «μάστιγα» του μαρξισμού …Ν’ αντιμετωπίσει αυτήν την «αρρώστια» και αυτό σημαίνει ν’ αντιμετω­πίσει τους «ιούς» της που τη «μολύνουν». Αυτοί οι «ιοί» είναι οι εκπαιδευμένοι μαρξιστές! …Εκπαιδευμένοι όχι μόνον στα καφενεία των κομμουνιστών των χαμαιτυπείων τύπου ΚΚΕ του Εβραίου Μπεναρόγια, αλλά και στα πανάκριβα Κολέγια των Σιωνιστών! …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι κάτι παιδεραστές τύπου Ντέρσοβιτς και «θεοί» είναι οι επίσης Εβραίοι «Μαρκούζε» …Εκεί όπου κυρίαρχοι είναι οι τοκογλύφοι τύπου Μπάφετ και «θεοί» είναι οι Εβραίοι «Φρίντμαν». Αυτοί οι μαρξιστές ήταν και είναι οι θανάσιμοι εχθροί τής ανθρωπότητας …Οι μολυσματικοί «ιοί», που βγήκαν από τα βρωμερά εβραϊκά «γκέτο» και, ξεκινώντας από τη Φρανκφούρτη —μέσω των αμερικανικών κολεγίων και των κομμουνιστικών κομμάτων—, «μόλυναν» ολόκληρη την ανθρωπότητα!

ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ είναι οι Εβραίοι Ζελένσκι, Μπλίνκεν, Νιούλαντ, Σάλιβαν αλλά και ο Νετανιάχου, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή «σφάζουν» σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Σόρος, ο οποίος «εμπορεύεται» εκατομμύρια ανθρώπινων ψυχών! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος δημιούργησε την παγκόσμια χρη­μα­τιστηριακή «φούσκα», η οποία απειλεί με καταστροφή τις εθνικές οικονομίες. ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Μπουρλά τής Φάιζερ, ο οποίος «εμβολίασε» με δηλητήριο ολόκληρη την ανθρωπότητα για να πλουτίσει! ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ είναι ο Εβραίος Φινκ τής Μπλακ-Ροκ, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός σε «δολοφονίες» ολόκληρων κρατών!

 

Παντού το ίδιο «παιχνίδι» με τους κρυφούς «συμπαίκτες» και στη μέση οι ανίδεοι κι ανύποπτοι άνθρωποι, που στα πρόσωπά τους αναζητούν «δικηγόρους» που θα τους «σώσουν». Παντού οι ίδιοι Χριστιανοί μαρξιστές, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τους Εβραίους σε «ιερές αγελάδες» τής ανθρω­πότητας και «καθοδηγητές» τους. Το μόνο θετικό είναι πως όλοι αυτοί είναι δυνατόν ν’ αντι­μετω­πιστούν επιτυχώς, εφόσον εντοπιστούν ως «παθο­γόνοι» παράγοντες. Το πρόβλημα το δημιουργούν όταν περνούν απα­ρατήρητοι σαν δήθεν «ευαίσθη­τοι», σαν δήθεν «αλλη­λέγγυοι» κλπ.. Εάν εντοπιστούν είναι εύκολο ν’ αντιμετωπιστούν, γιατί δεν έχουν πολλά «όπλα» στη «φαρέτρα» τους και ταυτόχρονα, επειδή είναι όμοιοι μεταξύ τους, η «ήττα» τους σε ένα «μέτωπο» μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε γενική «ήττα»!

Αυτός πρέπει να γίνει ο στόχος τής ανθρωπότητας εάν θέλει να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον. Πρέπει να νικήσει τα μεγαλύτερα και πιο εγκληματικά σκουπίδια που έχει γνωρίσει στην ιστορία της. Από τον Χίτλερ και τον Στάλιν μέχρι τον Μάο και τον Γιονγκ Ουν όλοι τους ήταν μαρξιστές δολοφόνοι, που σκότωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων! Από τον Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον μέχρι τη Μέρκελ είναι όλοι τους μαρξιστές εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας που έφεραν ξανά τον «πόλεμο» στις γειτονιές τής Ευρώπης! Από τον «βρικόλακα» Κίσινγκερ μέχρι τον ανώμαλο Χαράρι είναι όλοι τους μαρξιστές, οι οποίοι «πουλάνε» υπερθέρμανση του Πλανήτη, για να επιβάλουν τη Νέα Τάξη! Από τον παιδεραστή Επστάιν και τον Γκρίνσπαν μέχρι τον Στρος Καν και τον Τζορτζ Σόρος όλοι τους είναι μαρξιστές τοκογλύφοι, που σήμερα «δολοφονούν» ολόκληρα κράτη! ΟΛΟΙ αυτοί πρέπει να εξουδετερωθούν, για να μην απειλούν με «θάνατο» την κοινωνία.

Αυτοί δίνουν τώρα την υπέρτατη μάχη τής επικράτησής τους στη Νέα Τάξη με την άχρηστη Καμάλα Χάρις στις προσεχείς εκλογές των ΗΠΑ …Το κόμμα των Εβραίων Σούμερ και Σάντερς, το οποίο προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε τρόπο. Αυτό το κόμμα δίνει μάχη με όλα τα «όπλα» και ΚΑΝΕΝΑΝ ηθικό περιορισμό …Το κόμμα αυτό, το οποίο με τον Εβραίο Μαγιόρκας έχει «μπάσει» στις ΗΠΑ πάνω από δέκα εκατομμύρια ΛΑΘΡΟ­ψηφο­φόρους, τους οποίους το Υπουρ­γείο τού Εβραίου Γκάρλαντ βιάζεται να τους «βαπτίσει» «ψηφοφόρους».

Αυτήν τη στιγμή η ανθρωπότητα κινδυνεύει και ΔΕΝ το γνωρίζει! Οι μαρξιστές τού Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τις εκλογές! …ακόμα κι αν αυτό σημαίνει εμφυλιο­πολεμικές συγκρούσεις και χάος. Είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσουν σε τίποτε κι αλίμονο στους Αμερικανούς και τον υπόλοιπο κόσμο, εάν δεν αντισταθούν και κάνουν αυτές τις εκλογές «αμφίρροπες». Οι χρηματοδότες και ιδεολογικοί καθοδηγητές τού Χίτλερ και του Στάλιν θα τους τσακίσουν! …Θα τους «τσακίσουν» και με το «άλλοθι» του «κλαίοντος», γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν κάνει άπειρες πρόβες σαν δήθεν «θύματα» τού «Ολοκαυτώματος». Ακόμα κι ο εγκληματίας Γκάρλαντ —ο οποίος «εργαλειοποίησε» τη Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ— κάθε φορά που ελέγχεται παριστάνει το θύμα τού «Ολοκαυτώματος».

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα εάν οι μαρξιστές δεν εξουδετερωθούν …Εάν δεν τους αφαιρεθεί η εξουσία και εάν δεν απομονωθούν. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι άνθρωποι να «ξυπνήσουν» και να πάψουν να λειτουργούν σαν «υπνωτισμένοι». Θα πρέπει να «ξυπνήσουν» και να συνειδητο­ποιήσουν την κατάσταση που τους αφορά …Να διαχωρίσουν τα πραγματικά τους προβλήματα από εκείνα που τους δημιουργούν οι «δικηγόροι» τους για να τους «εκμεταλλεύονται. Για όσο διάστημα δεν μπορούν να λύσουν τα πραγματικά τους προβλήματα, τα παράσιτα θα επιβιώνουν.

Ο άνθρωποι θα κυνηγούν τις «ουρές» τους και τα παράσιτα θα τους εκμεταλλεύονται …Θα μαζεύονται στις ανοικτές «πληγές» και θα τις «μολύνουν». Τα καπιταλιστικά Κολέγια, οι κομμουνιστικές ΚΟΒες, οι «γιάφκες» των αναρχικών και εσχάτως τα μπουντουάρ των ανωμάλων, θα συνεχίζουν να «παράγουν» μαρξιστές για να εκμεταλλεύονται τις «πληγές» αυτές! …Παράσιτα, που θα μετατρέπουν τα ανθρώπινα προβλήματα σε «φάμπρικα» για να πλουτίζουν. Θα κυριαρχούν σε όλους τους χώρους, λειτουργώντας σαν συμμορίες εγκληματιών που αλληλοϋποστηρίζονται. Θα αλώνουν όλους τους χώρους …Ακόμα κι αυτούς που απαιτούν ταλέντο! Μιλάμε για «αρρώστια»! …Μαρξιστές είναι «μοντέρνοι» ζωγράφοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν να ζωγραφίζουν! …Μαρξιστές είναι οι «μοντέρνοι» αρχιτέκτονες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν να σχεδιάζουν! …Μαρξιστές είναι ο «μοντέρνοι» συνθέτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν μουσική! Όπου η «ξύλινη» επιχειρηματολογία «καπελώνει» ταλέντο, υπάρχουν μαρξιστές έτοιμοι να «εξηγήσουν» τα πάντα και να στραφούν εναντίον των ταλαντούχων «εχθρών» τους.

Εάν καταφέρουν οι άνθρωποι και βρουν μια λύση, που να εξασφαλίσει την ειρηνική μεταξύ τους συνύπαρξη, είναι εύκολο να εξουδετερωθούν οι μαρξιστές …Να εξαφανιστούν για πάντα, εφόσον μόνον οι ανοικτές «πληγές» τούς συντηρούν με τα κέρδη που τους προσφέρουν. Αυτή είναι η αδυναμία των μαρξιστών! Είναι σαν τα στείρα μουλάρια! …Δεν μπορούν ν’ αναπαραχθούν μόνα τους! …Πρέπει το ίδιο το σύστημα εξουσίας να τα έχει ανάγκη για να τα «ταΐζει» …Πρέπει το ίδιο το σύστημα εξουσίας να τα «αναπαράγει» και αυτό γίνεται μόνον εάν υπάρχουν τα διαθέσιμα χρήματα που αυτά έχουν ανάγκη για να επιβιώνουν. Όμως, αυτό γίνεται μόνον εάν συνεχίσουν να υπάρχουν τα προβλήματα που τους συντηρούν …Μόνον εάν η εκπαίδευση που τους δίνει το σύστημα έχει την ανάλογη οικονομική αξία, ώστε να τους λύνει το βιοποριστικό τους πρόβλημα. Εάν αυτά τα προβλήματα εξαλειφθούν —και άρα και τα χρήματα που αυτά προσφέρουν στους μαρξιστές— αυτοί θα εξαφανιστούν μέσα σε μία γενιά! …Θα πεθάνουν επάνω στα πόδια τους τα άχρηστα «μουλάρια» τού Μαρξ και των τοκογλύφων, οι οποίοι τον πλήρωσαν για να δημιουργήσει τον πιο επικίνδυνο στάβλο «ζώων» στην ιστορία των ανθρώπων!!!

Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ των γύφτων, των τοκογλύφων, των τεμπέληδων, των συμφεροντολόγων και εσχάτως των ανώμαλων πρέπει να εξαφανιστεί από το πρόσωπο της Γης, εάν το ανθρώπινο είδος θέλει να ελπίζει σ’ ένα καλύτερο μέλλον! Η «δωρεά» των Εβραίων στην ανθρωπότητα, μαζί με τα «εμβόλια» του Μπουρλά, θα πρέπει να πεταχτούν στα «σκουπίδια» πριν προλάβουν να την αφανίσουν. Πρέπει αυτοί, οι οποίοι έχουν μάθει να μας «δουλεύουν», κλαίγοντας σαν δήθεν θύματα, ν’ αποκτήσουν πραγματικό λόγο για να «κλαίνε»!

Παναγιώτης Τραϊανού

 https://traianou.gr/2024/08/marxismos.html

1 σχόλιο:

  1. Σύφιλη πραγματική,αρρώστια που μεταδίδεται σαν ιός.Συμφεροντολογισμός,αρπαχτές,ανηθικότητα, σκέψη σάν τού σκύλου.
    Τό "ευαγγέλιο" του Μαρξ.Κανείς σοφός και λογικός άνθρωπος δέν πίστευε,πώς το τίποτα,θα έκανε τέτοια ζημια στην ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.