peri majestic the real

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

RFK Jr. joins Donald Trump on stage after endorsing him for president

3 σχόλια:

  1. Αυτή η κίνηση ,δείχνει,πώς είναι αποφασισμένοι να παλέψουν. Να πετάξουν την Εβραικη ακρίδα,από την κατεστραμένη πλέον Αμερική.
    Μιλάμε τώρα για 'Κένεντυ" -μέσα στο βρώμικο σύστημα,-και ήρθε σε ρήξη ο ίδιος ο απόγονος Κένεντυ με τους Δήμοκρατικούς.
    Καί δεν είναι τυχαίο,που δυό ημέρες μετά τής ανακοίνωσης,του Κένεντυ,ξεκίνησαν τα "ντρόουν" και οι "επιθέσεις".. Σέ πανικό οι Σιωνιστές.!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν υπάρχουν Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί. Ό μεγαλύτερος, σιωπηλός εχθρός της Αμερικής και κάθε ελεύθερου λαού, είναι το στρατιωτικό-βιομηχανικό κατεστημένο. Αυτό και οι πάμπολες ελίτ, αυτοί που θέλουν να είναι...Οι Έχοντες το Φώς (Εωσφοριστές) κουμαντάρουν δεκαετίες πλέον, τις εκλογές. Κάτι σαν την σκιώδη υπέρ-κυβέρνηση FEMA.
    Ή Αμερικανική πολεμική μηχανή, εδώ και δεκαετίες, δεν πολεμά για την διαφύλαξη της εδαφικής της ακεραιότητας. Δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για την προστασία του Establishment….των κολοσσιαίων κονσόρτσιουμ, πολλών έξ’αυτών, εβραικών συμφερόντων. Βομβαρδίζει όποια χώρα θέλει να σηκώσει κεφάλι για ανεξαρτησία (Βλέπε Ιράκ, Σερβία) ενώ βοηθά χωρίς καμμιά αιδώ, το Σιωνιστικό Ισραήλ, επειδή αυτό απασχολεί έναν ωκεανό εκκατομυρίων μουσουλμάνων, πού έχουν κυρήξει Τζιχάντ στην Δύση και τον τρόπο ζωής της. Γι’αυτό και έχει κατακλυστεί από χιλιάδες εβραίους η Αμερική, μέσα σε μια πανσπερμία λαών. Οι υπόλοιποι σύμμαχοι, ειναι απλώς ‘’κρέας για τα κανόνια’’ καταστρέφονται, αναλώνονται με υποσχέσεις για σωτηρία (βλέπε Κύπρο).
    Ή καταστροφή άλλων λαών για τους Σιωνιστές Αμερικανούς, είναι μια συνήθεια, κάτι σαν το τσιγάρο μετά το φαγητό, ή το σέξ.
    Ή απόλυτη ισοπέδωση λαών, είτε με βόμβες και πυραύλους ΤΟΜΑΧΩΚ, είτε ο πνευματικός βομβαρδισμός με Ατζέντες, με κυριότερα όπλα τους, κινήματα Liberal Radicals, Gay movements και φεμινισμό τύπου γυναικών Feminazi και πολιτική non Binary.
    Πάρτε για παράδειγμα, ένα απο τα χειρότερα δείγματα πολιτικής των ελίτ, τον ‘’πουθενά’’ του Άρκανσο, Μπίλ Κλίντον......γνωστός για την ισοπέδωση και τον κατακερματισμό της Σερβίας και για τις πασίγνωστες Πίπες του, με την Μόνικα Λεβίνσκι. Ό άνθρωπος που παρουσίασε τον εαυτό του ως ένας αδιάφορος διάδοχος των Kennedy, εμπνευσμένος από τη νεανική του συνάντηση με τον JFK για να ακολουθήσει μια ζωή δημόσιας υπηρεσίας, ενώ ξεπουλούσε την αμερικανική εργατική τάξη στους θεούς της παγκοσμιοποίησης.
    Οι Αμερικανοί έχουν τόση σχέση με την δημοκρατία, όση είχαν και όταν προστάτευαν μέσω της CIA, τον επικυρηγμένο ναζί γιατρό, τον Άγγελο του Θανάτου των Waffen SS, Γιόζεφ Μένγκελε, επειδή ήταν ο άνθρωπος που έσπασε τα φράγματα της επιστήμης, με τα ανήθικα γεννετικά του πειράματα. Ό άνθρωπος πού περιγελούσε την οργάνωση Βίζενταλ.
    Έτσι, Αμερική και Ισραήλ, για να κατευνάσουν τα ‘’κορόιδα’’, στείλανε σε δίκη και κρεμάλα, τον Γερμανό ‘’Τσοχατζόπουλο’’, τον Άντολφ Άιχμαν. Τον φανερό φταίχτη.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΕΙΑ........

    Οι συγκεντρώσεις Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών με συμμετοχή των πανεθνικών τηλεοπτικών καναλιών, θυμίζουν ταινία, με άρωμα Χόλυγουντ, ένα κακοστημένο σόου απο ατάκες.....θυμίζει ακριβώς, ότι είχε πεί για τα Όσκαρ, ο σκηνοθέτης Στήβεν Σπήλμπεργκ, ‘’Τα Όσκαρ είναι η γιορτή, όπου οι Εβραίοι ανταλάσσουν δώρα ο ένας στον άλλον’’.
    Το πραγματικό Σύνταγμα της Σιωνιστικής τους πολιτικής, είναι σε εντολές όπως, ο εκβιασμός και η χειραγώγηση σε όλα τα επίπεδα των κυβερνήσεων και άλλων δραστηριοτήτων, ώστε όταν ενα άτομο που θέλει να αναρριχηθεί στην εξουσία και έχει υποπέσει στα ψέμματα και στην απάτη, κρατείται όμηρος για να διαπράττει πολλές μορφές εκβιασμών, απειλών οικονομικής καταστροφής, αθέμιτη προβολή και ακόμα θανάτωση αντιπάλων και των οικογενειών τους.
    Οι σκοτεινές ελίτ που λιμνιάζουν στην Αμερική, χρησιμοποιούν τα πλούτη τους σε υποψήφιους προέδρους, ούτως ώστε να είναι υπάκουοι στις απαιτήσεις τους και θα χρησιμοποιούνται ώς πιόνια απο αυτούς που θα κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο.
    Ειδικά ο Τράμπ, είναι ένας οπορτουνιστής επιχειρηματίας των ελίτ. Και πάντα υπό τις διαταγές, όπως Όλοι βέβαια, είτε λέγονται Μπούς, είτε Ομπάμα, είτε Κλίντον, είτε Μπάιντεν, της Lockheed Martin.Και τα κορόιδα απο κάτω, οι Fellow citizens, που δεν θα μάθουν ποτέ, ποιός σκότωσε τον J.F.K, πάντως όχι ο Όσβαλντ, ίσως ο πράκτορας Γκρήρ, ο συνοδηγός με το 45άρι, κατά το φίλμ Ζαπρούντερ (Γι’αυτό η Τζάκι Κέννεντυ βγαίνει απο το αμάξι τρέχοντας, σκαρφαλώνοντας στο πόρτ-μπαγκάζ και όχι για να σκύψει να καλυφθεί απο πυρά ελευθέρων σκοπευτών). Τα κορόιδα δεν θα μάθουν γιατί πραγματικά δολοφονήθηκε ο στρατηγός Πάττον. Για τους πραγματικούς Εξουσιαστές που κυβερνούν την Περιοχή-51 και τα δαιδαλώδεις υπόγεια-τιτάνια τούνελ.
    Οι Σιωνιστικές ελίτ, ετοιμάζουν τον Τράμπ, για να κάνει συμμαχία με την Ρωσία, για να πολεμήσουν στον πόλεμο της Αποκάλυψης με την Κίνα. Θα είναι ο ‘’Ειρηνοποιός’’ που θα ξεκινήσει τον προσωπικό του Αρμαγεδώνα. Άν βγεί, αλλοιώς....ο πόλεμος συνεχίζεται λίγο-λίγο, είτε με τα όπλα, είτε με τεχνητές πανδημίες και ρετροιούς, με τα υπόλοιπα ‘’φιντάνια’’.
    Μην σας κοροιδεύουν με υποσχέσεις και ψεύτικα λόγια, ποτέ δεν θα σου πούν ότι, κάποτε στην αρχαιότητα η Αμερικανική ήπειρος και η Ατλαντίδα ανήκαν διοικητικά, στους Δελφούς, ποτέ δεν θα σου αποκαλύψουν που βρίσκεται θαμμένος, ο Μέγιστος των Ελλήνων, ο Παγκόσμιος Αλέξανδρος Άμμωνος-Ρά.
    Ή πολιτικής τους είναι Πωλητική των βενιζελικών, παραφωνία, σαν να ακούς το Pax Vobiscum σε χέβυ μέταλ, μέσα σε εκκλησιαστικό κονσερβατόριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.