peri majestic the real

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΌΛΑ ΜΠΙΖΝΕΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΏΜΑΤΑ ΜΑΣ !!!

H μεγάλη εικόνα: Το χτύπημα της αγροτικής παραγωγής είναι στρατηγική  πολιτική του ευρωπαϊκού κεφάλαιου | Αγροτικά | Eksegersi.gr
Καταργούν την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία, την βαριά βιομηχανία και τις βιοτεχνίες, την αληθινή επιχειρηματική δραστηριότητα, καταργούν με το ''έτσι θέλω'', το μυαλό του Έλληνα, του διαχρονικού ''πατεντιάρη'', αυτοί οι βενιζελικοί κ@ριόληδες πού έδειξαν με το δάχτυλο, ΆΔΙΚΑ, σαν άλλοι σπιούνοι μασκοφόροι των Γερμανών, τους Έλληνες, ώς τεμπέληδες και διεφθαρμένους.
 

Μιά σταυροφορία καταστροφής, αίματος και πλιάτσικου.
 

Με προεξάρχουσα αρχή, τα ''φιντάνια'' της Κρήτης.


Ό εκατομμυριούχος απο το Μαιάμι, Κασσελάκης, αυτός που για να μπεί στην βουλή, πρέπει να ''παραιτήσει'' σχεδόν τον μισό ΣΥΡΙΖΑ.


Ό ανύπαρκτος Ανδρουλάκης, πού δεν σώνεται με πολιτικά τσιτάτα, περασμένων αιώνων.


Αλλά το φταίξιμο είναι και δικό μας....τους δίνουμε απλόχερα την εντολή να μας καταστρέφουν....είμαστε λαός μπαγαπόντης, ρουφιάνοι, μιζαδόροι και παρτάκηδες.
Κάνουμε τα πάντα, για να κερδίσουμε την είσοδό μας, στον κόσμο της Λήθης, της Ανυπαρξίας.


Λαός πού παντρεύεται με σημαίες και ύμνους του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με ενδιαφέρον μόνο για το καινούργιο πρόγραμμα του GNTM, του power of love και του survivor, λαός ''φιλόζωων'' που μισούν τους συνανθρώπους τους, αφήνοντας όλη μέρα τα δύστυχα ζώα κλεισμένα σε τέσσερις τοίχους, να βασανίζουν με τα ουρλιαχτά τους, τους γείτονες.

Είμαστε λαός, γεμάτος ''φουσκωτούς'', παιδιά των πολεμικών τεχνών και των γυμναστηρίων, γεμάτοι αρχαιοελληνικά τατουάζ, αλλά μηδέν όρεξη για να πάρουν πίσω την πατρίδα τους.


Σάν τεταρτοπέμπτοι μαλάκες, περιμένουμε να μας σώσουν, ο Πούτιν, ή το άλλο καινάρι ο Τράμπ.


Ό MAGA (Make America Great Again) Τράμπ.


'Ο Τράμπ πού πολέμησε τους ''άρχοντες του σκότους'' τους αιμοπότες, τους σατανιστές που ζούν με αδρενοχρώμιο, αλλά άφησε ανεξέλεγξτο το Δ.Ν.Τ των Ρόθτσάιλντ, των funds, των οικονομικών δολοφόνων, των ''γερακιών'', το μεγάλο κεφάλι, πίσω απο την συμφωνία των Πρεσπών, ο Τουρκόφιλος Σιωνιστής. Ό ''χριστιανός'' που δεν λέει όμως κι'όχι στο διάβασμα του Ταλμούδ.
ΗΠΑ: Απεβίωσε ο Σέλντον Άντελσον, μεγιστάνας των καζίνο και οπαδός του Τραμπ  - Newsbeast
Ό Τράμπ της Αμερικής των δολοφόνων, των γενοκτόνων, πού πίσω από τις προσόψεις, του Μ.Ι.Τ του Stanford, του Harvard, βρίσκεται ένας απέραντος βούρκος απο σκέψεις κυριαρχίας λαών.Αυτό πού δίδαξαν οι home of the brave, land of the free, ειναι γενοκτονίες Ινδιάνων, την θεωρία σε πράξη του carpet bombing, απο τον Αμερικανικό εμφύλιο, μέχρι τους σαρωτικούς βομβαρδισμούς, σε Ιαπωνία, Γερμανία και αργότερα Ιράκ και Σερβία.

Ό λαός πού ξέπλυνε μόνος του την αμαρτία των ατομικών βομβαρδισμών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, οι υποκριτές ''φίλαθλοι'' που στέλνουν στρατιές ολόκληρες ντοπαρισμένων αθλητών σε διεθνή μίτινγκ, αλλά ποτέ δεν δέχονται τα αντιντόπινγκ κοντρόλ, ίσως μετά....από χρόνια.


Τα μόνα δείγματα ''προόδου'' που άφησαν οι Αμερικανοί στον κόσμο, ειναι τα ναζιστικά κολλητιλίκια τους και το ότι, όπου πάτησαν τα βρωμοπόδαρά τους, απο το Άντζιο και την Γένοβα, μέχρι το Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Γιουγκοσλαβία, το Βερολίνο και τον Πειραιά, είναι το κατρουλιό, τα ξεραμένα χύσια, οι κάλυκες των σφαιρών και το αίμα. Όλα να σβήνουν την γλυκιά μυρωδιά από το γιασεμί. Από το λιώσιμο των γεννητικών οργάνων, Γερμανών αιχμαλώτων στο Μαλμεντί, τους βιασμούς Γερμανίδων, παρέα με την Εβραική Ταξιαρχία δολοφόνων και τους Σοβιετικούς και την εξαέρωση γυναικόπαιδων στο Ιράκ, μόνο ωμότητες φιλοξενούν την ιστορία τους

.Σαν σήμερα: Το 1945 η Ναζιστική Γερμανία παραδίδεται


Σε αυτές τις μέρες πηχτού σκοταδιού πού διανύουμε, μόνοι μας θα σωθούμε, νιώστε το, δεν θα μας σώσει κανένας ''εθνοσωτήρας'' αλλοδαπός, κανένας θεός του πλουτωνίου, κανένας θεός των αρμάτων......Μόνοι μας θα Ελευθερωθούμε.


Και μην πιστεύετε σε Ιχώρ και άλλες ανοησίες, μην την πατήσουμε σαν τους Γερμανούς, τους θιασώτες της Άριας φυλής, πού δεν έβλεπαν ποτέ ότι, ο Χίτλερ δεν ήταν ψηλός και είχε καφέ μαλλιά, ο μικρόσωμος Γκαίμπελς με το ένα πόδι πιό κοντό απο το άλλο και ήταν μελαχροινός σαν δαμάσκηνο, ο στρατηγός Ζέπ Ντήτριχ πού έμοιαζε με μπάρμαν της απο την Νέα Ορλεάνη, ή τον Μάρτιν Μπόρμαν πού ήταν καμπουριασμένος σαν ποδηλάτης.

Oberstgruppenführer SS - Posters Artwork Documents | Gallery
Δεν θα μας σώσουν λαοί, πού μα αφήσαν μόνους στα δόντια των Τούρκων, ούτε λαοί που μιλάνε και σκοτώνουν με τον ίδιο τρόπο που μασουλάνε θορυβωδώς, το μπιφτέκι τους στην Μασαχουσέτη.


ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!

ΜΑΝΚΟ

7 σχόλια:

  1. Ο ελληνικός λαός είναι αλλοιωμένος και αδυνατεί να αντιληφθεί την πραγματική κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ισραηλ να να δεις αρΕΙες φυλες. Ο Χιτλερ ηταν μαθητουδι μπροστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, ε; Με «ει»;
      https://www.evrytanikospalmos.gr/i-areia-fyli/
      Όχι με «ι»; Μά'στα... μά'στα...
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7_%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AE

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραιο το αρθρο / συμφωνω μεν ..
    Η ανθρωποτητα αναβαθμιζεται συνολικα.
    Πολλοι θα φυγουν που δεν παιρνουν χαμπαρι με τιποτα / δεν αναβαθμιζονται.
    Οσοι αντιλαμβανονται οτι κατι τρεχει μεσα τους σχ.με το DNA τους .. και το χαιρονται .. θα κανουν το εργο της αναβαθμισης πραξη στο αυριο που ξημερωνει.
    Οι παλιες νορμες δινουν δρομο σε νεους οριζοντες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με την αναλυτική σκέψη του Μάνκο και ειδικά με το ότι δεν χρειαζόμαστε αυτόκλητους σωτήρες για να σωθούμε, όντως θεωρώ ότι θα συμφωνούσαν και ο Βάρναλης που έγραφε " όχι με λόγια αλλά με έργα το άδικο πολέμα και όχι μονάχος , με τα πλήθη συνταιριάσου " και καλά Μάνκο μακρυά από σένα λόγια κομμουνιστών ποιητών, αλλά ρε αδερφέ και ο εθνικός ποιητής Σολωμός , προφανώς ΄'οχι κομμουνιστής αφού τότε δεν υπήρχε ως θεωρία, έγραφε και θα συμφωνούσε μαζί σου, " οι αλυσίδες της σκλαβιάς συντρίβονται με τον αγώνα που εμπνέουν τα μεγάλα ιδανικά " τα οποία θα συμφωνήσεις δεν υφίστανται στην ελληνική πραγματικότητα. Μανκο ο Περι από καιρό ευθυγραμμίζεται με τις αποτρόπαιες , ακραίες ενίοτε απόψεις μου, αλλά δεν το εκστομίζει φοβούμενος μήπως τα κλαριά του δεξιού του γενεολογικού δένδρου πέσουν και τον πλακώσουν.. κάνει δλδ τον Κινέζο όταν τον εγκαλώ ότι οι απόψεις που ορθά καταθέτει δεν συνάδουν με το δεξιό, ακροκεντρώο και ακροδεξιό του αφήγημα, μάλλον παραπέμπουν σε αριστερών πατριωτικών αντιλήψεων θεώρηση.Δεν πειράζει όμως ποτέ δεν είναι αργά, δεν πανε χαμένα τα γράμματα αν εδράζονται σε παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 349 να τον βάλουμε στην κατάψυξη τον λαό , να αποφύγουμε τον γύψο που το έβαζαν οι χουνταίοι με τα στρατιωτικά πραξικοπήματα, ώστε να μην χαλάσει το ποίημα και έρθουν τίποτε αριστεροί με ελαττωματικές ιδέες όπως έλεγε ένας της σημερινής κυβέρνησης και ταρακουνηθεί η τάξη και αλφαδιά που έχουν φέρει στην κοινωνία οι δεξιόστροφοι και αριστεροδεξιόστροφοι δικομματικοί παίκτες. καλά ο άλλος με τις εμμονές για άρειες καθαρές φυλές, χερουβήμ ,ελοχίμ κλπ παπαριλες το αφήνω για το διάλειμμα του γέλωτος, αφού είναι αυταπόδεικτο ότι οι μέθοδοι των ναζί και των σιωνιστών του Ισραήλ είναι παράλληλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά σε ξαναδιάβασα Μάνκο, ειλικρινά στην κατακλείδα έχεις δίκιο, όμως προβληματίζομαι για τις διαπιστώσεις σου, σκέφτομαι δεν έχεις καταλάβει το παγκόσμιο παιχνίδι της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποιημένης νέας τάξης που είναι προφανέστατα συνέχεια της παλιάς,όλα στήνονται από αχυράνθρωπους εντεταλμένους στην χειραγώγηση της πλέμπας, άρτος και θεάματα, εδώ ακούς συνέχεια τους θλιβερούς ρεπόρτερ στις ανταποκρίσεις από το Τελ Αβίβ, να αναμασούν συνεχώς οι Ισραηλινοί σκότωσαν τρομοκράτες της Χαμάς, γκαιπελίστικη λογική , ρίξε λάσπη στον ανεμιστήρα κάτι θα μείνει στους άκριτα παρακολουθούντες θνητούς,τελικά η ελεγχόμενη μάζα αν μπορέσει το σύστημα εξουσίας να πετύχει την πλήρη αποστασιοποίηση από διεκδικήσεις, αν καταφέρει να την αποχαυνώσει με την πλήρη κατάποση του προσφερόμενου σανού, τότε όντως είμαστε καταδικασμένοι δεν μας σώζει τίποτε. Παρατηρείς νομίζω τα όπλα που διαθέτει το καθεστώς,έχει φιλοσόφους της πλάκας να παράγουν ιδέες της αποτυχίας και να τις σερβίρουν ως επιτυχίες, τους παπάδες που απεχθάνεται ο Περι για τα αναγκαία κηρύγματα και τις εξομολογήσεις, δλδ υπομονή για όσα τραβάτε εδώ υπάρχει και η μεταθάνατος ζωή χαρισάμενη,οι νεοφιλελέ καθηγητές αναμασούν θεωρίες με στερεότυπες γνώσεις εναρμονισμένες με την τάξη και αλφαδιά που λέγαμε,τους δημοσιογράφους των συστημικών μμε με τις κατασκευασμένες ειδήσεις, σχολιαστές με κατευθυνόμενες γνώμες και στημένες αναλύσεις που ωραιοποιούν όλα όσα γίνονται γύρω μας.Μια τοξική παρακμιακή και ζοφερή κατάσταση , που λίγο πολύ άπαντες αντιλαμβάνονται αλλά στην ουσία δεν αντιδρούν, ζήτημα που ζητά απάντηση για την ύπνωση που έχει πέσει στην μάζα. Προσωπικά ψάχνω και ψάχνομαι , να εντοπίσω τις αιτίες, γιατί άραγε έχει ενσκύψει τόσος συμβιβασμός ; να είναι η έλλειψη παιδείας ικανής να διαμορφώσει νέες λογικές στους ιθαγενείς;, να είναι το μορφωτικό επίπεδο που παράγει μέσα από την κατευθυνόμενη εκπαίδευση ανθρώπους που ρέπουν στην οσφυοκαμψία ; να είναι η αλυσιδωτή στο DNA μας σύνδεση με όλους τους διαχρονικούς πατριώτες δλδ τους συνεργάτες των Τούρκων στην τουρκοκρατία, που έγιναν τσιφλικάδες, πλουτοκράτες που έπιναν πατριωτικά με το μπουρί το αίμα των κολίγων , των πραγματικών ελλήνων που μάτωσαν για να ελευθερωθούν έχοντας απέναντί τους του Οθωμανούς κατακτητές και τους συμβιβασμένους έλληνες, το ίδιο σκηνικό και στη ναζιστική κατοχή, όσοι μεγαλοπατριώτες δεν την έκαναν με ελαφρά πατριωτικά πηδηματάκια για Αφρική και έμειναν πίσω απλά έγιναν συνεργάτες των γερμανών, δοσίλογοι γερμανοντυμένοι, πατριώτες με κουκούλες καταδότες ,πλούτισαν με ανταλλαγή ενός τενεκέ λαδιού με οικόπεδα φιλέτα ή αρπάζοντας τις περιουσίες των εβραίων που αναχωρούσαν για Νταχάου, στην συνέχεια αυτοί οι πατριώτες άλωσαν κυριολεκτικά το κράτος , στέλνοντας διακοπές για ξεκούραση στα ξερονήσια τους αληθινούς Ελληνες πατριώτες που μάτωσαν και αυτοί για την πατρίδα. Μάνκο άστα να πάνε στο διάλο, αυτοί είμαστε για τα μπάζα, αγανακτούμε, γαμοσταυρίζουμε,θυμώνουμε αλλά στην τελική βγαίνοντας από το μαντρί οδεύουμε στην νομιμοποίηση των ίδιων που μουτζώνουμε, δεν μας φταίει το πολιτικό προσωπικό που πάντα είναι κατώτερο των περιστάσεων, τα πρόσωπα που ατενίζουμε κάθε πρωί στο καθρέπτη πρέπει να μπινελικιάζουμε, αλλά δεν το κάνουμε δυστυχώς, πάντα μας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός των εαυτών μας, μια ζωή στην απόξω στις ευθύνες, μια ζωή δουλοπάροικοι, μια ζωή καντηλανάφτες στην συστημική εκκλησιά και μετά ψάχνουμε για ιδανικά και αξίες, ρίξε μια ματιά στην TV και θα διαπιστώσεις τις αιτίες, όταν έγραφα για τους καναπεδάτους και της καναπεδάτη λογική με σταυρώνανε κάποιοι γνωστοί άγνωστοι, σήμερα βέβαια τουπεγκί ψιλικομμένη, μούγκα στην στρούγκα, βουλιάζουμε τον καπαπέ περιμένοντας το φως το αληθινό, το μάνα εξ ουρανού, τον θεόσταλτο μεσσία, σωτήρα, όλους τους αυτόκλητους σωτήρες, ε έτσι δεν γίνεται προκοπή, τίποτε δεν θα αλλάξει ,έχεις δίκιο τις αλυσίδες τις κόβουμε όπως ο Μεγαλέξανδρος τον γόρδιο δεσμό, με προσδοκίες και υποσχέσεις τίποτε δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ryan Wesley Routh: What we know about Trump shooting suspect

  Oι Μυστικές Υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον Routh????  Τίποτα παραστρατιωτικό δεν φεύγει από την Αμερική για την Ουκρανία χωρίς την έγκριση ...