peri majestic the real

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Στους διαδρόμους των Βρυξελλών όλοι γνωρίζουν το κόλπο του Μητσοτάκη. Η Ελλάδα βρίσκεται 2η στον κόσμο στη διείσδυση των φωτοβολταϊκών και 7η στον κόσμο στην αξιοποίηση ΑΠΕ στο ενεργειακό μείγμα. Οι βουνοκορυφές δεν ασπρίζουν, απλά φυτρώνουν ανεμογεννήτριες. Σε ρόλο σταυροφόρου ξεχέρσωσαν τη βλάστηση, στέρησαν χιλιάδες στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων από τους κτηνοτρόφους, αφαίρεσαν χιλιάδες στρέμματα γόνιμης γης από την αγροτική παραγωγή, έδιωξαν τους μελισσοκόμους, έδιωξαν τα άγρια ζώα από τα βουνά και όλα αυτά για το χρήμα! Να σκεφτείτε πως κλείσαμε τους λιγνίτες για αυτή την κατάσταση, ζόφος πατριώτες!

 

2 σχόλια:

  1. ΌΛΑ ΜΠΊΖΝΕΣ, ΠΆΝΩ ΣΤΑ ΠΤΏΜΑΤΆ ΜΑΣ !!!
    Καταργούν την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία, την βαριά βιομηχανία και τις βιοτεχνίες, την αληθινή επιχειρηματική δραστηριότητα, καταργούν με το ''έτσι θέλω'', το μυαλό του Έλληνα, του διαχρονικού ''πατεντιάρη'', αυτοί οι βενιζελικοί κ@ριόληδες πού έδειξαν με το δάχτυλο, ΆΔΙΚΑ, σαν άλλοι σπιούνοι μασκοφόροι των Γερμανών, τους Έλληνες, ώς τεμπέληδες και διεφθαρμένους.
    Μιά σταυροφορία καταστροφής, αίματος και πλιάτσικου.
    Με προεξάρχουσα αρχή, τα ''φιντάνια'' της Κρήτης.
    Ό εκατομμυριούχος απο το Μαιάμι, Κασσελάκης, αυτός που για να μπεί στην βουλή, πρέπει να ''παραιτήσει'' σχεδόν τον μισό ΣΥΡΙΖΑ.
    Ό ανύπαρκτος Ανδρουλάκης, πού δεν σώνεται με πολιτικά τσιτάτα, περασμένων αιώνων.
    Αλλά το φταίξιμο είναι και δικό μας....τους δίνουμε απλόχερα την εντολή να μας καταστρέφουν....είμαστε λαός μπαγαπόντης, ρουφιάνοι, μιζαδόροι και παρτάκηδες.
    Κάνουμε τα πάντα, για να κερδίσουμε την είσοδό μας, στον κόσμο της Λήθης, της Ανυπαρξίας.
    Λαός πού παντρεύεται με σημαίες και ύμνους του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με ενδιαφέρον μόνο για το καινούργιο πρόγραμμα του GNTM, του power of love και του survivor, λαός ''φιλόζωων'' που μισούν τους συνανθρώπους τους, αφήνοντας όλη μέρα τα δύστυχα ζώα κλεισμένα σε τέσσερις τοίχους, να βασανίζουν με τα ουρλιαχτά τους, τους γείτονες.
    Είμαστε λαός, γεμάτος ''φουσκωτούς'', παιδιά των πολεμικών τεχνών και των γυμναστηρίων, γεμάτοι αρχαιοελληνικά τατουάζ, αλλά μηδέν όρεξη για να πάρουν πίσω την πατρίδα τους.
    Σάν τεταρτοπέμπτοι μαλάκες, περιμένουμε να μας σώσουν, ο Πούτιν, ή το άλλο καινάρι ο Τράμπ.
    Ό MAGA (Make America Great Again) Τράμπ.
    'Ο Τράμπ πού πολέμησε τους ''άρχοντες του σκότους'' τους αιμοπότες, τους σατανιστές που ζούν με αδρενοχρώμιο, αλλά άφησε ανεξέλεγξτο το Δ.Ν.Τ των Ρόθτσάιλντ, των funds, των οικονομικών δολοφόνων, των ''γερακιών'', το μεγάλο κεφάλι, πίσω απο την συμφωνία των Πρεσπών, ο Τουρκόφιλος Σιωνιστής. Ό ''χριστιανός'' που δεν λέει όμως κι'όχι στο διάβασμα του Ταλμούδ.
    Ό Τράμπ της Αμερικής των δολοφόνων, των γενοκτόνων, πού πίσω απο τις προσόψεις, του Μ.Ι.Τ του Stanford, του Harvard, βρίσκεται ένας απέραντος βούρκος απο σκέψεις κυριαρχίας λαών.
    Αυτό πού δίδαξαν οι home of the brave, land of the free, ειναι γενοκτονίες Ινδιάνων, την θεωρία σε πράξη του carpet bombing, απο τον Αμερικανικό εμφύλιο, μέχρι τους σαρωτικούς βομβαρδισμούς, σε Ιαπωνία, Γερμανία και αργότερα Ιράκ και Σερβία.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    Ό λαός πού ξέπλυνε μόνος του την αμαρτία των ατομικών βομβαρδισμών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, οι υποκριτές ''φίλαθλοι'' που στένουν στρατιές ολόκληρες ντοπαρισμένων αθλητών σε διεθνή μήτινγκ, αλλά ποτέ δεν δέχονται τα αντιντόπινγκ κοντρόλ, ίσως μετά....απο χρόνια.
    Τα μόνα δείγματα ''προόδου'' που άφησαν οι αμερικανοί στον κόσμο, ειναι τα ναζιστικά κολλητιλίκια τους και το ότι, όπου πάτησαν τα βρωμοπόδαρά τους, απο το Άντζιο και την Γένοβα, μέχρι το Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Γιουγκοσλαβία, το Βερολίνο και τον Πειραιά, είναι το κατρουλιό, τα ξεραμένα χύσια, οι κάλυκες των σφαιρών και το αίμα. Όλα να σβήνουν την γλυκιά μυρωδιά απο το γιασεμί.
    Απο το λιώσιμο των γεννητικών οργάνων, Γερμανών αιχμαλώτων στο Μαλμεντί, τους βιασμούς Γερμανίδων, παρέα με την Εβραική Ταξιαρχία δολοφόνων και τους Σοβιετικούς και την εξαέρωση γυναικόπαιδων στο Ιράκ, μόνο ωμότητες φιλοξενούν την ιστορία τους.
    Σε αυτές τις μέρες πηχτού σκοταδιού πού διανύουμε, μόνοι μας θα σωθούμε, νιώστε το, δεν θα μας σώσει κανένας ''εθνοσωτήρας'' αλλοδαπός, κανένας θεός του πλουτωνίου, κανένας θεός των αρμάτων......Μόνοι μας θα Ελευθερωθούμε.
    Και μην πιστεύετε σε Ιχώρ και άλλες ανοησίες, μην την πατήσουμε σαν τους Γερμανούς, τους θιασώτες της Άριας φυλής, πού δεν έβλεπαν ποτέ ότι, ο Χίτλερ δεν ήταν ψηλός και είχε καφέ μαλλιά, ο μικρόσωμος Γκαίμπελς με το ένα πόδι πιό κοντό απο το άλλο και ήταν μελαχροινός σαν δαμάσκηνο, ο στρατηγός Ζέπ Ντήτριχ πού έμοιαζε με μπάρμαν της απο την Νέα Ορλεάνη, ή τον Μάρτιν Μπόρμαν πού ήταν καμπουριασμένος σαν ποδηλάτης.
    Δεν θα μας σώσουν λαοί, πού μα αφήσαν μόνους στα δόντια των Τούρκων, ουτε λαοί που μιλάνε και σκοτώνουν με τον ίδιο τρόπο που μασουλάνε θορυβωδώς, το μπιφτέκι τους στην Μασαχουσέτη.
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.