peri majestic the real

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Περίπου το 97 τοις εκατό των αξιώσεων που επιδικάστηκαν αφορούν το εμβόλιο της AstraZeneca. Στην Ελλάδα έγιναν περί τα 2 εκατ. δόσεις του εμβολίου της ΑstraZeneca με απόφαση της κυβέρνησης της Ν.Δ ΑΚΟΜΑ και όταν το συγκεκριμένο εμβόλιο είχε αποσυρθεί από χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης!

 

Σύμφωνα με τους κανόνες, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 60 τοις εκατό με αναπηρία για να πληρούν τις προϋποθέσεις.
 
 Στην Αγγλία κάπως ακούγονται ακόμα...στην Ελλάδα όμως όχι...δεν υπάρχει φορέας, οργανωμένος από τον λαό , για να αναδείξει τις βλάβες αρκετά χρόνια μετά τους εμβολιασμούς. Στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα κατακαλόκαιρο έχουμε 50 θανάτους από "Κόβιντ" στα νοσοκομεία του ΔΝΤ και δεν γίνεται ΚΑΜΙΑ έρευνα. Η πλειοψηφία Συνταξιούχοι νέοι και παλιοί......Πως γίνεται αυτό;
https://noumer.blogspot.com/2022/01/539.html 
 Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2022 στις 11:45 μ.μ.

Η υγειονομική κρίση δέν έσκασε μόνη της ,και λόγω του κοροιδοιού. Ειχαν ρημάξει τα ταμεία εδώ και χρόνια και συνέχιζαν. Η "υγειονομική κρίση" έσωσε τούς πάντες. Για τέτοια τύχη,λέμε απίθανο.Τίποτα δέν αφήνουν στήν τύχη . Αρα δέν έτυχε ,απλά πέτυχε,γιατί βρήκε πολλούς αφελείς και πίστεψαν.


Αυτό καί μόνον να σκεφτεί κάποιος θα αντιληφθεί τό μεγάλο δούλεμα ,πού έφαγε. Σέ κάθε τέτοια περίπτωση απλά κοιτάς ,τους κερδισμένους και τους χαμένους,βρίσκεις το κίνητρο ,και κατάλαβες. Εαν έχεις λίγο μυαλό με υγεία. Ήθελαν να ιδιωτικοποιήσουν και αυτόν τον τομέα .Είχαν φάει τα λεφτά τών συνταξιούχων ,και όλων τών ασφαλιστικών ταμείων.

 Ήθελαν μεγάλα "κέντρα"(ιδιοκτήτες οι "επενδυτές" ξένοι) που θα μάζευαν όλους τούς γιατρούς να δουλεύουν όπως όλοι οι εργάτες. Με τρείς και εξήντα. Τούς έκαναν συνένοχους στο κόλπο του κορονοιού, για να τους καταστρέψουν και τούς ίδιους,και αυτοί δέν έχουν πάρει χαμπάρι.

 Πώς θα έφταναν μέχρι τίς ιδιωτικές ασφάλειες και την ιδιωτικοποίηση της υγείας? Πως θα το δικαιολογούσαν,μετά από τόσες στερήσεις και μνημόνια τι θα έλεγαν στούς λαούς. Η "υγειονομική κρίση" τούς έσωσε..Γιά λίγο... Έρχεται το τέλος τους.


Ο "παλιός κόσμος" μιας άλλης εποχής πεθαίνει και είναι Old Fashioned. Τα πάντα είναι εικόνα και χρήμα.

https://noumer.blogspot.com/2021/11/blog-post_66.html

2 σχόλια:

  1. γεια, θα ήθελα εχέμυθα να γράψω για ένα θέμα, για ένα άγριο θρίλερ σε έναν Δήμο της χώρας. Η φάση θυμίζει πολύ την ταινία του Κούρκουλου "θέμα συνειδήσεως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην Γρακία θεωρείται μεγάλη προσβολή και ψέκα να πεις σε κάποιον ότι το πρόβλημα υγείας του μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο και να κάνει κίτρινη κάρτα την οποία έπρεπε να είχε κάνει ο γιατρός αυτομάτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.