peri majestic the real

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ΗΠΑ οδηγούνται σε «παγίδα» θανάτου!

 

 Γιατί ήταν ΕΞΥΠΝΗ η επιλογή τής ΧΑΖΗΣ Κάμαλα;

Τι επιδιώκει το πιο διεφθαρμένο κόμμα στην ιστορία των ΗΠΑ;

 

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι γέλασαν με την επιλογή των Δημοκρατικών στο θέμα τής υποψήφιας για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου …Γέλασαν που «ξέπεσαν» οι Δημοκρατικοί στο επίπεδο μιας χαζής υποψηφίου που χαχανίζει ανεξέλεγκτα …Γέλασαν βέβαια με το «κουτσάλογο» της Ουάσιγκτον, γιατί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε τις κινήσεις τής Νέας Τάξης. Έχουν ολόκληρα επιτελεία ειδικών σε θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες συμπεριφορές και οι κινήσεις τους είναι πάντα μελετημένες με στόχο την εξαπάτηση των ανθρώπων. Έχουν επικοινωνιολόγους —ειδικούς στο πολιτικό μάρκετινγκ— και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουν κοινωνιολόγους, οι οποίοι γνωρίζουν ποια «κουμπιά» πρέπει να «πατάνε», για να ενεργοποιούν τα ένστικτα της κοινωνίας. Τέλος, έχουν ολόκληρο το εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ να τους προσφέρει ειδικούς επάνω στη «σκηνοθεσία» καταστάσεων.

Εμείς ειδικά οι Έλληνες γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αποδοτικότητα αυτών των «επιστημόνων» τύπου Εβραίου Γκρίνμπεργκ. Δεν μπορείς να γελάς με κανέναν όταν σου έχουν «φορέσει» ως Πρωθυπουργό έναν ψυχοπαθή ηλίθιο, όπως είναι ο Μητσοτάκης τής Μπίλντερμπεργκ. Μπροστά στον Μητσοτάκη μέχρι και η Κάμαλα είναι «άλογο» κούρσας. Άρα, για να καταλάβει κάποιος ποια ήταν τα κριτήρια της επιλογής τής Χάρις, θα πρέπει να γνωρίζει τα δεδομένα που είχαν να διαχειριστούν όλοι αυτοί οι ειδικοί …Όλοι αυτοί οι ειδικοί τού σιωνιστικής ιδιοκτησίας Δημοκρατικού Κόμματος …Οι ομοεθνείς τού Γκρίνμπεργκ …Οι ειδικοί τού διεφθαρμένου κόμματος των δισεκατομμυριούχων Μπλούμπεργκ, Ζούγκε­μπεργκ, Μπάφετ, Μπριν, Μπουρλά, Όπρα και το κακό συναπάντημα …Πρέπει να γνωρίζει κάποιος ποιο ήταν το πρόβλημά τους στην προκειμένη περίπτωση. Ποιο ήταν λοιπόν το πρόβλημά τους; …Ότι ως στόχο είχαν ν’ ανανεώσουν τη θητεία μιας κυβέρνησης, η οποία απέτυχε εκκωφαντικά …Να διατηρήσουν πάση θυσία το κόμμα τους στην εξουσία και άρα να συνεχίσουν να ελέγχουν τον Λευκό Οίκο.

Εκ των προτέρων δεν μπορείς να γνωρίζεις το πώς όλοι αυτοί μεθοδεύουν τις καταστάσεις, γιατί δεν είσαι μάντης. Μπορείς όμως εκ των υστέρων να καταλάβεις το πού στοχεύουν οι επιλογές τους, γιατί μπορείς και βλέπεις την εξέλιξη των πραγμάτων. Τι σημαίνει αυτό το οποίο λέμε; …Ότι εκ των προτέρων δεν μπορείς να ξέρεις τον λόγο που άφηναν τον Μπάιντεν τού Αλτσχάιμερ να εμφανίζεται έως την τελευταία στιγμή σαν υποψήφιος του κόμματος. Τον άφηναν επειδή τον πίστευαν; Τον άφηναν επειδή ήταν πολύ ισχυρός για να μπορέσουν να τον διώξουν; Τον άφηναν επίτηδες, για να τον «αδειάσουν» στο τέλος; Μέσα από την πορεία των πραγμάτων όμως φαίνεται καθαρά πως δεν είχαν σκοπό να τον έχουν ως υποψήφιο, γιατί ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχανε τις εκλογές. Θα τις έχανε σίγουρα, εφόσον συνδεόταν προσωπικά με τις πολιτικές που τόσο μίσησε ο φτωχός πλέον αμερικανικός λαός. Εμβόλια, ανεργία, πληθωρισμός, ΛΑΘΡΟμετανάστευση, καύσιμα, τρόφιμα, ήταν «βαρίδια» που θα παρέσυραν τόσο τον ίδιο όσο και το κόμμα του στον πάτο.

Όλα αυτά τα προβλήματα τα γνωρίζαμε. Δεν μπορούσαμε όμως να γνωρίζουμε τον λόγο που τον διατηρούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή σε θέση υποψηφίου. Εκ των υστέρων, όμως, μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που γινόταν όλο αυτό το παιχνίδι. Εφόσον είχαν ανάγκη και ήθελαν μια υποψήφια τύπου Χάρις, δεν μπορούσαν ν’ ανακοινώσουν την αναζήτηση νέου υποψηφίου νωρίτερα, γιατί θα έπρεπε να ενεργοποιήσουν το κομματικό καταστατικό και να δρομολογήσουν το προκριματικό Εθνικό Συνέδριο του κόμματος και εκεί δεν μπορούσε να επιβληθεί μόνη της η Κάμαλα. Αυτοί ήθελαν να επιβάλουν φασιστικά την επιλογή τους και αυτή ήταν πολύ αδύναμη για να επικρατήσει απέναντι σε πραγματικούς εσωκομματικούς αντιπάλους. Το συνέδριο θα κινητοποιούσε τους φιλόδοξους πολιτικούς των Δημοκρατικών, οι οποίοι θα διεκδικούσαν τη θέση και άρα θα ξεκινούσε μια πολιτική συζήτηση, η οποία δεν συνέφερε τα αφεντικά των Δημοκρατικών.

Δεν θα μπορούσαν να κάνουν δηλαδή το «κομμουνιστικό» σώου του «ενός» υποψηφίου, ο οποίος «συγκινημένος» αποδέχεται την «απόφαση» του Συνεδρίου! …Το σώου στο οποίο κανένας δεν θ’ αναλάβει να κάνει την κριτική τής πολιτικής τής κυβέρνησης, γιατί δεν συμφέρει το κόμμα! …Το σώου στο οποίο κανένας δεν θα επιχειρήσει να κάνει πολιτική «αντιπρόταση», γιατί δεν συμφέρει το φωτισμένο «πολίτμπιρο» του κόμματος. Επιπλέον και οι επιλογές που είχαν στο επίπεδο των στελεχών εκ των δεδομένων δεν ήταν καλές. Ακόμα και σ’ αυτό το επίπεδο δηλαδή έπασχαν. Ο Νιούσομ ήταν πολύ WΟΚΕ, πολύ «ρηχός» πολιτικά, πολύ λευκός κι αλαζόνας και η σημερινή παρακμή τής Καλιφόρνια ήταν ο χειρότερος «μάρτυρας» του έργου του. Ο Σάντερς ήταν πολύ γέρος και το ακόμα χειρότερο ήταν πολύ Εβραίος για να τον εμφανίσουν σήμερα με τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα. Για τον Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ ούτε συζήτηση! …Τους «χτυπούσε» σε όλα τα θέματα πιο σκληρά από τους ίδιους τους Ρεπουμπλικάνους!

Με αυτά τα απολύτως αρνητικά δεδομένα λοιπόν οι Σιωνιστές Δημοκρατικοί κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές. Γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε εξ αρχής να επιλέξουν μια στρατηγική, που σε μια «καμένη γη» θα τους έδινε μια ελπίδα «ανάστασης». Τα περιθώριά τους για καθαρή πολιτική νίκη ήταν ελάχιστα και άρα αναγκαστικά θα έπρεπε να καταφύγουν σε φθηνά τεχνά­σμα­τα …Τεχνάσματα της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισαν την κατάσταση! Καθυστερώντας την έναρξη της «κούρσας», δεν κατάφεραν μόνον να επιβάλουν την άσχετη Καμάλα ως υποψήφια του κόμματός τους, αλλά θέλησαν και να την προστατεύσουν μέχρι What time does the DNC start? How to watch, stream the DNC 2024 την ημέρα των εκλογών. Οι Σιωνιστές Δημοκρατικοί περί­με­ναν ν’ ανακοι­νώσουν τελευταία στιγμή την Καμάλα, για να μην έχει απέναντί της κανέναν ισχυρό εσωκομματικό αντίπαλο και ταυτό­χρονα να μην είναι «εκτεθειμένη» για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια επικίνδυνη εθνική προεκλογική καμπάνια απέναντι στον επιθετικό Τραμπ …Σε μια καμπάνια στην οποία αναγκαστικά θα έπρεπε η ίδια να τοποθετηθεί σε όλα τα πολιτικά ζητήματα. Αυτοί ήθελαν να εισπράξουν —με τα μέσα που διαθέτουν— τον πρώτο «ενθουσιασμό» τής παρουσίασής της σε ένα «λαμπερό» εθνικό συνέδριο και μετά να την «κρύψουν» …Να εκτεθεί στη δημοσιότητα για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ώστε ακόμα και με «πολιτικές» τύπου life style να διατηρούν τις «δυνάμεις» τους …Ένα μικρό διάστημα, ώστε μέσα στον «στάβλο» των δικών τους ΜΜΕ να μην φαίνεται πολύ αδύναμο το «κουτσό» τους το «άλογο» …Ένα μικρό διάστημα, ώστε να μην έχει πολύ «δρόμο» να «τρέξει» αυτό το «άλογο» και φανούν οι αδυναμίες του.

America gets its first 'second gentleman': Kamala Harris' husband Doug  Emhoff Αυτή η άσχετη και «απολιτίκ» Καμάλα ήταν εξ’ αρχής η επιλογή τους! …Δεν κατέληξαν σ’ αυτήν όπως πολλοί νομί­ζουν! …Απ’ αυτήν ξεκίνησαν!!! Κάνουν ΛΑΘΟΣ αυτοί οι οποίοι νομίζουν ότι η Καμάλα και το κόμμα των Δημοκρατικών «έριξαν» τον Μπάιντεν την τελευ­ταία στιγμή! Είναι φανερό πλέον ότι ο Μπάιντεν γνώριζε εξ αρχής το σχέδιο και συμμετείχε στην υλοποί­ησή του! Συνειδητά παρίστανε τον υποψήφιο μέχρι την τελευταία στιγμή και συγκέντρωνε χρήματα από τους χορηγούς για την Καμάλα και όχι για τον εαυτό του. Ο Μπάιντεν μαζί με τους «πραιτοριανούς» τού κόμματος στην πραγματικότητα «έριξαν» όσους Δημοκρατικούς πολιτικούς φιλοδοξούσαν να διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου μέσα από τις διαδικασίες που προέβλεπε το κομματικό καταστατικό. Οι κομματικοί «δεινόσαυροι» τύπου Μπάιντεν, Σούμερ και Πελόσι αδίκησαν τη νέα γενιά των πολιτικών τού κόμματος, που θα μπορούσε τώρα να εμφανιστεί. Αυτοί οι νέοι έχασαν τη δυνατότητα να εμφανιστούν στο προσκήνιο και να διακριθούν, για να ενισχυθεί η άσχετη κι ατάλαντη Καμάλα. Αυτοί απειλήθηκαν με διαγραφές σε περίπτωση που αμφισβητούσαν τις φασιστικές αποφάσεις των Σιωνιστών ιδιοκτητών τού Δημοκρατικού Κόμματος.

Από την πρώτη στιγμή που την επέλεξε ο Μπάιντεν ως Αντι­πρόεδρό του την προετοίμαζαν για διάδοχό του! Προετοί­μαζαν τη διαδοχή μ’ αυτόν τον νέο τύπο πολιτικού, ο οποίος είναι παντελώς ατάλαντος και άσχετος με την πολιτική. Μια επιλογή απόλυτα συμβατή κι ευθυγραμμισμένη με τη λογική τής Νέας Τάξης και βέβαια του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο απόλυτος ορισμός τής «λαμπρής» καριέρας τού Diversity Equity Inclusion. Τα μόνα της προσόντα σε ΟΛΕΣ τις φάσεις τής ζωής της ήταν το φύλο της και το «χρώμα» της και βέβαια η αδιαμφισβήτητη ικανότητά της να «πλασάρεται» —όρθια ή ξαπλωμένη— με αυτά τα προσόντα —από τον γέρο στον Εβραίο τον είχε μάθει τον «δρόμο» προς την «επιτυχία»!—. Με αυτά τα «ταπεινά» προσόντα οι Δημοκρατικοί την έχρισαν Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Ήταν υποχρεω­μένοι να πάνε σ’ αυτήν την επιλογή, γιατί γνώριζαν, τόσο ο ίδιος ο Μπάιντεν όσο και το κόμμα του, ότι, με τις WΟΚΕ δεσμεύσεις που είχε αναλάβει για τη θητεία του, το κόμμα δεν θα είχε περιθώρια επανεκλογής χωρίς κάποιο τέχνασμα.

Αυτό το τέχνασμα ήταν η σύζυγος τού Εβραίου Έμχοφ! …Αυτός ήταν η ασφαλιστική «δικλείδα» του σχεδιασμού τους! …Αυτός θα γινόταν ο babysitter της —και είναι γνωστό ότι ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία στο babysitting—! Δεν τους συνέφερε ένας συμβατικός πολιτικός, γιατί απλούστατα ένας πολιτικός μιλάει και εκφράζεται πολιτικά. Ένας τέτοιος πολιτικός ή θα έπρεπε να υπερασπιστεί την αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική τού «ομόσταυλού» του Δημοκρατικού Προέδρου ή θα έπρεπε να την αντιπολιτευτεί και άρα να «κάψει» το ίδιο το κόμμα και τα στελέχη του. Ακόμα δηλαδή κι αν διασωζόταν ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα μπορούσε να σώσει το κόμμα του, το οποίο είχε ταυτιστεί με τον Μπάιντεν και τα «μπαϊντενόμικς», γιατί απλούστατα δεν θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές.

Άρα; …Άρα, στόχος τους ήταν να πετάξουν τη «μπάλα» στην «εξέδρα». Δεν τους συνέφερε να παίζεται η «μπάλα» στο «γήπεδο». Δεν τους συνέφερε να πάνε στις εκλογές με θέματα όπως ο πληθωρισμός, η ΛΑΘΡΟμετανάστευση, οι πόλεμοι κλπ. …Τους συνέφερε ένας πολιτικός, ο οποίος δεν θα άνοιγε ΚΑΜΙΑ πολιτική συζήτηση και με τη στάση του θα πετούσε την «καυτή μπάλα» στην «εξέδρα» …Ένας πολιτικός, ο οποίος μπορεί να μιλάει για ώρες, χωρίς να «λέει» τίποτε! …Ένας πολιτικός, ο οποίος να απευθύνεται στον λαό σαν να μιλάει σε παιδικό σταθμό! …Ένας πολιτικός με επιλεγμένα χαρακτηριστικά, που να ακυρώσει το πολιτικό νόημα των εκλογών, μετατρέποντάς το σε ένα «reality show»! …Να μετατρέψει την εκλογική διαδικασία σ’ ένα άτυπο «δημοψήφισμα» ανάμεσα σε δύο επιλογές! …Να μην συζητείται πολιτικά τι πρέπει να γίνει, αλλά ποιος από τους δύο εκφραστές των κύριων τάσεων αρέσει πιο πολύ στον κόσμο! …Να κάνει την προεκλογική περίοδο μια απλή τηλεοπτική εκπομπή, που θα μετέτρεπε τους πολίτες που ψηφίζουν σε τηλεοπτικό κοινό, το οποίο απλά σε κάποια στιγμή θα πάρει τηλέφωνο για ν’ «αποφασίσει» για την τύχη των παικτών τού show!

Αυτό ήταν το ζητούμενο για τον ιδανικό γι’ αυτούς υποψήφιο …Να έχει εκείνα τα προσωπικά χαρακτηριστικά, τα οποία να τον κάνουν καλό «παίκτη» …Να είναι γυναίκα, για να «πιάσουν» τις γυναίκες …Να είναι έγχρωμη, για να «πιάσουν» τις μειονότητες …Να είναι λίγο γοητευτική, για να «πιάσουν» τους πάντα υπάρχοντες αυνανιστές …Να έχει δηλαδή πολλά ασήμαντα χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν τον «παίκτη» αρεστό σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες «τηλεθεατών» …Να έχει τα χαρακτηριστικά να μετατρέψει τις Kamala Harris spaces out in video boosting science for kids εκλογές σε τηλεοπτικό «reality show» με διαγω­νιζόμενα πρόσωπα, που για την τύχη τους θα πρέπει ν’ αποφασίσει το κοινό επάνω σε πολύ συγκε­κρι­μένα δεδο­μέ­να …Ένα «survivor» για τους «μονομάχους» και ένα κοινό που περιμένει να δει προσω­πικά «κονταροχτυπή­ματα». Περί αυτού πρόκειται! Για πρώτη φορά οι εκλογές στις ΗΠΑ γίνονται ΧΩΡΙΣ πολιτικά επιχει­ρήματα!!! …Ένα είδος τηλεδημοψηφίσματος! Ποιον θέλει το κοινό για Πρόεδρο; …Έναν «πορτοκαλί» ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος παρουσιάζεται ως ρατσιστής και αλαζόνας; …Ή μήπως μια γυναίκα νέα —και μαύρη—, που «φλερτάρει» με το κοινό σαν «γατούλα»; Ποια ντύνεται καλύτερα; …Η γυναίκα τού «πορτοκαλί» ή το νέο και φρέσκο πρόσωπο;…

…Απλά πράγματα …Απλή σύγκρι­ση απλών καθημερινών συμπε­ρι­φορών …Μακριά από κάθε πολιτική συζήτηση! …Καμία μετα­ξύ τους ανταλ­λαγή επιχει­ρη­μάτων! …Δεκτό οτιδήποτε μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης άνευ λόγου! Πιάνονται από κουβέντες από λέξεις και κάνουν «παιχνίδι», το οποίο όμως γεμί­ζει τις εκπομ­πές των σιωνιστικών ΜΜΕ και των social media, που κι αυτά ελέγχονται απόλυτα από τους Σιωνιστές. Είπε ο Τραμπ για «black jobs»; …«Γέμισε» ο τηλεοπτικός χρόνος για ένα μικρό χρονικό διά­στημα στην έτσι κι αλλιώς «κοντή» προεκλογική περίοδο! Είπε ο Τραμπ κάτι για τις γυναίκες; …Θα γίνει κι αυτό θέμα! Κορόιδεψαν τον γιο τού Βαλς; …Θα γίνει θέμα! Οτιδήποτε αφορά φύλο, φυλή κλπ., όπου μπορούν οι ίδιοι να εμφανιστούν σαν κοινωνικά «ευαίσθητοι», θα γίνεται θέμα που θα εμφανίζει την Κάμαλα σαν «θύμα» προσωπικής επίθεσης. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η Καμάλα να παίξει το «χαρτί» τής αυτοθυματοποίησης και της κλάψας στο οποίο οι Σιωνιστές προστάτες της είναι μετρ τού είδους.

Έτσι θα πάνε μέχρι τις εκλογές …Ο Τραμπ θα την «κυνηγάει» κι αυτή θα «κρύβεται» …Ο Τραμπ θα μιλάει πολιτικά κι αυτήν θα ψάχνει ένα λεκτικό του ατόπημα, για να το κάνει θέμα επί προσωπικού στα σιωνιστικά ΜΜΕ. «Το πρόβλημα του πληθωρισμού είναι μεγάλο, αλλά ο Τραμπ με αποκάλεσε κοντή …και πρέπει να πάρει μια απάντηση»! «Το πρόβλημα των ΛΑΘΡΟμεταναστών είναι ζωτικής σημασίας, αλλά ο Τραμπ υπονόησε ότι είμαι αλκοολική …και δικαιούμαι ν’ απαντήσω»! Ο καθένας απ’ αυτούς θα πει το δικό του «τραγουδάκι» μόνος του και το κοινό θα πάει στην κάλπη για να ψηφίσει αυτόν που του άρεσε …Τα προεκλογικά «τραγουδάκια» έτσι κι αλλιώς δεν κρίνονται για το «βάθος» των αναλύσεών τους …Όλα καλούτσικα ακούγονται, ειδικά όταν απέναντί τους στέκονται «πρόθυμοι» ακροατές! Έτσι φιλοδοξούν να κερδίσουν τις επερχόμενες εκλογές οι επιτελείς των Δημοκρατικών …Κανονική Γιουροβίζιον! Για να είναι μάλιστα και σίγουροι ότι εκτός από τα «τραγούδια» δεν θα ακουστούν τα γνωστά «παρατράγουδα», όχι μόνον εμφάνισαν τον υποψήφιό τους ελάχιστες εβδομάδες πριν τις εκλογές, αλλά δεν του επιτρέπουν να δίνει και συνεντεύξεις ή να ρισκάρει σε debate!

Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους και γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε ότι δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Συνειδητά προσπαθούν να διαχειριστούν την πολιτική με όρους αγοράς! …«Επιφανειακά» και δήθεν ανέμελα, για να μην αγχωθούν οι «πελάτες» τους. Σαν τους εμπόρους που πουλάνε κουρτίνες …«Μην παίρνεις την πορτοκαλί, πάρε τη μαύρη …Επέλεξε αυτήν την κουρτίνα, τοποθέτησέ την και δες αν σου αρέσει …Ψήφισέ την, για να δεις μήπως σου φτιάξει τη διάθεση …Εάν δεν σου αρέσει, μου την επιστρέφεις …μετά από τέσσερα χρόνια» …Σίγουρα πράγματα! …Άλλωστε με γέλια και χαρές γίνονται οι περισσότερες λάθος-«αγορές». Αυτή ήταν η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε το κόμμα του Εβραίου Σούμερ να έχει ελπίδες για παραμονή του στην εξουσία. Από εκεί και πέρα οι Σιωνιστές θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «μέσα» που διαθέτουν …Τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ «μέσα»!…

…Όπως έκαναν και την προηγούμενη φορά με τη νοθεία, εξαιτίας των ηλεκτρονικών ψήφων και της Dominion! Είναι δυνατόν να βγαίνουν καθημερινά στη δημοσιότητα αδιάσειστα στοιχεία για παρεμβάσεις των Αμερικανών σε εκλογικές διαδικασίες παγκοσμίως και να μην επιχειρούν το ίδιο στην ίδια τους την πατρίδα, για να διεκδικήσουν την εξουσία; Είναι δυνατόν αυτοί, οι οποίοι συνεργάζονται με τις γνωστές εταιρείες τού Ισραήλ, να είναι οι Δημοκρατικοί και να μην επιχειρήσουν νοθεία στις ΗΠΑ, όπου στην κυριολεξία «καίγονται»; …Να μην επιχειρήσουν νοθεία ειδικά τώρα, που η ίδια η ασφάλεια του Ισραήλ εξαρτάται από την ταυτότητα του «ενοίκου» τού Λευκού Οίκου;

Αυτήν τη φορά θα έχουν βέβαια και «βοήθεια», γιατί ο Εβραίος Μαγιόρκας ήταν αυτός που επέτρεψε την εισβολή εκατομμυρίων ΛΑΘΡΟμεταναστών στις ΗΠΑ και η Εβραία Γέλεν είναι αυτή που τους «χαρτζιλίκωσε» με πιστωτικές κάρτες χιλιάδων δολαρίων. Τώρα ήρθε η ώρα αυτοί οι ευεργετημένοι ν’ ανταποδώσουν την ευεργεσία. Γι’ αυτόν τον λόγο τούς κατανέμουν οργανωμένα στις Πολιτείες εκείνες, που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών με τις ψήφους αυτές. Γι’ αυτόν τον λόγο το Υπουργείο Δικαιοσύνης τού Εβραίου Γκάρλαντ βιάζεται να τους δώσει εκλογικά δικαιώματα πριν καν αποκτήσουν ταυτότητες! Στη χώρα όπου απαιτείται ταυτότητα για ν’ αγοράσεις μια μπύρα, δεν χρειάζεται ταυτότητα για να πας ψηφίσεις! …Μετά κάποιοι θα ψάχνουν να βρουν πού έγινε η νοθεία και κέρδισε τις εκλογές η άσχετη.

Kamala Harris campaign raises $200 million in a week | Reuters

Πρόβλημα με τη θητεία της δεν θεωρούν ότι θα υπάρχει, γιατί υπάρ­χει το «προηγούμενο»-Μπάιντεν. Όταν μπορείς και κυβερνάς μ’ έναν γηρασμένο αχυράνθρωπο «βυθισμέ­νο» στο Αλτσχάιμερ, γιατί να έχεις πρόβλημα με έναν υγιή άνθρωπο, ο οποίος απλά είναι πανάσχετος; …Με «σκονάκια» κυβερνούσε ο πρώτος και το ίδιο θα μπορούσε να κάνει κι ο διάδοχός του. Τουλάχιστον αυτή βλέπει καλύτερα και δεν θα κάνει λάθη στην ανάγνωση στο tele­prompt. Όλα τα άλλα είναι «βιτρί­να». Ο ένας έκανε πως «τρέχει» για να δείχνει ακμαίος Πρόεδρος και η άλλη θα «κακαρίζει» για να δείχνει αυτοπεποίθηση. Έτσι κι αλλιώς μόνον την εικόνα τους «δανείζουν» στον θεσμό τού Προέδρου των ΗΠΑ, εφόσον άλλοι κάνουν κουμάντο! …Θεωρητικά μόνον εμφανίζονται σαν «commander in chief» με τους πυρηνικούς κωδικούς στα χέρια τους …Πρακτικά όλα τα ελέγχει το «βαθύ κράτος» …κάπου ανάμεσα από το Λάνγκλεϊ τής CIA και το FBI του Γκάρλαντ. Ήδη άρχισε να χαιρετάει στρατιωτικά η Καμάλα …και γελάνε όλες οι «νυχούδες» από το Ντελαγουέρ μέχρι το Σιάτλ.


Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

1 σχόλιο:

  1. Και σίγουρα,το κόλπο ,θα πιάσει. Ξέρεις το ποσοστό ηλιθιότητας τών ανθρώπων; Θα σοκαριστείς.
    Βλέπεις πώς εδώ τόσα χρόνια με τά ίδια τούς δουλεύουν..Βλέπεις πώς "εσκασε" ένας Κασελάκης,και "έκλεψε" την παράσταση.. Τι ψάχνει και ο Τραιανού; Σέ άλλον πλανήτη κατοικεί;
    Βάλτους να κοιτάζουν από τις "κλειδαρότρυπες",και θα χαζεύουν όλη τους τήν ζωή. Για αυτό ο βλάκας είναι βλάκας,γιατί τον δουλεύουν και δέν το αντιλαμβάνεται.
    Αντε γειά! Μπαίνουμε σε μεγάλη λούπα..Μετά τον Νοέμβριο θα είναι ο κόσμος,τρεχάται ποδαράκια μου να μην σας χέσει ο κώλος μου.. Ενώ αυτοί έπρεπε να τρέχουν θα τρέχουν οι ηλίθιοι του κόσμου,και μαζί τους όλοι.. Ξέρεις τί δυναμη έχει ο όχλος;;..Γαμησέ τα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ryan Wesley Routh: What we know about Trump shooting suspect

  Oι Μυστικές Υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον Routh????  Τίποτα παραστρατιωτικό δεν φεύγει από την Αμερική για την Ουκρανία χωρίς την έγκριση ...