peri majestic the real

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ελλάδα είναι τόπος πονεμένος, χαροκαμένος, βασανισμένος.. Δεν άξιζε η Ελλάδα τέτοιο μακάβριο τέλος...

 

 

Δηλαδή, αν γίνει πρωθυπουργός, ο Tyler θα είναι η first lady? Φοβάμαι πως ο εθνικός μας στόχος είναι πλέον το σβήσιμο του ελληνισμού από τον παγκόσμιο χάρτη. Δεν υπάρχει όρεξη για τίποτα...Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Είναι ακόμα χειρότερα. Μια βόλτα από το Σούπερ μάρκετ δείχνει αυτό που έρχεται...και δεν είναι για καλό...

Μεγάλος στόχος ο οποίος γίνεται εν μέρει πραγματικότητα είναι η Ελλάδα κομμάτι-κομμάτι να τεμαχίζεται, να ξεπουλιέται με την πλειοψηφία να πεινά...με τους βενιζελικούς και τα διάφορα λαμόγια του εθνομηδενισμού, να κάνουν πλάκα...μεθυσμένοι όλοι τους από τον κλεμμένο πλούτο...στον κόσμο των Φαντασμάτων, κάποιοι από το Βερολίνο και την Ουάσινγκτον, θέλουν να χώσουν για πάντα τους Έλληνες...Έναν αργό και συνάμα σκληρό πνευματικό θάνατο.

 Για να δείτε τι κτήνη είναι η πείνα που μας φέρνουν έχει να κάνει με το εθνικό φρόνημα...που το θέλουν πεσμένο και χαμηλό. Σπάει εγωισμό. Αυτό συμφέρει τους τοκογλύφους μιας και το υψηλό εθνικό φρόνημα αφυπνίζει...Ψάχνουν και θέλουν την νόμιμη εκπόρνευση των νέων ανθρώπων ως κάτι εναλλακτικό...σε αυτή τη νέα "κρίση" που βιώνουμε από την πανδημία και μετά.

2 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/photo/?fbid=875931910721122&set=a.803540227960291

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως τελικα μας αξιζει ενα τετοιο τελος; Εχουμε γινει μια αβουλη, λοβοτομημενη και αμορφη μαζα που αγεται και φερεται κατα το δοκουν οπως προσταζει η μοδα της εκαστοτε εποχης.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μια φωνή από το μέλλον...

ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ;   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ; ΠΙΣΤΕΥΟ...