peri majestic the real

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Είναι πολύ δύσκολη χώρα για να επιβιώσεις...Έχει υποτροπιάσει για τα καλά μιας και την κυβερνούν κρατικοδίαιτες μνημονιακές συμμορίες...

 Αστυνομικοκρατούμενο Καθεστώς Ιράν, Ρουμανίας τέλη του 80 είναι η ελλάδα.

Ανώνυμος27 Ιανουαρίου 2023 στις 5:53 μ.μ.

Ούτε Ιράν αλλά ούτε και Ρουμανία επί εποχής Νικολάε. Είναι δύσκολο να βρεις κάτι. Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο...Ένα απλό παράδειγμα; Στην Ελλάδα η Νοvartis δεν πλήρωσε φράγκο όπως στην Αμερική που δικάστηκε!! και ο μάρτυρας διαβάζουμε οδηγήθηκε στην φυλακή για άλλη υπόθεση!! Ο δήθεν προστατευόμενος μάρτυρας τελικά στην υπόθεση Νοvartis δεν ήταν ένας περιπτεράς αλλά διευθυντής marketing της εταιρίας!!! 

Πουθενά αλλού δεν υπάρχει έλεγχος όλων των ΜΜΕ. Τα βιογραφικά όλων είναι στα κόμματα της βουλής. Οι γκόμενες υπουργών, οι βίζιτες, τα κομματόσκυλα κάνουν καριέρα και παριστάνουν τους διανοούμενους. 

Τρομάζεις να ανάψεις φούρνο, γιατί;; κάνουν κομπίνα με το ρεύμα. Πουθενά δεν υπάρχει αυτό. Ο απόλυτος υπόκοσμος. Τα δισεκατομμύρια που δίνει ο Μητσοτάκης, με την πολιτική του, στο ενεργειακό λόμπι, είναι από τα «καπέλα» στους λογαριασμούς! Οι δήθεν επιδοτήσεις!! Πάνε στους κολλητούς της ενέργειας!!

 Επίσης, στην προπαγάνδα Μαξίμου και των ελεγχόμενων ΜΜΕ δεν υπάρχει πλέον Covid-19 αλλά την τελευταία εβδομάδα είχαμε 165 νεκρούς! όπως και κάθε εβδομάδα!! Για κυβέρνηση, αρμόδιους, το θέμα απλά δεν υπάρχει. Λες και ζούμε στην εποχή των Ερυθρών Χμερ, αν ξέρεις από ιστορία. Δεν μετρά η ζωή...Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ εξαφανίζουν το θέμα από παντού...Δεν υπάρχουν άνθρωποι, αλλά αριθμοί. Είναι life style. Κάτι μεταξύ αριστερισμού και μηδενισμού.

 Να γράψουμε για τα Δημόσια διαλυμένα και τα ιδιωτικά νοσοκομεία με τις εξωφρενικές χρεώσεις; Πουλά σπίτι για να γίνεις καλά. Μεγάλες αναμονές στις εφημερίες, καθυστερήσεις στα χειρουργεία, προβληματική κατανομή των ΜΕΘ για ανηλίκους. Τρόμος παντού.

Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.. που έφερε 2 μνημόνια, που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας, ξανά υποψήφιος για πρωθυπουργός! Δεν είναι τρομερό!! Αυτοί που αργοσβήνουν στα νοσοκομεία της Νέας Δημοκρατίας αγκαλιά με τον Άγιο Πέτρο, είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι οι περισσότεροι. Μπαίνουν στα νοσοκομεία πεινασμένοι. Αποκαρδιωμένοι. Ταλαιπωρημένοι. Με διαλυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι συντάξεις τους; Δεν βγαίνουν ούτε για τα βασικά. Επί 5 χρόνια ο κύριος Τσίπρας τους έκοβε τις συντάξεις....για να κάνει τον επαναστάτη στις Βρυξέλλες...για να κόβει βόλτες στην Κούβα...για να δίνει τα δάνεια των Ελλήνων στα ξένα Funds...για να ξεπουλά, για να κυνηγά νόμιμα πτυχία ως πλαστά..


Κάπου εκεί και ο μουσάτος.. Ο τουρίστας Ευρωβουλευτής. Ο βενιζελικός Ανδρουλάκης που απευθύνεται σε κάποιους βολεμένους. Σε κάποιους βαρεμένους με το παρελθόν. Στους αστοιχείωτους. Στους πνευματικά ανάπηρους. Ο γελοίος που ζητούσε υπερβολικά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους με τις κομμένες συντάξεις ... ο εξαφανισμένος από τα προβλήματα της κοινωνίας..

Χαμηλά εισοδήματα, χαμηλοσυνταξιούχοι θύματα της τρομερής ακρίβειας. 

Πληρώνουμε ενοίκιο στο κράτος για τα σπίτια μας.. τα σπίτια μας που τα θέλουν Γερμανοί, Ισραηλινοί και Αμερικανοί.

Συνεχές brain drain. Μακροχρόνια ανεργία με ακραία αναξιοκρατία. Εγκατάλειψη περιφέρειας. Η δημογραφική συρρίκνωση είναι εφιαλτική. Μιλάμε για πάλεις φαντάσματα με λαθρομετανάστες. Με Δημάρχους να αποφασίζουν τον αριθμό των λαθρομεταναστών που θέλουν στις πόλεις τους. Καμένη γη παντού. Κατεστραμμένες περιοχές. Εφιαλτική ανεργία. Και γενική απάθεια. Ο Καλλικράτης του Ραγκούση ερήμωσε τα πάντα.  Ο Μητσοτάκης στο Νταβός ζητούσε λαθρομετανάστες για να στηρίξουν την.. οικονομική απογείωση και στον Έβρο παριστάνει τον πατριώτη.

Προεκλογικά επιδόματα, που επιδεινώνουν την φρίκη της οικονομίας...

Ο κόσμος αναζητεί εναλλακτική πρόταση χωρίς να υπάρχει.

Καταλαβαίνεις τι ζούμε;; Που αλλού υπάρχει αυτό; Ποια Βαλκάνια; Ποια Ρουμανία του Νικολάε;

Εκδότες εφημερίδων να καίγονται ζωντανοί. Δημοσιογράφοι να εκτελούνται διότι μαρτύρησαν τον πολιτικό υπόκοσμο. Βενζινοπώλες μαφιόζοι να εκτελούνται διότι είχαν φτηνή βενζίνη. Παπάδες ανεξέλεγκτοι να κάνουν κήρυγμα κατά των μασκών! Ηλικιωμένοι, άρρωστοι να τους ακούνε και απλά να πεθαίνουν! Ένας κόσμος στην μοίρα του...ένα όνειρο βιαστικό η ζωή τους...ένας μεσαίωνας απίστευτος.. Μια μεγάλη αποτυχία. Μέρες Χότζα. Μέρες τρόμου.

Και κάθε καλοκαίρι σκληρά ναρκωτικά στα νησιά παρέα με παροπλισμένες βίζιτες .. Ενας παρατηρητής, ένας τουρίστας συνεχώς να γελάει…

Το μεροκάματο του τρόμου να αναζητάς εργασία μέσω ΟΑΕΔ. Μια τραυματική εμπειρία για όσους ξέρουν...Ειδικά όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι και αναζητούν κάτι καλύτερο δέχονται την ειρωνεία.. Οι άνθρωποι που έβλεπαν τα τρένα να περνούν.. Κατάντια, υποκουλτούρα, προώθηση συγκεκριμένων κατηγοριών: αποτέλεσμα ανεργία, βία και φυγή στο εξωτερικό.

Καθημερινές δολοφονίες....νονοί της νύχτας, σωματέμποροι να συνομιλούν με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ....να κλείνουν ραντεβού...με ευρωβουλευτές στην φυλακή!!!!

Η κηδεία και η ταφή του Κωνσταντίνου έγινε σε σκηνικό θρίλερ του συγγραφέα  Έντγκαρ Άλλαν Πόε. Δεν υπάρχει κάποια σύγκριση με τις πρώην Κομμουνιστικές χώρες. Όλα δείχνουν ασέβεια προς την ιστορία. Όλα δείχνουν θάνατο..

 Δημογραφική πτώση. Παρακράτος. Κράτος δικαίου ανύπαρκτο.  Αξιοκρατία πουθενά. Θάνατος παντού. Ανελέητη κατεδάφιση.

Η αξιοπρέπεια προηγείται της καρέκλας; Α/ΓΕΕΘΑ με μαύρο χρήμα αγοράζει σπίτι και κάνει χαβαλέ με τους Τούρκους ενώ την ίδια στιγμή ο στρατός παραδίδει τον τελευταίο του οπλισμό στην Ουκρανία.. 

Μια Τουρκία με drones,άρματα μάχης και εξαγωγές δισεκ. Μια Τουρκία με σύγχρονη Πολεμική Βιομηχανία. Μια Τουρκία που διεκδικεί την Αν. Μεσόγειο...με τσαμπουκά..

 Καθημερινά καρτέλ ναρκωτικών που μάχονται για τον έλεγχο της αγοράς σκοτώνονται στο Μεξικό, και την ίδια στιγμή διαβάζουμε για τόνους ναρκωτικών με καράβια ελλήνων εφοπλιστών...

Δεν έχει τέλος...δεν έχει τέλος...

Δεν μου αρέσει αυτή η νέα Ελλάδα....Με τρομάζει. Μου φέρνει ίλιγγο. Που ήταν κρυμμένη τόσα χρόνια; Πρέπει να έχεις περπατήσει πάνω σε φωτιά  , πάνω στο φως από πολλά  ξημερώματα και να σε έχουν βρει σε σκέψεις τόσο δυνατές που να είσαι ανίκανος να τις νικήσεις....για να καταλάβεις την πίκρα..

 Μέχρι και τα όργανά μας φεύγουν για το εξωτερικό....και αυτό είναι είδηση. Γιατί; Γιατί είναι έργο του Παπανδρέου. Είναι περασμένα στο πρώτο μνημόνιο οι δωρεές οργάνων. Του Ανδρέα Λοβέρδου... που μέχρι και αιτήσεις μοίραζε για δωρεές..

Είναι πολύ δύσκολη χώρα για να επιβιώσεις...Έχει υποτροπιάσει για τα καλά.  Είναι παλιά Δ. βαλκάνια η φάση.....χωρίς σοβαρές επενδύσεις.. χωρίς παραγωγή...χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια...με λίγες καλές αξιόλογες δουλειές.. με πολύ παλιανθρωπιά.. 

Δρόμοι παλιοὶ ποὺ ἀγάπησα καὶ μίσησα ἀτέλειωτα

κάτω ἀπ᾿ τοὺς ἴσκιους τῶν σπιτιῶν νὰ περπατῶ

νύχτες τῶν γυρισμῶν ἀναπότρεπτες κι ἡ πόλη νεκρὴ

Τὴν ἀσήμαντη παρουσία μου βρίσκω σὲ κάθε γωνιὰ

κᾶμε νὰ σ᾿ ἀνταμώσω κάποτε φάσμα χαμένο τοῦ τόπου μου κι ἐγὼ

Ξεχασμένος κι ἀτίθασος νὰ περπατῶ

κρατώντας μία σπίθα τρεμόσβηστη στὶς ὑγρές μου παλάμες

Καὶ προχωροῦσα μέσα στὴ νύχτα χωρὶς νὰ γνωρίζω κανένα

κι οὔτε κανένας κι οὔτε κανένας μὲ γνώριζε μὲ γνώριζε

Μανόλης Αναγνωστάκης

Θα πρέπει να βουτηχτείς στην αγριότητα για να επιβιώσεις...να χαζογελάς με την κατάντια...

Ο Θεός να μας ελεήσει.

Προσωπικά; Αποχή από τις εκλογές.

https://noumer.blogspot.com/2023/02/blog-post_22.html

9 σχόλια:

  1. Ας το πάρουμε πάλι από την αρχή.κατ αρχήν συμφωνούμε ότι το υφιατάμενο σύστημα εξουσίας είναι υπέρ των λίγων σε βάρος των πολλών, συμφωνούμε ότι η ντόπια οικονομική ελίτ βασίζεται στους συστημικούς παίκτες προκειμένου να συνεχίζει το θεάρεστο εργο της, συμφωνούμε ότι η σαπίλα, η διαφθορά, η ανέχεια, η παρακμή, η έκπτωση θεσμών και αξιών, η ακρίβεια , ο πληθωρισμός, το διαρκές δούλεμα κλπ αποτελούν τα χαρακτηριστικά του ανάλγητου συστήματος εξουσίας. Με ποιό τρόπο λοιπόν , προσπαθεί να επιβιώσει, να κρατηθεί με νύχια και με δόντια όρθιο; δημιούργησε τεχνητή αντιπαλότητα στα εναλλασσόμενα μετά την μεταπολίτευση κόμματα εξουσίας, αυτοπροσδιορίστηκαν ως νεοφιλελεύθερη δεξιά που εμφυλλοχωρούν και γυρολόγοι, αριβίστες της πολιτικής προερχόμενοι είτε από τα δεξιά της δεξιάς, είτε από τα αριστερά.. στην απέναντι πλευρά αρχικά ήταν το σοσιαλδημοκρατικό Πασοκ, αυτό που το 1981 μια κομβικής φύσης επιτυχία το προσδιόρισε. δλδ έθεσε την δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ταυτόχρονα έδιωξε τις βάσεις του θανάτου τις αμερικανικές σήμερα οι βάσεις είναι μεν θανάτου αλλά νατοΙκές. έβγαλε την χώρα από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ .Στην συνέχεια το 2010 με την χρεοκοπία λόγω οικονομικής κρίσης που η αιτία είναι ο άκρατος νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός, ανέβασε απότομα τα ποσοστά της πρώτης φοράς αριστεράς , προκειμένου απορροφήσει την αγανάκτηση και τον θυμό των πολιτών με αριστερή οπτική, να μην τους οδηγήσει σε απεργίες, διαδηλώσεις που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στο καθεστώς και στο πολιτικό προσωπικό που το υπηρετούσε, έπρεπε με λίγα λόγια ο θυμός να διοχετευθεί σε ένα κόμμα με ρητορική επαναστατική σκίζω τα μνημόνια κλπ,ήπιο που θα έθετε αναχώματα σε κινητοποιήσεις και ο στόχος επετεύχθη, το μεγαλοπρεπές οχι μετατράπηκε και΄εβαλε ταφόπλακα σε ΝΑΙ.Ταυτόχρονα είχαμε και στο δεξιό ακροατήριο θυμό και οργή να ξεχυλίζει, έβγαλε λοιπόν το σύστημα κάτι σκελετούς από το χρονοντούλαπο, τους νεοαναζί για να μαντρώσουν τους δεξιούς οργισμένους, Αποτέλεσμα Περι φτιαχθηκε και δομήθηκε με τα ίδια πεπαλαιωμένα υλικά, το δίπολο , ο δικομματισμός ή κατ άλλους σωστά η δεξιστερά . υπό την προσωπική αίρεση ότι δεν επήλθε το τέλος . αλλά όσο ο δικομματισμός στέκεται όρθιος αυτό το αφήγημα παραμένει μια ουτοπική προσδοκία, που για μια ακόμα φορά θα το δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Καλά όλα αυτά αλλά σήμερα πως χαλιναγωγείται ο θυμός, η αγανάκτηση του ευρισκόμενου στην κλίνη του προκρούστη νεοέλληνα; σήμερα αντιμετωπίζει ακρίβεια κλπ και ένα διαρκές δούλεμα με επιδοματάκια, καλάθια κλπ, το σύστημα βρήκε και αλλους τρόπους για να θωρακισθεί, μέσα από τα σκουπιδοειδή στα ελεγχόμενα ΜΜΕ δημιούργησε μαι εικονική πραγματικότητα λάιφ στάιλ, με τηλεπαιχνίδια, μυθοπλασίες κλπ και άρχισε σταδιακά η ύπνωση του πολίτη, η πρώτη φορά αριστερά είπε την δεύτερη θα τα κάνουμε όλα οκ ,μετα την χρεοκοπία ο πολίτης αντί να φωνάξει εναντίον όλων που είχαν την ευθύνη για όλα όσα πληρώνει, δλδ η αιτία της χρεοκοπίας είχε ονοματεπώνυμο και δνση,'αρχισε να εμπεδώνει την ακροδεξιά λογική που προφανώς βολεύει ότι όλοι ίδιοι είναι, μαζί τα φάγανε, είναι ανάλγητοι κλπ, βέβαια μην ξεχνάμε το δημιούργημα της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης , το ιντερνετ, που πέραν των θετικών της ενημέρωσης στρεβλής, κατευθυνόμενης ή και όχι, αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα, ένα πεδίο που λειτουργεί είτε σαν σακος του μποξ, είτε σαν δικλείδα ασφαλείας, είτε σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης του θυμού του παγκόσμιου πολίτη, οπου άκοπα, ανέξοδα διοχετεύει την αγανάκτησή του χωρίς να ταρακουνιέται το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας. Τέλος μια επιτυχία για το σύστημα αποτελεί και το εργαλείο της αποστρατείας, όσο περισσότεροι πολίτες γυρίσουν την πλάτη , όσοι πολίτες αντιληφθούν το στημένο παιχνίδι να περιθωριοποιηθούν , τόσο το σύστημα ανασαίνει.ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδιανόητος κυνισμός Περι,η βοήθεια από την ΕΕ άρα και την Ελλάδα, στον δοκιμαζόμενο από τον σεισμό λαό της Συρίας, εξαρτάται άμεσα από τις κυρώσεις που επέβαλαν οι δυτικοί αποικιοκράτες στον Ασαντ,δλδ καμία βοήθεια. Ο κόσμος υποφέρει χωρίς στέγη,με διαλυμένες υποδομές, χωρίς ρεύμα, τρόφιμα. ψάχνει στα ερείπια για τους δικούς του ανθρώπους, τα θύματα τα περισσότερα είναι μικρά παιδιά,και οι πολιτισμένοι κωφεύουν υποκριτικά,οι μεγαλοδημοκράτες κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή με άλλα κριτήρια,έστειλαν βοήθεια στην Τουρκία και καλώς έπραξαν ,στην Τουρκία που είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που δεν έβαλε κυρώσεις στην Ρωσία , αντίθετα στην χώρα που οι ιδιοι κατέστρεψαν την Συρία, αυτοί που σήμερα δέχονται μετα βαϊων και κλάδων ουκρανούς πρόσφυγες, ανω τους β κατηγορίας Σύρους απεταξάμην, δεν αποστέλουν καμία βοήθεια οι καθολικοπροτεστάντες και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε και οι ορθόδοξοι, περιχαρακωμένοι πίσω από την λογική των κυρώσεων οι θεομπαίχτες υποκριτές και φαρισαίοι και μετά φωνάζουμε για τους ιουδαίους, οι δικοί μας κατώτεροι των περιπτώσεων , συνεχίζουν εξοπλίζοντας τον ηθοποιό για την καταστροφή του λαού του, αφού το ξέρουν όσα χιτλερικής κατασκευής Leopard να στείλουν το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο .Η εικόνα του σοκαρισμένου κοριτσιού στο Χαλέπι που βλέπει το φως του ήλιου ., ας στοιχειώνει όλους μας.Κεμάλ καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι διασημότερες ατάκες, της μαύρης εποχής των μνημονίων:
    Γιώργος Παπανδρέου-ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Πρίν τις εκλογές, «Λεφτά υπάρχουν»
    Μετά τις εκλογές, «Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης». Το ΠΑ.ΣΟ.Κ της ''αλλαγής'', ο πράσινος ήλιος με δόντια πού δάγκωσε ανελέητα τους Έλληνες, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο, έπειτα από δεκαετίες που πρωταγωνίστησε στην εξουσία. Αυτοί πού δίδαξαν το μάθημα της λοβιτούρας και του ρουσφετιού, βάζουν τον Ελληνικό λαό να πληρώσει τα κερατιάτικα.
    Γιατί, λίγο καιρό αργότερα, στα κανάλια εμφανίστηκε το 2010 ο τότε επίτροπος της Ε.Ε. για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Ολι Ρεν, λέγοντας την άλλη διάσημη ατάκα, «Καλό κουράγιο!»
    Παίρνουν την σκυτάλη μετά, ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα ξεπερνά κάθε φαντασία» και αργότερα ο Νάιτζελ Φάρατζ στην αρχή της (μνημονιακής) δεκαετίας που δήλωνε: «Poor Greece (δύσμοιρη Ελλάδα)! Ενας Θεός ξέρει τι θα πάθεις».
    Είναι η αρχή του εφιάλτη, ή μάλλον η επισημοποίηση των οικονομικών βομβαρδισμών της χώρας, με εμπροσθοφυλακή του ''κουρασμένου'' Καραμανλή της Ραφήνας πού εκτίναξε το χρέος της χώρας, παρά και τις προειδοποιήσεις του Χοακίν Αλμούνια το 2008 στο Εurogroup. Τότε πού διασκέδαζε τις εντυπώσεις, ο σκιώδης ''τσάρος'', ο Αλογοσκούφης.
    Να αναφέρουμε μήπως και τη ''ξέπλυμα των αμαρτιών'' των ιδιωτικών τραπεζών, φορτώνοντας τα χρέη στον λαό;
    Αντώνης Σαμαράς-Ν.Δ.
    «Μίλησα ακόμη και με τον Θεό. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο».
    Ή ατάκα της απόγνωσης για την αδιαλλαξία των δανειστών. Φέρνει κι'αυτός ένα μεγαλοπρεπές μνημόνιο και με τίς ευχές της συγκυβέρνησης με ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΔΗΜΑΡ. Τ α αντιμνημονιακά λάβαρα και το ''Θα σκίσω τα μνημόνια'' μετεμορφώθησαν σε φτώχεια, ανεργία, ενώ οι αυτοκτονίες των Ελλήνων τρομάζουν τους πάντες εκτός των πολιτικών και των δημοσιογράφων, αφού κι'οι δυό τους κόβουν και ράβουν πάνω στις πλάτες του λαού.
    Πλέον η κατάσταση στην χώρα θυμίζει εφιαλτικό σκηνικό γοτθικού τρόμου, κάτι σαν ταινία του Λούτσιο Φούλτσι, ένας σουρεαλιστικός αγώνας επιβίωσης και αγωνίας.
    Ακούς συχνά να μιλάνε για ανθρώπους που κρεμάστηκαν στα σπίτια τους ή στα μαγαζιά τους. Τρομάζεις !
    Νοιώθεις ότι βουτάς στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Φοβάσαι να αντικρύσεις την επόμενη μέρα. Πλέον ο ήλιος που σηκώνεται σε στοιχειώνει, αντί να σε ηρεμεί.

    Γιάνης Βαρουφάκης-ΣΥΡΙΖΑ.
    «Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες» στην σύζυγό του Δανάη Στράτου
    «Είχαμε μια ευκαιρία να χρεοκοπήσουμε και τη χάσαμε».
    «Παρουσίασα την κεντρική ιδέα (σ.σ.: του παράλληλου συστήματος πληρωμών, χωρίς νόμισμα, με IOU, με υποκλοπή των ΑΦΜ των Ελλήνων κ.λπ.) στο γραφείο του Τσίπρα. Η αντίδραση ήταν πολύ θετική, όπως είναι πάντα θετική, γιατί είναι πολύ καλή ιδέα»
    Μιλάμε για το άκρον άωτον της εγκληματικής ηλιθιότητας. Ακόμα τραβιόμαστε με τα Capital Controls.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΕΙΑ........2


    Πάνος Καμμένος-ΑΝΕΛ
    «Εμείς δεν θα προσκυνήσουμε τους δανειστές»
    «Ο κ. Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ των διεθνών τοκογλύφων. Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση»
    «Κούγκι στην Ελλάδα θα το κάνουν οι ίδιοι οι δανειστές. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός» (πριν από την ψήφιση του 4ου μνημονίου).
    Οι αριστεροί πατριώτες του κ@λου, το κοκτέηλ Δεξιστεράς πού εκτός από μνημόνια, έφερε και την πλέον αναίσχυντη συμφωνία, αυτή των Πρεσπών. Είναι πλέον το ''πατριωτικό'' καθήκον του Τσίπρα, η νομιμοποίηση του εξαμβλώματος πού ονομάστηκε πρός στιγμήν, Βόρεια Μακεδονία, για να πλασσάρεται αργότερα στις άλλες χώρες, ώς σκέτο Μακεδονία.
    Ό ''πατριωτισμός'' των πολιτικών, θυμίζει τους στίχους του ποιητή Φανφάρα: ''Και το μυαλό μου είναι θολό και το δικό σου πιό λειψό''.
    Ή Ελλάδα σφυροκοπείται καθημερινά απο μέτρα απίστευτης αγριότητας. Οι κρατικοί οργανισμοί, φέρονται περισσότερο σαν διοικητήρια της Γκεστάπο, παρά σαν τμήματα ωφελείας και ανακούφησης. Ό άδικος τουρκοφόρος ΕΝ.Φ.Ι.Α έχει κολλήσει στο πετσί των Ελλήνων σαν τατουάζ. Το χαράτσι του Βενιζέλου που είχε την φαεινή ιδέα να εισπράττεται γρήγορα απο την ΔΕΗ, σαν έμμεσος φόρος και μετά να σου λέει το παχύδερμο ότι ήταν και δίκαιος φόρος. Ή ''αγάπη'' τους για τον λαό σε σκλαβώνει τόσο, πού φωνάζεις ''ΌΧΙ ΠΙΆ''.
    Αλλά το ποτήρι της χολής δεν λέει να αδειάσει.
    «Η δική μου δουλειά ήταν να οργανώσω την αστυνομία, όχι δεν διάβασα το μνημόνιο», είχε παραδεχτεί ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Τώρα εδώ τι να πείς;

    Ρένα Δούρου
    «Μου έτυχε η στραβή στη βάρδιά μου...»
    Mιλάμε για την απόλυτη πρωταγωνίστριο στην παράσταση της πολιτικής αναλγησίας, κυνισμού, ανευθυνότητας, θηριώδους ασέβειας, στην μνήμη όσων άτυχων συνανθρώπων μας, κάηκαν ζωντανοί στο Μάτι. Ή απόλυτη υπέρβαση του σαδισμού, κάτι σαν την Χίλντεγκαρντ Λέχερτ, την βασανίστρια του Ράβενσμπρουκ και του Άουσβιτς.

    Ολι Ρεν
    «Καλό κουράγιο!»
    «Καλό κουράγιο!» είχε ευχηθεί το 2010 στον ελληνικό λαό ο τότε επίτροπος της Ε.Ε. για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Ολι Ρεν. Εν αντιθέσει με πολλούς Ελληνες πολιτικούς, ο Φινλανδός είχε διαβάσει προσεκτικά το μνημόνιο που είχε υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση. Και, το χειρότερο, ήταν σε θέση να φανταστεί τα επικείμενα μαρτύρια. Ο Ρεν, μάλιστα, είχε φροντίσει να εκφράσει τη συμπόνοια του στα ελληνικά.
    Ακόμη πιο παραστατικός, όμως, ήταν το 2010 ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα ξεπερνά κάθε φαντασία». Αλλά και ο Νάιτζελ Φάρατζ στην αρχή της (μνημονιακής) δεκαετίας δήλωνε: «Poor Greece (δύσμοιρη Ελλάδα)! Ενας Θεός ξέρει τι θα πάθεις».

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......3

    Τασία Χριστοδουλοπούλου:
    «Δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται. Ξέρω γω πού πάνε οι πρόσφυγες; Απλά εξαφανίζονται. Σε όλα τα σύνορα, και στον Εβρο, πρέπει να υπάρχει ένας ανοιχτός δρόμος ώστε όποιος πρόσφυγας θέλει να μπει στην Ελλάδα να μπορεί να μπει».
    Τά'πε όλα και καθάρισε, ή χώρα καταντά ένας απέραντος οίκος απωλείας. Παράδεισος για τους λαθρομετανάστες, φυλακές Άμπου Γκράιμπ για τους Έλληνες.

    Και τα εγκλήματα συνεχίζονται, αδιάκοπα, ασταμάτητα, ακούραστα. Οί Έλληνες πλέον δεν παντρεύονται κι'άν παντρευτούν δύσκολα στεριώνουν, δεν κάνουν παιδιά, δουλεύουν και οι δύο και όχι απο μία δουλειά, όταν πολλοί ξένοι βολεύονται με επιδόματα, η χώρα βαδίζει σε όνειρα Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οί γυναίκες αλλάζουν μορφή και συνήθειες, γίνονται πιό χειραφετημένες, πιό ανεξάρτητες, πιό ''αιμοβόρες'', σου θυμίζουν κάτι απο Ούρουκ Χάι στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, '' The flesh is back on the menu, boys''.
    Kαι οι άντρες; Μίσθαρνα όργανα του τοτέμ Gay, ή αλλοιώς πώς να μπροστά με την ''όπισθεν''. Άσε το άλλο, περπατάς αμέριμνος στον δρόμο, ακούς μια γλυκειά, κελλαριστή φωνούλα να τραγουδάει το ''ρόδο του Ισπαχάν'', γυρνάς σαν βλάκας να θαυμάσεις το ''ωραίον'' και έρχεσαι μούρη με μούρη με τον ''Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη''.
    Άλλο τούτο'δώ, αυτός έχει και μουστάκι έχει και ντούκλα. Τα απόνερα των νεοταξικών πολιτικών μας, η κατάρρευση του Δυτικού τρόπου ζωής, η πραγματοποίηση της ονείρωξης του Κούντενχοβ Καλλέργκι.
    Και συνεχίζει να παραμένει το αμείληκτο ερώτημα.......
    Για όλη αυτήν την κατρακύλα, για όλη αυτή την κατάντια, θα συνεχίσουμε να τους ψηφήζουμε, μιά ζωή θύματα, ΜΙΆ ΖΩΉ ΜΑΛΆΚΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (Αυτή η Πόρνη είναι τώρα που “κοιμάται” με τους Προτεστάντες με το νέο της όνομα …Το μυστήριο νέο όνομά της, το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν από πού προέρχεται …Η Νέα Υόρκη. Ο Θεός, όμως, προειδοποίησε την Πόρνη, η οποία κάθεται σε ένα βάθρο πάνω στα πολλά “νερά” …η οποία “κάθεται” πάνω στον ΟΗΕ των λαών και των εθνών. Θα της έρθουν τα χτυπήματα δυνατά και “ουρανοκατέβατα” …Χτυπήματα, τα οποία θα τα ανακοινώσουν Άγγελοι, που κατεβαίνουν από τον Ουρανό. Θα την κλάψουν οι βασιλείς της Γης, αλλά θα την κλάψουν και οι έμποροι της Γης.
    Αποκάλυψη ΙΖ’16 …και αυτά τα δέκα κέρατα και το θηρίο θα μισήσουν την πόρνη και θα την ερημώσουν, θα την γυμνώσουν και θα φάνε τις σάρκες της και τέλος θα την κάψουν με φωτιά. ΙΗ’1. Και είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και φώναξε με δυνατή φωνή, 2 “έπεσε, έπεσε, η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου 3 από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη της ηδυπάθειας της.
    Από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη, εφόσον όλα τα έθνη κατά καιρούς ανήκαν σε δόγματα, τα οποία διατηρούσαν “σχέση” με την Πόρνη …Όλοι οι βασιλείς της Γης εκπόρνευσαν με αυτήν. Πριν την Νέα Υόρκη δεν είχαν εκπορνευτεί όλοι οι βασιλείς της Γης, γιατί δεν είχαν αναλάβει ρόλο ο Προτεστάντες. Μετά την Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε ο κύκλος. Αυτή είναι η Μεγάλη Βαβυλώνα, της οποίας η πορνεία μετέτρεψε τον Μέγα Αετό σε ένα ακάθαρτο και μισητό όρνεο. Αυτή είναι η Μεγάλη Βαβυλώνα, η οποία διεκδικεί τον ρόλο του απόλυτα κυρίαρχου όλης της Γης …Κυρίαρχου πάνω σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα δόγματα.
    …Αυτή είναι που προκαλεί τον Θεό …Αυτήν θα την κλάψουν οι βασιλείς της Γης, αλλά και οι έμποροί της. Οι βασιλείς δικαίως, θα έλεγε κάποιος. Οι έμποροι γιατί; Γιατί ο ιμπεριαλισμός της Νέας Υόρκης είναι ο ιμπεριαλισμός των Εβραίων τοκογλύφων. Είναι ιμπεριαλισμός εμπορικός και όχι κεφαλαιοκρατικός. Πού βρίσκονται οι έμποροι της Γης, οι οποίοι θα την κλάψουν; …Εκεί όπου συντονίζεται ο ιμπεριαλισμός αυτός …Εκεί όπου χτύπησε η φωτιά εξ’ ουρανού …Στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου …Στο εβραϊκής ιδιοκτησίας Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Η προκαταβολή πρέπει να την “πόνεσε” …Σε λίγο καιρό θα έρθει και ο υπόλοιπος “λογαριασμός”.
    Πότε θα γίνει αυτό; …Όταν θα γίνει η μεγάλη σύγκρουση όλων των βασιλέων της Γης με τον Κύριο. Πού θα γίνει αυτή η σύγκρουση; …Σε έναν τόπο, ο οποίος ονομάζεται στα εβραϊκά Αρμαγεδδών …Κοντά στη σημερινή Συρία …Κοντά στην πόλη Χομς, η οποία σήμερα βομβαρδίζεται ανηλεώς. Τότε η Πόλη η μεγάλη θα σπάσει σε τρία κομμάτια. Στην πραγματικότητα θα αποκαλυφθούν οι τρεις μορφές της, γιατί όλες οι μορφές θα πάρουν μέρος στη σύγκρουση. Εκεί θα μπλέξουν η Νέα Ρώμη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη, αλλά και η Αθήνα των Ρωμιών …Μαζί με αυτές και η Μόσχα, το Πεκίνο, το Δελχί και το Τόκιο …Όλοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή …Όλοι θέλουν να έχουν λόγο σ’ αυτά, τα οποία γίνονται στη Μέση Ανατολή …Όλοι οι “βασιλείς” θα μαζευτούν στη γενέτειρα της μεγάλης Πόρνης …Τότε ο Θεός θα “θυμηθεί” τη Βαβυλώνα και θα της δώσει να “πιει” από το “κρασί” της Οργής και του Θυμού Του.)
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ( Τό μέγα Μυστήριο της Τρίτης Ρώμης)
    Το έγραψε το 2012, σε λίγους μήνες η ημέρες Ξεκίνησαν ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..(Θυμάμαι συκγεκριμένα να βλέπω τα πολεμικά αεροσκάφη ,στήν τηλεόραση και να ανατριχιάζω,καθώς γνώριζα πώς ξεκινάει η τελική φάση.
    Οί άνθρωποι ούτε κατάλαβαν τί ξεκινούσε μόλις! Τό πέρασαν στα "καθημερινά" και αδιάφορα-τους δικαιολογείς εν μέρη γιατί δέν έχουν ,ούτε είχαν γνώσεις.
    Σήμερα είναι η τελευταία φορά που σχολιάζω! ακόμα οι άνθρωποι ούτε κάν έχουν πλησιάσει τήν ΓΝΩΣΗ και την αλήθεια,αρα δέν μπορουν να αντιληφθούν τί συμβαίνει.Και ούτε τί βλέπουν.
    ΦΤΑΣΑΜΕ .Ο Μεγάλος αυτός σεισμός,ο βιβλικός,φέρνει την τελική συγκρουση. ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.
    Είμείς βλέπουμε μέ άλλα "μάτια',και δέν γινόμαστε ευκολα αντιληπτοί.Αρα μάταιο και να "μιλάς".
    Σε. συγκλονίζει η ακρίβεια, στά όσα περιγράφει.
    Ακολουθούμε μόνο ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε πληροφορώ ότι, τον Ιανουάριο, ανέβηκες σε αναγνωσιμότητα καμμιά... 60ριά χιλιάδες θέσεις στην Ελλάδα. Βρίσκεσαι τώρα, στη θέση 6.458 για να καταλάβης. Το «Ίχνος», επί παραδείγματι, βρίσκεται στη θέση 6.049 και το "sxolianews", στη θέση 12.423 _ Για Ελλάδα μιλάμε πάντα. To "triklopodia" είναι στο 385 και το "katohika", στο 484 _ Το "makeleio", στο 44 _

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε Ερντοαν, παρατησε την κουρδία και ελα δυτικοτερα για ηλιο, κρασι και θαλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Johnny Hates Jazz - Don't Say It's Love