peri majestic the real

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Κανονικά πρέπει να προφυλακιστεί ο Καραμανλής μαζί με τους άλλους μέχρι να γίνει η Δίκη. Αυτό. Τι άλλο;

  Το ψηφιακό σύστημα ασφάλειας για την κυκλοφορία του Intercity είχε τοποθετηθεί σε σταθμούς και τρένα από τον Ιούλιο αλλά δεν λειτουργούσε....είναι τρομακτική είδηση.

ανανεωμένο

  Το δούλεμα πάει σύννεφο...Τι έγινε συνήλθε το παιδί; 


Μιλάμε για ετοιμότητα...Τα γηροκομεία, οι νοικοκυρές, τα κομμωτήρια πρέπει να βουρκώνουν μαζί με την Ελένη με την κάθε Έλένη από το κανάλι του κουμπάρου της Ντόρας...Βόρεια Κορέα; Χειρότερα..

Για τον Καραμανλή δεν θα μας πουν τίποτα; Είναι νόμιμο και ηθικό που κυκλοφορεί ελεύθερος; Η λογική του να ξανακατέβει υποψήφιος βουλευτής ποια είναι ακριβώς;

8 σχόλια:

  1. Κάτι ύποπτο,περνούσε με το ¨επιβατικό". Οτι θέλουν περνάνε με τα "κοντέινερ" τους. Γιά αυτό κανείς ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ. Γιά πολλούς λόγους δέν την θέλουν την γραμμή και τα τραίνα. Σκέψου μιά γραμμή επιβατική που θα ξεκινάει απο τόν Βορρά και θα καταλήγει στην Μεσόγειο. Θα τσακίσει τα αεροπλάνα και τα συμφέροντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πιο ανόητη φράση παρά το "ανθρώπινο λάθος", το χρησιμοποιούμε οι πάντες για να ξεμπερδεύουμε από περίπλοκους συλλογισμούς και ορθολογικές ερμηνείες, αλλά πρέπει να το παραδεχθούμε είναι μια ξεκάθαρη βλακεία, γιατί τι άλλο μπορεί να είναι λάθος εκτός από ανθρώπινο;Η λέξη λάθος και δεν πουλάω πνεύμα, προέρχεται από το ρήμα λανθάνω που στην αρχική του εκδοχή δεν σήμαινε κάνω λάθος αλλά κρύβομαι, δεν γίνομαι αντιληπτός.Εντάξει υπάρχει ο Μωσαϊκός νόμος και οι δέκα εντολές του χριστιανο-ιουδαϊκού πολιτισμού, από τις οποίες σήμερα οι μισές έχουν εκπνεύσει, γιατί ποιός πιστεύει το ¨οι μοιχεύσεις" ή το "ουκ επιθυμήσεις την οικία μαζί με το χωράφι του πλησίον σου" δεν στέκει είμαστε στην εποχή της τραπεζικής τοκογλυφίας,των πλειστηριασμών ακινήτων.Περι επειδή όμως το λάθος είναι ο πρόγονος του σωστού, το λάθος πρίν από ένα αιώνα μπορεί σήμερα να έχει γίνει κανόνας ΄ακόμα και νόμος, όποιος έχει το ορθόμετρο και υποτίθεται το πολιτικό σύστημα, έχει την δυνατότητα με όρους ισχύος να επιβάλλει τα ρευστά όρια μεταξύ σωστού και λάθους.Μέγα παράδειγμα αποτελεί το πολιτικό σύστημα που κυριαρχεί στην Δύση του νεοφιλελευθερισμού που έχει επιβάλει ως μοναδική ορθολογική επιλογή την συρρίκνωση του κράτους,την ανάθεση στον ιδιωτικό τομέα, μέσω των ιδιωτικοποιήσεων ή εργολαβιών θυμάσαι την ρήση νταβατζήδες,όλων των κοινωφελών δραστηριοτήτων που λειτουργούν για την κοινωνία και τον πολίτη.Αρα το ορθόμετρο έχει περάσει στα χέρια των ιδιωτών, που στηρίζουν το πολιτικό σύστημα , το τρέφουν και τρέφονται από αυτό,είναι οι εργολάβοι, οι προμηθευτές,οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, τα πολιτικά τζάκια, αυτοί που μετέτρεψαν το σιδηροδρομικό δίκτυο σε καρμανιόλα,τα νοσοκομεία σε προθαλάμους νεκροτομείων στην διάρκεια της πανδημίας,την κρατική περιουσία σε μεσιτικό γραφείο, το δημόσιο ταμείο σε ιδιωτικό θησαυροφυλάκιο.Ετσι αυτό που εξελίσσεται τις μέρες μετά το μακελειό στα Τέμπη,που αφήνει αμήχανους τους κατόχους του ορθόμετρου, είναι η στεντόρεια φωνή του ανθού αυτής της ταλαίπωρης , δύσμοιρης χώρας ενάντια στην δικτατορία του ¨σωστού' που συστηματικά κατατρώει ως σαράκι την υπόστασή μας, όντως Περι το μόνο που δεν είναι λάθος είναι το πάθος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια κάτω από τον πάτο υπάρχει ο απόπατος; οι αυλοκόλακες. ασπάλακες γλείφτες της εκάστοτε εξουσίας, ασχέτως χρώματος, μηρικάζοντες το ανθρώπινο λάθος, κατηγόρησαν του εργαζόμενους γιατί δεν έκαναν απεργίες, αλλά όταν έκαναν τους κατηγορούσαν ως συντεχνίες που ταλαιπωρούν τον κόσμο,από το ελέγχουμε την εξουσία δίδουν συμβουλές πως θα γίνει καλύτερη επικοινωνιακή διαχείριση του δυστυχήματος. Δακρύζουν υποκριτικά κατατάσσοντας τους νεκρούς όλων των δυστυχημάτων στις παράπλευρες απώλειες,φθάνοντας στο σημείο να σερβίρουν ξεδιάντροπα σαν αναγκαία την θυσία νέων παιδιών, ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές. Για όλους αυτούς τους υπηρέτες της συστημικής εξουσίας, ο διαχρονικός Βάρναλης έγραφε " και εσύ , τσούλα των δήμιων, επιστήμη της αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα και εσύ πρόστυχη πένα και ψοφίμι του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μη έχοντες μνήμη χρυσόψαρου και εσύ Περι δεν έχεις προφανέστατα αλτσχάιμερ, ίσως κάποιοι να αλησμονούν ουσιώδη και μη, αλλά ποιός αλήθεια δεν θυμάται, τι μας έλεγαν οι κυβερνώντες μέσω των εργαζομένων στα ΜΜΕ που ονομάζονται δημοσιογράφοι,ότι η ολυμπιακή, ο ΟΣΕ, ο ΟΤΕ ήταν ασύμφοροι και ζημιογόνοι οργανισμοί , ότι έφταιγαν οι συντεχνίες των συνδικαλιστών και κάπως έτσι ξεπουλήθηκαν για ένα κομμάτι ψωμί. Υστερα ήρθε η σειρά των αεροδρομίων, των λιμανιών,των εθνικών δρόμων, της ΔΕΗ γιατί τάχα απαιτούσε η ΕΕ για λόγους ανταγωνισμού , Οι τράπεζες σκορπίστηκαν στους τέσσερις ανέμους, χωρίς πλέον κανένας να γνωρίζει σε ποιόν ανήκουν, απομένει το απαξιωμένο ΕΣΥ που υποβαθμίζεται καθημερινά και μένει ακόμα όρθιο από τις θυσίες του προσωπικού, στο βάθος βέβαια στην αναμονή βρίσκονται οι ιδιώτες,Το μοντέλο του νεοφιλευθερισμού έχει ως θέσφατο τις ιδιωτικοποιήσεις παραβλέποντας ότι αποτελούν κρινόμενες εκ του αποτελέσματος ότι μόνο δεινά επιφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα ρε!! Σήμερα το να μιλάνε αυτοί που κάποτε μας έλεγαν τεμπέληδες, η πώς η ιδιωτικοποίηση ,ήταν σωτήρια,οι Γερμανοί ήταν νοικοκύρηδες,και εμείς τεμπέληδες και λίγο αγροίκοι,μιάς και θεωρούσαν τους εαυτούς τους "ελίτ",είναι λίγο γελοίο. Σημερα κάποιοι αντιλήφθηκαν αυτά που λεγαμε τότε και μας ε΄λεγαν βλάκες. Και ακόμα γιά όσα λέμε σήμερα ,που θα τα καταλάβουν αύριο πάλι,πάλι μας σχολιάζουν "αιθεροβαμονες",και με λέξεις "μορφωμένων" "πανεπιστημιακού" και καλά επιπέδου. Ελα γελάμε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά σήμερα Περι το τερμάτισα,που βρισκόμαστε ως κοινωνία, τελικά το σύστημα έφτιαξε την κοινωνία σαν τα μούτρα του, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, την αθλιότητα και απαξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, διασώστης ιδιωτικής εταιρείας παροχής βοήθειας ιατρικής του δήμο Ωρωπου,καμία σχέση με το λειτούργημα του διασώστη, έπλυνε με λάστιχο σε πυλωτή πολυκατοικίας ανήμπορη γυναίκα, δείχνοντας το απάνθρωπο πρόσωπο. Από κει και πέρα πάνε περίπατο οι αξίες, η παιδεία κλπ φληναφήματα που κατά καιρούς διακινούνται από ευρισκόμενους σε νοητικό βέρτιγκο , ότι δλδ ο έλληνας θα σηκωθεί από τον διαχρονικό του ύπνο, με την βοήθεια της παιδείας του ,θα ταρακουνήσει την ανθρωπότητα κλπ κλπ κλπ. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα , σαν λαός δεν το συζητώ μακράν οι καλύτεροι στον πλανήτη, άλλωστε Περι μην το ξεχνάμε αν δεν ήταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι οι άλλοι λαοί θα έτρωγαν στα δένδρα ανεβασμένοι βελανίδια, μόνο που σήμερα τρώνε με χρυσά κουτάλια εις υγείαν των κορόϊδων δλδ των ελλήνων, ενώ εμείς από την πολύ παιδεία μπουχτίσαμε και ψάχνουμε στους κάδους απορριμάτων, Θα έγραφα κάτι αλλά φοβάμαι μήπως επέμβη ο ταμέας λογοκρισίας της ιστοσελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλης ειναι αυτος, δεν φυλακιζεται ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης και η παραίτηση κρατάει σαν την ονομαστική γιορτή 40 μέρες, δεν αποσύρεται από την πολιτική συνεχίζει αφού θα είναι ξανά υποψήφιος,!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.• 𝚅𝚊𝚗𝚐𝚎𝚕𝚒𝚜 ♫ 𝙱𝚕𝚞𝚜𝚑 𝚁𝚎𝚜𝚙𝚘𝚗𝚜𝚎 (𝒓𝒂𝒅𝒊𝒐 𝒆𝒅𝒊𝒕) •.

  Να χαθούμε για πάντα... Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση...Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπ...