peri majestic the real

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Με περίπου 200 νεκρούς κάθε εβδομάδα, με ΕΝΦΙΑ, με φόρους, με ακρίβεια, με κομπίνα στο ρεύμα ( τρέμεις να ανάψεις φούρνο), με συντάξεις πείνας, με μακροχρόνια ανεργία, με τα κοράκια των τραπεζών & εισπρακτικών να έχουν ξαμοληθεί, με εκμετάλλευση, με ανελευθερία, με ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση δεν το κουνάς να πας πουθενά!!

Και εδώ τι έχουμε; Ο μισός  ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση του Βενιζέλου...με τον τίτλο "Μένουμε Ευρώπη" στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε... ο Βενιζέλος που μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν στη ρητορική των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δίπλα στον Βαγγέλη, ο Αλεβιζάτος του Μητσοτάκη που ζητούσε αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από παντού......Τα παιδιά της Παντείου και του Ιδρύματος Ωνάση.

Ποιος οργανισμός προωθεί μέσα από τα ΜΜΕ την εκδήλωση του Βαγγέλη; Το Συγκρότημα του Μαρινάκη. Εάν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, θα ήταν για πολλά γέλια.

Κρύβονται πίσω από τις δικές τους υποκλοπές για να θολώσουν τα νερά....Ποιοι; Οι άνθρωποι των Γερμανικών μνημονίων. Αυτοί που μας θεωρούν αναλώσιμους.

 Δεν υπάρχει δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ...τώρα είναι που "θα χωρίσει ήρα από το σιτάρι" τώρα θα δούμε πόσο κοντά η πόσο μακριά από το θεό είμαστε....


4 σχόλια:

  1. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/g-ragkousis-zoume-to-adianoito-pou-mas-epitrepei-na-poume-oti-zoume-tis-pio-mayres-meres-tis-ellinikis-dimokratias/

    Μιλάει και ο ''φυτευτός'' του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο τότε άρτι αφιχθείς απο την Πάρο, το πουλέν του ολετήρα της Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου, του πονηρού πανίβλακα των μνημονίων, του απόλυτου Yes Men της πρεσβείας των Η.Π.Α. Του τότε παντοδύναμου κόμματος της προδοσίας, της λοβιτούρας, της ρουφιανιάς.
    ΠΑ.ΣΟ.Κ, ή αλλοιώς το αλφαβητάρι του πώς να γίνεις λαμόγιο και πουλητάρι της ίδιας σου της φυλής.
    Ραγκούσης, ο άνθρωπος πού μετά την κατάρευση του ΓΑΠ, είχε υπυργικό χαρτοφυλάκιο επί ΣαμαροΒενιζέλου, σαν αναπληρωτής υπουργός του Βορίδη. Ήταν οι μέρες που κρυφοφλερτάριζε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ό ''απλός στρατιώτης'' του ΠΑ.ΣΟ.Κ της Φώφης Γεννηματά και μετέπειτα ''απλός στρατιώτης'' στους χασάπηδες της Μακεδονίας του Τσίπρα.
    Οι σοσιαλιστές κουστουμάτοι ''εραστές του ονείρου'' πού εύκολα αλλάζουν ιδεολογία και κόμματα, σαν τα κοστούμια που προβάρουν για τα υπουργικά γραφεία, αρκεί να μην ξεχάσουν να γυρίσουν πίσω και να πούν ένα ''ευχαριστώ'', στον Βενιζελικό Μολώχ πού τους έστρωσε τον δρόμο με τις ζωές των Ελλήνων.
    Είναι ο μόνος πολιτικός γυρολόγος; Και βέβαια όχι. Όλοι τους λίγο-πολύ, κοπιάσανε να κερδίσουν τον τίτλο του Πωλητικού, του καμπούρη ρουφιάνου γκεσταπίτη της ίδιας τους της χώρας. Μιά εναλλακτική έκδοση του μύθου του Φάουστ.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ton-stirizoun-mexri-telous-156-oxi-aporrifthike-i-protasi-apopompis-tis-kyvenisi-mitsotaki/

    Δέν έχει σημασία πλέον, άν οι Έλληνες πεθαίνουν απο το κρύο, απο τα νοσοκομεία της φρίκης, απο τις ''ξαφνικίτιδες'', απο την φτώχεια ή απο την μακροχρόνια ανεργία.
    Σημασία έχει, ότι άν δεν στηρίξουν τον πρωθυπουργό, θα κοπεί το ''μπαγιόκο'', αφού στις επερχόμενες εκλογές, κάποιοι απ'αυτούς δεν θα βρούν ούτε την ψήφο τους.
    Και πείνα together με το πόπολο, σημαίνει ότι γίνονται αυτομάτως Πολιτικοί Πουθενάδες ( όχι ότι δέν είναι).
    Μιλάμε ότι οι άνθρωποι παραδίδουν μαθήματα, φροντιστήριο πολιτικού τυχοδιωκτισμού και παλιανθρωπιάς.
    Ποιός Πάτσης, ποιός Μαραβέγιας, οι άνθρωποι δίνουν ρέστα υποκριτικής στον ηλίθιο λαό πού μαζοχιστικά θα τους ξαναψηφίσει.
    Ετοιμάζονται για συγκυβέρνηση, τώρα ΣΥΡΙΖΑ θα είναι, ΠΑ.ΣΟ.Κ θα είναι, σημασία έχει ότι η μάσα κάνει γύρους, σαν μπίλλια σε ρουλέτα πού όλους τους βγάζει κερδισμένους.
    Και τι έγινε άν τα Τουρκικά UCAV σαρώνουν την Ελληνική επικράτεια, τι έγινε αν ''ξεφορτωθούμε'' και μερικές δεκάδες Leopard 2, στους Ουκρανοναζί του ψυχοπαθή Ζελένσκι και οσονούπω και κανένα μαχητικό, έστω κι'άν ο Έλληνας γίνει στόχος αργότερα των Ρωσικών ή Τουρκικών πυραύλων, ή της λεπίδας κανενός ισλαμομετανάστη, σημασία έχει η καρέκλα, το iphone, το rolex, η φιγούρα. Ή πρεμούρα για highλίκι.
    Θυμηθείτε να τους ''τιμήσετε'' με τηυν ψήφο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα νεκροτομεία γίνεται ένας χαμός από ότι έχω μάθει. Ολοι ψάχνουν ιατροδικαστές. Αυτό είναι πόλεμος και τους βλέπεις όλους μες την τρελή χαρά χωρίς μάσκες, χωρίς προστασία, χωρίς εξαερισμό στα μαγαζιά, χωρίς να τρέχει τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mας θεωρούν αναλώσιμους μιας και οι αντικαταστάτες μας υπάρχουν ήδη. Μην περιμένεις από ΚΑΝΕΝΑ κανάλι να γράψει για τους νεκρούς, για τα προβλήματα στα νοσοκομεία του θανάτου. Έχουν φύγει δεκάδες χιλιάδες γιατροί για το εξωτερικό. Μιλάμε για σιωπηρή γενοκτονία που ξεκίνησε με τα μνημόνια.. Το είχα γράψει εξάλλου. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας φόρα μάσκα. Μην μπαίνεις σε κλειστούς χώρους με πολλά άτομα. Ακόμα και η απλή γρίπη είναι επικίνδυνη πόσο μάλλον όταν ζεις στην σημερινή Ελλάδα. Από τον λαό μην περιμένεις καμία αλληλεγγύη. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει αλληλεγγύη. Έχει χρόνια σκοτάδια. Ασε που ετοιμάζεται για την ψήφο....

      peri

      Διαγραφή
  3. Αποτιμώντας το 3μερο της πρότασης μομφής που είχα γράψει ότι δεν θα παράξει κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο θα συσπειρώσει ακόμη περισσότερο την κυβερνητική πλειοψηφία, ειδικά πρό των εκλογών, παρακολούθησα ανευ ουσίας λεκτικούς λεονταρισμούς, κτυπήματα κάτωθεν της μέσης, λόγια του αέρα, τεχνητές αντιπαραθέσεις για το θεαθήναι , τεχνητή αντιπαλότητα μεταξύ των μονομάχων του δικομματικού παιχνιδιού μονο και μόνο για να ενισχύουν την μπετοποίηση των κομματικών μαντριών και επί του διακυδεύματος άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Πάντως Περι λαλίστατοι αποδείχθηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές,εις παν τι το επιστητόν,εκτός βέβαια από την ταμπακιέρα. Ο παρακολουθούμενος υπουργός αυτοακυρώθηκε ταυτιζόμενος εκών -άκων με τον ωτακουστή του.Η παραμονή στους θώκους απαιτεί πάντα οσφυοκαμψία, Ως δια μαγείας διεγράφη από την συλλογική μνήμη το σκανδαλο των υποκλοπών , μίλησαν για όλα τα υπόλοιπα και όχι για αυτό της ημερήσιας διάταξης, η φωνή στεντόρεια καθότι οι διάλογοι μεταξυ κωφών συντελείται ανέκαθεν μεγαλοφώνως, επιχειρήματα μηδέν, οφέλη για την πλέμπα μηδέν, τοξικότητα προκειμένου οι πολίτες να νομίσουν ότι όντως υπαρχουν διαφορές, ο ένας είναι στυγνός νεοφιλελεύερος και ο άλλος σοσιαλφιλελευθερος, αμφότεροι υπηρετούν το ίδιο σύστημα εξουσίας, απλά χρησιμοποιούν διαφορετικα χέρια , ώτα και μάτια στην διαδικασία της εγχείρησης του πολίτη, ο ένας χρησιμοποιεί περισσότερο την δεξιάν και ο έττερος καπαδόκης την αριστεράν ,η νεκροψία θα δείξει αν η αιτία θανατου ήταν το στύλ της εγχείρησης δλδ αν η λαβίδα μπηκε από τα δεξιά ή τα αριστερά. Ζωή σε μας , να ζήσουμε να τους θυμόμαστε.Τωρα το ξανασκέφτηκα αν δεν θέλετε να πάτε στην κάλπη , καλά θα κάνετε , άλλωστε και να πηγαίνατε καμιά παπαριά θα ψηφίζατε, αφού είστε με τα μπούνια αντιδεξιοαριστεροί, οπότε να πάτε για βρούβες και να μαζέψετε και χόρτα του βουνού, οι υπολοιποι βλακες, ηλίθιοι, παρασυρμένοι κλπ συγγενείς ας παμε δεν έχουμε αλλωστε να κανουμε και τίποτε σημαντικό εκείνη την ημερα και ας εναποθέσουμε στην κάλπη προφανώς όχι τις ελπίδες μας , αλλα ένα λευκό ή ένα άκυρο ψηφοδέλτιο .ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.• 𝚅𝚊𝚗𝚐𝚎𝚕𝚒𝚜 ♫ 𝙱𝚕𝚞𝚜𝚑 𝚁𝚎𝚜𝚙𝚘𝚗𝚜𝚎 (𝒓𝒂𝒅𝒊𝒐 𝒆𝒅𝒊𝒕) •.

  Να χαθούμε για πάντα... Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση...Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπ...