peri majestic the real

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Δεν έχουνε κανένα πρόγραμμα. Καμία ατζέντα...Κανένα όραμα..

Ο φωτογράφος ( της Νέας Τάξης) έχει δουλέψει και κάπου. Έχει μια ψωνισμένη ιδέα για τον εαυτό του. Τέλος πάντων. Ένα ακόμη υποκατάστατο χαμηλής ποιότητας. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει ούτε για πλάκα. Ο Ανδρουλάκης απλά την συγκυβέρνηση ψάχνει. 
Που απευθύνεται η συμμορία Ανδρουλάκη;  Σε κάποιους βολεμένους. Σε κάποιους βαρεμένους με το παρελθόν. Στους αστοιχείωτους. Στους πνευματικά ανάπηρους.

Το ΠΑΣΟΚ είναι μια παρακρατική συμμορία...που ψάχνει επώνυμα πρόσωπα στις εκλογές με σκοπό να αρπάξει την ψήφου του κόσμου....Τα ίδια και χειροτέρα έχουμε σε Νέα Δημοκρατία, Σύριζα , ΚΚΕ...Ούτε μικρά ανεξάρτητα κόμματα υπάρχουν. Ουτοπία για τους χαζούς. Τα μικρά κόμματα τα λεφτά της Ε.Ε ψάχνουν.

Θα το ξαναγράψουμε για μια ακόμη βαρετή φορά. Το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι νεκρό. Δεν πρέπει κανείς να περάσει το εκλογικό παραβάν....είναι κοροϊδία και μόνο να βρεθείς σε ένα στημένο εκλογικό κέντρο, πλαισιωμένος με παράνομα αλλοδαπά στοιχεία, με κομματικούς τραμπούκους , για να αισθανθείς δήθεν για λίγα λεπτά ενεργός πολίτης...σε μια στημένη καλοπαιγμένη παρτίδα...

Αυτό ισχύει και για τις εκλογές της διεφθαρμένης τοπικής αυτοδιοίκησης. Ούτε κατεβαίνει για Δήμαρχος ο κουμπάρος μου, ούτε κατεβαίνει δημοτικός σύμβουλος ο γείτονάς μου ή ο ξάδερφος μου. Για τη μάσα κατεβαίνουν. Ξυπνήστε. Για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ κατεβαίνουν. Για να δίνουν ιθαγένειες στα παιδιά των λάθρο..  Για να έχουν ανοιχτές πόρτες. Για να αγοράζουν σπίτια στους πλειστηριασμούς...Τέρμα η υποκρισία. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μας χωρίζουν χιλιόμετρα ηθικών αξιών από τους ταγματασφαλίτες του μαρξιστικού νεοφιλελευθερισμού.

 Με περίπου 200 νεκρούς κάθε εβδομάδα, με ΕΝΦΙΑ, με φόρους, με ακρίβεια, με κομπίνα στο ρεύμα ( τρέμεις να ανάψεις φούρνο), με συντάξεις πείνας, με μακροχρόνια ανεργία, με τα κοράκια των τραπεζών & εισπρακτικών να έχουν ξαμοληθεί, με εκμετάλλευση, με ανελευθερία, με ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση δεν το κουνάς να πας πουθενά!!  

Δεν υπάρχει δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ...τώρα είναι που "θα χωρίσει ήρα από το σιτάρι" τώρα θα δούμε πόσο κοντά η πόσο μακριά από το θεό είμαστε......αλυχτούν οι Σειρήνες της βουλής γιατί αγαπάνε μας λένε τον λαό...είναι καθήκον μας λένε να τρέξουμε να τις ψηφίσουμε....να αρπάξουν ένα καλό ποσοστό...για να συνεχίσουν να κάνουν τις μεγάλες μπίζνες...

Για να παριστάνουν αυτοί οι 2 τους μεγάλους ιδεολογικούς αντιπάλους ξέρετε πόσα νέα παιδιά κατέστρεψαν με τα μνημόνια; Πόσους επιχειρηματίες; Πόσοι άνθρωποι έφυγαν και φεύγουν από την ζωή μέσω των αδιεξόδων που δημιούργησαν τα διεφθαρμένα κόμματα; Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει στην Ελλάδα;


Ο Ελληνικός λαός μάτωσε, πλήρωσε με την ζωή του, βίωσε πολέμους, πείνα, δυστυχία με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Δεν μας αξίζει αυτό το εφιαλτικό πισωγύρισμα που ζούμε. Δεν αξίζει για μια ακόμη φορά να φύγεις από τον τόπο σου κυνηγημένος εξαιτίας μιας κλίκας. Ας φωνάζουν όσο θέλουν οι σκληροί κομμουνιστές του Σύριζα τα περί Δημοκρατίας. Τύραννοι είναι που διψάνε για εξουσία. Θεωρούν ότι ήρθε η ώρα τους. Εναλλαγή γίνεται...χωρίς να ακουστεί η πλειοψηφία.

8 σχόλια:

  1. https://twitter.com/i/status/1614855379803832321

    Video της Μητροπολιτικής αστυνομίας στο Λονδίνο με κλοπή κινητών τηλεφώνων προς αναζήτηση των δραστών. Των μουσουλμάνων δραστών. Δείτε με τι μίσος αρπάζουν τα κινητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα με το κόλπο της "μομφής",θα συνεχίσουν .Η που θα "δώσουν" στον Μητσοτάκη το "μπράβο" και σε "εμπιστευόμαστε",η θα το πιάσουν όλοι μαζι Ξυριζαιοι -Δεξιοι,μέχρι το τέλος. Πάντως ένα είναι σίγουρο. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. Ακόμα και όσοι δέν πίστευαν πώς δουλεύουν μαζί,μετά από όλο αυτο το γελοίο θα πιστέψουν.Εκλογές δεν θέλουν γιατί κανείς τους δέν βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις διαπιστώσεις με βρίσκεις σύμφωνο, στην εμμονή σου για το παραβαν οκ είναι μια άποψη, αλλα η προσπάθειά σου να μας πείσεις ότι η αποχή θέτει ταφόπλακα στο δικομματισμό της αριστεροδεξιάς δεν περπατάει αφου στα ερωτήματα που συνεχώς σου θέτω δεν απαντάς, σου το είπα ΄δεν είσαι χαμηλού νοητικού πηλίκου για να έχεις τέτοια εμμονή, ξέρεις ότι το σύστημα που στα λόγια και μόνο κτυπάς, το βολεύει να βρεί η άποψή σου ευήκοα ώτα, το βολεύει γιαυτο βλέπεις τα σκουπίδια ύπνωσης και αποπροσανατολισμού που προσφέρονται στον πολίτη μέσω tv. εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο με γεωμετρική πρόοδο ο πολίτης να καταστεί ανενεργός, εξω από τις διαδικασίες που αφορούν άμεσα την ζωή του δλδ με απλά ελληνικά όσο ο πολίτης βγαίνει εκτός τόσο το σύστημα παίρνει τις αναγκαίες ανάσες αφού δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, το πρόβλήμα είναι όταν βγει από την διασωλήνωση και την ύπνωση μονομιάς τότε να είσαι σίγουρος θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς, ακριβώς εκεί είναι το κομβικό σημείο που φοβίζει το σύστημα και τους εξουσιαστές-καταπιεστές, Συνεχίζοντας την άνευ επιχειρημάτων εμμονή σου, μας βάζεις να σκεφτούμε και ότι συντονισμένα παίζεις και κάποιον άλλο ρόλο πέραν του διαπιστωτή οψόμεθα θα φανεί προφανώς στην πορεία, πάντως εν τέλει με κάνεις και χαρούμενο αφού δείχνεις να υιοθετείς λέξεις κλειδια που χρησιμοποιώ, όπερ σημαίνει ότι δεν είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, είπαμε δεν συμφωνείς μαζί μου αλλα το κορυφαίο που δεν ματάγινε δεν διαφωνείς , το πώς το καταφέρνεις ίσως ο ιστορικός του μέλλοντος ασχοληθεί, όταν σου ταρακουνώ το ιερό δισκοπότηρο ΄τοτε γίνεσαι δολοφόνος χαρακτήρων πετώντας ως αιρετικές τις απόψεις μου, τελικά αποδεικνύεται ότι κατά βάθος θα λυπηθείς όταν πάψω να σχολιάζω, αλλα δεν ήρθε ακόμα το πλήρωμα του χρόνου, Δ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αποχή από τις εκλογές.,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ποιόν απευθύνεται ο 10.37,κάνει κανείς συζήτηση μαζί του ,η απλά θέλει συζήτηση?
    Ποιός χρησημοποιεί "λέξεις κλειδιά"?
    ΠΟΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    Εχει καταλάβει ο άνθρωπος πώς είμαστε αδιάφοροι και ασήμαντοι γιά όλους??
    Για ποιό "ιερό δισκοπότηρο" μας λέει?Πάνε καλά κάποιοι εδώ μέσα?
    ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΚΑΣΕΙ.
    Εδώ δέν είναι "μπλοκ"..Σελίδα από το "ρομάντζο" κατάντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρίαρχος είσαι, είτε μιλάς είτε σωπαίνεις

    Κυρίαρχος είσαι, είτε περπατάς είτε σταματάς. Αν είσαι κυρίαρχος μόνον όταν κάνεις αυτό, το οποίο σου λένε κάποιοι άλλοι, τότε κυρίαρχος είναι αυτός, που σου λέει τι να κάνεις. Όταν είσαι Κυρίαρχος, πάντα είσαι Κυρίαρχος. Κυρίαρχος είσαι είτε Συμμετέχεις είτε ΑΠΕΧΕΙΣ. Είσαι Κυρίαρχος και άρα με βάση την «πράξη» της Δημοκρατίας η κυριαρχία ακολουθεί —εφόσον από αυτήν εκφράζεται— την πλειοψηφία. Άρα, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ είναι ο λαός ΑΚΟΜΑ και όταν η πλειοψηφία του ΑΠΕΧΕΙ από κάποιες διαδικασίες. Κυρίαρχος είναι όταν κάθεται στο «θρόνο» του και συμμετέχει και Κυρίαρχος είναι όταν σηκώνεται από τον «θρόνο» του και άρα δεν συμμετέχει.

    Το πρώτο είναι εύκολα κατανοητό και περιγράφεται από το Σύνταγμα. Το δεύτερο όμως; Το δεύτερο απαιτεί «πράξη», εφόσον δεν περιγράφεται. Πώς δηλαδή εκφράζεται η κυριαρχία σου, όταν δεν συμμετέχεις; Όταν για παράδειγμα συμμετέχεις, η κυριαρχία εκφράζεται με τον απλό τρόπο, που «γράφει» ο συνταγματικός νόμος. Με την πλειοψηφία της Δημοκρατίας «παράγεις» αποτέλεσμα, το οποίο δίνει την εξουσία στους εκλεκτούς σου.

    Όταν δεν συμμετέχεις τι συμβαίνει;

    Όταν δεν συμμετέχεις, συμβαίνει κάτι άλλο, το οποίο δεν το «γράφει» ο συνταγματικός νόμος, αλλά «εννοείται». Ναι μεν δεν παράγεις αποτέλεσμα εξουσίας, εφόσον δεν «εκφράζεσαι», αλλά δεν χάνεις την κυριαρχία σου, εφόσον δεν μπορούν να παράγουν αποτέλεσμα οι «άλλοι» Οι «άλλοι», οι οποίοι είναι οι «απέναντί» σου. Οι «λίγοι», οι οποίοι συμμετείχαν, γιατί τους συνέφερε η αποχή σου. Οι «λίγοι», οι οποίοι μπορεί να είναι τύραννοι, βασιλείς, κομματάρχες, κομματόσκυλα, πονηροί κλπ. Όταν η πλειοψηφία του λαού, δηλαδή, ΑΠΕΧΕΙ, δεν χάνει ο λαός την κυριαρχία του, γιατί απλούστατα δεν μπορεί η μειοψηφία να τον «αντικαταστήσει». Δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει και να «παράγει» αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να παράγει το «αποτέλεσμα», το οποίο προβλέπεται από τη Δημοκρατία να παράγει η πλειοψηφία. Δεν μπορεί να φορέσει τη «στολή» του.

    Αλίμονο, δηλαδή, αν δίναμε σε μειοψηφίες την δυνατότητα να παράγουν αποτελέσματα. Να τις αφήναμε να τρομοκρατούν, να απειλούν ή απλά να προκαλούν την απέχθεια ή την σιχαμάρα στον λαό κάθε φορά που είχαμε εκλογές και δεν τις συνέφερε η «άποψη» της πλειοψηφίας. Να ωθούν άμεσα ή έμμεσα στην «αποχή» και να αντικαθιστούν τον «απέχοντα». Να εκμεταλλεύονται —όπως συμβαίνει τώρα— την αποχή και να αντικαθιστούν τον «απέχοντα».
    Το Σύνταγμα έχει αποφασίσει άπαξ και δια παντώς για την ταυτότητα αυτού, που δίνει «εντολές». Οι εκλογικοί νόμοι έχουν σχέση με την διαδικασία που προβλέπεται, για να δοθεί με νόμιμο τρόπο η «εντολή». Η διαδικασία όμως μπορεί να είναι άψογη, αλλά, αν λείπει ο Κυρίαρχος, είναι άκυρη. Άγονη, μέχρι να υπάρξουν τα δεδομένα που την καθιστούν γόνιμη. Νόμιμα Άγονη, όπως μπορεί ένας άψογα οργανωμένος πλειοδοτικός διαγωνισμός να είναι άγονος, επειδή δεν καλύπτονται οι ελάχιστες «αξίες». Μπορεί ένα παλάτι να πουληθεί για πέντε μπανανόφλουδες, ένα κονσερβοκούτι και τρία φιστίκια, επειδή στον κατά τα άλλα άψογο διαγωνισμό συμμετείχαν μόνον δύο homeless;

    Κάτι ανάλογο συμβαίνει και όταν σε μια εκλογική διαδικασία ο λαός απέχει.

    Ο Κυρίαρχος λαός, ο οποίος έχει ως καθήκον —αλλά και αποκλειστικό προνόμιο— να δίνει «εντολές». Όταν δεν συμμετέχει, επαναλαμβάνεται η διαδικασία, γιατί δεν καλύπτεται το βασικότερο άρθρο του Συντάγματος. Όταν ο «βασιλιάς» δεν «μιλάει», δεν σημαίνει ότι το λόγο τον παίρνει ο υποτακτικός με το καθίκι, επειδή θέλει κι αυτός να μιλήσει. Όταν ο «βασιλιάς» δεν «απαντά», τον «ξαναρωτάς» και δεν παίρνεις τις «απόψεις» όποιου βρίσκεται γύρω του.

    Αν δεν «απαντά», δεν το αντιλαμβάνεσαι σαν αδυναμία του, για ν’ απαντήσεις εσύ ή κάποιος άλλος στην θέση του. Αν δεν «απαντά», πρέπει να βρεις τον λόγο που είναι δυσαρεστημένος και δεν «απαντά». Πρέπει να βρεις τον λόγο που τον δυσαρεστούν οι υποψήφιοι και απέχει, αρνούμενος να τους δώσει «εντολή». Αν οι σημερινοί υποψήφιοι για την εξουσία είναι οι υπεύθυνοι της δυσαρέσκειας, η οποία εκφράζεται μέσω της Αποχής, είναι τουλάχιστον εγκληματικό να «νομιμοποιούνται» ακόμα πιο εύκολα, εκμεταλλευόμενοι αυτήν τη δυσαρέσκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εληξε Περι, σφύριξαν και έληξε, η κυβέρνηση δεν έπεσε με μια μομφίτσα, ούτε και περίμενα να πέσει , στην ουσία ούτε και ήθελα, είμαι μέρος του προβλήματος, μέρος της πλειοψηφίας, η πλειοψηφία με εκπροσωπεί, δεν είμαι κανένας πλεμπαίος, είμαι με τους αριστοκράτες της πλειοψηφίας,κοιτάζω της δημοσκοπήσεις στημένες και μαγειρεμένες δεν έχει σημασία και βγάζω το ίδιο συμπέρασμα ο λαός δεν ξεχνά την σημαίνει αριστερά.βέβαια θα ήταν προτιμότερο να αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις η ιστορικότητα δλδ μετά την μεταπολίτευση ο δικομματισμός αποτελούνταν από δυο συστατικά των εναλασσόμενων του τεχνητού διπόλου, είχε την δεξια φιλελεύθερη ή και όχι εκδοχή και την σοσιαλδεξια με λιγότερη αριστερά ή περισσότερη σοσιαλδημοκρατία, το αποτέλεσμα μετράει, η ζωή του πολίτη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο,όμως στις δημοσκοπήσεις αποτυπώνεται η μισή αλήθεια, κανονικά θα έπρεπε ο δικομματισμός να έχει συνολικά κατω του 10%, όμως δυστυχώς θα έχουμε το αντίθετο.Βλέπεις Περι ο καναπές όσο αναπαυτικός και να είναι, προκαλεί πέραν της νοητικής εγκεφαλοπάθειας, της στερησης παραγωγής γνώσης που προσκρούει και στο νοητικό μπετόν της έλλειψης παιδείας, του χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και της παντελούς άγνοιας, οποτε εμφανίζονται και αιμορροΙδες και αντιλαμβάνεσαι καθιστά δύσκολη την μετάβαση στην κάλπη και σαφώς και της εκδρομούλας.Η επόμενη μέρα λοιπόν θα είναι μια ημέρα νίκης του δικομματσμού, άσχετα αν η κυβέρνηση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας δεξιάς και ακροδεξιάς, ή αριστεράς με σοσιαλδημοκράτες, ένα είναι σίγουρο ότι θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας, την επόμενη τετραετία θα έχουμε τον μεγάλο συνασπισμό όλοι μαζί για την ελλαδα ρε γαμώτο.ΠΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ

Είναι λογικό αρκετός κόσμος να είναι απογοητευμένος, μπερδεμένος και αηδιασμένος με τους  πολιτικούς. Μόνο που δεν υπάρχουν πολιτικοί. Δεν...