peri majestic the real

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Δεν έχει μέλλον η Ελλάδα για ένα νορμάλ άτομο...

 


Ούτε Ιράν αλλά ούτε και Ρουμανία επί εποχής Νικολάε. Είναι δύσκολο να βρεις κάτι. Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι ανάλογο...Ένα απλό παράδειγμα; Στην Ελλάδα η Νοvartis δεν πλήρωσε φράγκο όπως στην Αμερική που δικάστηκε!! και ο μάρτυρας διαβάζουμε οδηγήθηκε στην φυλακή για άλλη υπόθεση!! Ο δήθεν προστατευόμενος μάρτυρας τελικά στην υπόθεση Νοvartis δεν ήταν ένας περιπτεράς αλλά διευθυντής marketing της εταιρίας!!! 

Πουθενά αλλού δεν υπάρχει έλεγχος όλων των ΜΜΕ. Τα βιογραφικά όλων είναι στα κόμματα της βουλής. Οι γκόμενες υπουργών, οι βίζιτες, τα κομματόσκυλα κάνουν καριέρα και παριστάνουν τους διανοούμενους. 

Όλοι αυτοί δίνουν μάχη για να μην αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Είναι μια μαφία που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Μια μαφία με χορηγό την Γερμανία. 

Γυρίζουν τον τροχό πίσω αρκετά και ο λαός ακολουθεί. Ένας λαός με χαμηλό επίπεδο. Χωρίς ΚΑΜΙΑ κριτική σκέψη. Αν δει κανείς με παρατηρητικότητα τα πρωτοσέλιδα ή τα ρεπορτάζ παθαίνει σοκ. Νομίζεις ότι ζεις κάπου βαθιά στην Ελλάδα του 80. Χαρές και πανηγύρια. Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να αλλάξει κάτι. Βολεύεται η μαφία των μνημονίων με το καθυστεριό. Και ο λαός ακολουθεί μεθυσμένος....ένας λαός τελευταίος σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη σε ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Χωρίς κουλτούρα. Τραμπούκος. Αλλοιωμένος. Μάο Μάο. Μα βόλτα σε ένα σούπερ-μάρκετ είναι αρκετή. Χαζεύουν τον ΆΔΩΝΙ και μετά τρέχουν να ψωνίσουν...πανικός! Ακόμα και τώρα νομίζουν ότι το ρεύμα είναι ακριβό εξαιτίας του Πούτιν!!!  Θυμάμαι με δέος πριν 2 μήνες έναν φουκαρά με βαρύ άσθμα που περίμενε υπομονετικά έξω από ένα μεγάλο σούπερ-μάρκετ να αδειάσει κάπως για να πάει να πάρει τα βασικά.

Και μετά τις Απόκριες; Τους πετάνε Μύκονο. Βρακιά και κώλους. Το σεξ ως εργαλείο εκπόρνευσης και ταπείνωσης. Η χαρά των μαφιόζων Αλβανών. Έχουν μάθει πλέον. Μην τολμήσεις και τους κάνεις κριτική...την έβαψες. Κάνεις Μόκο. Τους ενδιαφέρει, όπως φάνηκε με την “Κιβωτό του Κόσμου”, η μεγάλη μάσα, από τους πλειστηριασμούς για παράδειγμα. Ευκαιρία για αγορά ακινήτων σε εξευτελιστικές τιμές..  Η καλή ζωή δηλαδή. Τα Κολέγια. Τα αναδρομικά. Τα επιδόματα. Ένας αρρωστημένος φαύλος κύκλος. Μια μεγάλη ντροπή. Αναβαθμίζουν για τους ψήφους κάτι περιθωριακές δραματικές σχολές και δεν τρέχει τίποτα ενώ την ίδια στιγμή βγάζουν πλαστά νόμιμα και αναγνωρισμένα πτυχία ιδιωτικών σχολών γιατί λέει αυτές οι σχολές είναι από επαρχία μεριά...

Ένας λαός ( η πλειοψηφία) που  ενημερώνεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ υπό το άγρυπνο μάτι του Βερολίνου....δεν είναι πλέον λαός...

Tι να ζηλέψουμε με όλα αυτά τα καθημερινά πρότυπα που μας πλασάρουν; 

Ποια είναι τα πρότυπα;


Για όνομα του θεού...μιλάμε για δικτατορία πλύσης εγκεφάλου...

Λες και η Ελλάδα δεν είχε ποτέ της μετάλλια...ποτέ της επιτυχίες...Θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε κωλοτούμπες; Να βγούμε στους δρόμους  όπως δεκαετία 90; Κα γιατί όλο αυτό;  Βολεύεται η μαφία των μνημονίων με το καθυστεριό. Τώρα που ξεπουλιούνται τα πάντα, η μαφία κατακτά τα πάντα. Η βενιζελική μαφία. Η σιωνιστική μαφία.

Όλοι αυτοί δίνουν μάχη για να μην αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Είναι μια μαφία που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Μια μαφία με χορηγό την Γερμανία........... 

Δεν είναι άγνωστοι. φοιτητές είναι για το πτυχίο...της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης του Παπανδρέου το 1996. Το μέλλον της Ελλάδος είναι...Όλοι μέσα!!  Το 99% των φοιτητών είναι ΟΛΟΙ εμβολιασμένοι.

 Ο μίσος προϋπολογισμός της χώρας τρέχει στα Πανεπιστήμια. Που να βρεθούν δουλειές για τους άλλους; Μπα... Μπαίναμε στα μνημόνια και το φοιτητικό κίνημα ανύπαρκτο. Καρναβάλι διαχρονικά πληρωμένων και συντηρούμενων από το γνωστό υποζύγιο, τον φορολογούμενο αστό...Ούτε μόρφωση, ούτε κοινωνική αγωγή, ούτε πολιτισμός, τίποτα.

Γυρίζουν τον τροχό πίσω αρκετά και ο λαός ακολουθεί. Ένας λαός με χαμηλό επίπεδο. Με πολλά κρυφά κόμπλεξ.


Με πολλά κρυφά κόμπλεξ όταν δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς νέα μελλοντικά μνημόνια. Χωρίς νέο δανεισμό. Μαζί με τον βενιζελικό Στουρνάρα έφερνε τα μνημόνια...για  ό
σους θυμούνται...και ξεπουλούσε τη Μακεδονία.

"Το 2014 η χώρα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και εξόδου από τα μνημόνια, και ηρθε ο Τσίπρας. Το 2023 η χώρα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης και εξόδου από τα μνημόνια, και το αφήγημα το χάλασε ο Τσίπρας με τας εκλογάς" Ούτε αυτό το ελεεινό και άθλιο αφήγημα από τα μαφιόζικα ΜΜΕ ο Ελληνικός λαός  το καταλαβαίνει....

Με τι να ασχοληθεί αυτός ο "αδικημένος" λαός τελικά; Πίσω στα γλυπτά της αμαρτίας όπως θα έλεγαν και οι παπάδες χωρίς μάσκα... όπως δεκαετία του 80 και του 90...Τίποτα δεν πρέπει να αλλάξει...Η Ελλάδα είναι χώρα της υπερηφάνειας. Οι βάρβαροι την ζηλεύουν. Μόκο παντού! 

Θα κλείσω με ένα αρσενικό μιας άλλης εποχής...γιατί δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση.. Τα αρσενικά μιας άλλης εποχής που σήμερα σβήνουν στα νοσοκομεία και στα γηροκομεία. Ξυλοφορτωμένα και με ασιτία.. 

Φανατισμός, βία, φτώχεια, εγκληματικότητα και οργανωμένη συμμορία κομμάτων είναι το μέλλον της Ελλάδας...Να έχεις να διαλέξεις τους κανίβαλους της μιας από τους κανίβαλους της άλλης κομματικής ομάδας.


 Θα πρέπει να βουτηχτείς στην αγριότητα για να επιβιώσεις...να χαζογελάς με την κατάντια...

Everything for Sale!

1 σχόλιο:

  1. Η ελίτ της ελληνικής διανόησης είχε πολύ σθεναρή αντίσταση στην δικτατορία αλλά πολύ μεγάλη ανοχή στην κατρακύλα της μεταπολίτευσης. Είναι πολύ εύκολο να διαμαρτυρηθείς στην στρατιωτική βία αλλά πολύ δύσκολο να διαμαρτυρηθείς στον άρτο και θεάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.• 𝚅𝚊𝚗𝚐𝚎𝚕𝚒𝚜 ♫ 𝙱𝚕𝚞𝚜𝚑 𝚁𝚎𝚜𝚙𝚘𝚗𝚜𝚎 (𝒓𝒂𝒅𝒊𝒐 𝒆𝒅𝒊𝒕) •.

  Να χαθούμε για πάντα... Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση...Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπ...