peri majestic the real

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

dura lex, sed lex

 Εισπρακτικές εταιρίες, στην Ελλάδα του Cash or Trash, στην Ελλάδα πού μεταμορφώθηκε σε τοίχο εκτελέσεων, εδώ πού οι προεκλογικές εξαγγελίες θυμίζουν κακόγουστη φάρσα, ανέκδοτο πού δεν γελάει κανείς, για τα κόμματα πού δεν ξέρουν πού να πρωτοπάνε ΔΉΘΕΝ να διαμαρτυρηθούν, όταν ο λαός πεινάει και έχει ξεχάσει ποιός τον έφερε σ'αυτό το χάλι.......

B2KAPITAL
E-Value
Fintrust-Mellon
First Call
Marfin
PALADINO
PANO FINANCE
PRS
Quant
Και άλλοι, όπως η ''εταιρία'' Σιούφας & συνεργάτες, ή του Πάτση. Εταιρίες πού παρά την εναλλαγή κυβερνήσεων διαφόρων αποχρώσεων και ιδεολογιών, συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο. Εισπρακτικές και πλειστηριασμοί, ο Ιανός της καταστροφής, ο Απολλύων των Ελληνικών νοικοκυριών, κάτι πού όλοι οι Πωλητικοί ξέχασαν να αποσύρουν, κάτι πού ακόμα και η Καπιταλιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, ''ξέχασε'' να καταργήσει.

Ό Τσίπρας με το κόμμα του δεν δικαιούται να μιλά, έτσι κι'αλλοιώς αυτός μαζί με τον τότε υπουργό δικαιοσύνης Κοντονή, ξεκίνησαν το Μέγα Έγκλημα, ειδικά για πρώτες κατοικίες άπορων οικογενειών πού βγήκαν στο σφυρί, επί ''επαναστάτη ποπολάρου'' Τσίπρα, ενώ συνεχίζονται και σήμερα με τους Κνίτες της Δεξιάς του Μητσοτάκη.

Είναι τόσο ''ανθρωπιστές'' πού σου πετάνε στα μούτρα το «dura lex, sed lex» – «σκληρός νόµος, αλλά νόµος», δηλ. μιλάμε για το απόλυτο σύνδρομο της δίκης της Νυρεμβέργης, ''Δεν έφταιγα εγώ, ακολουθούσα διαταγές του Φύρερ''.

Όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις αυτών των απάνθρωπων Πωλητικών, πήραν το «Legum servi sumus ut liberi esse possimus» του Κικέρων, δηλ. «Είµαστε σκλάβοι του νόµου για να µπορούµε να είµαστε ελεύθεροι» και του αλλάξανε τα φώτα. Καθιστούν έτσι τους Έλληνες, με εγκληματικούς ''νόμους'' έκ της Βαρβαρικής, μόνιμους και αιώνιους χρεώστες, σε χρέη ''αέρας'' κυριολεκτικά απο το πουθενά.
Τα φάγανε αυτοί, τα πληρώνουμε εμείς και βγαίνουν περιχαρείς στα κανάλια της Αθηναικής Μαφίας και λένε χωρίς ντροπή, τι ωραία πού σας γδέρνουμε, ψηφίστε μας για το καλό σας. Πήραν τους πλειστηριασμούς από τα Ειρηνοδικεία και τους µμεταφέρανε στα συμβολαιογραφεία, τα ''σαΐνια'' του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα κόπτονται μαζί με την Ν.Δ ότι κανείς δεν φταίει αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι.


Και ο λαός, ο τόσο προδομένος και τόσο δυστυχώς Μαλ@κας, τους ψηφίζει μονοκούκι, αφού αυτό υποτάσσει το μικροσυμφέρον του και η μικροψυχία του.
Τελειώνουν τόσο ''παστρικά'' την ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα, πού τα νούμερα των σπιτιών πού θα βγαίνουν στον τάκο, φέρνουν ίλιγγο. Ή καπιταλιστική αριστερά, μαζί με την κομμουνιστική δεξιά, παραδίδουν καμμένη γή στους Έλληνες και έτοιμα σπίτια επιπλωμένα στους καινούργιους κατοίκους, στα στίφη των λαθρομεταναστών, των καημένων πρώην αποκεφαλιστών του ISIS καθώς και άλλων λαών.

Τέρμα πλέον ο Έλληνας, πρέπει να ζεί με μισθό ή σύνταξη πείνας, με επιδόματα φτώχειας, με pass ελεημοσύνης, να κοιμάται με φόβο και αμφιβολία για το αύριο, να ντρέπεται να κοιτάξει τα παιδιά του, να φοβάται να βγεί οικογενειακώς μιά βόλτα αφού πλέον η χώρα έχει μεταμορφωθεί, απο την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, σε ένα απέραντο σκοπευτήριο.

Fund, πίσω απο fund και πίσω απο άλλα fund, όλα για την μάσα, εικονικοί πληστηριασμοί σε τουαλέτες και κυλικεία και σε διάφορα σκοτεινά γραφεία απο συμβολαιογράφους, όλα μα όλα με την ανοχή των ξεπουλημένων αρχών.

Ή αστυνομία περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις των υποτίθεται αγανακτισμένων κομμάτων, ενώ πίσω απο το παραβάν, όλοι τρίβουνε τα χέρια της για την μεγάλη ''κονομισιά''.

Και ζητάνε την ψήφο μας..........

Όσο για την εκκλησία Α.Ε, το υποτίθεται τελευταίο καταφύγιο του Έλληνα, εκεί να δείτε ''κονόμι'' πού πέφτει.

Και όλοι ζητάνε την ψήφο μας και την συμπάθειά μας.......


Άς μην συνεχίσουμε τον ''κατήφορο'', γιατί παρακολουθεί τα Πάντα και το Τµήµα Προστασίας του Κράτους και της ∆ηµοκρατίας, τµήµα δηλαδή της Γενικής Ασφάλειας. Το τμήμα πού έγινε επί Σημίτη και ανδρώθηκε απο τον Αλέξη Τσίπρα τον αμόρφωτο επαναστάτη και συνεχίζεται από τους σημερινούς ''διαβασμένους'.......

ΜΑΝΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...