peri majestic the real

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σιωνισμός «στραγγαλίζει» την Ευρώπη!

 UK government's anti-immigrant rhetoric is fuelling racist attacks against asylum seekers

Στη Βρετανία μπορεί η Ευρώπη να «δει» το μέλλον της!

Σύντομα όλα τα χριστιανικά κράτη θα «ισραηλοποιηθούν» γιατί αυτό ΒΟΛΕΥΕΙ τους Εβραίους!

Το μέλλον τής ισοπεδωμένης Γάζας επιφυλάσσουν οι Σιωνιστές και η Μοσάντ για τα ευρωπαϊκά κράτη!

Η αποτελεσματικότητα και το ευφυές ενός σχεδιασμού φαίνεται όταν μπορεί να καταφέρει και να φέρει ως αποτέλεσμα εκείνο το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν απίθανο να συμβεί από μόνο του …Όταν καταφέρει να φέρει στο ίδιο «στρατόπεδο» εχθρούς, οι οποίοι επί αιώνες μισούνταν μεταξύ τους …Εχθρούς, τους οποίους μέχρι εκείνη τη στιγμή τούς «τάιζε» το μεταξύ τους μίσος …Εχθρούς, για τους οποίους μόνιμος στόχος ήταν να «ματώσουν» τον απέναντί τους και η υπέρτατη δόξα τους ήταν να θυσιαστούν γι’ αυτό το οποίο πιστεύουν. Τι ήταν μέχρι στιγμής αδύνατον για τη Βρετανική κοινωνία; …Να δούμε στους δρόμους τού Μπέλφαστ να διαδηλώνουν από κοινού οι Προτεστάντες ενωτικοί τής Β. Ιρλανδίας με τους Καθολικούς εθνικιστές …Αγκαλιά στους δρόμους βγήκαν άνθρωποι, οι οποίοι λίγες ημέρες πριν είχαν ως μοναδικό στόχο τής ζωής τους να εξοντώσει ο ένας τον άλλον!

Αυτό και μόνον να το φανταστείς —λίγες ημέρες πριν— θα σε ρωτούσαν από πού αγοράζεις τόσο καλά «ναρκωτικά» …Και όμως …Το Ισλάμ, με την απειλή που εκφράζει, «ακύρωσε» την πιο ισχυρή και σχεδόν «άσβεστη» εστία θρησκευτικού μίσους στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που Καθολικοί και Προτεστάντες ενώθηκαν εξαιτίας τού Ισλάμ, αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι τής Βρετανίας —αν μη τι άλλο— αισθάνονται ασφαλείς. Αφού τα «βρήκαν» μεταξύ τους οι Χριστιανοί εναντίον των Ισλαμιστών, οι Εβραίοι είναι απολύτως ασφαλείς, γιατί εύκολα «τρυπώνουν» κι αυτοί στο «ΑΝΤΙισλαμικό» «στρατόπεδο» …Εύκολα «πουλάνε» ακόμα κι εξειδίκευση σε μια κοινωνία, η οποία φιλοξενεί μέσα στις γειτονιές της αλλόθρησκους εχθρούς της και πλέον μοιάζει πραγματικά με το Ισραήλ …Ένα μόνιμο «Ισραήλ», εφόσον οι Μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται ΠΟΤΕ μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες! Εάν τώρα οι Εβραίοι ήταν αυτοί οι οποίοι κουβάλησαν αυτούς τους Μουσουλμάνους στη Βρετανία, σημαίνει ότι πέτυχε απολύτως ο στόχος τους! …Ένας στόχος ο οποίος λίγα χρόνια πριν φαινόταν ακατόρθωτος.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς ισχυριζόμαστε, θα πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωση εξ’ ολοκλήρου με βάση το δεδομένο αυτό. Οι Εβραίοι δεν τρελάθηκαν ξαφνικά κι άρχισαν να βομβαρδίζουν με υπερσύγχρονα αεροπλάνα αμάχους και κυρίως παιδιά. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό την πρωτοφανούς αγριότητας και ωμότητας σφαγή των αμάχων στη Γάζα, γιατί θεωρούσαν ότι έχουν εξασφαλισμένο το «σχέδιο» διαφυγής τους από τη μήνη τής παγκόσμιας κοινωνίας …Ξεκίνησαν να κάνουν μια εθνοκαθαρτική πολιτική εναντίον ενός αδύναμου λαού —και προκειμένου να του αφαιρέσουν την πατρίδα—, γιατί θεωρούσαν ότι θα είχαν τη δυνατότητα ν’ αποφύγουν τη διεθνή αντίδραση και κατακραυγή. Αυτό είναι σίγουρο, γιατί σε άλλη περίπτωση οι Εβραίοι δεν θα ρίσκαραν να πετάξουν στα σκουπίδια τη χρυσοφόρα ιδιότητα του «μάρτυρος» στο «Ολοκαύτωμα»…

…Δεν θα τολμούσαν, χωρίς κάποιο σχέδιο απαλλαγής τους, να φερθούν στην αρχή τής τρίτης χιλιετίας ως ΝΑΖΙ, βάζοντας υποψηφιότητα για το έθνος με τη μεγαλύτερη συλλογική ευθύνη σε συλλογικό έγκλημα για τα συλλογικά κέρδη! Αυτό ακριβώς είναι τώρα που τους εκθέτει. Ταυτίστηκαν ως λαός —εντός και εκτός Ισραήλ— με ένα δολοφονικό καθεστώς, το οποίο —παντελώς απροκάλυπτα— κάνει πρωτοφανούς αγριότητας εγκλήματα! Ούτε η γερμανική κοινωνία την εποχή τού Χίτλερ δεν είχε επιτύχει τέτοια γενική σύμπνοια για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της. Την ώρα που σκοτώνονταν παιδιά στη Γάζα, ΟΛΟΙ οι Εβραίοι απ’ ΟΛΟΝ τον κόσμο διαδήλωναν υπέρ τού Ισραήλ των δολοφόνων. Αυτό από μόνο του αποκαλύπτει ότι υπήρχε —και υπάρχει— ένας εθνικός σχεδιασμός, ο οποίος για κάποιον λόγο —και εξαιτίας κάποιων εθνικών μηχανισμών— έγινε κοινά αποδεκτός!

World Zionist Organization - Wikipedia Εκ των δεδομένων, δηλαδή, θεωρού­με απολύτως βέβαιο ότι ο Νετανιάχου δεν ήταν μόνος του στις εγκληματικές αυτές αποφά­σεις. Ξεκίνησε τα τερά­στια εγκλήματά του έχοντας λάβει εγγυήσεις για την ασφάλειά του …Έχοντας λάβει τη διαβεβαίωση του παγκόσμιου Σιωνισμού ότι δεν θα τον αφήσει ακάλυπτο. Δεν είναι δυνατόν ο Νετανιάχου να πήρε μια τόσο σημαντική απόφαση μόνος του και χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων ποια θα ήταν η αντίδραση των εβραϊκών κοινοτήτων τής Διασποράς. Δεν είναι δυνατόν ο Νετανιάχου να ξεκίνησε τη μεγαλύτερη ανθρωπο­σφαγή στη νεότερη ιστορία, θέτοντας σε κίνδυνο τον απανταχού Εβραϊσμό! Θεωρούμε λοιπόν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι οι ΠΑΝΤΕΣ ήταν ενήμεροι για τα εγκλήματα που θα δρομολογούνταν. ΟΛΑ τα διεθνή σιωνιστικά όργανα, τα οποία ελέγχουν όλες τις εβραϊκές κοινότητες της Διασποράς, είχαν εκ των προτέρων «εγγυηθεί» στον δολοφόνο των παιδιών τής Γάζας ότι θα τον υποστηρίξουν.

Όμως, αυτό το βάρβαρο και δολοφονικό σχέδιο των Σιωνιστών δεν ήταν και τόσο εύκολο στη δρομολόγησή του. Δεν αρκούσε η μεταξύ των Εβραίων συμφωνία,, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους …Απαιτούσε κάποια βασικά προαπαιτούμενα για να «τρέξει» χωρίς πρόβλημα …Απαιτούσε τη συμμετοχή κάποιων άλλων παραγόντων, όπως απαιτούσε και την εξασφάλιση της ανοχής τής παγκόσμιας κοινωνίας απέναντι σε μια τόσο μεγάλη πρόκληση. Αυτό το σχέδιο βασιζόταν σε δύο κυρίως παραμέτρους: Πρώτον, στον απόλυτο έλεγχο της Χαμάς, η οποία θα δρομολογούσε την κατά παραγγελία «πρόκληση» και δεύτερον στη δυνατότητα ελέγχου τής παγκόσμιας κοινής γνώμης σ’ ό,τι αφορά την απίστευτα βίαιη και «ασύμμετρη» «απάντηση» του Ισραήλ …Έναν έλεγχο απαραίτητο, εφόσον ήταν βέβαιο ότι η παγκόσμια αυτή κοινή γνώμη θα ήταν απολύτως αρνητική και ήταν επίσης βέβαιο ότι θα εκδηλωνόταν με τρομερή ένταση.

Το σχέδιο δηλαδή από τη φύση του ήταν σύνθετο και απαιτούσε ειδικούς χειρισμούς και συνεργασίες σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Απαιτούνταν απόλυτος έλεγχος της Χαμάς και ταυτόχρονα άνεση στον ειδικό χειρισμό των κοινωνιών των μεγάλων «δυνάμεων» του Χριστιανισμού. Έπρεπε να είναι προστατευμένες οι εβραϊκές κοινότητες, οι οποίες θα καλούνταν να υποστηρίξουν μαζικά τους δολοφόνους τού Ισραήλ και άρα έπρεπε να υπάρχει ένας σχεδιασμός, ο οποίος θα τις «θωράκιζε». Οι Εβραίοι θα έβγαιναν ΜΟΝΟΙ τους απέναντι σε ολόκληρη την ανθρωπότητα να υπερασπιστούν κτηνωδίες, αλλά έπρεπε να είναι σίγουροι για την ασφάλειά τους. Δεν μπορείς να διαδηλώνεις «κόντρα» στους εξοργισμένους λαούς που σε «φιλοξενούν» και να μην έχεις κάποιο «σχέδιο», το οποίο να σου εγγυάται την ασφάλειά σου. Δεν είναι δυνατόν οι «φιλοξενούμενοι» σε ξένα κράτη να διαδηλώνουν υπέρ τού «ξηλώματος» των γηγενών στο δικό τους κράτος!!! Δεν είναι δυνατόν οι λαοί να είναι εξοργισμένοι με τους δολοφόνους τού Ισραήλ, οι οποίοι βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και να παραμείνουν αδιάφοροι με τους Εβραίους όταν αυτοί διαδηλώνουν υπέρ των δολοφόνων στις γειτονιές τους.

Pro-Israel protest in London calls for return of hostages - BBC News Αυτά ήταν τα «μυστικά» αυτού του αιματηρού κι απάνθρωπου σχεδιασμού, ο οποίος απαιτούσε τη σφαγή δεκάδων χιλιάδων παιδιών. Πράξη εγκληματική, που έγινε για να εξυπηρετηθούν απλά οικονομικά συμφέροντα! Μιλάμε απροκάλυπτα για εγκληματική ενέργεια, γιατί, όπως πλέον με αδιάσειστα στοιχεία έχει αποδειχθεί, ο παλαιστινιακός λαός έχει πέσει θύμα μιας τρομερής συνωμοσίας. Ο Νετανιάχου και το κόμμα του ήταν αυτοί οι οποίοι στην κυριολεξία ίδρυσαν και χρηματοδότησαν τη Χαμάς, για να τη χρησιμοποιούν μόνιμα ως «εργαλείο» άσκησης εσωτερικής πολιτικής στο Ισραήλ. Ίδρυσαν και χρησιμοποίησαν τη Χαμάς στη Λωρίδα τής Γάζας, για να λειτουργήσει σαν «Πέμπτη φάλαγγα», η οποία θα τους άνοιγε την «πόρτα» και θα τους επέτρεπε, όταν σε κάποια στιγμή αισθάνονταν πολιτικά και στρατιωτικά ισχυροί να μπουν και ν’ αρπάξουν την ίδια τη Γάζα από τους Παλαιστίνιους.

Όπως έχει ήδη αποδειχθεί από την ίδια την ισραηλινή Δικαιοσύνη, όλα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα —ακόμα και από τα πιο επίσημα «χείλη» τού Ισραήλ— ήταν ψέματα …Τεράστια ψέματα, τα οποία είχαν ως στόχο τη συκοφάντηση των Παλαιστινίων και βέβαια την εξασφάλιση ενός προσχη­ματικού «άλλοθι» για τους δολοφόνους με τα τανκ και τα F16. Οι Παλαιστίνιοι ούτε αποκεφάλισαν μικρά παιδιά ούτε βίασαν Εβραίες κι ούτε μπήκαν σε σπίτια να «μακελέψουν» τους ιδιοκτήτες τους! Οι Παλαιστίνιοι, μέσα στα πλαίσια μιας πολύχρονης ένοπλης αντίστασης, στη χειρότερη περίπτωση θέλησαν ν’ «αρπάξουν» κάποιους ομήρους, για να επιχειρήσουν «ανταλλαγές» αιχμαλώτων.

Netanyahu Addresses Congress to Roaring Applause Όμως, η κατάσταση πήρε την εικόνα που είδαμε, εξαιτίας τής θέλησης του Νετανιάχου να θυσιάσει αυτούς τους ομή­ρους, για ν’ αποκομίσει πολιτι­κό κέρ­δος. Όλα όσα ακούσαμε λοιπόν για ωμότητες κι αθλιό­τητες ήταν ψέματα της ισραη­λινής προπα­γάνδας …Ό,τι άσχη­μο, αποτρόπαιο κι απάν­θρωπο έγινε και είδε το φως τής δημοσιότητας, ήταν έργο τού ισραηλινού στρατού και βέβαια επιλογή τού Νετανιάχου …Ήταν έργο των ίδιων ανθρώπων που βιάζουν, βασανίζουν κι ακρωτηριάζουν Παλαιστίνιους αιχμαλώτους σε φυλακές που κάνουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ να μοιάζουν με παιδικές κατασκηνώσεις. Αυτό δεν το λέμε εμείς …Αυτό το έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι όμηροι, οι οποίοι έχουν απελευθερωθεί κι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.

Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι από την αρχή αυτής της σκοτεινής ιστορίας οι ισραηλινοί όμηροι στην πραγματικότητα βρίσκονταν στο έλεος των πληρωμένων από τον Νετανιάχου «τρομοκρατών» και άρα του ιδίου και όχι των Παλαιστινίων! 

Όμως, αυτή η αλήθεια δεν εμπόδισε το ψέμα τού «bring them home» —και το οποίο υποστήριξε σύσσωμος ο Εβραϊσμός τής Διασποράς— ν’ «ανθίσει» παγκοσμίως. Αυτή η αλήθεια δεν εμπόδισε τον Νετανιάχου —ακόμα και σήμερα— να υποστηρίζει όλα αυτά τα οποία πλέον έχουν αποδειχθεί ότι είναι ψέματα …Δεν εμπόδισε αυτόν, ο οποίος είναι ήδη —αποδεδειγμένα— ο πιο μεγάλος δολοφόνος τής νέας χιλιετίας, να παραστήσει μέσα στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών τον «προστάτη» τής παγκόσμιας Δημοκρατίας και του ανθρώπινου πολιτισμού! Ούτε ο Χίτλερ δεν θα είχε αυτό το θράσος να επιχειρήσει να κοροϊδέψει την παγκόσμια κοινωνία μπροστά στα «μούτρα» της και με όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία στη διάθεσή της. Αυτό το έχει κάνει μόνον το κτήνος με το όνομα Νετανιάχου.

Όμως, για να το κάνει αυτό, είναι βέβαιο ότι κάπου θα στηριζόταν …Διεφθαρμένος είναι, αλλά όχι τρελός. Άρα, θα είχε κάποιο σχέδιο …Θα είχε κάποιο σχέδιο, για ν’ απαλλαγεί από τη διεθνή κατακραυγή και τα διεθνή δικαστήρια, τα οποία στηρίζονται σε ενοχοποιητικά στοιχεία που ήδη υπάρχουν και διακινούνται μεταξύ των πολιτών παγκοσμίως. Αυτό το σχέδιο βασιζόταν στο γεγονός ότι, εάν έλεγχε τις χριστιανικές κοινωνίες —με μέσον τα «ένστικτά» τους—, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Κυρίως εάν έλεγχε τις μεγάλες «δυνάμεις» αυτού του κόσμου! …Εάν εξασφάλιζε τη «συμμαχία» τής βρετανικής και της αμερικανικής κοινωνίας, δεν θα τον τρόμαζε η διεθνής κατακραυγή.

Εάν έλεγχε τη συμπεριφορά των κοινωνιών των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων του Χριστιανισμού θα έλεγχε τον ίδιο τον Χριστιανισμό στο σύνολό του. Τα πάντα θα γίνονταν με έναν σχεδιασμό τύπου «copy-paste». Ολόκληρη η Ευρώπη μπορούσε να μπει σε έναν ανάλογο σχεδιασμό. Από τη στιγμή που θα μπορούσε να «αλώσει» τις πιο ισχυρές κοινωνίες, δεν θα είχε πρόβλημα με τις πιο αδύναμες, οι οποίες λειτουργούν πάντα ως «ουραγοί» των «μεγάλων». Εάν λοιπόν ο Νετανιάχου εξασφάλιζε το άλλοθι στις ηγεσίες αυτών των κρατών, οι οποίες έχουν την πολιτική δύναμη να «φιμώνουν» κράτη —αλλά και τα Διεθνή Δικαστήρια—, θεωρούσε βέβαιο ότι δεν θα έμπαινε σε περιπέτειες. Αυτό ήταν το βασικό του πρόβλημα και βέβαια ο βασικός του —αν όχι μοναδικός του— στόχος …ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ τον ενδιέφερε.

Η αμερικανική και η βρετανική κοινωνία τον ενδιέφερε να παγιδευτούν, γιατί σ’ αυτές βασίζεται ο Σιωνισμός για να συνεχίσει να λεηλατεί τον Πλανήτη, να καταστρέφει κράτη και να σκοτώνει ολόκληρους λαούς. Εάν παγιδευτούν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί σε μια φιλοσιωνιστική άποψη, ελάχιστα απασχολεί τους Σιωνιστές η φιλοπαλαιστινιακή στάση τού ισπανικού, του ολλανδικού ή του ιταλικού λαού. Αυτοί οι λαοί αργά ή γρήγορα θ’ αναγκαστούν να «ευθυγραμμιστούν» με τους ισχυρούς, όποια κι αν είναι η «αφετηρία» τους. Τους Σιωνιστές τούς ενδιαφέρει να έχουν «πλάτες» και αυτές βρίσκονται στο Λονδίνο και την Ουάσιγκτον. Από εκεί και πέρα δεν απασχολεί τίποτε τον δολοφόνο Νετανιάχου στο προσωπικό επίπεδο. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος Εβραίος θα ήταν που θα είχε αυτό το πρόβλημα. Από τον Κίσινγκερ και τον Σαρκοζί μέχρι τον Επστάιν και τον Πολάνσκι πολλοί ήταν οι «μάρτυρες» που είχαν αυτά τα προβλήματα με τα Διεθνή Δικαστήρια.

Αρκεί να λειτουργούσε ο σχεδιασμός του και όλα του τα προβλήματα θα ήταν λυμένα …Ο σχεδιασμός ο οποίος θα είχε ως στόχο να εξασφαλίσει τη συμμαχία τής βρετανικής και της αμερικανικής κοινωνίας! …Ο σχεδιασμός ο οποίος αναγκαστικά θα ξεκινούσε από την «εύκολη» Βρετανία και θα «μεταφερόταν» στις πολύ πιο «δύσκολες» ΗΠΑ! …Μία «μεταφορά» όμως μεγάλου ρίσκου και άρα πολύ επικίνδυνη, γιατί θα μπορούσε να χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης …Πολύ επικίνδυνη, γιατί δεν μπορείς να επαναλαμβάνεις απέναντι στο ίδιο κοινό, το ίδιο κόλπο με τόσο μικρή χρονική απόσταση! …«Εκπαιδεύεται» το κοινό δια της εμπειρίας και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε τέτοιους λεπτούς χειρισμούς. Ειδικά μάλιστα στην εποχή τού ίντερνετ και των εκατομμυρίων «ρεπόρτερ» με τα κινητά τηλέφωνα! Γι’ αυτήν λοιπόν την επανάληψη του ίδιου «κόλπου» θα μιλήσουμε και θα καταλάβουμε πόσο επικίνδυνη είναι η αναπόφευκτη «εκπαίδευση» του κοινού.

Εάν καταλάβουμε τι έγινε στη Βρετανία και πώς ανάγκασαν την ίδια την κοινωνία της να ψηφίσει την πιο WOKE Κυβέρνηση της ιστορίας της —«κόντρα» στα συμφέροντά της και μάλιστα τη στιγμή που αντιδρά στη WOKE πολιτική— θα καταλάβουμε πώς ακριβώς λειτουργεί ο σχεδιασμός τους …Θα καταλάβουμε αυτήν τη στιγμή πώς διατηρούν τη Βρετανία σε «θερμή» κατάσταση και έτοιμη να «βυθιστεί» σε ένα εμφυλιοπολεμικό χάος …Μπορούμε να καταλάβουμε τι έχουν σκοπό να κάνουν στις ΗΠΑ και στα υπόλοιπα κράτη τής Ευρώπης …Τι έχουν σκοπό να κάνουν, για να κερδίζουν τις εκλογές οι φιλοσιωνιστικές κυβερνήσεις των «εκλεκτών» τού WEF και ταυτόχρονα να «σβήσουν» τα εγκλήματα του Ισραήλ, τα οποία αυτήν τη στιγμή ερεθίζουν τις κοινωνίες και «φουσκώνουν» τον αντισιωνισμό.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να ξετυλιχθεί το «κουβάρι» τού πιο σύνθετου προβλήματος που αυτήν τη στιγμή απασχολεί την παγκόσμια κοινωνία. Είναι γνωστό ότι τα «κύματα» των ΛΑΘΡΟμεταναστών που «έπνιξαν» τη Βρετανία είναι αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής τής Δύσης στη Μέση Ανατολή και βέβαια των «ΜΚΟ τής ευαισθησίας» τού Σόρος που τα διαχειρίζονται …Μιας πολιτικής εγκληματικής, η οποία επιβάλλεται αναγκαστικά στα κράτη από τους ισχυρούς, προκειμένου αυτά να υποδεχθούν πληθυσμούς ΛΑΘΡΟμετανα­στών, οι οποίοι, λόγω θρη­σκείας, δεν ενσωματώ­νονται στις κοινωνίες και, όπως εκ των προτέρων είναι γνωστό, μακροπρόθεσμα θα τους δημιουρ­γήσουν προβλήματα …Μιας πολιτικής φονικής, την οποία σχεδίασαν και δρομο­λό­γησαν κατ’ αποκλειστικό­τητα Σιωνιστές …Κίσινγκερ, Χόλμπρουκ, Ολντμπράιτ, Κλίντον, Μπλίνκεν, Νιούλαντ και το κακό συναπάντημα …Μιας πολιτικής ΜΟΝΟΝ για τους ΑΛΛΟΥΣ!!! …Μιας πολιτικής που το Ισραήλ —των ίδιων Σιωνιστών Εβραίων— όχι μόνον δεν δέχεται να την εφαρμόσει εντός της επικράτειάς του —αρνούμενο να δεχθεί τους όποιους πρόσφυγες—, αλλά αντίθετα, αγνοώντας την, «ξηλώνει» γηγενείς πληθυσμούς μέσα στην επικράτειά του.

Όλα αυτά ΔΕΝ ξεκίνησαν από τυχαίες συγκυρίες! …Μεθοδεύτηκαν με τον απόλυτο τρόπο! Οι Εβραίοι θέλησαν να «κατακτήσουν» ολοκληρωτικά τον χριστιανικό κόσμο και έπρεπε να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα. Ελέγχοντας τον τραπεζικό τομέα, ήταν εύκολο να λεηλατήσουν τα κράτη, αλλά το δύσκολο σ’ αυτήν την περίπτωση είναι να μπορέσεις να κρατήσεις τη «λεία» σου απέναντι σε λαούς εξαγριωμένους, οι οποίοι είναι έτοιμοι ν’ αντιδράσουν βίαια απέναντι σ’ αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους γι’ αυτήν τη λεηλασία. Οι Εβραίοι είναι προφανές ότι έχουν τα χρήματα και τα μέσα για να καταφέρουν αυτόν τον στόχο. Έλεγχαν τη FED, η οποία τυπώνει το αποθεματικό νόμισμα του Χριστιανισμού και ταυτόχρονα έλεγχαν και όλους τους μηχανισμούς προπαγάνδας μέσα σ’ αυτόν …Από τα ΜΜΕ και τα social media μέχρι το Hollywood.

Διαφθείροντας τις ηγεσίες με το «μαύρο» χρήμα που διακινούσαν μέσα από τα δικά τους «πλυντήρια» και «μολύνοντας» τους λαούς με τα μέσα που διέθεταν, ήταν εύκολο να επιτύχουν τους στόχους τους. «Ναρκώνοντας» τους λαούς με υποσχέσεις «dolce vita», έσπασαν όλες τις άμυνες των εθνικών κρατών και των κοινωνιών τους. Σκόρπισαν παντού δικούς τους «ηγέτες» τύπου Παπανδρέου, οι οποίοι μοίραζαν «σοσιαλισμό» και «οράματα» εναντίον τής «πλουτοκρατίας» και της «κεφαλαιοκρατίας» …Μοίραζαν δάνεια και υποσχέσεις ταχείας ανάπτυξης στα κράτη …Έδωσαν άλλοθι σε διεφθαρμένους ηγέτες να υπερχρεώνουν τα κράτη και να διαλύουν τα πάντα …Κατέστρεψαν τις εθνικές παραγωγές, βάζοντας τους πολιτικούς να υπόσχονται στους άνεργους πλέον εργάτες εύκολο πλουτισμό μέσω χρηματιστηρίου …Διέφθειραν τις ηγεσίες κι άλλαξαν όλους κείνους τους νόμους, οι οποίοι λειτουργούσαν υπέρ τής ασφάλειας των κρατών και των κοινωνιών τους. Μέσα σε λίγα χρόνια πολίτες και κράτη βρέθηκαν «όμηροι» των ίδιων τοκογλύφων. Οι πολίτες έχασαν ακόμα και τα σπίτια τους και τα κράτη με τη σειρά τους έχασαν όλα τα δημόσια κεφάλαια που διαχειρίζονταν! …Από δίκτυα υποδομής μέχρι πλουτοπαραγωγικές πηγές!

Alan Greenspan | Biography & Facts | Britannica Money

Όλα έγιναν βάση σχεδίου. Τα Μνημόνια, δηλαδή, δεν έτυχαν! …Τα Μνημόνια πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο …Αποτελέσματα μιας κολοσσιαίας συνωμοσίας ήταν, που για τη δρομολόγηση της απαίτησε ολόκληρες δεκαετίες. Όλα ξεκίνησαν όταν «πυροδοτήθηκε» ο πόλεμος των Εβραίων εναντίον τού Χριστιανισμού …Όταν οι Εβραίος Γκρίνσπαν της FED αποφάσισε να πλημμυρίσει» τον Χριστιανισμό με ψεύτικο χρήμα. Τα χριστιανικά κράτη μπήκαν σ’ ένα τοκογλυφικό «παιχνίδι» τύπου πυραμίδας και το ένα μετά το άλλο καταστρέφονταν. Το μεγαλύτερο «Ponzi Scheme» στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Όλα έγιναν με πολύ προσοχή και σε μεγάλο βάθος χρόνου. Τίποτε δεν έγινε τυχαία κι ούτε απλά προέκυψε από τις μεγάλες κοινωνι­κοπολιτικές εξελίξεις. Όλα αυτά τα εγκλήματα ήταν προσχεδιασμένα απ’ αυτούς οι οποίοι τα δια­χειρίζονται σήμερα σαν δήθεν «ευαίσθητοι» και «φιλάνθρωποι»! …Εβραίοι τοκογλύφοι το μεθόδευσαν και Εβραίοι «διοικητές» των Παγκοσμίων και των Κεντρικών Τραπεζών το «εξαργύρωσαν».

Από την αρχή μέχρι το τέλος αυτού του σχεδίου πρωταγωνιστές ήταν οι Εβραίοι και ο στόχος ήταν η λεηλασία τού Χριστιανισμού. Παράλληλα μ’ αυτόν τον στόχο έπρεπε να εξασφα­λιστούν οι άμυνες των απατεώνων και αυτό γινόταν μόνον με την καταστροφή των μουσουλμανικών κρατών, τα οποία βρίσκονταν σε «επαφή» με τον Χριστιανισμό. Αυτό δεν το λέμε εμείς επειδή είμαστε συνωμοσιολόγοι. Αυτό προκύπτει από τη μαρτυρία τού ίδιου του Νετανιάχου. Σε ανύποπτο χρόνο ο ίδιος ο Νετανιάχου —σε συνέντευξή του— είχε αποκαλύψει τα σχέδια των Σιωνιστών! …Σε χρόνο που το Ιράκ ή η Συρία και η Λιβύη ήταν σοβαρά κι οργανωμένα κράτη, που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους λαούς τους …Σε χρόνο που η Βαγδάτη ήταν ένα «κόσμημα» και το Τελ Αβίβ έμοιαζε με καταυλισμό γύφτων. Σύμφωνα με αυτήν την «εξομο­λόγηση» του Νετανιάχου οι Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι —δεκαετίες πριν— είχαν ως στόχο να καταστρέψουν αυτά κράτη. Με έναν ανάλογο ωμό τρόπο, επίσης σε ανύποπτο χρόνο, η Εβραία Ολντμπράιτ μάς είπε ότι ΑΞΙΖΕ τον κόπο να καταστραφεί το Ιράκ, έστω κι αν αυτό σήμαινε να πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες 500.000 παιδιά! ΚΑΝΕΝΑ κόστος σε ανθρώπινες ζωές δεν μπορεί να περιορίσει τα εβραϊκά συμφέ­ροντα.

Γιατί ήταν χρήσιμος για τους Εβραίους εκείνος ο ανθρωπο­κτόνος λιμός στο Ιράκ; Γιατί «άξιζε» τον κόπο να πεθάνουν αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά τού Ιράκ; …Για να ξεκινήσει το «ξήλωμα» των πληθυσμών του. Εάν οι λαοί δεν φτάσουν στα όρια της επιβίωσης, δεν εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους. Αυτή η επιτυχία τής «μετακίνησης» των μουσουλμανικών πληθυσμών ήταν που έκανε αυτόν τον θάνατο ν’ «αξίζει» —σύμφωνα με το εβραϊκό κτήνος—. Το αποτέλεσμα εκείνης της καταστροφής ήταν αυτό το αρχικό «κύμα» των προσφύγων, το οποίο ο Εβραίος Σόρος το μετέτρεψε σε «κύμα» ΛΑΘΡΟμεταναστών, που μεταξύ άλλων «έπνιξε» και τη Βρετανία. Όλα τα υπόλοιπα έχουν πλέον καταγραφεί ως ιστορικά γεγονότα. Το Ιράκ το ακολούθησε η Συρία, η Αίγυπτος, η Λιβύη κλπ.. Αυτό, όμως, όπως αντιλαμβανό­μαστε εκ των υστέρων, δεν ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα που απλά προέκυψε …

President George H.W. Bush Defense of Saudi Arabia Address - YouTube Γιατί όλα αυτά ήταν απαραίτητα; …Γιατί, όπως είπαμε, το δύσκολο δεν ήταν για τους Εβραίους τοκογλύφους ν’ αρπάξουν τα υπάρχοντα των Χριστιανών …Το δύσκολο δεν είναι για έναν τοκογλύφο να ξεγελάσει έναν αφελή. Το δύσκολο είναι να μην φάει ξύλο αφού τον ξεγελάσει. Το δύσκολο για τους Εβραίους ήταν να καταφέρουν να κρατήσουν τη λεία τους και να μην τους επιτεθούν τα θύματά τους …Το δύσκολο ήταν να εξασφαλίσουν συμμάχους και άρα άμυνες σε όλα αυτά τα κράτη στα οποία θα έπεφταν θύματα των εγκληματικών τους πράξεων. Σε αυτόν τον στόχο θα τους βοηθούσαν οι ισλαμικοί πληθυσμοί, οι οποίοι θα είχαν εχθρικά χαρακτηριστικά με τους Χριστιανούς και θα μεταφέρονταν μέσα στις κοινωνίες τους, προκειμένου να τους απειλούν. Άρα, τι ψάχνουμε; …Να δούμε πώς το «χτύπημα» του Εβραίου τοκογλύφου Γκρίνσπαν απέναντι στον Χριστιανισμό συνδυαζόταν με ένα εξίσου σημαντικό στρατιωτικού τύπου χτύ­πημα στον χώρο τού Ισλάμ, προκει­μένου να μετακινηθούν πληθυσμοί.

Η Ντόρα θυμάται την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους στο σπίτι της οικογένειας  Μητσοτάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)Αυτό το «χτύπημα» έγινε από τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο. Ένα τεράστιο «χτύπημα», το οποίο δεν ήταν καν μυστικό. Ο ίδιος μάς είχε αποκα­λύψει ότι, εξαιτίας εκείνου του πολέ­μου, ξεκινάει μια νέα Τάξη Πραγμάτων. Απλά οι Χριστιανοί δεν το κατάλαβαν! …Προφανώς αγωνιού­σαν μπροστά στα γκισέ των τοκογλύφων για την έγκριση των δανείων τους …Προφανώς «έτρεχαν» για να εκλεγεί ο υποψήφιος πολιτι­κός, ο οποίος τους είχε υποσχεθεί αυξήσεις στις κρατικές δουλειές τους …Ο υποψήφιος πολιτικός, ο οποίος θα τους έδινε κάποια «εσωτερική» πληροφόρηση για το Χρηματιστήριο. Όλοι αυτοί είχαν ως στόχο ν’ αγοράσουν νέο εξοχικό κι αυτοκίνητο και ελάχιστα τους απασχολούσε η «τύχη» τού Σαντάμ Χουσεΐν και του λαού του. Οι συνωμότες τα είχαν καταφέρει μια χαρά. Εντός τού Χριστιανισμού οδηγούσαν τις κοινωνίες του στην απόλυτη αποβλάκωση και «υπογείως» θα μετέφεραν και τους μελλοντικούς εχθρούς στις γειτονιές τους.

 

Αυτό ήταν το εξ’ αρχής ζητούμενο! Γιατί; …Γιατί απλού­στατα αυτούς τους ΛΑΘΡΟμετα­νάστες τούς είχαν ανάγκη ΟΛΟΙ οι Εβραίοι τής Διασποράς! …ΟΛΟΙ οι Εβραίοι, οι οποίοι συλλογικά και συστηματικά είχαν εμπλακεί σε ΟΛΑ τα εγκλήματα εναντίον ΟΛΩΝ των λαών που τους φιλοξενούσαν! …Χρηματιστήρια, τοκογλυφίες, ιδιωτικοποιήσεις, πλειστηριασμοί, real estate, ήταν χώροι όπου ΟΛΟΙ οι λαοί έχαναν τις περιουσίες τους και οι Εβραίοι τις διεκδικούσαν. Ότι έκαναν παντού, έκαναν και στην περίπτωση που αναλύουμε —και είναι αυτή της Βρετανίας—. Αυτοί οι Εβραίοι, ως «φιλοξενούμενη» μειονότητα στη βρετανική κοινωνία, δεν τη σεβάστηκαν!

Αυτοί διέλυσαν την αυτοκρατορία της και τη «ρευστοποίησαν» …στη Wall Street! Το ίδιο το κράτος τής Βρετανίας το βύθισαν στη διαφθορά και τελικά το λεηλάτησαν! Έγιναν αμύθητα πλούσιοι, εκβιάζοντας κι απειλώντας τις διεφθαρμένες ηγεσίες του, οδηγώντας τους Βρετανούς στην οικονομική εξαθλίωση! Στην κυριολεξία αυτήν τη στιγμή τίποτε μέσα στη Βρετανία δεν ανήκει στους Βρετανούς. Οι Βρετανοί είναι θεόφτωχοι —στα όρια της εξαθλίωσης— και οι Εβραίοι στην κυριολεξία δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα αμύθητα πλούτη τους. Ο μόνος τομέας όπου η Βρετανία ως κράτος διατηρεί μια παγκόσμια παρουσία, είναι το «ξέπλυμα» του παγκόσμιου βρώμικου χρήματος …και αυτός ο τομέας ΔΕΝ ελέγχεται από τους Βρετανούς! …Οι Εβραίοι κυριαρχούν και σ’ αυτόν τον μόνον κατ’ όνομα «βρετανικό» τομέα …Εβραίοι είναι οι κυρίαρχοι του «πλυντηρίου» τού City, που διαχειρίζεται την παγκόσμια διαφθορά και το μαύρο χρήμα της.

Αφού οι Εβραίοι τοκογλύφοι διέλυσαν τη βρετανική παραγωγή και την εισέπραξαν από το ξεπούλημά της, στη συνέχεια μπήκαν στο real estate. Το αποτέλεσμα; …Οι Βρετανοί εκτός από άνεργοι και πεινασμένοι έγιναν και άστεγοι. Ό,τι σήμερα έχει κάποια αξία στη Βρετανία από την πλευρά τού real estate, ανήκει στους Εβραίους. Έχουν δημιουργήσει ανώνυμες εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων και, χωρίς να φαίνονται οι ίδιοι, «σαρώνουν» τα πάντα. Ακόμα και το «διαμάντι» τού παγκόσμιου real estate, που είναι το Λονδίνο, ανήκει σ’ αυτούς. Λονδίνο, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Νιούκαστλ έχουν αλλάξει κυριότητα και οι Βρετανοί όχι μόνον ν’ κατοικήσουν σ’ αυτά, αλλά ούτε καν περαστικοί δεν μπορούν να είναι! Σερβιτόροι και συντηρητές των κτιρίων των Εβραίων έχουν καταντήσει.

Αυτό, όμως, εκτός από προκλητικό είναι κι ορατό! Για τη δική τους άμυνα λοιπόν οι Εβραίοι —και σε ανύποπτο χρόνο— πλημμύρισαν τη Βρετανία με ξένους ΛΑΘΡΟμετανάστες, προκειμένου να ελέγχουν έναν μαζικό «μοχλό» σε περίπτωση που οι Βρετανοί αντιδράσουν με τον γνωστό αντισιωνιστικό τρόπο …Σε περίπτωση που αντιδράσουν με τον τρόπο που αντέδρασαν οι Γερμανοί προπολεμικά και «τάισαν» τη ναζιστική «μηχανή». Σε μια τέτοια απελπιστική κατάσταση είχε βρει τους Γερμανούς ο Χίτλερ και τους εκμεταλλεύτηκε. Εκεί όμως οι Εβραίοι κινδύνευσαν, γιατί ήταν οι μόνοι «ξένοι» σ’ ένα κράτος ομοιογενώς γερμανικό …Ήταν αυτοί οι οποίοι εγκληματούσαν εις βάρος των φτωχών Γερμανών και τα εγκλήματά τους φαίνονταν καθαρά απ’ αυτούς. Έχοντας λοιπόν γνώση του πόσο εχθρικό κι άρα επικίνδυνο μπορεί να γίνει γι’ αυτούς ένα ομοιογενές εθνικά κράτος, προσπάθησαν να το αποφύγουν.

Σοκ σε Γαλλία και Βρετανία από την τραγωδία στη Μάγχη - 27 μετανάστες νεκροί Οι Σιωνιστές Εβραίοι, εξαιτίας τής προηγούμενης εμπειρίας τους, γνώριζαν εξ’ αρχής τι έπρεπε να κάνουν για ν’ αποφύγουν την αντίδραση των θυμάτων τους. Γνώριζαν ότι κάπου έπρεπε να «παράγουν» τους συμμάχους τους και να τους μεταφέρουν εκεί όπου θα τους είχαν ανάγκη. Αυτό ήταν το σχέδιό τους …Να δημιουργήσουν μόνοι τους μια «φάμπρικα», η οποία να παράγει σε αφθονία «ΛΑΘΡΟμετανάστες». Αυτό ήταν που ο Νετανιάχου «αποκάλυψε», αλλά δεν τον κατάλαβε κανένας. Το «εργοστάσιο» παραγωγής συμμάχων τού Σιωνισμού είναι η Μέση Ανατολή και η Βόρεια Αφρική. Εκεί οι Εβραίοι είχαν σκοπό να «παράγουν» και να «μεταφέρουν» τα εκατομμύρια των ΛΑΘΡΟμεταναστών στην Ευρώπη και άρα και στη Βρετανία. Τώρα αυτοί οι «παραγωγοί» εξαθλιωμένων ΛΑΘΡΟμεταναστών είναι έτοιμοι οι ίδιοι να «πουλήσουν» στους Βρετανούς σωτηρία από τους ΛΑΘΡΟμετανάστες…

Συγκεκριμένους ΛΑΘΡΟμετανάστες, συγκεκριμένης θρησκείας και όχι γενικά μεταναστών σε μια Βρετανία με αυτοκρατορικό παρελθόν. Έχει μεγάλη σημασία αυτό το οποίο λέμε για το αυτοκρατορικό παρελθόν τής Βρετανίας, γιατί αυτό τής προσδίδει μια ιδιαιτερότητα, η οποία την κάνει πολύ εύκολη στη διαχείρισή της για τους Εβραίους …Μια ιδιαιτερότητα, η οποία επιτρέπει στους Εβραίους να «πυροδοτήσουν» —χωρίς κανέναν κίνδυνο για τους ίδιους— εσωτερικές βίαιες συγκρούσεις. Η Βρετανία έχει μέσα στην κοινωνία της πλήθος εθνικών μειονοτήτων με διαφορετική «διαβάθμιση» μεταξύ τους. Έχει στις τάξεις της εθνικές μειονότητες, τις οποίες επιθυμεί η ίδια να υπάρχουν εκεί, για να ελέγχουν ιμπεριαλιστικά τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Έχει στις τάξεις της μειονότητες που έχουν «δικαιώματα», γιατί έχουν προσθέσει «κεφάλαιο» στη βρετανική αυτοκρατορία. Αυτό ήταν χρήσιμο για τους Εβραίους, γιατί γνώριζαν εξ’ αρχής ότι, ακόμα κι αν «πυροδοτούσαν» οι ίδιοι έναν πόλεμο μεταξύ των γηγενών Βρετανών και των ξένων, δεν θα κινδύνευαν…

…Δεν θα κινδύνευαν, γιατί υπήρχαν πολλοί ξένοι που θα βρίσκονταν στο «απυρόβλητο» και άρα και οι Εβραίοι θα μπορούσαν να «κρυφτούν» ανάμεσά τους, διεκδικώντας αυτό το «απυρόβλητο». Ως εκ τούτου δεν υπήρχε κίνδυνος για τους «πυρομανείς», όταν υπάρχει μια ασφαλής «αντιπυρική» ζώνη. Αυτοί λοιπόν οι Εβραίοι, που πρόδωσαν τους οικοδεσπότες τους, είναι οι ίδιοι που —με «εργολαβικό» τρόπο— τους «πουλάνε» σήμερα πατριωτισμό. Μπαίνουν οι ίδιοι επικεφαλής τής «στοχοποίησης» των Μωαμεθανών ΛΑΘΡΟμεταναστών, τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν και μετέφεραν από την ισοπεδωμένη Μέση Ανατολή στις γειτονιές των Βρετανών. Οι ίδιοι Εβραίοι «κρύβονται» πίσω από τους Βρετανούς και δείχνουν με το «δάχτυλο» τους εχθρούς τους. Τους δείχνουν μάλιστα και με τη σιγουριά τού «ειδικού», εφόσον «πουλάνε» στους Βρετανούς την «αντιμωαμεθανική» τεχνογνωσία τού Ισραήλ …Τεχνογνωσία «χειρουργική», εφόσον μόνον τους Μωαμεθανούς θέλουν να στοχοποιήσουν και όχι τους υπόλοιπους ξένους στη Βρετανία. Μόνον τους Μωαμεθανούς τής Μέσης Ανατολής και όχι τους Πακιστανούς, τους Ινδούς, τους Αφρικανούς ή τους υπόλοιπους Ευρωπαίους μετανάστες.

reseauinternational: Υπεύθυνος για τις εμφύλιες ταραχές στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο Σιωνιστής Τόμι Ρόμπινσον, ο οποίος είναι πράκτορας της Μοσάντ – dimpenews.com Για να είναι απολύτως σίγουροι ότι η «στόχευση» θα είναι απόλυτη, δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους. Δικός τους άνθρωπος είναι ο απόλυτος εκφραστής τής βρετανικής «δυσαρέσκειας» και βέβαια της αντίδρασης …Ο εκφραστής τού «White Supremacy» στη βρετανική του version …Ένας πληρωμένος πράκτορας της Μοσάντ …Ένας άνθρωπος αγράμματος —καθαρά του υποκόσμου— «μουτζουρωμένος» με δεκάδες τατουάζ ναζιστικής θεματολογίας …Ένας κόπρος, ο οποίος ζούσε παρασιτικά με χαρτζι­λίκια των αφεντικών του μέχρι αυτά να τον χρειαστούν και να τον χρησιμο­ποιήσουν …Ένας σκουπίδι που ακόμα και το όνομά του είναι «ψευδώ­νυμο», για να εξυπηρε­τείται ο ρόλος τού «καθαρού» Άγγλου «πατρι­ώτη» …ΔΕΝ ονομά­ζεται Ρόμπινσον και ΔΕΝ είναι ούτε καν «καθαρός» Άγγλος! …Είναι Ιρλανδός, ο οποίος ονομά­ζεται Γιάκσλεϊ και προφανώς —για λόγους «καριέ­ρας» στον υπόκοσμο— το όνομα αυτό αντικαταστάθηκε με το πολύ «αγγλικό» Ρόμπινσον.

Αυτός λοιπόν, αφού οργάνωσε —με τα χρήματα των Σιωνιστών— τις μεγάλες διαδηλώσεις κατά τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης στο Λονδίνο, ήταν εκείνος που στην ουσία καθόρισε και το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών …Το «αυτογκόλ» τής Βρετανίας! Οι συντηρητικοί έκαναν διαδηλώσεις κατά τής συντηρητικής Κυβέρνησης, επειδή αυτή ακολουθούσε νεοταξίτικη πολιτική και πήγαν και ψήφισαν μαζικά το κόμμα των Εργατικών, που είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ «αντιπρόσωπος» της Νέας Τάξης στη Βρετανία! Για να «τιμωρήσουν» τη δική τους Κυβέρνηση, η οποία δεν προστάτευε επαρκώς την πατρίδα τους, πήγαν και «τιμώρησαν» τους εαυτούς τους, ψηφίζονταν ένα κόμμα, το οποίο δεν είχε καμία πρόθεση να το κάνει! …Εξέλεξαν μια νεοταξίτικη Κυβέρνηση! Έτσι παγιδεύτηκαν οι Βρετανοί και κυρίαρχο ρόλο σ’ αυτήν την παγίδευση είχαν αυτοί, οι οποίοι μεθόδευσαν τη δυσαρέσκειά τους με τρόπο τέτοιο, που να οδηγήσει στη λάθος αντίδραση των Βρετανών. Σε αυτήν την παγίδευση έπαιξε ρόλο ο πράκτορας της Μοσάντ με το ψευδώνυμο Ρόμπινσον.

Από εκεί και πέρα, για να μην γίνει κάποιο λάθος στη «μετάφραση», ανέλαβε κι επισήμως να ορίσει ο ίδιος και την ταυτότητα του ανεπι­θύμητου «ΛΑΘΡΟμετανά­στη»: …Τέτοιοι είναι μόνον οι Μωαμε­θανοί! …Μόνον αυτοί που συμφέ­ρουν τους Σιωνιστές! Οι Βρετανοί, δηλαδή, οι οποίοι έπεσαν στην «παγίδα» να ψηφίσουν νεοταξίτες δούλους τού Σβαμπ και των Σιωνιστών, θα μπουν σε μια «μέγ­γενη», η οποία θα τους διατηρεί μόνιμα παγιδευμένους …Μόνιμα παγιδευμένους στην παγίδα των Σιωνιστών, εφόσον δικός τους είναι ο ακροδεξιός «φασίστας» που διοργανώνει την αγγλική «αντίδραση» και δικοί τους είναι και οι ακροαριστεροί τής ΑΝΤΙΦΑ, που διαχειρίζεται αυτούς τους ισλαμιστές ΛΑΘΡΟ­μετα­νά­στες! …Πληρωμένοι οι προβοκά­τορες των άκρων και στη μέση ο βρετανικός λαός που δεν ξέρει ποιον να υποστηρίξει και πού να κατευθυνθεί! Θέλει να προστατεύσει τα δίκια του και πέφτει θύμα των ακροδεξιών πρακτόρων τής Μοσάντ! Θέλει να υπερασπιστεί τα δίκια των παιδιών τής Γάζας και πέφτει θύμα ακροαριστερών πρακτόρων —επίσης της Μοσάντ—! Ό,τι και να κάνει χαμένος είναι ανάμεσα στη «σφύρα και τον άκμονα» του παγκόσμιου σιωνιστικού παρακράτους, το οποίο ελέγχεται από τη Μπίλντερμπεργκ και το WEF.

Μπέρμιγχαμ: Η ισλαμική πόλη της Βρετανίας όπου κυβερνά ο “ιερός νόμος” | Defence-point.gr Αυτοί έχουν βάλει τώρα την ΑΝΤΙΦΑ να απειλεί τον βρετανικό λαό με τη βίαιη «αντίδραση» των ΛΑΘΡΟμεταναστών μέσα στην ίδια του την πατρίδα! Προβοκάτορες Άγγλοι και φανατικοί Μουσουλμάνοι ΛΑΘΡΟμετανάστες συνθέτουν ένα «μίγμα» που πλέον απειλεί τη βρετανική κοινωνία με εμφυλιοπολεμική βία! Οι Σιωνιστές είναι πλέον ευτυχείς. Το σχέδιό τους δείχνει ότι θα πετύχει. Ήδη απέδωσε τους «καρπούς» του. Το συντηρητικό τμήμα τού βρετανικού λαού, που ξεσηκώ­θηκε από τη Μοσσάντ για ν’ αντισταθεί στον ανεξέλεγκτο εποικισμό τής Βρετανίας, την «πάτησε»! …Την «πάτησε» στο «εύκολο» Λονδίνο και την «πάτησε» και στο «δύσκολο» Μπέλφαστ. Έχοντας οι συντηρη­τικοί πολίτες παράπονα από τη διεθνιστική και νεοταξίτικη πολι­τική τού Συντηρητικού Κόμματος που κυβερνούσε τη Βρετανία, το «τιμώρησαν». Αυτοί, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη νεοτα­ξίτικη πολιτική των κρυπτομαρξιστών τού συντηρητικού κόμματος πήγαν και ψήφισαν τους αυθεντικούς μαρξιστές τού «Εργατικού» Κόμματος …Ψήφισαν αυτούς, οι οποίοι θέλουν τα σύνορα απολύτως ανοικτά! …Ψήφισαν αυτούς, οι οποίοι θέλουν πόλεμο με τη Ρωσία! …Ψήφισαν αυτούς, οι οποίοι θέλουν να υποστηρίξουν απροκάλυπτα το δολοφονικό Ισραήλ! …Ψήφισαν αυτούς, οι οποίοι δεν κρύβουν ότι ελέγχονται από το WEF και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Τώρα όλα είναι εύκολα γι’ αυτούς που έχουν την εξουσία και ελέγχουν το σκοτεινό «παρακράτος» τού Σόρος …Λίγο αίμα να τρέξει στους δρόμους —και μερικές φωτογραφίες φανα­τικών με ματσέτες— και έτοιμο το «σερβίρισμα» της επόμενης ημέρας! …Η «ισραηλοποίηση» της βρετανικής κοινωνίας είναι προ των πυλών! Παντού θα στηθούν «φαντάσματα» της «Χαμάς», όπως τη σχεδίασε ο ίδιος ο Νετανιάχου μέσα στη Γάζα για να την εκμεταλλευτεί στο Ισραήλ. Όλα τα βρετανικά γκέτο των Μουσουλμάνων θα γίνουν μικρές «Γάζες» με ύποπτες «Χαμάς», που κρύβονται ανάμεσα στους πολίτες τους. Όλα τα χριστια­νικά κράτη θα γίνουν κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωσιν του Ισραήλ! Αυτό ήταν το σχέδιο στο οποίο αναφερθήκαμε στην αρχή τού κειμένου …Το σχέδιο που αφορά όχι μόνον τη Βρετανία, αλλά το σύνολο των χριστιανικών κρατών …Το σχέδιο που «εγγυόταν» στους κατά τόπους Εβραίους ότι μπορούν να διαδηλώνουν υπέρ των δολοφόνων τού Ισραήλ, χωρίς να φοβούνται τους «οικοδεσπότες» τους …Χωρίς να φοβούνται ότι θα «στιγματιστούν» ως φασίστες και δολοφόνοι και άρα θα θέσουν την παραμονή τους στη Βρετανία και στα υπόλοιπα κράτη υπό αμφισβήτηση.

Η άνεσή τους να υποστηρίξουν την εγκληματική πολιτική τού Ισραήλ οφειλόταν στη βεβαιότητά τους ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να «ακυρώσουν» τη φιλοπαλαιστινιακή συμπάθεια του βρετανικού λαού. Γι’ αυτόν τον λόγο —όπως φαίνεται— ο Νετανιάχου συνεχίζει άφοβα τα εγκλήματά του στο Ισραήλ. Γνωρίζει εξ’ αρχής ότι την φιλοπαλαιστινιακή αντίδραση παντού στον κόσμο μπορεί να την «καπελώσει». Μπορεί στη Βρετανία με μερικές προβοκάτσιες να εμφανίσει την φιλοπαλαιστινιακή διαμαρτυρία σαν εθνική απειλή. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να την εμφανίσει σαν αντιβρετανική απειλή μιας «αόρατης» αλλά υπαρκτής «Χαμάς», η οποία έχει ήδη παρεισφρήσει στα στενά τού Λονδίνου. Μπορεί, με λίγους προβοκάτορες και μερικές καμένες σημαίες, να εμφανίσει τους υποστηρικτές των δικαίων των παιδιών τής Παλαιστίνης σαν προκλήσεις τής «Χαμάς» μέσα στη Βρετανία. Αυτό είναι το κόλπο και το είδαμε ήδη να λειτουργεί υπέρ των Σιωνιστών συνωμοτών στη Βρετανία.

Αυτό αποτελεί τον ορισμό τής απόλυτης επιτυχίας για τον σχεδιασμό τους. Πέτυχαν όλους τους στόχους τους με ελάχιστο κόστος. «Θωράκισαν» την εβραϊκή κοινότητα στη Βρετανία, εφόσον, λόγω κοινού «εχθρού», την ταύτι­σαν με τη βρετανική κοινωνία. Την «έκρυψαν» πίσω από Ινδούς, Κύπριους και Πακιστανούς και την «εξαφάνισαν». Διόρισαν την κυβέρνηση της αρεσκείας τους …Την πιο WΟΚΕ κυβέρνηση της ιστορίας! Έχουν βάλει στον «κρόταφο» των πατριωτών το «πιστόλι» τής ένοπλης σύγκρουσης με την ισλαμική κοινότητα, την οποία έχουν φροντίσει να κάνουν προκλητική και να την εξοπλίσουν και άρα μπορούν να εκβιάζουν ολόκληρη την κοινωνία με Εμφύλιο. Ελέγχουν, μέσω της κυβέρνησης, τους ένοπλους μηχανισμούς καταστολής και ελέγχουν τα κυρίαρχα μέρη τής επαπειλούμενης εμφύλιας σύγκρουσης. March against antisemitism draws 50,000 in London | Reuters

Την ίδια ώρα η εβραϊκή κοινότητα της Βρετανίας, η οποία ήταν αυτή που τα προκάλεσε όλα, είναι ασφαλής και από τη «σωστή» μεριά τής ιστορίας …Από τη μεριά των νομοταγών …Από τη μεριά τού κράτους και άρα από τη μεριά τής απόλυτης ισχύος. Αυτοί, οι οποίοι έκλεψαν τα βρετανικά «ασημικά» για να γίνουν πλούσιοι και μετέφεραν στη Βρετανία τους ΛΑΘΡΟμετανάστες, είναι απόλυτα ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Ακόμα και τον Νετανιάχου να υποστηρίζουν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Εκατό τοις εκατό επιτυχία!

13 χρόνια από την τραγωδία της Marfin | Parallaxi Magazine

Αυτό είναι το μέλλον τής Ευρώπης όπως το σχεδίασαν οι Εβραίοι τοκογλύφοι. Σύντομα όλες οι πόλεις τής Ευρώπης θα θυμίζουν το Μπέλφαστ. Σύντομα και στην Αθήνα. Ο «στρατός» τού Σόρος έχει ήδη προετοιμαστεί …Ήδη έχει προετοιμαστεί να παριστάνει τη «Χαμάς» μέσα στην ελληνική κοινωνία …Ήδη έχει δείξει τις προθέσεις του, εάν σκεφτεί κάποιος τη δολοφονία τής Μαρφίν, όταν έπρεπε να ψηφιστεί το Μνημόνιο που παρέδωσε την Ελλάδα στους Εβραίους τοκογλύφους —ολοκληρωτικά—! Ας ψάξει κάποιος να δει σε ποιους έχει καταλήξει το δημόσιο κεφάλαιο του ελληνικού λαού. Ας πάει μία βόλτα μέχρι το υποθηκοφυλακείο, για να δει πού έχουν καταλήξει τα σπίτια των κατεστραμμένων από το Μνημόνιο Ελλήνων και αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν σπίτια για να κάνουν τα παιδιά τους οικογένειες. Όλα με συνωμοσίες και όλα «τζάμπα». Υπό την προστασία των ροπαλοφόρων τού ΚΚΕ έβαλαν τις διεφθαρμένες ηγεσίες να παραδώ­σουν τις ιδιωτικές υπηρεσίες των Ελλήνων στους τοκογλύφους. Γι’ αυτόν τον λόγο αποκλείστηκαν οι Έλληνες από την εξαγορά των «κόκκινων» δανείων των ομοεθνών τους. Αυτό σημαίνει ότι εξ’ αρχής δεν ήταν στόχος τους τα χρήματα των Ελλήνων, αλλά τα σπίτια τους. Οι Έλληνες έμπαιναν στα σχέδια μόνον για να πληρώσουν τα χρέη των τραπεζών και των τοκογλύφων.

Όλα γίνονται «copy-paste». Οι Εβραίοι τής διεθνούς τοκογλυφίας μάς έβαλαν στο Μνημόνιο και οι Εβραίοι λεηλατούν τα «συντρίμμια» των Μνημονίων. Οι Εβραίοι απειλούν καθημερινά όποιον τους αμφισβητεί και προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να φτιάξει, με χρήματα των Ελλήνων, το Μουσείο του «Ολοκαυτώματος» στη Θεσσα­λονίκη! …Να τους δώσει στην Αθήνα το νεοκλασικό επί της Ερμού, για επεκτείνουν τις εγκαταστάσεις τους. Οι Εβραίοι «μαλώνουν» τους Έλληνες μέσα στην Ελλάδα, οι οποίοι τολμούν από την Επίδαυρο να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στα παιδιά τής Γάζας!

i)) 6 χρόνια μετά..(η περιφρούρηση της βουλής απο το ΚΚΕ) Έχουν αποθρασυνθεί τελείως, γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν αντίπαλο να τους απειλήσει —σε κανένα επίπεδο—! Οι Εβραίοι βάζουν τους χαφιέδες τού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια να «υποσκά­πτουν» και να συκο­φαντούν την όποια δράση των Ελλήνων πατριωτών. Οι Εβραίοι βάζουν τους ροπαλοφόρους τού ΚΚΕ να δίνουν πολιτικό λόγο στη «Χαμάς» τού μέλλοντος. Όλα αυτά υπό την απειλή τής μεγάλης εσωτερικής σύγκρουσης με τους ισλαμιστές ΛΑΘΡΟμετανάστες. Αυτούς, οι οποίοι θα κάνουν σύντομα την Ελλάδα να μοιάζει με το Ισραήλ.

Τον ρόλο τού ακροδεξιού ναζί Ρόμπινσον τον διεκδικούν πολλοί «Κασιδιάρηδες» και απέναντί τους υπάρχουν οι ακροαριστεροί κομμουνιστές Έλληνες «Κωνσταντίνου» …Όλοι τους εξίσου καλά εκπαιδευμένοι μαρξιστές από τα «μαγαζιά» των Εβραίων. Τα ίδια αφεντικά τούς πληρώνουν και τους ίδιους σχεδιασμούς ακολουθούν! …Το ίδιο κόλπο με τον «τσαμπουκά» Χίτλερ και το «θύμα» Λούξεμπουργκ! …Δικοί τους οι «Κασιδιάρηδες» και δικές τους οι «Κανέλες» που τους «κατασκευάζουν»! Οι «υπάλληλοι» θα κάνουν δήθεν πως μάχονται μεταξύ τους κι ο λαός στη μέση θα τρομοκρατείται. Η αρχική άπειρη κι απεριόριστη συμπάθεια για τα παιδιά τής Παλαιστίνης θα δώσει τη θέση της στην αμφισβήτηση και την καχυποψία και στη συνέχεια, εξαιτίας τού φόβου για την «κρυφοΧΑΜΑΣ» που καραδοκεί παντού, όλοι θα πάρουν το «πλευρό» τού δήθεν «αμυνόμενου» Ισραήλ.

Το ίδιο «έργο» θα παιχθεί τώρα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη …Σε όλα τα κράτη που έχουν λεηλατηθεί από τους Σιωνιστές Εβραίους. Οι ίδιοι θα πληρώνουν τους ακροδεξιούς «πατριώτες» τύπου Βίλντερς —που τάιζε επί χρόνια το Ισραήλ— και οι ίδιοι θα πληρώνουν και τους ακροαριστερούς «διεθνιστές» κρυπτοχαμασίτες …Δική τους η ΝΑΖΙ Λεπέν και δικός τους κι ο κομμουνιστής Μελανσόν …Το ίδιο γίνεται και στη Γερμανία τού πρόσφατου ακροδεξιού «θριάμβου» …Σχεδόν «χάρη» μάς κάνουν που επιτρέπουν να μας «κυβερνάνε» οι «μετριοπαθείς» —και επίσης δικοί τους— «εκλεκτοί» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Οι Μητσοτάκηδες, οι Σολτς, οι Μακρόν ή οι Στάρμερ …Αυτοί, οι οποίοι θα «διαχειριστούν» τις εμφυλιοπολεμικού επιπέδου «τριβές» μέσα στα κράτη τους, δίνοντας βέβαια απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια της τοπικής εβραϊκής κοινότητας …Να μην πάθουν τίποτε οι «ιερές αγελάδες» τού Χριστιανισμού.

Επάνω στη βάση των αναγκών για έλεγχο όλων των χριστιανικών κρατών τής Ευρώπης οι ίδιοι άνθρωποι προκάλεσαν και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Όταν λέμε «οι ίδιοι», εννοούμε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ …Οι Εβραίοι Κίσινγκερ, Νιούλαντ, Σάλιβαν, Μπλίνκεν έβαλαν τον Εβραίο Ζελένσκι να κάνει πόλεμο με τη Ρωσία …Να κάνει πόλεμο, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό αντιρωσικό «μέτωπο» …Να βάλει όλους τους Ευρωπαίους απέναντι από τη ρωσική «αρκούδα». Ποιο ήταν το ζητούμενο; …Να μιμηθούν τον μεταπολεμικό σχεδιασμό τής Ευρώπης, η οποία εκβιαζόταν από τον σοβιετικό γίγαντα …Να δημιουργήσουν μια νέα δυναμική κατάσταση, η οποία θα τους επιτρέπει με μικρές παρασκηνιακές κινήσεις να εκβιάζουν όλα μαζί τα κράτη …Να τα απειλούν με βία, όπως απειλούν με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες τούς Ευρωπαίους πολίτες μέσα στις πατρίδες τους. Αυτό ήταν το ζητούμενο! …Να «κατασκευαστεί» ένα νέο «φόβητρο» της Ευρώπης …Να «κατασκευαστεί» ένας πυρηνικός πανευρωπαϊκός εχθρός, ο οποίος υπερβαίνει τις δυνάμεις τού κάθε ευρωπαϊκού κράτους ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να εκβιάζεται και να απειλείται.

Σκότωσαν άλλο ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε ένα «μέτωπο», για να «κατασκευάσουν» αυτό το «φόβητρο». Στα δεκάδες χιλιάδες θύματα της Γάζας πρέπει να προσθέσουμε και τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του πολέμου τής Ουκρανίας, τα οποία μπαίνουν στον ίδιο σιωνιστικό «λογαριασμό»! Στην «αυγή» τής τρίτης χιλιετίας οι εγκληματίες δεν σταματάνε μπροστά σε κανένα όριο. Όλα βέβαια με τις «πλάτες» άλλων και συγκεκριμένα των Αμερικανών. Πάντα με τις «πλάτες» άλλων, γιατί οι Εβραίοι είναι δειλοί, οι οποίοι απλά αρέσκονται να κάνουν τους «κόκορες». Είναι αυτοί που πολεμάνε μόνον όταν διαθέτουν F16 και τανκ απέναντι σε αντιπάλους με πέτρες. Τέτοιος «κόκορας» είναι κι ο «ήρωας» Ζελένσκι …Άλλος ένας Εβραίος δολοφόνος μετά τον Νετανιάχου, που προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν πολεμάει μόνον για τον εαυτό του και το κράτος που αντιπροσωπεύει, αλλά και για την παγκόσμια Δημοκρατία και τον Πολιτισμό.

Απλά, επειδή έχουμε να κάνουμε με Εβραίους, θα πρέπει ν’ αναζητήσουμε και το υλικό κέρδος απ’ αυτήν την ανθρωποσφαγή …Να μην πάει «χαμένη» η ευκαιρία! …Σκοτώνουμε που σκοτώνουμε κάποιον! …Να μην τον ληστέψουμε; …Να πάει χαμένο το ρολόι του; Ο Εβραίος Φινκ τής Μπλακ Ροκ κι ο «ευαίσθητος» Σόρος είναι αυτοί οι οποίοι στην κυριολεξία λεηλάτησαν την Ουκρανία. Στην κυριολεξία την άρπαξαν από τον λαό της …Τον λαό τον οποίο πρώτα τον έστειλαν να πεθάνει στο πολεμικό «μέτωπο», οι ίδιοι άνθρωποι τον «ξεψείρισαν» στα μετόπισθεν. Θα γυρίσουν οι Ουκρανοί στρατιώτες στα σπίτια τους μετά τον πόλεμο για την πατρίδα και …δεν θα έχουν πατρίδα! …Ιδιοκτησία τού Φινκ και του Σόρος είναι πλέον η Ουκρανία. Οι Ουκρανοί έχουν φορτωθεί χρέη, που δεν τους φτάνουν χιλιετίες εργασίας για ν’ αποπληρώσουν τους Εβραίους τοκογλύφους. Όλο το «σκηνικό» είναι «παγιδευμένο» και γι’ αυτόν τον λόγο εγκληματούν καθημερινά μπροστά στα μάτια τής ανθρωπότητας, η οποία δεν μπορεί να εξηγήσει αυτά τα οποία συμβαίνουν.

Η μεγάλη σύγκρουση των πολιτισμών, την οποία προανήγγειλε ο Εβραίος Χάντινγκτον, θα γίνει, αλλά δυστυχώς για τους ομοίους του δεν θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούν αυτοί που τη δρομολόγησαν. Ο Νετανιάχου πήρε το μεγάλο προσωπικό ρίσκο να ολοκληρώσει με ωμή ανθρωποσφαγή έναν σχεδιασμό πολλών δεκαετιών, αλλά δεν θα τα «καταφέρει». Το μίσος τής ανθρωπότητας εναντίον των Σιωνιστών είναι πλέον ανεξέλεγκτο και τα «παραμύθια» των «Ολοκαυτωμένων» τής απάτης και του χρήματος δεν πείθουν πλέον κανέναν. Το αίμα των παιδιών τής Γάζας και τα δάκρυα των μανάδων τής Ουκρανίας θα τους «πνίξουν» σ’ όλον τον κόσμο. Η μακροημέρευσή τους μέσα στον Χριστιανισμό είναι πιο αβέβαιη από ποτέ. Μέγα λάθος τους που βγήκαν στους δρόμους σύσσωμοι να υποστηρίξουν τους δολοφόνους τού Ισραήλ. Μέγα λάθος τους που έδειξαν σ’ όλον τον κόσμο ότι είναι μια καλά οργανωμένη συμμορία, που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζει τίποτε. Σύντομα θ’ αντιδράσουν οι λαοί κι ο κόσμος που σήμερα βλέπουμε δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος!

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.