peri majestic the real

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ryan Wesley Routh: What we know about Trump shooting suspect

 

Oι Μυστικές Υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον Routh???? 

Τίποτα παραστρατιωτικό δεν φεύγει από την Αμερική για την Ουκρανία χωρίς την έγκριση της CIA και του FBI.

Γιατί για μια ακόμη φορά αδράνησε η φρουρά του Τραμπ?? στα 250 μέτρα ήταν ο Routh και σημάδευε..

 Από που έμαθε ο Routh ότι ο Τραμπ βρίσκεται στο γκολφ κλαμπ του???  Από που έμαθε ακόμα και την ώρα που θα έπαιζε γκολφ ο Τραμπ??

Ο Routh πυροβόλησε πρώτος ?? Θα το μάθουμε ποτέ??

Ένας σερίφης συνέλαβε τον Routh...πολύ μακριά από το γκολφ κλαμπ του Τραμπ..πολύ μακριά από την φρουρά του Τραμπ... πολύ μακριά από το περιβάλλον του Τραμπ...

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Τρομερό; Καθόλου. Παιδεραστές, τοκογλύφοι, δολοφόνοι και ό,τι «σκουπίδι» κυκλοφορεί στην κοινωνία αυτήν τη στιγμή, ασκεί εξουσία στις ΗΠΑ γιατί αυτό βολεύει εκείνους που τις ελέγχουν «παρασκηνιακά». Ο Τραιανού είχε γράψει τα πάντα. Ο φερόμενος ως δράστης των πυροβολισμών στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ σύμφωνα με τη New York Post είχε κάνει δωρεές σε υποψηφίους και σκοπούς των Δημοκρατικών από το 2019. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ σε συνέντευξη του στο Newsweek Romania το 2022, βοήθησε στη στρατολόγηση ξένων εθελοντών για να πολεμήσουν για την Ουκρανία.

 

 Donald Trump selects Ohio Sen. JD Vance as his running mate in the presidential election | Pittsburgh Post-Gazette

Traianou.gr

https://traianou.gr/2024/07/inside-job_apopeira_kata_trump.html
 Είναι πολλά τα σκοτεινά σημεία —δυστυχώς για τον Τραμπ—. Με δεδομένο 
λοιπόν τη συμμετοχή τόσο ισχυρών υπηρεσιακών παραγόντων —και των 
εκλογικών αναγκών μιας απόλυτα διεφθαρμένης εξουσίας— ένα πράγμα είναι 
βέβαιο Ο Τραμπ ΔΕΝ έχει εξασφαλισμένη τη μακροημέρευσή του …Θα 
δοκιμάσουν ξανά να τον σκοτώσουν και μάλιστα πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι 
μπορούμε να φανταστούμε …Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα.
 Zelensky to sell Ukraine off to Blackrock, Goldman Sachs - YouTube

…Inside job !!! …Απόπειρα κατά Τραμπ…

Gunshots fired near Trump's vicinity, former president safe!

 

Εάν φύγει η εξουσία από τα «χέρια» των Δημοκρατικών, θα αλλάξει η αμερι­κανική ιστορία! Κινδυνεύει το «βαθύ» σιωνιστικό κράτος των ΗΠΑ να πάει στην κόλαση! …Το παρακράτος, που βύθισε τις ΗΠΑ στην απόλυτη φτώχεια! …Το παρακράτος, που λεηλάτησε τα πάντα και φόρτωσε τις ΗΠΑ με ένα δημόσιο χρέος πάνω από τριανταπέντε τρισεκατομ­μύρια! …και κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει ποιο είναι το ιδιωτικό χρέος των ίδιων των Αμερικανών! Θα αλλάξουν όλα, γιατί κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία και πήραν «ρίσκα» τα οποία δεν είναι ανεκτά από καμιά Δημοκρατία. Σκότωσαν, έκλεψαν, εκβίασαν και μετέφεραν στην πολιτική ζωή όλη την «παθογένεια» του «βόθρου» ενός κακόφημου εβραϊκού γκέτο. Παιδεραστές, τοκογλύφοι, δολοφόνοι και ό,τι «σκουπίδι» κυκλοφορεί στην κοινωνία αυτήν τη στιγμή, ασκεί εξουσία στις ΗΠΑ γιατί αυτό βολεύει εκείνους που τις ελέγχουν «παρασκηνιακά». ΌΛΟΙ αυτοί προστατεύονται από τον Γκάρλαντ και τον Σούμερ. Όλο αυτό το «παρακράτος» θα αποκαλυφθεί σε περίπτωση που γίνει «αλλαγή σκυτάλης» στην εξουσία.

Ακόμα κι αν ο Τραμπ δεν έχει πρόθεση να τους καταδιώξει, θα τους «καταδιώξει» η πραγματικότητα, εφόσον η διαδοχή των προσώπων στις θέσεις εξουσίας δεν μπορεί να γίνει ομαλά και οι επόμενοι να επωμιστούν τις εκκωφαντικές «αμαρτίες» των προηγούμενων. Ποιος θα τολμήσει να παραλάβει τις παρανομίες τού Γκάρλαντ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης; Ποιος θα «καλύψει» όλες τις «γλυκές συμφωνίες» που έχει κάνει το ίδιο το Υπουργείο με το σιωνιστικό παρακράτος και μέσω των οποίων διατηρεί εκτός φυλακής πρόσωπα όπως ο Μπάνκμαν ή η Μάξγουελ; Ποιος θα μπει επικεφαλής τού FBI, χωρίς να είναι «μυημένος» στην αθλιότητα του παρακράτους τού Ομπάμα και του Σούμερ; Πώς είναι δυνατόν να παραδώσουν τις λίστες του Έπσταϊν σε κάποιους μη ελεγχόμενους Σιωνιστές; …Κεφάλαιο της Μοσάντ είναι αυτή η λίστα και τη διαχειρίζονται πράκτορές της μέσα στο ίδιο το FBI! Ποιος θα κληρονομήσει τους «φακέλους» τού Μαγιόρκας για τα σύνορα στο Μεξικό; …300.000 παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών διαχειρίστηκε το FBI και τώρα αυτά αγνοούνται! Ποιος θα παραλάβει τους φακέλους τους; Ποιος θα παραλάβει τους φακέλους για τις ανθρωποκτόνες φωτιές στο Μάουι; Ποιος θα προστατεύσει τον Φάουτσι, ο οποίος πήρε εντολές να «εμβολιάσει» όλους τους Αμερικανούς με τα «δηλητήρια» του Μπουρλά; 

Traianou.gr

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Εκλογές ΗΠΑ

 Εκλογές ΗΠΑ

Οι Σιωνιστές σε απόλυτο πανικό!…

Πρόβες χάους και ανωμαλίας…

…και στο «βάθος» Εμφύλιος!

 

Απ’ ό,τι φαίνεται ο αιφνιδιασμός τής Κάμαλα Χάρις δεν έπιασε. Λίγες ημέρες κενής θριαμβολογίας και ενός επίπλαστου ενθουσιασμού δεν αρκούν για να κερδηθούν οι εκλογές. Το «κουτσάλογο», που οι Σιωνιστές —με απόλυτα φασιστικό τρόπο— «φόρτωσαν» στο Δημοκρατικό Κόμμα, έδειξε από την αρχή ότι δεν έχει δυνατότητες να εξασφαλίσει μια εύκολη νίκη. Θέλοντας να παρακάμψουν τον πολιτικό διάλογο —που ήταν φανερό πως δεν συνέφερε τους ομοϊδεάτες τού αποτυχημένου Μπάιντεν— «έπαιξαν» με όρους εμπορίου. Με όρους καθαρά εμπορικού μάρκετινγκ και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το «politicaly correct» πνεύμα τής εποχής, θεώρησαν ότι θα τους αρκούσε για την παραμονή τους στην εξουσία η επιλογή ως υποψηφίου προέδρου μιας γυναίκας έστω και περίπου «μαύρης». Το σενάριο ήταν να κατέβουν στις εκλογές με «άξονα» της προεκλογικής εκστρατείας τους αυτόν της «πρώτης μαύρης γυναίκας», που θα διεκδικούσε την είσοδό της στον Λευκό Οίκο.

Η κίνησή τους ήταν έξυπνη, αλλά η επιλογή τού προσώπου που έκαναν ήταν πολύ κακή. Η Κάμαλα, ως προσωπικότητα, δεν έχει κανένα ουσιαστικό προσόν και κανένα πολιτικό ή επικοινωνιακό χάρισμα! Όταν δεν κακαρίζει ανεξέλεγκτα σαν κότα, παριστάνει την απασχολημένη για ν’ αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Έχει ένα μοναδικό ταλέντο να φαντάζει πάντα ως η πιο χαζή σε όποιο περιβάλλον κι αν κινείται. Ακόμα κι ανάμεσα σε παιδιά κατορθώνει και φαίνεται ανεπαρκής. Στο μεταξύ κρύβεται από τους δημοσιογράφους και αρνείται να κάνει ντιμπέιτ με τον αντίπαλό της. Όλα αυτά όμως φαίνονται και προκαλούν τον αμερικανικό λαό …Ειδικά τώρα, που ο λαός αυτός έχει τρομερά προβλήματα …και, όταν υπάρχουν αυτά, ο λαός περιμένει ν’ ακούσει και λύσεις απ’ αυτούς που θέλουν να τον κυβερνήσουν. Αυτή η ανάγκη είναι που καταστρέφει την Κάμαλα, εφόσον δεν διανύουμε εποχές αφθονίας όπου αρκούσε για τον άνακτα μια καλή επικοινωνιακή πολιτική, που θα έβγαζε προς τα έξω μια εικόνα αισιοδοξίας.

Είναι βέβαιον λοιπόν ότι αυτή η αδυναμία της να αρθρώσει πολιτικό λόγο και να παρουσιάσει λύσεις σε πραγματικά προβλήματα του λαού έχει «αποτυπωθεί» στις δημοσκοπικές μετρήσεις. Είναι προφανές ότι οι Σιωνιστές έχουν πραγματικές δημοσκο­πήσεις στα γραφεία τους και αυτές κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές θα πρέπει να είναι. Σίγουρα αυτές οι δημοσκοπήσεις έχουν θορυβήσει το «βαθύ» κράτος των ΗΠΑ και το αναγκάζουν να δράσει. Αναγκαστικά πρέπει να δράσει το Δημοκρατικό Κόμμα των Σιωνιστών, γιατί σε ενδεχόμενη απώλεια της εξουσίας θα έχει μεγάλο πρόβλημα …Τεράστιο πρόβλημα, γιατί, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα την τελευταία τριετία, δεν μπορεί να γίνει ομαλή παράδοση και παραλαβή εξουσίας. Η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Κόμματος έχει εμπλακεί σε ΟΛΑ τα μεγάλα εγκλήματα που αυτήν τη στιγμή «ματώνουν» όχι μόνον τις ΗΠΑ, αλλά και την υπόλοιπη ανθρωπότητα!

 Η «μυστική» ατζέντα των συνομιλιών Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Ποια ελληνικά όπλα  στέλνει στην Ουκρανία

Το κόμμα του Εβραίου Σούμερ, το οποίο χρηματοδοτείται από Εβραίους μεγιστάνες τύπου Μπλούμπεργκ, Ζούγκεμπεργκ, Μπάφετ, Σόρος κλπ., έχει πολλές αμαρτίες στην «πλάτη» του! Το κόμμα τού Εβραίου παιδεραστή Έπσταϊν και των άλλων εκβιαστών τύπου Ντέρσοβιτς, το οποίο διατηρείται στην εξουσία με πρακτικές τού υποκόσμου, αγωνιά για την επιβίωσή του! Το κόμμα τού Εβραίου συζύγου τής υποψήφιας —ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο τού «κηδεμόνα» της— έχει μεγάλη αγωνία για την επόμενη ημέρα. Φοβάται να μην χάσει την εξουσία και βρεθεί αντιμέτωπο με τις τεράστιες ευθύνες του σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ευθύνες, εάν σκεφτεί κάποιος ότι αυτό το κόμμα των Εβραίων Μπλίνκεν, Σάλιβαν, Νιούλαντ, ήταν εκείνο που έβαλε τον Εβραίο Ζελένσκι να θυσιάσει ένα εκατομμύριο νεαρούς Σλάβους στον πόλεμο της Ουκρανίας, για να «κονομήσουν» οι Εβραίοι Φινκ, Σόρος και το κακό συναπάντημα! …Το κόμμα των Εβραίων, το οποίο έκανε «πλάτες» στον Νετανιάχου να σκοτώσει πάνω από 40.000 παιδιά, προκειμένου να επεκτείνει τα συμφέροντα του Ισραήλ και πάνω από την ελάχιστη εναπομείνασα για τους Παλαιστίνιους λωρίδα τής Γάζας! …Το κόμμα τής Εβραίας Γέλεν, η οποία πήρε από τον «κουμπαρά» των Αμερικανών πέντε τρισεκατομμύρια δολάρια και τα έδωσε στους Εβραίους τοκογλύφους, για να σωθούν από τη χρηματιστηριακή «φούσκα» που ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημιούρ­γησαν! …Το κόμμα που με την ισχύ των ΗΠΑ έβαλε την ανθρωπότητα σε παγκόσμια καραντίνα μέχρι αυτή να εμβολιαστεί υποχρεωτικά με τα «δηλητήρια» του Εβραίου Μπουρλά!

Αυτό το σιωνιστικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που κυβερνά τις ΗΠΑ και μέσω των Σιωνιστών βασανίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα, «πόνταρε» στο «κουτσάλογο» που χασκογελά και τώρα «βλέπει» ότι δεν του «βγαίνουν» οι «λογαριασμοί» …«Βλέπει» και το πιάνει πανικός. Όπως συμβαίνει πάντα με τους απελπισμένους, έτσι κι αυτοί ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους να «σωθούν». Μέσα σ’ αυτήν την αναζήτηση ανατρέχουν και στις παλιές τους «επιτυχίες». Γι’ αυτόν τον λόγο θυμήθηκαν το παλιό πετυχημένο «κόλπο», το οποίο στις προηγούμενες εκλογές τούς έδωσε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα …Το τελευταίο κόλπο που τους έδωσε την εξουσία. Ποιο ήταν αυτό; …Η συκοφαντική εκστρατεία που έκαναν κατά τού Ντόναλντ Τραμπ …Η δήθεν σύνδεσή του με τους Ρώσους, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα επιβίωσης της αμερικανικής κοινωνίας.

Καλούμε τον Πρόεδρο Μπάιντεν να επιβάλει κυρώσεις στο Αζερμπαϊτζάν: Άνταμ  Σιφ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ Σ’ αυτήν την εκστρατεία συκο­φάντησης ενός Προέδρου των ΗΠΑ πρωτοστάτησε ο Άνταμ Σιφ …Ο Εβραίος Σιφ …Ο άθλιος ψεύτης, ο οποίος παρίστανε τον πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών …Ο συκοφάντης, ο οποίος πρωτο­στά­τησε στην προσπάθεια να παραπεμφθεί —με ψευδή στοιχεία— ο Τραμπ στο «House» για ν’ αποπεμφθεί …Ο επικεφαλής τής ομάδας των κατηγόρων στη Δίκη τού Τραμπ στο Καπιτώλιο …Ο συνωμότης, ο οποίος προσπάθησε να «φορτώσει» την προβοκάτσια της Εισβολής στο Καπιτώλιο στον Τραμπ …Ο ραδιούργος, ο οποίος έκανε όλες τις επαφές με τους Εβραίους τύπου Ζούγκεμπεργκ, για να «φιμώσουν» τον Τραμπ …Ο μηχανορράφος, ο οποίος προσπάθησε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τον αμερικανικό λαό με τεράστια ψέματα …Με ψέματα τόσο προφανή, που στο τέλος κλήθηκε στη Γερουσία ν’ απολογηθεί! Έστω όμως και μ’ αυτόν τον ελεεινό τρόπο οι Σιωνιστές κατάφεραν αυτό που επεδίωκαν και «κέρδισαν» τις πιο «βρώμικες» εκλογές στην αμερικανική ιστορία.

Το ίδιο κόλπο επιχειρούν να επαναλάβουν και σήμερα. Είδαν ότι δεν τους βγαίνει ο «πόλεμος» του Life style τής νέας και γοητευτικής συζύγου του Εβραίου Έμχοφ απέναντι στον «πορτοκαλί» ηλικιωμένο αντίπαλο και ξαναγύρισαν στα παλιά. Είδαν ότι δεν αποδίδει το μάρκετινγκ της «πρώτης μαύρης γυναίκας» που θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και ξαναγύρισαν στα παλιά. Θέλουν να επαναλάβουν την παλιά τους στρατηγική, έστω κι αν η επιλογή αυτή εμπεριέχει και το ρίσκο τής ξεφτίλας, δεδομένου ότι έχει ήδη αποδειχθεί πως όλα όσα ισχυρίζονταν την προηγούμενη φορά —και αφορούσαν τις ύποπτες σχέσεις τού Τραμπ με τους Ρώσους— ήταν «κατασκευασμένα» ψέματα! Απλά τότε, έχοντας πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν προστάτευσαν την όλη στρατηγική τους. Θεώρησαν ότι ο Τραμπ μετά την ήττα του θα «τελείωνε» και ότι δεν θα είχαν ποτέ ξανά ανάγκη να «παίξουν» αυτό το «χαρτί» …και, το άφησαν να «καεί» …και, τώρα, το ξαναπαίρνουν στα «χέρια» τους! Έτσι κι αλλιώς για τους πανικοβλημένους ντροπή δεν υπάρχει, όταν αυτό είναι η μοναδική επιλογή που μπορούν να έχουν, για να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

With charges and sanctions, U.S. takes aim at Russian disinformation ahead  of November election | Pittsburgh Post-Gazette Μέσα στα πλαίσια αυτής της «νέας» παλαιάς τακτικής βγήκε ο Γκάρλαντ —ο πιο διεφθαρμένος Υπουργός Δικαιοσύνης στην ιστορία των ΗΠΑ— και μας ανακοίνωσε —με τον πιο επίσημο τρόπο— ότι: «η Ρωσία προσπαθεί να «παρέμβει» στις αμερικανικές εκλογές»! Βγήκε ο Εβραίος μετρ της παραπληροφό­ρησης, έχοντας στο πλάι του τον διευθυντή τού εγκληματικού FBI, να τρομάξει τον κόσμο με ψέματα και υπερβολές. Γιατί μιλάμε για υπερβολές; …Γιατί δεν είναι δυνατόν το κράτος αυτό, το οποίο ελέγχει το σύνολο των social media που «λογοκρίνουν» και «φιμώνουν» τον Πλανήτη κατά βούληση, να δηλώνει επισήμως ότι «φοβάται» «ρωσική παρέμβαση» στις εκλογές, επειδή απλά κάποιες ιστοσελίδες στο ίντερνετ υποστηρίζουν τον Τραμπ. «Υποστηρίζουν» τρόπος τού λέγειν, εφόσον δεν παίρνουν θέση στο θέμα των εκλογών κι απλά κάνουν αναφορές σε θέματα που απασχολούν την αμερικανική κοινή γνώμη …Θέματα όπως ο πληθωρισμός, το ενεργειακό κόστος, η ακρίβεια στα είδη διατροφής, η ΛΑΘΡΟμετανάστευση, τα ναρκωτικά και ό,τι άλλο απασχολεί τον μέσο Αμερικανό πολίτη. Αυτό το εκλαμβάνουν σαν «υποστήριξη» προς των Τραμπ, εφόσον τούς «χαλάει» το αφήγημα της «νέας κι ωραίας» υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όμως, η υπερβολή τους δεν σταματά εκεί. Το κράτος που ελέγχει το σύνολο των μηχανών αναζήτησης εκδήλωσε ανησυχία γι’ αυτά που «βλέπουν» οι πολίτες του. Οι Αμερικανοί, δηλαδή, οι οποίοι —σε μυστικές συμφωνίες με τον ΟΗΕ και άλλους διεθνείς οργανισμούς— επέβαλαν στην ανθρωπότητα τον φόβο για τη δήθεν περιβαλλοντική «αλλαγή», τη δήθεν «υπερθέρμανση» του Πλανήτη ή την υποχρεωτικότητα των «εμβολιασμών», «φοβούνται» ότι κάποιος «τρίτος» μπορεί να επηρεάσει και να «παρασύρει» τους Αμερικανούς. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι επηρεάζουν όλους τους λαούς τού κόσμου, «θάβοντας» στην κυριολεξία όποια άποψη δεν τους συμφέρει, ανησυχούν για τη «ρωσική άποψη» μέσα στις ΗΠΑ! …Ανησυχούν μήπως, μέσω αυτής της άποψης, η οποία μεταφέρεται μέσω μερικών ιστοσελίδων, επηρεαστεί έμμεσα το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ! Το κράτος αυτό, το οποίο αποδεδειγμένα έχει παρέμβει άμεσα —και πολλές φόρες βίαια— κι έχει «νοθεύσει» εκλογικά αποτελέσματα σε όλες τις χώρες τής Δύσης, δηλώνει «φόβο» παρέμβασης στην εκλογική του διαδικασία! Αυτά δεν είναι απλά υπερβολές, αλλά αγγίζουν την έννοια της ηλιθιότητας!!!

Αυτή όμως η εκκωφαντική επίδειξη ηλιθιότητας δεν τους εμπόδισε να δρομολογήσουν τη στρατηγική τους σε όλη της την ένταση και όλο της το εύρος. Την ίδια ακριβώς ημέρα, λοιπόν, που ο Εβραίος Γκάρλαντ έδωσε το σύνθημα για «μάχη» ενάντια στη Ρωσία, ξεκίνησαν κάτι περίεργες «συμπτώσεις». Το κορυφαίο εβραϊκό δίκτυο παραπληροφό­ρησης με τον τίτλο CNN, προσέλαβε τον Εβραίο Στέλτερ, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν ο επικεφαλής όλης της μιντιακής «εκστρατείας» παραπληροφόρησης περί δήθεν σχέσεων Τραμπ και Ρώσων …Τον Στέλτερ, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «πατατοκέφαλος» των συστημικών ΜΜΕ και είναι ο «εκλεκτός» τού WEF που μισεί τον Τραμπ. Το CNN τον επαναπροσέλαβε —για να είμαστε ακριβείς— τον Στέλτερ, τον οποίον τον είχαν απολύσει πριν δύο χρόνια και ήταν στα απολύτως αζήτητα. Tον «θυμήθηκαν» —εντελώς «τυχαία»— τώρα, που ξεκινάνε και πάλι την εκστρατεία συκοφάντησης κατά τού Τραμπ …Η «φάμπρικα» της παραπληροφόρησης όπως φαίνεται πήρε «φωτιά». Προφανώς τώρα, που φαίνεται ότι η Κάμαλα δεν «τραβάει», το «βαθύ» σιωνιστικό κράτος, για να τη βοηθήσει, έκρινε ότι πρέπει να τον προσλάβει. Αφού δεν μπορούν να τη βοηθήσουν άμεσα, διαφημίζοντας τα ανύπαρκτα προσόντα της, μπορούν να το κάνουν έμμεσα με συκοφαντική επίθεση κατά τού Τραμπ και ο απόλυτα ειδικός είναι ο Εβραίος «πατατοκέφαλος»…

H επίθεση έγινε γενική, εφόσον επιστράτευσαν όλα τα «όργανα» της παραπληροφόρησής τους. Ακόμα κι αυτά που εργάζονται σε ΜΜΕ, τα οποία υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τον Τραμπ. Ακόμα δηλαδή και το «FOX News» τού Εβραίου Μέρντοχ «αποκάλυψε» ότι οι Ρώσοι πληρώνουν συγκεκριμένους influencers τύπου Μπένι Τζόνσον με 400.000 δολάρια ανά βίντεο, προκειμένου να «παράγουν» τέτοια σε εβδομαδιαία βάση, για να υποστηρίξουν τον Τραμπ. Τους πληρώνουν για να προωθούν τις πολιτικές του θέσεις. Κόντεψε βέβαια να γκρεμιστεί το στούντιο μόλις ακούστηκε αυτή η βλακεία. Ποιος το υποστήριξε αυτό; …Κατά σύμπτωση η Εβραία Jessica Tarlov …Το «τυφλό» εργαλείο τού σιωνιστικού Δημοκρατικού Κόμματος στα ΜΜΕ …Η «επίσημη» φωνή των Σιωνιστών τής Μοσάντ και του Ισραήλ μέσα στο κανάλι του Μέρντοχ. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό «πέταξε» ονόματα και ποσά, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα κι απλά θεώρησε ότι μπορεί να το κάνει, γιατί έχει εξασφαλισμένη την ατιμωρησία απέναντι σε όποια συκοφαντική ενέργεια κι αν επιχειρήσει.

Ταυτόχρονα οι ίδιοι Σιωνιστές επιτέθηκαν σε όλους όσους φοβούνται και θεωρούν ότι είναι επικίνδυνοι για τα σχέδιά τους, με την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Τραμπ. Ποιος είναι σήμερα αυτός ο οποίος τους τρομάζει περισσότερο; Ποιος είναι ο πιο ισχυρός υποστηρικτής του; …Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του Πλανήτη …Ο ιδιοκτήτης του Χ …Ο ιδιοκτήτης τής Τέσλα …Αυτός ο οποίος κάνει την «πλάκα» του τρολάροντας όλο το σιωνιστικό κύκλωμα του Δημοκρατικού Κόμματος …Ο Έλον Μασκ. Αυτόν προσπαθούν εμμέσως ν’ απειλήσουν για να τον εκβιάσουν. Αυτόν επιχειρούν να τρομοκρατήσουν. Αυτοί, που, μέσω Γκάρλαντ, «εργαλειοποίησαν» τη Δικαιοσύνη, στρέφοντάς την εναντίον τού Τραμπ, θεωρούν ότι μπορούν, μέσω αυτής, ν’ απειλούν όποιον θέλουν.

Όταν δεν διστάζουν να κάνουν εξευτελιστικές επιδρομές, οι οποίες φτάνουν μέχρι την κρεβατοκάμαρα της γυναίκας ενός πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος είναι υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα και συν τοις άλλοις δισεκατομμυριούχος, δεν έχουν πρόβλημα να απειλήσουν έναν απλό δισεκατομμυριούχο …Γιατί λοιπόν να μην επιχειρήσουν να απειλήσουν, να τρομο­κρατή­σουν και τελικά να εκβιάσουν τον Έλον Μασκ για την πολιτική του προτίμηση; Αυτό και έγινε! Ποιος το έκανε; Ποιος τόλμησε να ζητήσει τιμω­ρία και φίμωση για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον Πλανήτη; …Και πάλι συμ­πτω­ματικά ένας Εβραίος! …Ο Ρόμπερτ Ράιχ …Ένας σύμβουλος-παράσιτο από το κύκλωμα του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Έτσι θέλουν να «πάνε» στις εκλογές οι πανικοβλημένοι Σιωνιστές!

Όλη αυτή η «εκστρατεία» τρομοκράτησης των αντιπάλων τους δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς το κατάλληλο εργαλείο! …To FBI, του οποίου τα όρια δεν είναι διακριτά σε σχέση με τον υπόκοσμο …Μια υπηρεσία η οποία ιδρύθηκε από κακοποιούς, στελεχώθηκε από κακοποιούς και το μεγαλύτερο διάστημα της ύπαρξής της διευθυνόταν από έναν τραβεστί εκβιαστή ονόματι Χούβερ. Σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο το FBI. Αυτή η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα» υπηρεσία είναι το οπλισμένο «χέρι» τού παρακράτους …Το «χέρι» που μπορεί και «χτυπά» εκείνους τους οποίους τα «αφεντικά» του εκβιάζουν κι απειλούν. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Γκάρλαντ έκανε τις ανακοινώσεις του, έχοντας στο πλάι του τον διευθυντή τού FBI. Μέσω αυτής της εικόνας θέλησε να στείλει ένα «μήνυμα» σ’ αυτούς που απειλεί. Ο διεφθαρμένος Σιωνιστής, δείχνοντας σε όλους τον άγριο «σκύλο» του, θέλησε κάποιους να τους τρομοκρατήσει.

Εύκολο είναι αυτό, εάν σκεφτεί κάποιος τον ρόλο τού FBI τα τελευταία χρόνια. Το FBI παρανόμως έχει αναμιχθεί —και άρα έχει ενεργό ρόλο— στην έως τώρα επικράτηση των Δημοκρατικών έναντι του Τραμπ. Το FBI είναι αυτό το οποίο —αποδεδειγμένα πλέον— σκηνοθέ­τησε την εισβολή στο Καπιτώλιο, προκει­μέ­νου να μην συζη­τηθούν οι καταγγελίες περί εκλογικής νοθείας στις εκλογές οι οποίες με τρόπο «μαγικό» έβγαλαν νικητή τον Μπάιντεν. Το FBI είναι που στη συνέχεια επέδραμε στην έπαυλη του Τραμπ, προκειμένου να βρει στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν και θα τον οδηγούσαν σε μια καταδίκη για κακουργήματα, πράγμα το οποίο στη συνέχεια θα τον εμπόδιζε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για Πρόεδρος …Το ίδιο FBI, το οποίο έψαχνε στα εσώρουχα τις γυναίκας τού Τραμπ για κρυμμένα στοιχεία, αλλά αγνοούσε τα πεταμένα «απόρρητα» έγγραφα στο γκαράζ τού Μπάιντεν και του ναρκομανούς γιού του! …Το ίδιο FBI, το οποίο «απέτυχε» στη φύλαξη ενός υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ! …Αυτού του διεφθαρμένου FBI ο διευθυντής στεκόταν σαν υποτακτικός «μπράβος» δίπλα στον Γκάρλαντ.

Αυτό το βρωμερό και σκοτεινό FBI είναι που κάποιοι το χρησιμοποιούν και σήμερα για να κερδίσουν τις εκλογές. Συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν, εφόσον αυτή η παράνομη πρακτική έχει «βάθος» στον χρόνο …Συνεχής είναι η παρεμβατικότητά του στο θέμα των εκλογών! Αυτό το FBI, το οποίο αρχικά πρωταγωνίστησε στην ήττα τού Τραμπ, στη συνέχεια προσπάθησε να τον εμποδίσει να θέσει υποψηφιότητα και τελικά, όταν δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, τον παρέδωσε στους επίδοξους δολοφόνους του! Αυτό το FBI έχει ήδη εξαπολύσει κύμα τρομοκρατίας σε όσους έχουν αντίθετη άποψη. Ήδη εκβιάζει με τις λίστες τού Έπσταϊν όποιους έχουν την αφέλεια να υποστηρίξουν τον Τραμπ. Ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες των social media και «θάβει» ό,τι δεν συμφέρει τ’ αφεντικά κι αναδεικνύει οτιδήποτε τα συμφέρει. Ήδη έχει αναλάβει τη «διασπορά» των νεοαφιχθέντων ΛΑΘΡΟμεταναστών ψηφοφόρων, τους οποίους έχει ανάγκη το Δημοκρατικό Κόμμα σε κάποιες πολιτείες για ν’ ανατρέψει αποτελέσματα. Το FBI, το οποίο «εξαφάνισε» 300.000 χιλιάδες παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών και θα εκβιάζει όλους τους πιθανώς αναμεμιγμένους στο έγκλημα αυτό Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς, οι οποίοι τυχόν θα αμφισβητούσαν τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος.

Θεωρούμε βέβαιο ότι μέχρι τις εκλογές όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα επιχειρήσουν να κάνουν κι άλλες προβοκάτσιες και δυστυχώς όσο αποτυγχάνουν οι «εύκολες» τόσο θα δοκιμάζουν «δυσκολότερες» …Επικινδυνότερα θα γίνουν τα πράγματα κι όχι ευκολότερα όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών. Ούτε θέλουν να φαντάζονται οι Σιωνιστές ότι μπορούν να χάσουν την εξουσία …Ότι μπορεί να χάσουν τον έλεγχο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI. Ούτε θέλουν να φαντάζονται ότι οι λίστες τού Επστάιν ή οι κρυφές συμφωνίες δικαστικών στα θέματα του Μπάιντεν ή του Τραμπ θα βγουν στη δημοσιότητα. Ούτε θέλουν να φαντάζονται ότι θ’ αποκαλυφθεί ποιοι και γιατί «εμβολίασαν» τους ανθρώπους με τα «δηλητή­ρια» του Μπουρλά. Ούτε θέλουν να φαντάζονται ότι θα μάθει ο αμερικανικός λαός ποιοι και γιατί χρημα­τοδότησαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ποιοι άνοιξαν τα σύνορα με το Μεξικό ή ποιοι έκαψαν το Μάουι!

Kamala Harris laughs after saying there's 'work to be done' on having  female leaders in United States | Fox News Εάν φύγει η εξουσία από τα «χέρια» των Δημοκρατικών, θα αλλάξει η αμερι­κανική ιστορία! Κινδυνεύει το «βαθύ» σιωνιστικό κράτος των ΗΠΑ να πάει στην κόλαση! …Το παρακράτος, που βύθισε τις ΗΠΑ στην απόλυτη φτώχεια! …Το παρακράτος, που λεηλάτησε τα πάντα και φόρτωσε τις ΗΠΑ με ένα δημόσιο χρέος πάνω από τριανταπέντε τρισεκατομ­μύρια! …και κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει ποιο είναι το ιδιωτικό χρέος των ίδιων των Αμερικανών! Θα αλλάξουν όλα, γιατί κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία και πήραν «ρίσκα» τα οποία δεν είναι ανεκτά από καμιά Δημοκρατία. Σκότωσαν, έκλεψαν, εκβίασαν και μετέφεραν στην πολιτική ζωή όλη την «παθογένεια» του «βόθρου» ενός κακόφημου εβραϊκού γκέτο. Παιδεραστές, τοκογλύφοι, δολοφόνοι και ό,τι «σκουπίδι» κυκλοφορεί στην κοινωνία αυτήν τη στιγμή, ασκεί εξουσία στις ΗΠΑ γιατί αυτό βολεύει εκείνους που τις ελέγχουν «παρασκηνιακά». ΌΛΟΙ αυτοί προστατεύονται από τον Γκάρλαντ και τον Σούμερ. Όλο αυτό το «παρακράτος» θα αποκαλυφθεί σε περίπτωση που γίνει «αλλαγή σκυτάλης» στην εξουσία.

Ακόμα κι αν ο Τραμπ δεν έχει πρόθεση να τους καταδιώξει, θα τους «καταδιώξει» η πραγματικότητα, εφόσον η διαδοχή των προσώπων στις θέσεις εξουσίας δεν μπορεί να γίνει ομαλά και οι επόμενοι να επωμιστούν τις εκκωφαντικές «αμαρτίες» των προηγούμενων. Ποιος θα τολμήσει να παραλάβει τις παρανομίες τού Γκάρλαντ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης; Ποιος θα «καλύψει» όλες τις «γλυκές συμφωνίες» που έχει κάνει το ίδιο το Υπουργείο με το σιωνιστικό παρακράτος και μέσω των οποίων διατηρεί εκτός φυλακής πρόσωπα όπως ο Μπάνκμαν ή η Μάξγουελ; Ποιος θα μπει επικεφαλής τού FBI, χωρίς να είναι «μυημένος» στην αθλιότητα του παρακράτους τού Ομπάμα και του Σούμερ; Πώς είναι δυνατόν να παραδώσουν τις λίστες του Έπσταϊν σε κάποιους μη ελεγχόμενους Σιωνιστές; …Κεφάλαιο της Μοσάντ είναι αυτή η λίστα και τη διαχειρίζονται πράκτορές της μέσα στο ίδιο το FBI! Ποιος θα κληρονομήσει τους «φακέλους» τού Μαγιόρκας για τα σύνορα στο Μεξικό; …300.000 παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών διαχειρίστηκε το FBI και τώρα αυτά αγνοούνται! Ποιος θα παραλάβει τους φακέλους τους; Ποιος θα παραλάβει τους φακέλους για τις ανθρωποκτόνες φωτιές στο Μάουι; Ποιος θα προστατεύσει τον Φάουτσι, ο οποίος πήρε εντολές να «εμβολιάσει» όλους τους Αμερικανούς με τα «δηλητήρια» του Μπουρλά;

Υπάρχει δηλαδή πρακτικό πρόβλημα στην αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ! …ΔΕΝ είναι τόσο απλά τα πράγματα και ΔΕΝ λύνονται από τον λαό με την ψήφο του! Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν εγκληματήσει κατά τού λαού και του κράτους και άρα κινδυνεύουν με την πιο σκληρή τιμωρία εξαιτίας τού τρόπου με τον οποίο άσκησαν την κρατική εξουσία. Υπάρχουν εγκλήματα που πρέπει να καλυφθούν κι αφορούν τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό των ΗΠΑ. Όταν έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Ουκρανία, εξαιτίας εντολών που έφυγαν από τον Λευκό Οίκο μετά από μυστικές συναλλαγές και συμφωνίες με τον Φινκ ή τον Σόρος, δεν είναι απλά τα πράγματα. Όταν η ίδια εξουσία κάνει «πλάτες» στα εγκλήματα του Νετανιάχου στη Γάζα, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πολύ μεγαλύτερο από μερικές πολιτικές υποσχέσεις για την οικονομία, τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση, τα ορυκτά καύσιμα ή οτιδήποτε άλλο «ακούγεται» σήμερα στις προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων!…

…Ολόκληρο το «οικοδόμημα» του αμερικανικού ιμπεριαλισμού μπορεί να «καταρρεύσει»! Στην εποχή τής άμεσης διάχυσης και διασποράς τής πληροφορίας τίποτε δεν ελέγχεται εάν ανοίξει ο ασκός τού Αιόλου. Στην εποχή τού Σνόουντεν και του Ασάνζ —και των άπειρων πρόθυμων whistle blowers— κανένας απ’ αυτούς δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής, εάν δεν ελέγχει ο ίδιος τα «κλειδιά» τής φύλαξης των πληροφοριών. Εάν αφεθεί ν’ ανοίξει ο «φάκελος» της Ουκρανίας ή της Γάζας, ποιος θα σταματήσει αυτούς οι οποίοι θέλουν ν’ ανοίξουν τον αντίστοιχο «φάκελο» της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας; Ποιος θα σταματήσει αυτούς, οι οποίοι θα θελήσουν να κάνουν το ίδιο για τη Λιβύη ή τη Συρία και το Ιράκ; Παντού οι Δημοκρατικοί πρωταγωνιστούν και κάποιος σιωνιστικός «εγκέφαλος» είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό. Από τον Χόλμπρουκ και την Ολντμπράιτ μέχρι τον Μπλίνκεν και τη Νιούλαντ, το ίδιο «διευθυντήριο» κυριαρχεί. Μιλάμε για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας και όπου υπάρχουν τέτοια υπάρχουν και οι εγκληματίες που τα διέπραξαν! Ήδη φαίνονται οι παράπλευρες «απώλειες» αυτής της αγωνίας τους να κρατηθούν στην εξουσία, εφόσον υπάρχουν αποκαλύψεις που δεν έπρεπε να γίνονται.

Όταν αναγκάζεται το «βαθύ κράτος» ν’ αποκαλύψει κρυφούς ρόλους προσώπων υπεράνω υποψίας, έχει πρόβλημα! Όταν αναγκάζονται οι «σκληροί» Ρεπου­μπλικάνοι τύπου Μπους, Ρόμνεϊ, Γκράχαμ, Τσέινι, να υποστηρίξουν μια γραφική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος ευνόητο είναι πως φανερώνεται ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι στην πραγματικότητα «συγκοινωνούντα «δοχεία»! …Απολύτως συγκοινωνούντα εάν σκεφτεί κάποιος ότι όλοι αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι που «ξεσκεπάζονται» λειτουργούν συμπληρωματικά με τους Δημοκρατικούς! …Από κοινού κατέστρεψαν —για λογαριασμό των Σιωνιστών— τη Μέση Ανατολή! Όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε, το σιωνιστικό IPAC όλους αυτούς τους χρηματοδοτεί και τους ελέγχει μέσω «καθοδηγητών». Όλοι αυτοί μαζί —οι ατιμώρητοι εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας— είναι εκείνοι που συνθέτουν τον αμερικανικό πολιτικό υπόκοσμο που απειλεί και εκβιάζει τα διεθνή όργανα απόδοσης δικαιοσύνης. Όλα αυτά, όμως, κάπου «οδηγούν» και απειλούν τη μονοκρατορία των Σιωνιστών …Την αποκαλύπτουν στους φτωχούς πλέον Αμερικανούς, οι οποίοι είναι ήδη θυμωμένοι με τις πολιτικές τους ηγεσίες.

Donald Trump, left, and Kamala Harris during an ABC News presidential debate

Μπροστά στο ενδεχόμενο λοιπόν αυτοί οι Σιωνιστές να χάσουν την εξουσία —και ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται— είναι βέβαιο ότι θα παίξουν όλα τα «χαρτιά» τους …Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να παγιδεύσουν τον Τραμπ, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν και κυρίως αυτά των ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν απόλυτα. Όπως συνέβη και στο άθλιο ντιμπέιτ τού ABC …Το ντιμπέιτ που θ’ αποτελεί για πάντα το απόλυτο «ορόσημο» του πόσο χαμηλά μπορεί να «πέσει» η δημοσιογραφία, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών της …To ντιμπέιτ τής αλητείας και της ανηθικότητας …«Στημένοι» από τους Σιωνιστές δημοσιογράφοι από κοινού με μια αποθρασυσμένη Καμάλα, επιτίθονταν χωρίς κανένα ενδοιασμό και έλεος στον Τραμπ, ο οποίος πήγε στο ντιμπέιτ σαν πρόβατο στη σφαγή. «Στημένοι» οι δύο δημοσιογράφοι από το αφεντικό τους, που είναι η Εβραία Ντάνα Γουόλντεν. Αυτή η Σιωνίστρια, η οποία είναι προσωπική φίλη τού Εβραίου Έμχοφ —και συζύγου τής Καμάλα— είναι η άμεσα προϊστάμενή τους, εφόσον αυτή είναι η υπεύθυνη των ειδήσεων του καναλιού. Αυτή επέλεξε τους δημοσιογράφους που ντρόπιασαν τα ΜΜΕ και η ίδια τους «κατεύθυνε» στο ντιμπέιτ … 

Η ίδια ήταν που έκανε και την προετοιμασία τής Καμάλα...

Αυτό, όμως, ήταν σφάλμα τού ιδίου τού Τραμπ. Έπρεπε να γνωρίζει πού πήγαινε και τι τον περίμενε! Εδώ ισχύει το γνωστό: «…δεν ήξερε! …δεν ρώταγε;». Το ABC, το οποίο εμπιστεύτηκε, είναι απόλυτα σιωνιστικό όργανο! …Ανήκει στη Ντίσνεϊ των παιδεραστών …Στη Ντίσνεϊ του Εβραίου Μπομπ Ίνκερ …Στην Ντίσνεϊ του φίλου του Εβραίου Έπσταϊν …Στη Ντίσνεϊ των Εβραίων τοκογλύφων τής Wall Street …Στη Ντίσνεϊ, που ρίσκαρε ακόμα και το δικό της μέλλον, προκειμένου να υπηρετήσει τη WOKE ιδεολογία. Είναι δυνατόν μια εταιρεία, η οποία ρίσκαρε τα πάντα για την ιδεολογία των αφεντικών της, να σεβαστεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία, όταν απειλείται η εξουσία αυτών των αφεντικών;

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα είναι τόσο ακραία, που όλα πλέον τα ενδεχόμενα μπαίνουν στο «τραπέζι». Εάν απειληθούν να χάσουν την εξουσία, είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα! …Από το να επιχειρήσουν να σκοτώσουν τον Τραμπ μέχρι να προκαλέσουν εμφυλιοπολεμικό χάος στη χώρα, που θα τους επιτρέψει ν’ αναβάλουν τις εκλογές, επιβάλλοντας στρατιωτικό νόμο. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα πάντα μέχρι να μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση με τρόπο που να τους εξασφαλίζει την παραμονή τους στην εξουσία. Επιλέγοντας ως εχθρό τη Ρωσία —και άρα κάποιον ο οποίος έστω και εμμέσως βρίσκεται σήμερα σε πολεμική σύγκρουση με το αμερικανικό κράτος— και κρατώντας στα χέρια τους την «πυριτιδαποθήκη» που λέγεται «Χρηματιστήριο της Wall Street», μπορούν να οδηγήσουν μέσω «κραχ» την αμερικανική κοινωνία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης υπό την απειλή πραγματικού εμφύλιου, ελπίζοντας να σωθούν μέσα στο χάος. Ειδικά τώρα, που βλέπουν ότι οι ελπίδες τους είναι ελάχιστες, εφόσον ο αιφνιδιασμός τής «πρώτης μαύρης γυναίκας» για Πρόεδρο των ΗΠΑ —και στην οποία «επένδυσαν»— δεν έπιασε.

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές τού Νοεμβρίου. Κινδυνεύουν οι Αμερικανοί και μαζί τους κινδυνεύει και ο υπόλοιπος κόσμος! Το «σκοτάδι» όλο και πυκνώνει πάνω από τις «σκοτεινές» ΗΠΑ. Όμως, η ελπίδα εξακολουθεί να υπάρχει, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πιο σκοτεινή στιγμή τής νύχτας είναι λίγο πριν την αυγή!

Παναγιώτης Τραϊανού

 Traianou.gr

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Υπερβολικά πλούσιοι!! Τα μνημόνια τους έκαναν «κροίσους» του 21ου αιώνα!! Μόνοι τους θα αποφασίσουν το πότε θα εγκαταλείψουν την εξουσία!! Και που θα την παραδώσουν ώς μεγαλομέτοχοι πολυεθνικών εβραϊκών funds...

 

Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης στην επετειακή σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
 
Για αυτούς που έκαναν το λάθος να πιστέψουν ότι ζούνε σε μια Δημοκρατική χώρα με κανόνες, με κομματικά οράματα και με αξιοκρατικούς νόμους, ας μάθουν να ακούνε το "βαρεμένο" ανατριχιαστικό τραγούδι του Πάριου...πριν πέσουν νωρίς για ύπνο
 
Ρήμαξαν χιλιάδες ζωές για την μεγάλη μπίζνα...ένας τρομακτικός σχεδιασμός ετών ολοκληρώνεται σταδιακά....ένας απάνθρωπος σχεδιασμός μιας οργανωμένης κλίκας που απαιτούσε θυσίες...να χαθούν για πάντα χιλιάδες αγαπημένα πρόσωπα...

Άκρα του τάφου σιωπή Στον κάμπο βασιλεύει ....

Ο Σιωνισμός «στραγγαλίζει» την Ευρώπη!

 UK government's anti-immigrant rhetoric is fuelling racist attacks against asylum seekers

Στη Βρετανία μπορεί η Ευρώπη να «δει» το μέλλον της!

Σύντομα όλα τα χριστιανικά κράτη θα «ισραηλοποιηθούν» γιατί αυτό ΒΟΛΕΥΕΙ τους Εβραίους!

Το μέλλον τής ισοπεδωμένης Γάζας επιφυλάσσουν οι Σιωνιστές και η Μοσάντ για τα ευρωπαϊκά κράτη!

Η αποτελεσματικότητα και το ευφυές ενός σχεδιασμού φαίνεται όταν μπορεί να καταφέρει και να φέρει ως αποτέλεσμα εκείνο το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν απίθανο να συμβεί από μόνο του …Όταν καταφέρει να φέρει στο ίδιο «στρατόπεδο» εχθρούς, οι οποίοι επί αιώνες μισούνταν μεταξύ τους …Εχθρούς, τους οποίους μέχρι εκείνη τη στιγμή τούς «τάιζε» το μεταξύ τους μίσος …Εχθρούς, για τους οποίους μόνιμος στόχος ήταν να «ματώσουν» τον απέναντί τους και η υπέρτατη δόξα τους ήταν να θυσιαστούν γι’ αυτό το οποίο πιστεύουν. Τι ήταν μέχρι στιγμής αδύνατον για τη Βρετανική κοινωνία; …Να δούμε στους δρόμους τού Μπέλφαστ να διαδηλώνουν από κοινού οι Προτεστάντες ενωτικοί τής Β. Ιρλανδίας με τους Καθολικούς εθνικιστές …Αγκαλιά στους δρόμους βγήκαν άνθρωποι, οι οποίοι λίγες ημέρες πριν είχαν ως μοναδικό στόχο τής ζωής τους να εξοντώσει ο ένας τον άλλον!

Αυτό και μόνον να το φανταστείς —λίγες ημέρες πριν— θα σε ρωτούσαν από πού αγοράζεις τόσο καλά «ναρκωτικά» …Και όμως …Το Ισλάμ, με την απειλή που εκφράζει, «ακύρωσε» την πιο ισχυρή και σχεδόν «άσβεστη» εστία θρησκευτικού μίσους στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που Καθολικοί και Προτεστάντες ενώθηκαν εξαιτίας τού Ισλάμ, αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι τής Βρετανίας —αν μη τι άλλο— αισθάνονται ασφαλείς. Αφού τα «βρήκαν» μεταξύ τους οι Χριστιανοί εναντίον των Ισλαμιστών, οι Εβραίοι είναι απολύτως ασφαλείς, γιατί εύκολα «τρυπώνουν» κι αυτοί στο «ΑΝΤΙισλαμικό» «στρατόπεδο» …Εύκολα «πουλάνε» ακόμα κι εξειδίκευση σε μια κοινωνία, η οποία φιλοξενεί μέσα στις γειτονιές της αλλόθρησκους εχθρούς της και πλέον μοιάζει πραγματικά με το Ισραήλ …Ένα μόνιμο «Ισραήλ», εφόσον οι Μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται ΠΟΤΕ μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες! Εάν τώρα οι Εβραίοι ήταν αυτοί οι οποίοι κουβάλησαν αυτούς τους Μουσουλμάνους στη Βρετανία, σημαίνει ότι πέτυχε απολύτως ο στόχος τους! …Ένας στόχος ο οποίος λίγα χρόνια πριν φαινόταν ακατόρθωτος.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς ισχυριζόμαστε, θα πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωση εξ’ ολοκλήρου με βάση το δεδομένο αυτό. Οι Εβραίοι δεν τρελάθηκαν ξαφνικά κι άρχισαν να βομβαρδίζουν με υπερσύγχρονα αεροπλάνα αμάχους και κυρίως παιδιά. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό την πρωτοφανούς αγριότητας και ωμότητας σφαγή των αμάχων στη Γάζα, γιατί θεωρούσαν ότι έχουν εξασφαλισμένο το «σχέδιο» διαφυγής τους από τη μήνη τής παγκόσμιας κοινωνίας …Ξεκίνησαν να κάνουν μια εθνοκαθαρτική πολιτική εναντίον ενός αδύναμου λαού —και προκειμένου να του αφαιρέσουν την πατρίδα—, γιατί θεωρούσαν ότι θα είχαν τη δυνατότητα ν’ αποφύγουν τη διεθνή αντίδραση και κατακραυγή. Αυτό είναι σίγουρο, γιατί σε άλλη περίπτωση οι Εβραίοι δεν θα ρίσκαραν να πετάξουν στα σκουπίδια τη χρυσοφόρα ιδιότητα του «μάρτυρος» στο «Ολοκαύτωμα»…

…Δεν θα τολμούσαν, χωρίς κάποιο σχέδιο απαλλαγής τους, να φερθούν στην αρχή τής τρίτης χιλιετίας ως ΝΑΖΙ, βάζοντας υποψηφιότητα για το έθνος με τη μεγαλύτερη συλλογική ευθύνη σε συλλογικό έγκλημα για τα συλλογικά κέρδη! Αυτό ακριβώς είναι τώρα που τους εκθέτει. Ταυτίστηκαν ως λαός —εντός και εκτός Ισραήλ— με ένα δολοφονικό καθεστώς, το οποίο —παντελώς απροκάλυπτα— κάνει πρωτοφανούς αγριότητας εγκλήματα! Ούτε η γερμανική κοινωνία την εποχή τού Χίτλερ δεν είχε επιτύχει τέτοια γενική σύμπνοια για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της. Την ώρα που σκοτώνονταν παιδιά στη Γάζα, ΟΛΟΙ οι Εβραίοι απ’ ΟΛΟΝ τον κόσμο διαδήλωναν υπέρ τού Ισραήλ των δολοφόνων. Αυτό από μόνο του αποκαλύπτει ότι υπήρχε —και υπάρχει— ένας εθνικός σχεδιασμός, ο οποίος για κάποιον λόγο —και εξαιτίας κάποιων εθνικών μηχανισμών— έγινε κοινά αποδεκτός!

World Zionist Organization - Wikipedia Εκ των δεδομένων, δηλαδή, θεωρού­με απολύτως βέβαιο ότι ο Νετανιάχου δεν ήταν μόνος του στις εγκληματικές αυτές αποφά­σεις. Ξεκίνησε τα τερά­στια εγκλήματά του έχοντας λάβει εγγυήσεις για την ασφάλειά του …Έχοντας λάβει τη διαβεβαίωση του παγκόσμιου Σιωνισμού ότι δεν θα τον αφήσει ακάλυπτο. Δεν είναι δυνατόν ο Νετανιάχου να πήρε μια τόσο σημαντική απόφαση μόνος του και χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων ποια θα ήταν η αντίδραση των εβραϊκών κοινοτήτων τής Διασποράς. Δεν είναι δυνατόν ο Νετανιάχου να ξεκίνησε τη μεγαλύτερη ανθρωπο­σφαγή στη νεότερη ιστορία, θέτοντας σε κίνδυνο τον απανταχού Εβραϊσμό! Θεωρούμε λοιπόν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι οι ΠΑΝΤΕΣ ήταν ενήμεροι για τα εγκλήματα που θα δρομολογούνταν. ΟΛΑ τα διεθνή σιωνιστικά όργανα, τα οποία ελέγχουν όλες τις εβραϊκές κοινότητες της Διασποράς, είχαν εκ των προτέρων «εγγυηθεί» στον δολοφόνο των παιδιών τής Γάζας ότι θα τον υποστηρίξουν.

Όμως, αυτό το βάρβαρο και δολοφονικό σχέδιο των Σιωνιστών δεν ήταν και τόσο εύκολο στη δρομολόγησή του. Δεν αρκούσε η μεταξύ των Εβραίων συμφωνία,, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους …Απαιτούσε κάποια βασικά προαπαιτούμενα για να «τρέξει» χωρίς πρόβλημα …Απαιτούσε τη συμμετοχή κάποιων άλλων παραγόντων, όπως απαιτούσε και την εξασφάλιση της ανοχής τής παγκόσμιας κοινωνίας απέναντι σε μια τόσο μεγάλη πρόκληση. Αυτό το σχέδιο βασιζόταν σε δύο κυρίως παραμέτρους: Πρώτον, στον απόλυτο έλεγχο της Χαμάς, η οποία θα δρομολογούσε την κατά παραγγελία «πρόκληση» και δεύτερον στη δυνατότητα ελέγχου τής παγκόσμιας κοινής γνώμης σ’ ό,τι αφορά την απίστευτα βίαιη και «ασύμμετρη» «απάντηση» του Ισραήλ …Έναν έλεγχο απαραίτητο, εφόσον ήταν βέβαιο ότι η παγκόσμια αυτή κοινή γνώμη θα ήταν απολύτως αρνητική και ήταν επίσης βέβαιο ότι θα εκδηλωνόταν με τρομερή ένταση.

Το σχέδιο δηλαδή από τη φύση του ήταν σύνθετο και απαιτούσε ειδικούς χειρισμούς και συνεργασίες σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Απαιτούνταν απόλυτος έλεγχος της Χαμάς και ταυτόχρονα άνεση στον ειδικό χειρισμό των κοινωνιών των μεγάλων «δυνάμεων» του Χριστιανισμού. Έπρεπε να είναι προστατευμένες οι εβραϊκές κοινότητες, οι οποίες θα καλούνταν να υποστηρίξουν μαζικά τους δολοφόνους τού Ισραήλ και άρα έπρεπε να υπάρχει ένας σχεδιασμός, ο οποίος θα τις «θωράκιζε». Οι Εβραίοι θα έβγαιναν ΜΟΝΟΙ τους απέναντι σε ολόκληρη την ανθρωπότητα να υπερασπιστούν κτηνωδίες, αλλά έπρεπε να είναι σίγουροι για την ασφάλειά τους. Δεν μπορείς να διαδηλώνεις «κόντρα» στους εξοργισμένους λαούς που σε «φιλοξενούν» και να μην έχεις κάποιο «σχέδιο», το οποίο να σου εγγυάται την ασφάλειά σου. Δεν είναι δυνατόν οι «φιλοξενούμενοι» σε ξένα κράτη να διαδηλώνουν υπέρ τού «ξηλώματος» των γηγενών στο δικό τους κράτος!!! Δεν είναι δυνατόν οι λαοί να είναι εξοργισμένοι με τους δολοφόνους τού Ισραήλ, οι οποίοι βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και να παραμείνουν αδιάφοροι με τους Εβραίους όταν αυτοί διαδηλώνουν υπέρ των δολοφόνων στις γειτονιές τους.

Pro-Israel protest in London calls for return of hostages - BBC News Αυτά ήταν τα «μυστικά» αυτού του αιματηρού κι απάνθρωπου σχεδιασμού, ο οποίος απαιτούσε τη σφαγή δεκάδων χιλιάδων παιδιών. Πράξη εγκληματική, που έγινε για να εξυπηρετηθούν απλά οικονομικά συμφέροντα! Μιλάμε απροκάλυπτα για εγκληματική ενέργεια, γιατί, όπως πλέον με αδιάσειστα στοιχεία έχει αποδειχθεί, ο παλαιστινιακός λαός έχει πέσει θύμα μιας τρομερής συνωμοσίας. Ο Νετανιάχου και το κόμμα του ήταν αυτοί οι οποίοι στην κυριολεξία ίδρυσαν και χρηματοδότησαν τη Χαμάς, για να τη χρησιμοποιούν μόνιμα ως «εργαλείο» άσκησης εσωτερικής πολιτικής στο Ισραήλ. Ίδρυσαν και χρησιμοποίησαν τη Χαμάς στη Λωρίδα τής Γάζας, για να λειτουργήσει σαν «Πέμπτη φάλαγγα», η οποία θα τους άνοιγε την «πόρτα» και θα τους επέτρεπε, όταν σε κάποια στιγμή αισθάνονταν πολιτικά και στρατιωτικά ισχυροί να μπουν και ν’ αρπάξουν την ίδια τη Γάζα από τους Παλαιστίνιους.

Όπως έχει ήδη αποδειχθεί από την ίδια την ισραηλινή Δικαιοσύνη, όλα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα —ακόμα και από τα πιο επίσημα «χείλη» τού Ισραήλ— ήταν ψέματα …Τεράστια ψέματα, τα οποία είχαν ως στόχο τη συκοφάντηση των Παλαιστινίων και βέβαια την εξασφάλιση ενός προσχη­ματικού «άλλοθι» για τους δολοφόνους με τα τανκ και τα F16. Οι Παλαιστίνιοι ούτε αποκεφάλισαν μικρά παιδιά ούτε βίασαν Εβραίες κι ούτε μπήκαν σε σπίτια να «μακελέψουν» τους ιδιοκτήτες τους! Οι Παλαιστίνιοι, μέσα στα πλαίσια μιας πολύχρονης ένοπλης αντίστασης, στη χειρότερη περίπτωση θέλησαν ν’ «αρπάξουν» κάποιους ομήρους, για να επιχειρήσουν «ανταλλαγές» αιχμαλώτων.

Netanyahu Addresses Congress to Roaring Applause Όμως, η κατάσταση πήρε την εικόνα που είδαμε, εξαιτίας τής θέλησης του Νετανιάχου να θυσιάσει αυτούς τους ομή­ρους, για ν’ αποκομίσει πολιτι­κό κέρ­δος. Όλα όσα ακούσαμε λοιπόν για ωμότητες κι αθλιό­τητες ήταν ψέματα της ισραη­λινής προπα­γάνδας …Ό,τι άσχη­μο, αποτρόπαιο κι απάν­θρωπο έγινε και είδε το φως τής δημοσιότητας, ήταν έργο τού ισραηλινού στρατού και βέβαια επιλογή τού Νετανιάχου …Ήταν έργο των ίδιων ανθρώπων που βιάζουν, βασανίζουν κι ακρωτηριάζουν Παλαιστίνιους αιχμαλώτους σε φυλακές που κάνουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ να μοιάζουν με παιδικές κατασκηνώσεις. Αυτό δεν το λέμε εμείς …Αυτό το έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι όμηροι, οι οποίοι έχουν απελευθερωθεί κι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.

Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι από την αρχή αυτής της σκοτεινής ιστορίας οι ισραηλινοί όμηροι στην πραγματικότητα βρίσκονταν στο έλεος των πληρωμένων από τον Νετανιάχου «τρομοκρατών» και άρα του ιδίου και όχι των Παλαιστινίων! 

Όμως, αυτή η αλήθεια δεν εμπόδισε το ψέμα τού «bring them home» —και το οποίο υποστήριξε σύσσωμος ο Εβραϊσμός τής Διασποράς— ν’ «ανθίσει» παγκοσμίως. Αυτή η αλήθεια δεν εμπόδισε τον Νετανιάχου —ακόμα και σήμερα— να υποστηρίζει όλα αυτά τα οποία πλέον έχουν αποδειχθεί ότι είναι ψέματα …Δεν εμπόδισε αυτόν, ο οποίος είναι ήδη —αποδεδειγμένα— ο πιο μεγάλος δολοφόνος τής νέας χιλιετίας, να παραστήσει μέσα στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών τον «προστάτη» τής παγκόσμιας Δημοκρατίας και του ανθρώπινου πολιτισμού! Ούτε ο Χίτλερ δεν θα είχε αυτό το θράσος να επιχειρήσει να κοροϊδέψει την παγκόσμια κοινωνία μπροστά στα «μούτρα» της και με όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία στη διάθεσή της. Αυτό το έχει κάνει μόνον το κτήνος με το όνομα Νετανιάχου.

Όμως, για να το κάνει αυτό, είναι βέβαιο ότι κάπου θα στηριζόταν …Διεφθαρμένος είναι, αλλά όχι τρελός. Άρα, θα είχε κάποιο σχέδιο …Θα είχε κάποιο σχέδιο, για ν’ απαλλαγεί από τη διεθνή κατακραυγή και τα διεθνή δικαστήρια, τα οποία στηρίζονται σε ενοχοποιητικά στοιχεία που ήδη υπάρχουν και διακινούνται μεταξύ των πολιτών παγκοσμίως. Αυτό το σχέδιο βασιζόταν στο γεγονός ότι, εάν έλεγχε τις χριστιανικές κοινωνίες —με μέσον τα «ένστικτά» τους—, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Κυρίως εάν έλεγχε τις μεγάλες «δυνάμεις» αυτού του κόσμου! …Εάν εξασφάλιζε τη «συμμαχία» τής βρετανικής και της αμερικανικής κοινωνίας, δεν θα τον τρόμαζε η διεθνής κατακραυγή.

Εάν έλεγχε τη συμπεριφορά των κοινωνιών των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων του Χριστιανισμού θα έλεγχε τον ίδιο τον Χριστιανισμό στο σύνολό του. Τα πάντα θα γίνονταν με έναν σχεδιασμό τύπου «copy-paste». Ολόκληρη η Ευρώπη μπορούσε να μπει σε έναν ανάλογο σχεδιασμό. Από τη στιγμή που θα μπορούσε να «αλώσει» τις πιο ισχυρές κοινωνίες, δεν θα είχε πρόβλημα με τις πιο αδύναμες, οι οποίες λειτουργούν πάντα ως «ουραγοί» των «μεγάλων». Εάν λοιπόν ο Νετανιάχου εξασφάλιζε το άλλοθι στις ηγεσίες αυτών των κρατών, οι οποίες έχουν την πολιτική δύναμη να «φιμώνουν» κράτη —αλλά και τα Διεθνή Δικαστήρια—, θεωρούσε βέβαιο ότι δεν θα έμπαινε σε περιπέτειες. Αυτό ήταν το βασικό του πρόβλημα και βέβαια ο βασικός του —αν όχι μοναδικός του— στόχος …ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ τον ενδιέφερε.

Η αμερικανική και η βρετανική κοινωνία τον ενδιέφερε να παγιδευτούν, γιατί σ’ αυτές βασίζεται ο Σιωνισμός για να συνεχίσει να λεηλατεί τον Πλανήτη, να καταστρέφει κράτη και να σκοτώνει ολόκληρους λαούς. Εάν παγιδευτούν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί σε μια φιλοσιωνιστική άποψη, ελάχιστα απασχολεί τους Σιωνιστές η φιλοπαλαιστινιακή στάση τού ισπανικού, του ολλανδικού ή του ιταλικού λαού. Αυτοί οι λαοί αργά ή γρήγορα θ’ αναγκαστούν να «ευθυγραμμιστούν» με τους ισχυρούς, όποια κι αν είναι η «αφετηρία» τους. Τους Σιωνιστές τούς ενδιαφέρει να έχουν «πλάτες» και αυτές βρίσκονται στο Λονδίνο και την Ουάσιγκτον. Από εκεί και πέρα δεν απασχολεί τίποτε τον δολοφόνο Νετανιάχου στο προσωπικό επίπεδο. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος Εβραίος θα ήταν που θα είχε αυτό το πρόβλημα. Από τον Κίσινγκερ και τον Σαρκοζί μέχρι τον Επστάιν και τον Πολάνσκι πολλοί ήταν οι «μάρτυρες» που είχαν αυτά τα προβλήματα με τα Διεθνή Δικαστήρια.

Αρκεί να λειτουργούσε ο σχεδιασμός του και όλα του τα προβλήματα θα ήταν λυμένα …Ο σχεδιασμός ο οποίος θα είχε ως στόχο να εξασφαλίσει τη συμμαχία τής βρετανικής και της αμερικανικής κοινωνίας! …Ο σχεδιασμός ο οποίος αναγκαστικά θα ξεκινούσε από την «εύκολη» Βρετανία και θα «μεταφερόταν» στις πολύ πιο «δύσκολες» ΗΠΑ! …Μία «μεταφορά» όμως μεγάλου ρίσκου και άρα πολύ επικίνδυνη, γιατί θα μπορούσε να χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης …Πολύ επικίνδυνη, γιατί δεν μπορείς να επαναλαμβάνεις απέναντι στο ίδιο κοινό, το ίδιο κόλπο με τόσο μικρή χρονική απόσταση! …«Εκπαιδεύεται» το κοινό δια της εμπειρίας και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε τέτοιους λεπτούς χειρισμούς. Ειδικά μάλιστα στην εποχή τού ίντερνετ και των εκατομμυρίων «ρεπόρτερ» με τα κινητά τηλέφωνα! Γι’ αυτήν λοιπόν την επανάληψη του ίδιου «κόλπου» θα μιλήσουμε και θα καταλάβουμε πόσο επικίνδυνη είναι η αναπόφευκτη «εκπαίδευση» του κοινού.

Εάν καταλάβουμε τι έγινε στη Βρετανία και πώς ανάγκασαν την ίδια την κοινωνία της να ψηφίσει την πιο WOKE Κυβέρνηση της ιστορίας της —«κόντρα» στα συμφέροντά της και μάλιστα τη στιγμή που αντιδρά στη WOKE πολιτική— θα καταλάβουμε πώς ακριβώς λειτουργεί ο σχεδιασμός τους …Θα καταλάβουμε αυτήν τη στιγμή πώς διατηρούν τη Βρετανία σε «θερμή» κατάσταση και έτοιμη να «βυθιστεί» σε ένα εμφυλιοπολεμικό χάος …Μπορούμε να καταλάβουμε τι έχουν σκοπό να κάνουν στις ΗΠΑ και στα υπόλοιπα κράτη τής Ευρώπης …Τι έχουν σκοπό να κάνουν, για να κερδίζουν τις εκλογές οι φιλοσιωνιστικές κυβερνήσεις των «εκλεκτών» τού WEF και ταυτόχρονα να «σβήσουν» τα εγκλήματα του Ισραήλ, τα οποία αυτήν τη στιγμή ερεθίζουν τις κοινωνίες και «φουσκώνουν» τον αντισιωνισμό.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να ξετυλιχθεί το «κουβάρι» τού πιο σύνθετου προβλήματος που αυτήν τη στιγμή απασχολεί την παγκόσμια κοινωνία. Είναι γνωστό ότι τα «κύματα» των ΛΑΘΡΟμεταναστών που «έπνιξαν» τη Βρετανία είναι αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής τής Δύσης στη Μέση Ανατολή και βέβαια των «ΜΚΟ τής ευαισθησίας» τού Σόρος που τα διαχειρίζονται …Μιας πολιτικής εγκληματικής, η οποία επιβάλλεται αναγκαστικά στα κράτη από τους ισχυρούς, προκειμένου αυτά να υποδεχθούν πληθυσμούς ΛΑΘΡΟμετανα­στών, οι οποίοι, λόγω θρη­σκείας, δεν ενσωματώ­νονται στις κοινωνίες και, όπως εκ των προτέρων είναι γνωστό, μακροπρόθεσμα θα τους δημιουρ­γήσουν προβλήματα …Μιας πολιτικής φονικής, την οποία σχεδίασαν και δρομο­λό­γησαν κατ’ αποκλειστικό­τητα Σιωνιστές …Κίσινγκερ, Χόλμπρουκ, Ολντμπράιτ, Κλίντον, Μπλίνκεν, Νιούλαντ και το κακό συναπάντημα …Μιας πολιτικής ΜΟΝΟΝ για τους ΑΛΛΟΥΣ!!! …Μιας πολιτικής που το Ισραήλ —των ίδιων Σιωνιστών Εβραίων— όχι μόνον δεν δέχεται να την εφαρμόσει εντός της επικράτειάς του —αρνούμενο να δεχθεί τους όποιους πρόσφυγες—, αλλά αντίθετα, αγνοώντας την, «ξηλώνει» γηγενείς πληθυσμούς μέσα στην επικράτειά του.

Όλα αυτά ΔΕΝ ξεκίνησαν από τυχαίες συγκυρίες! …Μεθοδεύτηκαν με τον απόλυτο τρόπο! Οι Εβραίοι θέλησαν να «κατακτήσουν» ολοκληρωτικά τον χριστιανικό κόσμο και έπρεπε να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα. Ελέγχοντας τον τραπεζικό τομέα, ήταν εύκολο να λεηλατήσουν τα κράτη, αλλά το δύσκολο σ’ αυτήν την περίπτωση είναι να μπορέσεις να κρατήσεις τη «λεία» σου απέναντι σε λαούς εξαγριωμένους, οι οποίοι είναι έτοιμοι ν’ αντιδράσουν βίαια απέναντι σ’ αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους γι’ αυτήν τη λεηλασία. Οι Εβραίοι είναι προφανές ότι έχουν τα χρήματα και τα μέσα για να καταφέρουν αυτόν τον στόχο. Έλεγχαν τη FED, η οποία τυπώνει το αποθεματικό νόμισμα του Χριστιανισμού και ταυτόχρονα έλεγχαν και όλους τους μηχανισμούς προπαγάνδας μέσα σ’ αυτόν …Από τα ΜΜΕ και τα social media μέχρι το Hollywood.

Διαφθείροντας τις ηγεσίες με το «μαύρο» χρήμα που διακινούσαν μέσα από τα δικά τους «πλυντήρια» και «μολύνοντας» τους λαούς με τα μέσα που διέθεταν, ήταν εύκολο να επιτύχουν τους στόχους τους. «Ναρκώνοντας» τους λαούς με υποσχέσεις «dolce vita», έσπασαν όλες τις άμυνες των εθνικών κρατών και των κοινωνιών τους. Σκόρπισαν παντού δικούς τους «ηγέτες» τύπου Παπανδρέου, οι οποίοι μοίραζαν «σοσιαλισμό» και «οράματα» εναντίον τής «πλουτοκρατίας» και της «κεφαλαιοκρατίας» …Μοίραζαν δάνεια και υποσχέσεις ταχείας ανάπτυξης στα κράτη …Έδωσαν άλλοθι σε διεφθαρμένους ηγέτες να υπερχρεώνουν τα κράτη και να διαλύουν τα πάντα …Κατέστρεψαν τις εθνικές παραγωγές, βάζοντας τους πολιτικούς να υπόσχονται στους άνεργους πλέον εργάτες εύκολο πλουτισμό μέσω χρηματιστηρίου …Διέφθειραν τις ηγεσίες κι άλλαξαν όλους κείνους τους νόμους, οι οποίοι λειτουργούσαν υπέρ τής ασφάλειας των κρατών και των κοινωνιών τους. Μέσα σε λίγα χρόνια πολίτες και κράτη βρέθηκαν «όμηροι» των ίδιων τοκογλύφων. Οι πολίτες έχασαν ακόμα και τα σπίτια τους και τα κράτη με τη σειρά τους έχασαν όλα τα δημόσια κεφάλαια που διαχειρίζονταν! …Από δίκτυα υποδομής μέχρι πλουτοπαραγωγικές πηγές!

Alan Greenspan | Biography & Facts | Britannica Money

Όλα έγιναν βάση σχεδίου. Τα Μνημόνια, δηλαδή, δεν έτυχαν! …Τα Μνημόνια πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο …Αποτελέσματα μιας κολοσσιαίας συνωμοσίας ήταν, που για τη δρομολόγηση της απαίτησε ολόκληρες δεκαετίες. Όλα ξεκίνησαν όταν «πυροδοτήθηκε» ο πόλεμος των Εβραίων εναντίον τού Χριστιανισμού …Όταν οι Εβραίος Γκρίνσπαν της FED αποφάσισε να πλημμυρίσει» τον Χριστιανισμό με ψεύτικο χρήμα. Τα χριστιανικά κράτη μπήκαν σ’ ένα τοκογλυφικό «παιχνίδι» τύπου πυραμίδας και το ένα μετά το άλλο καταστρέφονταν. Το μεγαλύτερο «Ponzi Scheme» στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Όλα έγιναν με πολύ προσοχή και σε μεγάλο βάθος χρόνου. Τίποτε δεν έγινε τυχαία κι ούτε απλά προέκυψε από τις μεγάλες κοινωνι­κοπολιτικές εξελίξεις. Όλα αυτά τα εγκλήματα ήταν προσχεδιασμένα απ’ αυτούς οι οποίοι τα δια­χειρίζονται σήμερα σαν δήθεν «ευαίσθητοι» και «φιλάνθρωποι»! …Εβραίοι τοκογλύφοι το μεθόδευσαν και Εβραίοι «διοικητές» των Παγκοσμίων και των Κεντρικών Τραπεζών το «εξαργύρωσαν».

Από την αρχή μέχρι το τέλος αυτού του σχεδίου πρωταγωνιστές ήταν οι Εβραίοι και ο στόχος ήταν η λεηλασία τού Χριστιανισμού. Παράλληλα μ’ αυτόν τον στόχο έπρεπε να εξασφα­λιστούν οι άμυνες των απατεώνων και αυτό γινόταν μόνον με την καταστροφή των μουσουλμανικών κρατών, τα οποία βρίσκονταν σε «επαφή» με τον Χριστιανισμό. Αυτό δεν το λέμε εμείς επειδή είμαστε συνωμοσιολόγοι. Αυτό προκύπτει από τη μαρτυρία τού ίδιου του Νετανιάχου. Σε ανύποπτο χρόνο ο ίδιος ο Νετανιάχου —σε συνέντευξή του— είχε αποκαλύψει τα σχέδια των Σιωνιστών! …Σε χρόνο που το Ιράκ ή η Συρία και η Λιβύη ήταν σοβαρά κι οργανωμένα κράτη, που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους λαούς τους …Σε χρόνο που η Βαγδάτη ήταν ένα «κόσμημα» και το Τελ Αβίβ έμοιαζε με καταυλισμό γύφτων. Σύμφωνα με αυτήν την «εξομο­λόγηση» του Νετανιάχου οι Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι —δεκαετίες πριν— είχαν ως στόχο να καταστρέψουν αυτά κράτη. Με έναν ανάλογο ωμό τρόπο, επίσης σε ανύποπτο χρόνο, η Εβραία Ολντμπράιτ μάς είπε ότι ΑΞΙΖΕ τον κόπο να καταστραφεί το Ιράκ, έστω κι αν αυτό σήμαινε να πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες 500.000 παιδιά! ΚΑΝΕΝΑ κόστος σε ανθρώπινες ζωές δεν μπορεί να περιορίσει τα εβραϊκά συμφέ­ροντα.

Γιατί ήταν χρήσιμος για τους Εβραίους εκείνος ο ανθρωπο­κτόνος λιμός στο Ιράκ; Γιατί «άξιζε» τον κόπο να πεθάνουν αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά τού Ιράκ; …Για να ξεκινήσει το «ξήλωμα» των πληθυσμών του. Εάν οι λαοί δεν φτάσουν στα όρια της επιβίωσης, δεν εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους. Αυτή η επιτυχία τής «μετακίνησης» των μουσουλμανικών πληθυσμών ήταν που έκανε αυτόν τον θάνατο ν’ «αξίζει» —σύμφωνα με το εβραϊκό κτήνος—. Το αποτέλεσμα εκείνης της καταστροφής ήταν αυτό το αρχικό «κύμα» των προσφύγων, το οποίο ο Εβραίος Σόρος το μετέτρεψε σε «κύμα» ΛΑΘΡΟμεταναστών, που μεταξύ άλλων «έπνιξε» και τη Βρετανία. Όλα τα υπόλοιπα έχουν πλέον καταγραφεί ως ιστορικά γεγονότα. Το Ιράκ το ακολούθησε η Συρία, η Αίγυπτος, η Λιβύη κλπ.. Αυτό, όμως, όπως αντιλαμβανό­μαστε εκ των υστέρων, δεν ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα που απλά προέκυψε …

President George H.W. Bush Defense of Saudi Arabia Address - YouTube Γιατί όλα αυτά ήταν απαραίτητα; …Γιατί, όπως είπαμε, το δύσκολο δεν ήταν για τους Εβραίους τοκογλύφους ν’ αρπάξουν τα υπάρχοντα των Χριστιανών …Το δύσκολο δεν είναι για έναν τοκογλύφο να ξεγελάσει έναν αφελή. Το δύσκολο είναι να μην φάει ξύλο αφού τον ξεγελάσει. Το δύσκολο για τους Εβραίους ήταν να καταφέρουν να κρατήσουν τη λεία τους και να μην τους επιτεθούν τα θύματά τους …Το δύσκολο ήταν να εξασφαλίσουν συμμάχους και άρα άμυνες σε όλα αυτά τα κράτη στα οποία θα έπεφταν θύματα των εγκληματικών τους πράξεων. Σε αυτόν τον στόχο θα τους βοηθούσαν οι ισλαμικοί πληθυσμοί, οι οποίοι θα είχαν εχθρικά χαρακτηριστικά με τους Χριστιανούς και θα μεταφέρονταν μέσα στις κοινωνίες τους, προκειμένου να τους απειλούν. Άρα, τι ψάχνουμε; …Να δούμε πώς το «χτύπημα» του Εβραίου τοκογλύφου Γκρίνσπαν απέναντι στον Χριστιανισμό συνδυαζόταν με ένα εξίσου σημαντικό στρατιωτικού τύπου χτύ­πημα στον χώρο τού Ισλάμ, προκει­μένου να μετακινηθούν πληθυσμοί.

Η Ντόρα θυμάται την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους στο σπίτι της οικογένειας  Μητσοτάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)Αυτό το «χτύπημα» έγινε από τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο. Ένα τεράστιο «χτύπημα», το οποίο δεν ήταν καν μυστικό. Ο ίδιος μάς είχε αποκα­λύψει ότι, εξαιτίας εκείνου του πολέ­μου, ξεκινάει μια νέα Τάξη Πραγμάτων. Απλά οι Χριστιανοί δεν το κατάλαβαν! …Προφανώς αγωνιού­σαν μπροστά στα γκισέ των τοκογλύφων για την έγκριση των δανείων τους …Προφανώς «έτρεχαν» για να εκλεγεί ο υποψήφιος πολιτι­κός, ο οποίος τους είχε υποσχεθεί αυξήσεις στις κρατικές δουλειές τους …Ο υποψήφιος πολιτικός, ο οποίος θα τους έδινε κάποια «εσωτερική» πληροφόρηση για το Χρηματιστήριο. Όλοι αυτοί είχαν ως στόχο ν’ αγοράσουν νέο εξοχικό κι αυτοκίνητο και ελάχιστα τους απασχολούσε η «τύχη» τού Σαντάμ Χουσεΐν και του λαού του. Οι συνωμότες τα είχαν καταφέρει μια χαρά. Εντός τού Χριστιανισμού οδηγούσαν τις κοινωνίες του στην απόλυτη αποβλάκωση και «υπογείως» θα μετέφεραν και τους μελλοντικούς εχθρούς στις γειτονιές τους.

Φάτε ένα πιάτο σκατά. Είναι κερασμένα με απόδειξη POS ...από τον Μητσοτάκη. Σταδιακά τελειώνει και το ανθρώπινο δικαίωμα στο νερό. Ναρκοθετούν τα πάντα, ερημώνοντας τα πάντα. Φαβέλα της Ευρώπης η Ελλάδα. Άκρα του τάφου σιωπή Στον κάμπο βασιλεύει ....

 

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ΗΠΑ οδηγούνται σε «παγίδα» θανάτου!

 

 Γιατί ήταν ΕΞΥΠΝΗ η επιλογή τής ΧΑΖΗΣ Κάμαλα;

Τι επιδιώκει το πιο διεφθαρμένο κόμμα στην ιστορία των ΗΠΑ;

 

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι γέλασαν με την επιλογή των Δημοκρατικών στο θέμα τής υποψήφιας για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου …Γέλασαν που «ξέπεσαν» οι Δημοκρατικοί στο επίπεδο μιας χαζής υποψηφίου που χαχανίζει ανεξέλεγκτα …Γέλασαν βέβαια με το «κουτσάλογο» της Ουάσιγκτον, γιατί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε τις κινήσεις τής Νέας Τάξης. Έχουν ολόκληρα επιτελεία ειδικών σε θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες συμπεριφορές και οι κινήσεις τους είναι πάντα μελετημένες με στόχο την εξαπάτηση των ανθρώπων. Έχουν επικοινωνιολόγους —ειδικούς στο πολιτικό μάρκετινγκ— και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουν κοινωνιολόγους, οι οποίοι γνωρίζουν ποια «κουμπιά» πρέπει να «πατάνε», για να ενεργοποιούν τα ένστικτα της κοινωνίας. Τέλος, έχουν ολόκληρο το εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ να τους προσφέρει ειδικούς επάνω στη «σκηνοθεσία» καταστάσεων.

Εμείς ειδικά οι Έλληνες γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αποδοτικότητα αυτών των «επιστημόνων» τύπου Εβραίου Γκρίνμπεργκ. Δεν μπορείς να γελάς με κανέναν όταν σου έχουν «φορέσει» ως Πρωθυπουργό έναν ψυχοπαθή ηλίθιο, όπως είναι ο Μητσοτάκης τής Μπίλντερμπεργκ. Μπροστά στον Μητσοτάκη μέχρι και η Κάμαλα είναι «άλογο» κούρσας. Άρα, για να καταλάβει κάποιος ποια ήταν τα κριτήρια της επιλογής τής Χάρις, θα πρέπει να γνωρίζει τα δεδομένα που είχαν να διαχειριστούν όλοι αυτοί οι ειδικοί …Όλοι αυτοί οι ειδικοί τού σιωνιστικής ιδιοκτησίας Δημοκρατικού Κόμματος …Οι ομοεθνείς τού Γκρίνμπεργκ …Οι ειδικοί τού διεφθαρμένου κόμματος των δισεκατομμυριούχων Μπλούμπεργκ, Ζούγκε­μπεργκ, Μπάφετ, Μπριν, Μπουρλά, Όπρα και το κακό συναπάντημα …Πρέπει να γνωρίζει κάποιος ποιο ήταν το πρόβλημά τους στην προκειμένη περίπτωση. Ποιο ήταν λοιπόν το πρόβλημά τους; …Ότι ως στόχο είχαν ν’ ανανεώσουν τη θητεία μιας κυβέρνησης, η οποία απέτυχε εκκωφαντικά …Να διατηρήσουν πάση θυσία το κόμμα τους στην εξουσία και άρα να συνεχίσουν να ελέγχουν τον Λευκό Οίκο.

Εκ των προτέρων δεν μπορείς να γνωρίζεις το πώς όλοι αυτοί μεθοδεύουν τις καταστάσεις, γιατί δεν είσαι μάντης. Μπορείς όμως εκ των υστέρων να καταλάβεις το πού στοχεύουν οι επιλογές τους, γιατί μπορείς και βλέπεις την εξέλιξη των πραγμάτων. Τι σημαίνει αυτό το οποίο λέμε; …Ότι εκ των προτέρων δεν μπορείς να ξέρεις τον λόγο που άφηναν τον Μπάιντεν τού Αλτσχάιμερ να εμφανίζεται έως την τελευταία στιγμή σαν υποψήφιος του κόμματος. Τον άφηναν επειδή τον πίστευαν; Τον άφηναν επειδή ήταν πολύ ισχυρός για να μπορέσουν να τον διώξουν; Τον άφηναν επίτηδες, για να τον «αδειάσουν» στο τέλος; Μέσα από την πορεία των πραγμάτων όμως φαίνεται καθαρά πως δεν είχαν σκοπό να τον έχουν ως υποψήφιο, γιατί ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχανε τις εκλογές. Θα τις έχανε σίγουρα, εφόσον συνδεόταν προσωπικά με τις πολιτικές που τόσο μίσησε ο φτωχός πλέον αμερικανικός λαός. Εμβόλια, ανεργία, πληθωρισμός, ΛΑΘΡΟμετανάστευση, καύσιμα, τρόφιμα, ήταν «βαρίδια» που θα παρέσυραν τόσο τον ίδιο όσο και το κόμμα του στον πάτο.

Όλα αυτά τα προβλήματα τα γνωρίζαμε. Δεν μπορούσαμε όμως να γνωρίζουμε τον λόγο που τον διατηρούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή σε θέση υποψηφίου. Εκ των υστέρων, όμως, μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που γινόταν όλο αυτό το παιχνίδι. Εφόσον είχαν ανάγκη και ήθελαν μια υποψήφια τύπου Χάρις, δεν μπορούσαν ν’ ανακοινώσουν την αναζήτηση νέου υποψηφίου νωρίτερα, γιατί θα έπρεπε να ενεργοποιήσουν το κομματικό καταστατικό και να δρομολογήσουν το προκριματικό Εθνικό Συνέδριο του κόμματος και εκεί δεν μπορούσε να επιβληθεί μόνη της η Κάμαλα. Αυτοί ήθελαν να επιβάλουν φασιστικά την επιλογή τους και αυτή ήταν πολύ αδύναμη για να επικρατήσει απέναντι σε πραγματικούς εσωκομματικούς αντιπάλους. Το συνέδριο θα κινητοποιούσε τους φιλόδοξους πολιτικούς των Δημοκρατικών, οι οποίοι θα διεκδικούσαν τη θέση και άρα θα ξεκινούσε μια πολιτική συζήτηση, η οποία δεν συνέφερε τα αφεντικά των Δημοκρατικών.

Δεν θα μπορούσαν να κάνουν δηλαδή το «κομμουνιστικό» σώου του «ενός» υποψηφίου, ο οποίος «συγκινημένος» αποδέχεται την «απόφαση» του Συνεδρίου! …Το σώου στο οποίο κανένας δεν θ’ αναλάβει να κάνει την κριτική τής πολιτικής τής κυβέρνησης, γιατί δεν συμφέρει το κόμμα! …Το σώου στο οποίο κανένας δεν θα επιχειρήσει να κάνει πολιτική «αντιπρόταση», γιατί δεν συμφέρει το φωτισμένο «πολίτμπιρο» του κόμματος. Επιπλέον και οι επιλογές που είχαν στο επίπεδο των στελεχών εκ των δεδομένων δεν ήταν καλές. Ακόμα και σ’ αυτό το επίπεδο δηλαδή έπασχαν. Ο Νιούσομ ήταν πολύ WΟΚΕ, πολύ «ρηχός» πολιτικά, πολύ λευκός κι αλαζόνας και η σημερινή παρακμή τής Καλιφόρνια ήταν ο χειρότερος «μάρτυρας» του έργου του. Ο Σάντερς ήταν πολύ γέρος και το ακόμα χειρότερο ήταν πολύ Εβραίος για να τον εμφανίσουν σήμερα με τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα. Για τον Ρόμπερτ Κένεντυ Τζούνιορ ούτε συζήτηση! …Τους «χτυπούσε» σε όλα τα θέματα πιο σκληρά από τους ίδιους τους Ρεπουμπλικάνους!

Με αυτά τα απολύτως αρνητικά δεδομένα λοιπόν οι Σιωνιστές Δημοκρατικοί κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές. Γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε εξ αρχής να επιλέξουν μια στρατηγική, που σε μια «καμένη γη» θα τους έδινε μια ελπίδα «ανάστασης». Τα περιθώριά τους για καθαρή πολιτική νίκη ήταν ελάχιστα και άρα αναγκαστικά θα έπρεπε να καταφύγουν σε φθηνά τεχνά­σμα­τα …Τεχνάσματα της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισαν την κατάσταση! Καθυστερώντας την έναρξη της «κούρσας», δεν κατάφεραν μόνον να επιβάλουν την άσχετη Καμάλα ως υποψήφια του κόμματός τους, αλλά θέλησαν και να την προστατεύσουν μέχρι What time does the DNC start? How to watch, stream the DNC 2024 την ημέρα των εκλογών. Οι Σιωνιστές Δημοκρατικοί περί­με­ναν ν’ ανακοι­νώσουν τελευταία στιγμή την Καμάλα, για να μην έχει απέναντί της κανέναν ισχυρό εσωκομματικό αντίπαλο και ταυτό­χρονα να μην είναι «εκτεθειμένη» για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια επικίνδυνη εθνική προεκλογική καμπάνια απέναντι στον επιθετικό Τραμπ …Σε μια καμπάνια στην οποία αναγκαστικά θα έπρεπε η ίδια να τοποθετηθεί σε όλα τα πολιτικά ζητήματα. Αυτοί ήθελαν να εισπράξουν —με τα μέσα που διαθέτουν— τον πρώτο «ενθουσιασμό» τής παρουσίασής της σε ένα «λαμπερό» εθνικό συνέδριο και μετά να την «κρύψουν» …Να εκτεθεί στη δημοσιότητα για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ώστε ακόμα και με «πολιτικές» τύπου life style να διατηρούν τις «δυνάμεις» τους …Ένα μικρό διάστημα, ώστε μέσα στον «στάβλο» των δικών τους ΜΜΕ να μην φαίνεται πολύ αδύναμο το «κουτσό» τους το «άλογο» …Ένα μικρό διάστημα, ώστε να μην έχει πολύ «δρόμο» να «τρέξει» αυτό το «άλογο» και φανούν οι αδυναμίες του.

America gets its first 'second gentleman': Kamala Harris' husband Doug  Emhoff Αυτή η άσχετη και «απολιτίκ» Καμάλα ήταν εξ’ αρχής η επιλογή τους! …Δεν κατέληξαν σ’ αυτήν όπως πολλοί νομί­ζουν! …Απ’ αυτήν ξεκίνησαν!!! Κάνουν ΛΑΘΟΣ αυτοί οι οποίοι νομίζουν ότι η Καμάλα και το κόμμα των Δημοκρατικών «έριξαν» τον Μπάιντεν την τελευ­ταία στιγμή! Είναι φανερό πλέον ότι ο Μπάιντεν γνώριζε εξ αρχής το σχέδιο και συμμετείχε στην υλοποί­ησή του! Συνειδητά παρίστανε τον υποψήφιο μέχρι την τελευταία στιγμή και συγκέντρωνε χρήματα από τους χορηγούς για την Καμάλα και όχι για τον εαυτό του. Ο Μπάιντεν μαζί με τους «πραιτοριανούς» τού κόμματος στην πραγματικότητα «έριξαν» όσους Δημοκρατικούς πολιτικούς φιλοδοξούσαν να διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου μέσα από τις διαδικασίες που προέβλεπε το κομματικό καταστατικό. Οι κομματικοί «δεινόσαυροι» τύπου Μπάιντεν, Σούμερ και Πελόσι αδίκησαν τη νέα γενιά των πολιτικών τού κόμματος, που θα μπορούσε τώρα να εμφανιστεί. Αυτοί οι νέοι έχασαν τη δυνατότητα να εμφανιστούν στο προσκήνιο και να διακριθούν, για να ενισχυθεί η άσχετη κι ατάλαντη Καμάλα. Αυτοί απειλήθηκαν με διαγραφές σε περίπτωση που αμφισβητούσαν τις φασιστικές αποφάσεις των Σιωνιστών ιδιοκτητών τού Δημοκρατικού Κόμματος.

Από την πρώτη στιγμή που την επέλεξε ο Μπάιντεν ως Αντι­πρόεδρό του την προετοίμαζαν για διάδοχό του! Προετοί­μαζαν τη διαδοχή μ’ αυτόν τον νέο τύπο πολιτικού, ο οποίος είναι παντελώς ατάλαντος και άσχετος με την πολιτική. Μια επιλογή απόλυτα συμβατή κι ευθυγραμμισμένη με τη λογική τής Νέας Τάξης και βέβαια του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο απόλυτος ορισμός τής «λαμπρής» καριέρας τού Diversity Equity Inclusion. Τα μόνα της προσόντα σε ΟΛΕΣ τις φάσεις τής ζωής της ήταν το φύλο της και το «χρώμα» της και βέβαια η αδιαμφισβήτητη ικανότητά της να «πλασάρεται» —όρθια ή ξαπλωμένη— με αυτά τα προσόντα —από τον γέρο στον Εβραίο τον είχε μάθει τον «δρόμο» προς την «επιτυχία»!—. Με αυτά τα «ταπεινά» προσόντα οι Δημοκρατικοί την έχρισαν Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Ήταν υποχρεω­μένοι να πάνε σ’ αυτήν την επιλογή, γιατί γνώριζαν, τόσο ο ίδιος ο Μπάιντεν όσο και το κόμμα του, ότι, με τις WΟΚΕ δεσμεύσεις που είχε αναλάβει για τη θητεία του, το κόμμα δεν θα είχε περιθώρια επανεκλογής χωρίς κάποιο τέχνασμα.

Αυτό το τέχνασμα ήταν η σύζυγος τού Εβραίου Έμχοφ! …Αυτός ήταν η ασφαλιστική «δικλείδα» του σχεδιασμού τους! …Αυτός θα γινόταν ο babysitter της —και είναι γνωστό ότι ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία στο babysitting—! Δεν τους συνέφερε ένας συμβατικός πολιτικός, γιατί απλούστατα ένας πολιτικός μιλάει και εκφράζεται πολιτικά. Ένας τέτοιος πολιτικός ή θα έπρεπε να υπερασπιστεί την αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική τού «ομόσταυλού» του Δημοκρατικού Προέδρου ή θα έπρεπε να την αντιπολιτευτεί και άρα να «κάψει» το ίδιο το κόμμα και τα στελέχη του. Ακόμα δηλαδή κι αν διασωζόταν ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα μπορούσε να σώσει το κόμμα του, το οποίο είχε ταυτιστεί με τον Μπάιντεν και τα «μπαϊντενόμικς», γιατί απλούστατα δεν θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές.

Άρα; …Άρα, στόχος τους ήταν να πετάξουν τη «μπάλα» στην «εξέδρα». Δεν τους συνέφερε να παίζεται η «μπάλα» στο «γήπεδο». Δεν τους συνέφερε να πάνε στις εκλογές με θέματα όπως ο πληθωρισμός, η ΛΑΘΡΟμετανάστευση, οι πόλεμοι κλπ. …Τους συνέφερε ένας πολιτικός, ο οποίος δεν θα άνοιγε ΚΑΜΙΑ πολιτική συζήτηση και με τη στάση του θα πετούσε την «καυτή μπάλα» στην «εξέδρα» …Ένας πολιτικός, ο οποίος μπορεί να μιλάει για ώρες, χωρίς να «λέει» τίποτε! …Ένας πολιτικός, ο οποίος να απευθύνεται στον λαό σαν να μιλάει σε παιδικό σταθμό! …Ένας πολιτικός με επιλεγμένα χαρακτηριστικά, που να ακυρώσει το πολιτικό νόημα των εκλογών, μετατρέποντάς το σε ένα «reality show»! …Να μετατρέψει την εκλογική διαδικασία σ’ ένα άτυπο «δημοψήφισμα» ανάμεσα σε δύο επιλογές! …Να μην συζητείται πολιτικά τι πρέπει να γίνει, αλλά ποιος από τους δύο εκφραστές των κύριων τάσεων αρέσει πιο πολύ στον κόσμο! …Να κάνει την προεκλογική περίοδο μια απλή τηλεοπτική εκπομπή, που θα μετέτρεπε τους πολίτες που ψηφίζουν σε τηλεοπτικό κοινό, το οποίο απλά σε κάποια στιγμή θα πάρει τηλέφωνο για ν’ «αποφασίσει» για την τύχη των παικτών τού show!

Αυτό ήταν το ζητούμενο για τον ιδανικό γι’ αυτούς υποψήφιο …Να έχει εκείνα τα προσωπικά χαρακτηριστικά, τα οποία να τον κάνουν καλό «παίκτη» …Να είναι γυναίκα, για να «πιάσουν» τις γυναίκες …Να είναι έγχρωμη, για να «πιάσουν» τις μειονότητες …Να είναι λίγο γοητευτική, για να «πιάσουν» τους πάντα υπάρχοντες αυνανιστές …Να έχει δηλαδή πολλά ασήμαντα χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν τον «παίκτη» αρεστό σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες «τηλεθεατών» …Να έχει τα χαρακτηριστικά να μετατρέψει τις Kamala Harris spaces out in video boosting science for kids εκλογές σε τηλεοπτικό «reality show» με διαγω­νιζόμενα πρόσωπα, που για την τύχη τους θα πρέπει ν’ αποφασίσει το κοινό επάνω σε πολύ συγκε­κρι­μένα δεδο­μέ­να …Ένα «survivor» για τους «μονομάχους» και ένα κοινό που περιμένει να δει προσω­πικά «κονταροχτυπή­ματα». Περί αυτού πρόκειται! Για πρώτη φορά οι εκλογές στις ΗΠΑ γίνονται ΧΩΡΙΣ πολιτικά επιχει­ρήματα!!! …Ένα είδος τηλεδημοψηφίσματος! Ποιον θέλει το κοινό για Πρόεδρο; …Έναν «πορτοκαλί» ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος παρουσιάζεται ως ρατσιστής και αλαζόνας; …Ή μήπως μια γυναίκα νέα —και μαύρη—, που «φλερτάρει» με το κοινό σαν «γατούλα»; Ποια ντύνεται καλύτερα; …Η γυναίκα τού «πορτοκαλί» ή το νέο και φρέσκο πρόσωπο;…

…Απλά πράγματα …Απλή σύγκρι­ση απλών καθημερινών συμπε­ρι­φορών …Μακριά από κάθε πολιτική συζήτηση! …Καμία μετα­ξύ τους ανταλ­λαγή επιχει­ρη­μάτων! …Δεκτό οτιδήποτε μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης άνευ λόγου! Πιάνονται από κουβέντες από λέξεις και κάνουν «παιχνίδι», το οποίο όμως γεμί­ζει τις εκπομ­πές των σιωνιστικών ΜΜΕ και των social media, που κι αυτά ελέγχονται απόλυτα από τους Σιωνιστές. Είπε ο Τραμπ για «black jobs»; …«Γέμισε» ο τηλεοπτικός χρόνος για ένα μικρό χρονικό διά­στημα στην έτσι κι αλλιώς «κοντή» προεκλογική περίοδο! Είπε ο Τραμπ κάτι για τις γυναίκες; …Θα γίνει κι αυτό θέμα! Κορόιδεψαν τον γιο τού Βαλς; …Θα γίνει θέμα! Οτιδήποτε αφορά φύλο, φυλή κλπ., όπου μπορούν οι ίδιοι να εμφανιστούν σαν κοινωνικά «ευαίσθητοι», θα γίνεται θέμα που θα εμφανίζει την Κάμαλα σαν «θύμα» προσωπικής επίθεσης. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η Καμάλα να παίξει το «χαρτί» τής αυτοθυματοποίησης και της κλάψας στο οποίο οι Σιωνιστές προστάτες της είναι μετρ τού είδους.

Έτσι θα πάνε μέχρι τις εκλογές …Ο Τραμπ θα την «κυνηγάει» κι αυτή θα «κρύβεται» …Ο Τραμπ θα μιλάει πολιτικά κι αυτήν θα ψάχνει ένα λεκτικό του ατόπημα, για να το κάνει θέμα επί προσωπικού στα σιωνιστικά ΜΜΕ. «Το πρόβλημα του πληθωρισμού είναι μεγάλο, αλλά ο Τραμπ με αποκάλεσε κοντή …και πρέπει να πάρει μια απάντηση»! «Το πρόβλημα των ΛΑΘΡΟμεταναστών είναι ζωτικής σημασίας, αλλά ο Τραμπ υπονόησε ότι είμαι αλκοολική …και δικαιούμαι ν’ απαντήσω»! Ο καθένας απ’ αυτούς θα πει το δικό του «τραγουδάκι» μόνος του και το κοινό θα πάει στην κάλπη για να ψηφίσει αυτόν που του άρεσε …Τα προεκλογικά «τραγουδάκια» έτσι κι αλλιώς δεν κρίνονται για το «βάθος» των αναλύσεών τους …Όλα καλούτσικα ακούγονται, ειδικά όταν απέναντί τους στέκονται «πρόθυμοι» ακροατές! Έτσι φιλοδοξούν να κερδίσουν τις επερχόμενες εκλογές οι επιτελείς των Δημοκρατικών …Κανονική Γιουροβίζιον! Για να είναι μάλιστα και σίγουροι ότι εκτός από τα «τραγούδια» δεν θα ακουστούν τα γνωστά «παρατράγουδα», όχι μόνον εμφάνισαν τον υποψήφιό τους ελάχιστες εβδομάδες πριν τις εκλογές, αλλά δεν του επιτρέπουν να δίνει και συνεντεύξεις ή να ρισκάρει σε debate!

Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους και γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε ότι δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Συνειδητά προσπαθούν να διαχειριστούν την πολιτική με όρους αγοράς! …«Επιφανειακά» και δήθεν ανέμελα, για να μην αγχωθούν οι «πελάτες» τους. Σαν τους εμπόρους που πουλάνε κουρτίνες …«Μην παίρνεις την πορτοκαλί, πάρε τη μαύρη …Επέλεξε αυτήν την κουρτίνα, τοποθέτησέ την και δες αν σου αρέσει …Ψήφισέ την, για να δεις μήπως σου φτιάξει τη διάθεση …Εάν δεν σου αρέσει, μου την επιστρέφεις …μετά από τέσσερα χρόνια» …Σίγουρα πράγματα! …Άλλωστε με γέλια και χαρές γίνονται οι περισσότερες λάθος-«αγορές». Αυτή ήταν η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε το κόμμα του Εβραίου Σούμερ να έχει ελπίδες για παραμονή του στην εξουσία. Από εκεί και πέρα οι Σιωνιστές θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «μέσα» που διαθέτουν …Τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ «μέσα»!…

…Όπως έκαναν και την προηγούμενη φορά με τη νοθεία, εξαιτίας των ηλεκτρονικών ψήφων και της Dominion! Είναι δυνατόν να βγαίνουν καθημερινά στη δημοσιότητα αδιάσειστα στοιχεία για παρεμβάσεις των Αμερικανών σε εκλογικές διαδικασίες παγκοσμίως και να μην επιχειρούν το ίδιο στην ίδια τους την πατρίδα, για να διεκδικήσουν την εξουσία; Είναι δυνατόν αυτοί, οι οποίοι συνεργάζονται με τις γνωστές εταιρείες τού Ισραήλ, να είναι οι Δημοκρατικοί και να μην επιχειρήσουν νοθεία στις ΗΠΑ, όπου στην κυριολεξία «καίγονται»; …Να μην επιχειρήσουν νοθεία ειδικά τώρα, που η ίδια η ασφάλεια του Ισραήλ εξαρτάται από την ταυτότητα του «ενοίκου» τού Λευκού Οίκου;

Αυτήν τη φορά θα έχουν βέβαια και «βοήθεια», γιατί ο Εβραίος Μαγιόρκας ήταν αυτός που επέτρεψε την εισβολή εκατομμυρίων ΛΑΘΡΟμεταναστών στις ΗΠΑ και η Εβραία Γέλεν είναι αυτή που τους «χαρτζιλίκωσε» με πιστωτικές κάρτες χιλιάδων δολαρίων. Τώρα ήρθε η ώρα αυτοί οι ευεργετημένοι ν’ ανταποδώσουν την ευεργεσία. Γι’ αυτόν τον λόγο τούς κατανέμουν οργανωμένα στις Πολιτείες εκείνες, που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών με τις ψήφους αυτές. Γι’ αυτόν τον λόγο το Υπουργείο Δικαιοσύνης τού Εβραίου Γκάρλαντ βιάζεται να τους δώσει εκλογικά δικαιώματα πριν καν αποκτήσουν ταυτότητες! Στη χώρα όπου απαιτείται ταυτότητα για ν’ αγοράσεις μια μπύρα, δεν χρειάζεται ταυτότητα για να πας ψηφίσεις! …Μετά κάποιοι θα ψάχνουν να βρουν πού έγινε η νοθεία και κέρδισε τις εκλογές η άσχετη.

Kamala Harris campaign raises $200 million in a week | Reuters

Πρόβλημα με τη θητεία της δεν θεωρούν ότι θα υπάρχει, γιατί υπάρ­χει το «προηγούμενο»-Μπάιντεν. Όταν μπορείς και κυβερνάς μ’ έναν γηρασμένο αχυράνθρωπο «βυθισμέ­νο» στο Αλτσχάιμερ, γιατί να έχεις πρόβλημα με έναν υγιή άνθρωπο, ο οποίος απλά είναι πανάσχετος; …Με «σκονάκια» κυβερνούσε ο πρώτος και το ίδιο θα μπορούσε να κάνει κι ο διάδοχός του. Τουλάχιστον αυτή βλέπει καλύτερα και δεν θα κάνει λάθη στην ανάγνωση στο tele­prompt. Όλα τα άλλα είναι «βιτρί­να». Ο ένας έκανε πως «τρέχει» για να δείχνει ακμαίος Πρόεδρος και η άλλη θα «κακαρίζει» για να δείχνει αυτοπεποίθηση. Έτσι κι αλλιώς μόνον την εικόνα τους «δανείζουν» στον θεσμό τού Προέδρου των ΗΠΑ, εφόσον άλλοι κάνουν κουμάντο! …Θεωρητικά μόνον εμφανίζονται σαν «commander in chief» με τους πυρηνικούς κωδικούς στα χέρια τους …Πρακτικά όλα τα ελέγχει το «βαθύ κράτος» …κάπου ανάμεσα από το Λάνγκλεϊ τής CIA και το FBI του Γκάρλαντ. Ήδη άρχισε να χαιρετάει στρατιωτικά η Καμάλα …και γελάνε όλες οι «νυχούδες» από το Ντελαγουέρ μέχρι το Σιάτλ.


Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Τι να γράψεις; Τι; Δεν υπάρχει ψυχολογία. Μετά τους άτυχους ηλικιωμένους ( 4 χρόνια μαρτύριο) τώρα και τα νέα τα παιδιά. Ποια Ελλάδα; Ποιο μέλλον; Μιλάμε για σιωπηλή μηχανή του θανάτου. Ένα ράγισμα στη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου, όπου κουρνιάζει η μοχθηρία, η ενοχή, η μυρωδιά του τρόμου......

 

Μιλάμε για θανατικό τρομερό!! 

Είναι το εφιαλτικό τέλος της Ελληνικής κοινωνίας με βασανιστικό τρόπο..

Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. 

Δεν έχει σχέση με την πολιτική, με την επικοινωνία και με το δημόσιο αίσθημα. Μιλάμε καθαρά για οργανωμένο έγκλημα.  Μειώνουν τον πληθυσμό της χώρας, τα εδάφη της, τη διεθνή επιρροή της, το αυτεξούσιό της, τα υλικά και πολιτισμικά αποθέματά της και δεν κουνιέται φύλλο!

 Άδωνις Γεωργιάδης: Άδειασε τον Μητσοτάκη που «φοβέριζε» τις πολυεθνικές για  την αισχροκέρδεια – «Αδύνατον να εντοπιστούν τα κόλπα τους» στην αγορά

Τι να γράψεις; Τι; Δεν υπάρχει ψυχολογία. 

ΚΑΙ κάτι ακόμη...Τι ακριβώς γιορτάζει απόψε το ΠΑΣΟΚ; Το διάγγελμα στο Καστελόριζο; Τις μίζες; Το φαγοπότι; Την αναξιοκρατία; Το ρημαδιό του ΔΝΤ

Με την ίδια ευκολία που αυτοκτόνησαν τις ελπίδες των νέων ανθρώπων,  με την ίδια ευκολία γιορτάζουν...

Βγήκαν οι σκελετοί από τα χρονοντούλαπα της Ιστορίας...

 pasok-m2

Ryan Wesley Routh: What we know about Trump shooting suspect

  Oι Μυστικές Υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον Routh????  Τίποτα παραστρατιωτικό δεν φεύγει από την Αμερική για την Ουκρανία χωρίς την έγκριση ...