peri majestic the real

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Τι έχουν στο μυαλό τους;


 Με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, οι ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας Γιώργος Αυτιάς, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελεονώρα Μελέτη, Διονύσης Μπελέρης, Δημήτρης Τσιόδρας, Σάκης Αρναούτογλου και Γιάννης Μανιάτης, ζητούν η Ουκρανία να είναι σε θέση να πλήξει νόμιμους στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία, κάτι που ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει χαρακτηρίσει «κόκκινη γραμμή» για τη Μόσχα, ενώ έχει τονίσει πως αν χρησιμοποιηθούν όπλα δυτικής προέλευσης, τότε οι χώρες του ΝΑΤΟ θα βρεθούν σε πόλεμο με τη χώρα του. Επίσης το ψήφισμα ζητά την αύξηση της στρατιωτικής και οικονομικής υποστήριξης προς την Ουκρανία και αίρει όλους τους περιορισμούς στη χρήση δυτικών όπλων στο ρωσικό έδαφος. 

Θα σταθούμε σε ένα πρόσωπο...

Ο Μπελέρης, δεν είναι αυτός που κλαιγόταν για δημοκρατία και ειρήνη μέσα από τα Αλβανικά μπουντρούμια; Αυτός δεν ζητούσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων; Αυτός δεν μιλούσε για αγάπη; Για κράτος Δικαίου; Γιατί ψηφίζει πόλεμο; Γιατί θέλει να κλείσει σπίτια; Γιατί πολύ απλά είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο της οικογένειας Μητσοτάκη. Μια καθοδηγούμενη μαριονέτα. Είχε ανάγκη τον Ράμα για να γίνει γνωστός!

 Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται το blog που ΔΕΝ γουστάρει τους Βορειοηπειρώτες!

Οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται συστάσεις. Με "όραμα" Αρναούτογλου και Μελέτη. Με τρικυμία στα μυαλά τους. Αποδεικνύεται ότι μιλάμε για αδίστακτα άτομα. Για άτομα που δεν μπήκαν τυχαία στο γυαλί..

Όλοι τους επιλεγμένοι από τις Πρεσβείες.

Ο κλειστός κύκλος του τρόμου με έναν λαό λοβοτομημένο. Άρρωστο

https://noumer.blogspot.com/2024/08/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι έχουν στο μυαλό τους;

 Με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, οι ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας Γιώργος Αυτιάς, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Μανώλης ...