peri majestic the real

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Οργή Θεού!!! ...To Ισραήλ ξεπέρασε όλα τα όρια!!! ...του Παναγιώτη Τραϊανού

 

Στον Λίβανο έπεσε η «σταγόνα» που θα «ξεχειλίσει» το «ποτήρι» της παγκόσμιας οργής κατά των Σιωνιστών!

Έφτασε η ώρα ν’ ανοίξουν όλοι οι σφραγισμένοι «φάκελοι» των Εγκλημάτων κατά τής ανθρωπότητας!

Όταν ένα ανθρωπόμορφο κτήνος πραγματοποιεί ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα και σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους, η ανθρωπότητα δικαίως εξοργίζεται και απαιτεί την τιμωρία του …Απαιτεί να του επιβληθεί η τιμωρία τού θανάτου, για να τον «αποβάλλει» από τις τάξεις της, όπως ένας οργανισμός αποβάλει από μέσα του το μολυσμένο «πύον» του …Ο ίδιος ο πολιτισμός απαιτεί να τον τιμωρήσει με τον πιο σκληρό τρόπο, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο σκληρά του ένστικτά. Όμως, όταν αυτό το «κτήνος», που πραγματοποιεί αυτού του είδους τα «τυφλά» χτυπήματα, δεν είναι απλά ένας τρελός ή φανατικός άνθρωπος, αλλά είναι ένα οργανωμένο και συντεταγμένο κράτος, τι πρέπει να συμβεί; Όταν ένα κράτος δίνει εντολή να δολοφονηθούν αδιακρί­τως αθώοι κι ανύποπτοι άνθρωποι, όχι απλά η ανθρωπότητα, αλλά ο Ίδιος ο Θεός θέλει να το «εκτελέσει» …Θέλει να το «εξαλείψει» από το πρόσωπο της Γης.

Αυτό, όμως, το οποίο δεν μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι είναι εύκολο για τον Θεό. Ο Θεός δεν χρειάζεται καν να πραγματοποιήσει σκληρές εθνοκαθαρτικές πολιτικές σαν τους ρατσιστές Εβραίους για να το επιτύχει αυτό. Ο Θεός «μπορεί» να το κάνει σε μία στιγμή, γιατί «μπορεί» να τους «αφαιρέσει» την ίδια τη γενεσιουργό «ουσία» τής ύπαρξής τους ως λαό και άρα να τους «εξαφανίσει» …Να τους «εγκαταλείψει»! …Να τους αφαιρέσει το θρήσκευμα, εγκαταλείποντάς τους ως ένα «νεκρό κουφάρι», το οποίο πλέον δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ως λαός!...Ένα «κουφάρι», το οποίο δεν θα μπορεί να συνεχίσει την «πορεία» του, εφόσον θα χάσει όχι μόνον τα «ελατήρια» που τον «κινούν», αλλά και τον τελικό «προορισμό» του. Αυτό κινδυνεύουν να πάθουν οι Σιωνιστές και αυτόν τον «ΘΑΝΑΤΟ» μόνον ο Θεός μπορεί να τους τον επιβάλει!

Μιλάμε για τέτοια ακραία πράγματα, γιατί οι ίδιοι έφεραν τα πράγματα στα άκρα …Πραγματικά στα άκρα. Αυτό το οποίο συνέβη στον Λίβανο είναι από τα άγραφα! …Είναι από άλλον «Πλανήτη»! …Από άλλον Κόσμο, από άλλον Θεό! …Από έναν Θεό, τον οποίο οι ίδιοι τον «εφεύραν», για να τους υπηρετεί και να τους δικαιολογεί σε όποια αθλιότητα κι αν δοκιμάσουν, προκειμένου… … …

… … η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

Οργή Θεού!!! ...To Ισραήλ ξεπέρασε όλα τα όρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου