peri majestic the real

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Βαθιά σκοτάδια η Ελλάδα...σαν και αυτά που περιέγραφε ο Γιώργος Καραϊβάζ...

 

Μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι βασικοί κατηγορούμενοι για το κύκλωμα τράφικινγκ με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023, είναι αυτή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κοινώς το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που, στην προκειμένη περίπτωση, προέκυπτε από την εκμετάλλευση και την εμπορία ανθρώπων.

Ο Βασίλης Κ. και η F.S. γνωστή ως «Ειρήνη», προφυλακισμένοι αμφότεροι, με σκοπό τη συγκάλυψη της παράνομης προέλευσης των χρημάτων, φέρονται ότι χρηματοδότησαν τη σύσταση τουλάχιστον τριών εταιριών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «σε δύο από τις τρεις εταιρίες χρησιμοποιήθηκε διαχειριστής αχυράνθρωπος», στον οποίο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Στις δύο από τις τρεις εταιρίες ωστόσο, συναντάμε και το όνομα του Δημήτριου Καρρά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου.


Πηγή: omniatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βαθιά σκοτάδια η Ελλάδα...σαν και αυτά που περιέγραφε ο Γιώργος Καραϊβάζ...

  Μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι βασικοί κατηγορούμενοι για το κύκλωμα τράφικινγκ με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο...