peri majestic the real

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. Η αυτοκρατορία του χρήματος και του εγκλήματος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είνα η ωμή κυνική πραγματικότητα. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα πάντα μέχρι τις εκλογές. Σίγουρα πράγματα! Αυτή τη στιγμή ΟΛΟΣ ο υπόκοσμος της Αμερικής έχει βγει παγανιά. Αυτός ο υπόκοσμος είναι χαμηλού επιπέδου. Οπλοφορεί και αγαπά την εκπόρνευση. Είναι εργαστηριακό μαρξιστικό «λούμπεν» χωρίς σύνορα.

  

Aυτό το βίντεο πονάει πολύ..

3 σχόλια:

  1. Ζητώ την βοήθεια του κοινού, αν υποθετικά κερδίσει ο δημοκράτης Τράμπ την κομμουνίστρια , εδω γελάμε Καμάλα, μπορεί κάποιος από τους αεροκοπηλατούντες αναλυτές, να μου πει θα σταματήσει η ανθρωποσφαγή στην Γάζα από τους νεοναζί; γιατί κάπου διάβασα ότι ο Τράμπ είναι φίλος του Νετανιάχου και μάλιστα δήλωσε ότι η στρατιωτική βοήθεια στον Μπίμπι δεν θα σταματήσει, καλά πόσο δούλεμα πέφτει, ακόμα δεν έχετε καταπιεί το κουτόχορτο που κάποιοι ρίχνουν ως μάνα εξ ουρανού ή μάλλον από τα υπόγεια της πρεσβείας,οι δε ευνουχισμένοι νοητικά το δέχονται αμάσητο και αφιλτράριστο και καλά οι αφελείς ρε Περι , μας τα πουλάς και εσύ ο υποτίθεται ψαγμένος , ρε άρχοντα ξεκαθάρισε , αλήθεια πιστεύεις ότι θα αλλάξει για τον πλανήτη κάτι θετικό αν βγεί ο Ντόναλντ ή η Χάρις ή ο Χάρης, μάλλον ο Χάρος θα βγεί παγανιά , σταμάτα λοιπόν αυτό το παραμύθι, αλήθεια πότε οι ΗΠΑ έκαναν κάτι καλό στην ανθρωπότητα ; μόνο σφαγές, πολέμους, πραξικοπήματα, χούντες, εμφύλιους, δολοφονίες, αίμα πολύ αίμα αδερφέ,βομβαρδισμούς, διαμελισμούς , οικονομικές κρίσεις, πανδημίες , κλπ ανδραγαθίες και έρχονται οι κατασκευαστές πλυντηρίων να ξεπλύνουν όλα τα παραπάνω πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες ότι ο πλανήτης , η δημοκρατία έχουν να κερδίσουν από νίκη του Τράμπ, καταντάτε ορισμένοι γελωτοποιοί, γραφικοί , αν όντως πιστεύετε σε αυτά τα φληναφήματα ωραιοποίησης του φασισμού, σε λίγο θα ξεπλύνετε και τους νεοναζί στην Γερμανία, αρχικά χειροκροτώντας την ακροδεξιά πχ στην Γαλλία, Ιταλία δλδ ένα σκαλοπάτι την φορά, στο επόμενο θα γίνετε θιασώτες του Γκαίπελς αρκεί να έχει ρητορική εναντίον των μεταναστών, αποκρύβοντας οι αθεόφοβοι υποκριτές ποιός είναι η αιτία που γίνεται κάποιος πρόσφυγας, βλέπετε το αποτέλεσμα που προφανώς κανείς δεν το θέλει , εξαθλιωμένους ανθρώπους να ζητούν ασφάλεια χωρίς να το θέλουν να φεύγουν από τις πατρίδες τους, που οι δυνατοί δυνάστες της Δύσης, οι νέοι σταυροφόροι στο όνομα της πάταξης της τρομοκρατίας, γίνονται οι ίδιοι τρομοκράτες, με τους εμφύλιους που κατασκευάζουν, την κλοπή πρώτων υλών και τις περιφερειακές συγκρούσεις. Αλλά στην τελική τι ψάχνω να βρώ απευθυνόμενος σε κακόψυχους ,ίδιους με την ιδεολογία που κουβαλούν πουλώντας δημοκρατία , οράματα κλπ παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοχος; Ημιαναπαυσις!17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 7:18 μ.μ.

    Θα σου απαντουσα εγω κυρια μου αλλα ο περις δεν θα ανεβασει την απαντηση μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν , λεω αν .. διακρινουμε τις διαδοχικες .. " διαφορετικες " κυβερνησεις της πολυ ασκημης ( αγγλυ ) Αγγλιας , λεω αν .. ε τοτενες ο φιλος σχολιαστης που τοποθετηθηκε στο ανωτερω σχολιο εχει απολυτο δικαιο.
    Χρειαζονται βεβαια ολα αυτα για λογους ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ .. .. ληθαργος ΜΜΕ γαρ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.