peri majestic the real

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Πρόωρες βουλευτικές εκλογές προκήρυξε ο Μακρόν μετά τη σαρωτική νίκη της Λεπέν.. ..και το Ελληνικό πολιτικό σύστημα κρατά όρθιο τον Μητσοτάκη με τα μικρά "πατριωτικά" κόμματα να ΜΗΝ ζητάνε εθνικές εκλογές μετά το ρεκόρ της ιστορικής αποχής!! Τι περιμένουν αλήθεια;; Τι;;

 

Στην χώρα των τυφλών (Ελλάδα) βασιλεύει ο μονόφθαλμος.... Δεν εξηγείται διαφορετικά. Τα έχουν βρει με τον Μητσοτάκη τα κόμματα και δεν θα πάνε Σε εκλογές. Βολεύονται οι άνθρωποι με αυτά τα χαμηλά ποσοστά.. Δηλ; Τι μας λένε; Εκλογές θα έχουμε το 2027!  

Ακριβώς αυτό που ζητά ο Μητσοτάκης..

Η αποχή τους πήρε τα σώβρακα!! Τους ξεμπρόστιασε!

 Έδειξε ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την σαβούρα της βουλής! 

Δεν αναγνωρίζει το πολιτικό σύστημα του ΔΝΤ...

Την κλίκα των συγγενών, των βολεμένων... των φίλων, των κολλητών, των λαμογιών...

Οι πολίτες δεν πήγαν στις κάλπες όχι λόγω καύσωνα ή αδιαφορίας για τις ευρωεκλογές, αλλά από επιλογή. Επέλεξαν να αποστασιοποιηθούν από την κατρακύλα.

Και αυτοί οι λίγοι που σήμερα έτρεξαν για την ψήφο; Είναι οι βολεμένοι της εποχής των μνημονίων και όχι μόνο. Είναι ο γνωστός μηχανισμός των κομμάτων. Της Εκκλησίας. Είναι οι Αλβανοί. Οι Πακιστανοί. Oι Gay της νέας εποχής. Η λοβοτομή των ΜΜΕ. Γιατί για να βγάζεις πρώτο ευρωβουλευτή σε σταυρούς τον Αυτιά, την Μελέτη ή τον Πιτόγυρο Αναδιώτη κάποιο πρόβλημα υπάρχει....

3 σχόλια:

  1. Χαρίτσης: Η Νέα Αριστερά είναι εδώ και συνεχίζει..

    Ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι «για τη Νέα Αριστερά το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, παρά την πολύ συγκινητική προσπάθεια των μελών μας σε όλη τη χώρα»

    Που συνεχίζει ο Καραγκιόζης; 😂 χα

    Όλοι τους βολεύονται με τα χαμηλά ποσοστά. Μιλάμε για μαφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκυβέρνηση ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο Αrrow και όποιος έπιασεν,έπιασεν.Οι μπατριωται του εργολάβου ,του φραπεδιά,του ΑΤΜ Κώστα και του Μίστερ Μπούτια πάτωσαν,άντε λοιπόν να δούμε τι θα γράψει άραγε ο μεγαλύτερος εν ζωή δημοσιογράφος του πατριωτικού για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λένε για 60 `% αποχή. Σαφέστατα και είναι πολύ περισσότερη. Ακύρες είναι οι διαδικασίες ,ακόμα και με αυτό το 60,που λένε,που δέν είναι εξήντα.. Ο Μακρόν "έφυγε".γιά να ξαναμαγειρέψει και να ξαναγυρίσει. Δέν ξέρουν όλοι πώς "βγηκε' ; Ετσι θα ξαναβγεί.
    Η Μελόνι και η Λεπέν ,είναι και αυτές μαριονέτες. Ομως το αποτέλεσμα στήν ΕΥρώπη δείχνει τον θυμό όλων των Εβρωπαίων. Και την δυσαρέσκεια με όλους τους..
    Ασφαλώς και ο Μητσοτάκης δέν έχει ούτε το 28% .. Η αποχή τούς τέλειωσε,όπως και να έχει. Ας συνεχίζουν ,θα πέσουν ξαφνικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος…

  Η ΛΥΣΗ τού Μεσανατολικού Ζητήματος είναι το προαπαιτούμενο για τη σωτηρία τής ανθρωπότητας! Το Ιράν, χωρίς να ρίξει σφαίρα, μπορεί να κα...