peri majestic the real

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Χασάπη, γράμματα! Ευρωβουλή για κλάματα!

 Rib-eye (Καρδιά σπαλομπριζόλας) Black Angus Αργεντινής
 Και 70% αποχή να είχαμε πάλι αυτή η μειοψηφία θα μας έκανε ζημιά. Η αποχή πάντως  μας φανέρωσε τον Βελόπουλο. Το κόμμα Νίκη. Και αρκετούς άλλους ψωνισμένους. Μας φανέρωσε το χαμηλό επίπεδο των ψηφοφόρων τους. Να κάνει τι αλήθεια η Λατινοπούλου στην Ευρωβουλή; Να φορά τα Gucci? Να επιδεικνύει τα Christian Louboutin? Nα κόβει βόλτες με την Βατίδου; Είναι να κλαις και να γελάς με όλους αυτούς. Πολύ σωστά έπραξε η πλειοψηφία που δεν πήγε να ψηφίσει. Τρέχουν τα ζώα του ΠΑΣΟΚ να δούνε τι έφταιξε και το κόμμα δεν πήρε καλά ποσοστά, ξεχνώντας την καταστροφή που προκάλεσε το αδίστακτο ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία..Εντάξει, μιλάμε για γελοιότητες...Δεν αξίζει πλέον να ασχολείσαι. Η Ελλάδα έχει πάρει εδώ και πολλά χρόνια την κάτω βόλτα και η αποχή απλά φανέρωσε την παρακμή της...Ένα καθεστώς με μαφιόζικη διοίκηση προσκυνημένο στους δυνάστες της Ελλάδας προς ίδιον όφελος.
Ένα καθεστώς ανθελληνικό, αντιδημοκρατικό, άσπλαχνο με πρότυπο το Ισραήλ του Νετανιάχου. Ένα καθεστώς που έκανε μόδα τον θάνατο...Η Νέα Δημοκρατία μετά τα χτεσινά αποτελέσματα δεν έχει ΚΑΜΙΑ λαϊκή έγκριση. Σε οποιαδήποτε δυτική χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί από χθες το βράδυ, η Βουλή θα είχε διαλυθεί και θα είχαν προκηρυχθεί εκλογές για τα μέσα Ιουλίου.  

Άκρα του τάφου σιωπή όλοι τους....Γιατί; Είδαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν τους θέλει. Είναι ψεύτικοι. Θεατρίνοι. Τα κόμματά τους ελεεινά και τρισάθλια. Τι κάνουν; Αγοράζουν χρόνο....να ξεχαστεί κάπως το θέμα...Αυτός ο λαός της αποχής είναι που τελείωσε την Χρυσή Αυγή. Αυτό το σιωπηλό ρεύμα της αποχής είναι που την έκανε κομμάτια..

Που είναι ο Gay Κασσελάκης; Εκτός όλων των στόχων βγήκε. Πόσο ακόμα να βοηθήσει η Ντόρα; Τα ΜΜΕ του Κούλη; To KKE εντάξει, έχει τους λοβοτομημένους συνταξιούχους του δημοσίου...

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσους διαχειριστες εχει το παρον ιστολογιο;

      Διαγραφή
  2. Είμαστε η πλειοψηφία και είστε μειοψηφία μην μιλάτε βολεμενοι των μνημονίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή