peri majestic the real

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Τα πάντα για την προβολή. Είναι η δύναμη της κάμερας, η αμερικανιά που κάνει την διαφορά.

 Image
Είναι η δύναμη της κάμερας, η αμερικανιά που κάνει την διαφορά.
 

Το σόου του Κασσελάκη στο Σύνταγμα, κατά τα λεγόμενα πρωινάδικου στον ΑΝΤ1, είναι "έτη φωτός μπροστά ", όπως η βέρα Cartier όταν πιάνει το χώμα σαν άλλος αγρότης, η συνομιλία με τον λαό, όλοι και όλα ένα σκοτεινό επεισόδιο του NETFLIX.
 

Το δολοφονικό Ισραήλ των Θεοκτόνων, συναγωνίζεται την Ελλάδα των Προδοτών, των δοσιλόγων, των λαμογιών, των οπορτουνιστών.


Απλά, ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θά'χει να γράψει τίποτα άλλο εκτός από το να κάνει εμετό.


Οι εκλογές δεν γίνονται για ένα καλύτερο αύριο, είναι απλά αίτηση να πας σε άλλη γαλέρα να κάνεις κουπί.


Το σύννεφο των συνωμοσιών έχει κατακάτσει σαν άλλη "αφρικανική σκόνη".
 

Είναι η πούδρα, το γκλίτερ, το τικ-τοκ και οι ψεύτικες υποσχέσεις.


Καλύτερη Ευρώπη με κρυμμένα πτώματα στα Τέμπη, με κρυμμένα πτώματα σε πλαστικές σακούλες στα νεκροταφεία από τα εμβόλια της φρίκης, η ευρωπαική Ελλάδα των νοσοκομείων του arbeit macht frei, η ευρωπαϊκή Ελλάδα του Death Wish των βενιζελικών.


Τα ευρωπαϊκά κύπελλα, δεν φέρνουν δουλειά.

ΜΑΝΚΟ 

 Και αν προσέξεις καλά την φωτογραφία, ίδιο κούρεμα, ίδιο ύψος, ίδια παπούτσια, Loafers, μοκασίνια «παντοφλέ» εφέ που δικαιολογεί την απουσία ορατής κάλτσας. 'Ιδια κοψιά στα ρούχα με ίδιους σωματότυπους. Κόντρα ξύρισμα με κάθε λεπτομέρεια. Τρομερό! Μιλάμε για σκηνικά βγαλμένα από Πρεσβείες. Τους έχουν στρώσει για τα καλά πριν έρθουν Ελλάδα.

 Όλα θα φανερωθούν. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό...Είναι πολλά αυτά που παίζονται εντός της Ελλάδος... μιας και στην Ελλάδα παίζεται το μέλλον των σιωνιστών!

6 σχόλια:

  1. Το ευρωπαϊκό πανηγύρι το απόγευμα τελειώνει, η θηριωδία στην Γάζα συνεχίζεται." Δεν είναι βέβαιο ότι το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα πολέμου στην Γάζα είπε ο ανεκδιήγητος Μπάιντεν " Οταν θα βεβαιωθεί, μπορεί να μην υπάρχουν Παλαιστίνιοι. Σήμερα οκτώ μήνες μετά, το σιωνιστικό σχέδιο της εθνοκάθαρσης έχει καταρρεύσει οριστικά και το στρατηγικό αδιέξοδο του Ισραήλ , κατά την γνώμη μου, είναι βαθύτερο παρά ποτέ, αφού έχει αποτύχει παταγωδώς σε ΄ολους τους τακτικούς και πολιτικούς στόχους που έχει θέσει. Ταυτόχρονα με κάθε νέο μακελειό αμάχων η ισραηλινή πολεμική μηχανή του στρατηγού Νετανιάχου, βυθίζεται όλο και περισσότερο στην λίμνη αίματος και παγιδεύεται στα ερείπια που η ίδια δημιούργησε, η συμπεριφορά της ηγεσίας γίνεται όλο και πιο ανάλγητα βάρβαρη, αντιφατική και σχιζοφρενική, λές και σφάζοντας και γκρεμίζοντας στο όνομα της αυτοάμυνας θα λύσεις το πρόβλημα που το ίδιο το τεχνητό κράτος τη βοηθεία των ΗΠΑ κλπ υποτακτικών δημιούργησε. Ειλικρινά σήμερα λούζονται , όπως λούστηκαν οι αμερικανοί στο Αφγανιστάν τους Ταλιμπάν που οι ίδιοι χρηματοδότησαν και εκπαίδευσαν ,έτσι και οι ισραηλινοί λούζονται την Χαμάς που οι ίδιοι έστησαν, αντί να υλοποιήσουν τις αποφάσεις του ΟΗΕ για ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος, όνειδος και υποκρισία, τραγικά κυνισμός και αίμα , όλα τα περί ειρήνης ακούγονται απο εχέφρονες στημένα.Τελικά το μόνο που θα καταφέρει είναι να απομονώνεται και να γίνεται κάθε μέρα ένας παρίας, ένα κράτος χωροφύλακας στην περιοχή, ένα τσοπανόσκυλο που θα κρατά τα αραβικά κράτη σε καταστολή και έλεγχο, ΄'ενα κράτος ταυτισμένο με την φρίκη και την απανθρωπιά, καλά για τους ευρωπαίους δημοκράτες, πεφωτισμένους πολιτισμένους, δίκαιους και ευρισκόμενους μόνιμα στην σωστή πλευρά της ιστορίας, είτε θα καλούν τους φιλοναζί ουκρανούς να τιμήσουν με την παρουσία τους επετείους νίκης στον ναζισμό, είτε θα παρακαλούν τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο δίδοντας στρατιωτική βοήθεια, αντίφαση ; υποκρισία ; όχι απλά συνεχίζεται να ρέει στο dna τους το σταυροφορικό τους.Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ειδικά σήμερα που θα μετρήσει το σύστημα πόσο ποσοστό έχουν. οι καμουφλαρισμένοι με δημοκρατική προβειά φασίστες ακροδεξιοί στην ΕΕ.Σήμερα θα δούμε και ένα ακόμα τραγελαφικό που μόνο στην χώρα της νότιας βαλκανικής μπορεί να συμβαίνει, ενώ το 15 το όχι στην ΕΕ έφτασε σε ποσοστό 65% σήμερα τα κόμματα που είναι ενάντια στην ΕΕ θα πάρουν μικρότερο ποσοστό, το ποσοστό της αποχής απλά διαμορφώνει τα ποσοστά δίνοντας εικονική διόγκωση και μην πεταχτεί κανένας που η αριθμητική του φτάνει μόνο στο μέτρημα των δακτύλων και με εγκαλέσει γιατί δεν προσμετρώ την αποχή ως δείγμα εναντίωσης στην ΕΕ, γιατί το 15 αν μετρούσαμε στο 65% οχι σύν 40% αποχή συν 35% ναι τότε το σύνολο φτάνει το 140 ακυρώνοντας την απλή μέθοδο των τριών, ακόμα μια απόδειξη Περι σχετική με το αριθμητικό παράδειγμα που δεν αναρτάς για να μην ξυπνήσουν οι αιθεροβάμονες χριστιανοί, παλαιοχριστιανοί και λοιποί συγγενείς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Να πάτε όλοι να ψηφίσετε


    Οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές, όσες φορές ψηφίσαμε τόσες φορές καλυτέρευσε η ζωή μας. Όσα ζητήσαμε από την ΕΕ σε προηγούμενες ευρωεκλογές έχουν γίνει όλα. Ζητήσαμε εξισλαμισμό της Ευρώπης και τον κάνανε. Ζητήσαμε να ξεκινήσουν πόλεμο με τη Ρωσία και το κάνανε. Ζητήσαμε να καταργηθούν τα πλαστικά καλαμάκια και το κάνανε. Ζητήσαμε να καταργηθούν τα συμβατικά αυτοκίνητα και το κάνανε. Ζητήσαμε Χρηματιστήριο Ενέργειας και κατάργηση λιγνίτη και το κάνανε. Ζητήσαμε να εξαφανιστεί η βιομηχανία μας και να γίνουμε γκαρσόνια της Ευρώπης και το κάνανε. Ζητήσαμε καραντίνες και υποχρεωτικά πειραματικά μπόλια και τα κάνανε, 4 δις δόσεις αγοράσανε με τους φόρους μας γιατί εμείς τους το ζητήσαμε. Δηλαδή τι άλλο θέλετε πια και γκρινιάζετε; Ό,τι τους δίνετε εντολή να κάνουν, το κάνουν. Απόλυτη 100% αντιπροσώπευση. Οι εκλογές μετράνε, μην απέχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου Peri, σ'ευχαριστώ για όλα.
    Να είσαι καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε αν οι εκλογές ανέτρεπαν το σύστημα. Θα τις είχαν απαγορεύσει και αν η αποχη φόβιζε το σύστημα εξουσίας πολύ απλά θα επέβαλαν τον ισχύοντα νόμο που υποχρεώνει άπαντες να. Πάνε στη καλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣαμαροΤσιπροτακηδες11 Ιουνίου 2024 στις 11:10 π.μ.


      Είπαμε αν οι εκλογές ανέτρεπαν το σύστημα. Θα τις είχαν απαγορεύσει

      Υπάρχει και άλλη πιο 'δημοκρατική' λύση.
      Βαφτίζουμε έγκληματική οργάνωση τους επικίνδυνους αντιπάλους μας, τους βάζουμε φυλακή και όλα ήρεμα κι ωραία!
      Διαβάστε και κανά Πρωτόκολλο.

      Διαγραφή