peri majestic the real

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Gay-Coldplay με 40.000 μεταφερόμενους θαυμαστές από το εξωτερικό! Τα πάντα είναι εικόνα! Τα πάντα για τους ψήφους!!

 Coldplay's stance on LGBT issues - YouTubeoaka-mitsotakis__3_

Μιλιταρισμός, lifestyle, Gay δικαιώματα, δικαιώματα των λάθρο και ελεύθεροι πλειστηριασμοί..
 
 Εχθρός; Οι Ρώσοι.  Οι χριστιανοί. Οι νατιβιστές. Ο παλιός κόσμος μιας άλλης εποχής. Τα φασιστικά παράσιτα. Η κάθε αντίθετη άποψη...Οι ανεύθυνοι, που φοβούνται την επιστήμη, δεν αναγνωρίζουν την Gay society ...δεν είναι αρκετά φιλόζωοι...και πιστεύουν ακόμα σε ιδανικά..Ο Κασσελάκης είναι ένας κρίκος της αλυσίδας των μνημονίων..Επιλέχτηκε για το πως πρέπει να ζει μια κοινωνία...μια "σύγχρονη" κοινωνία του φιλελευθερισμού. Μια κοινωνία που θα έχει πρότυπα Gay "πετυχημένες" προσωπικότητες εκ ευρώ! Μια ανοιχτή κοινωνία των ιδιωτικών συμφερόντων..
 
Μιλιταρισμός; Φυσικά. Όλοι όσοι ζητάνε τον επανεξοπλισμό της Γερμανίας είναι νεοταξίτες φιλελεύθεροι. Eίναι Υπέρμαχοι των Gay. Του πολυφυλετισμού. Των ΜΚΟ. Ζητάνε θυσίες για τον πόλεμο της Ουκρανίας. Είναι μηδενιστές της ανθρώπινης ζωής. Image
 
Oι Coldplay ξεκίνησαν ως ένα pop group με "καλά" τραγουδάκια 2000-2008 και στην συνέχεια το έριξαν στα Gay κοινωνικά θέματα...με διάφορες οικολογικές ανησυχίες της πράσινης ανάπτυξης. Oι Coldplay δεν ήρθαν τυχαία στην Ελλάδα. Τους έφερε ο Μητσοτάκης.
 
Το πως η φτηνιάρικη pop των 2000'ς μπορεί και γεμίζει στάδια σήμερα είναι φαινόμενο που δείχνει την ένδεια της μουσικής και τίποτα άλλο.

1 σχόλιο:

  1. Είναι η δύναμη της κάμερας, η αμερικανιά που κάνει την διαφορά.
    Το σόου του Κασσελάκη στο Σύνταγμα, κατά τα λεγόμενα πρωινάδικου στον ΑΝΤ1, είναι "έτη φωτός μπροστά ", όπως η βέρα Cartier όταν πιάνει το χώμα σαν άλλος αγρότης, η συνομιλία με τον λαό, όλοι και όλα ένα σκοτεινό επεισόδιο του NETFLIX.
    Το δολοφονικό Ισραήλ των Θεοκτόνων, συναγωνίζεται την Ελλάδα των Προδοτών, των δοσιλόγων, των λαμογιών, των οπορτουνιστών.
    Απλά, ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θά'χει να γράψει τίποτα άλλο εκτός από το να κάνει εμετό.
    Οι εκλογές δεν γίνονται για ένα καλύτερο αύριο, είναι απλά αίτηση να πας σε άλλη γαλέρα να κάνεις κουπί.
    Το σύννεφο των συνωμοσιών έχει κατακάτσει σαν άλλη "αφρικανική σκόνη".
    Είναι η πούδρα, το γκλίτερ, το τικ-τοκ και οι ψεύτικες υποσχέσεις.
    Καλύτερη Ευρώπη με κρυμμένα πτώματα στα Τέμπη, με κρυμμένα πτώματα σε πλαστικές σακούλες στα νεκροταφεία από τα εμβόλια της φρίκης, η ευρωπαική Ελλάδα των νοσοκομείων του arbeit macht frei, η ευρωπαική Ελλάδα του Death Wish των βενιζελικών.
    Ποιος μιλάει;
    Όποιος είναι χορτάτος.
    Τα ευρωπαικά κύπελλα, δεν φέρνουν δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή