peri majestic the real

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να βρει καμία ψήφο.. Είναι θέμα επιβίωσης

 

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να βρει καμία ψήφο..Είναι θέμα επιβίωσης..Όλη η σαβούρα του βενιζελικού υπόκοσμου βρίσκεται εντός της Νέας Δημοκρατίας. Τραμπούκοι, αλήτες, απατεώνες, παραχαράκτες της ιστορίας. Άνθρωποι συμπλεγματικοί με νευρωτικά σύνδρομα.  

Εθνικόφρονες παλιάς κοπής σαν και αυτούς του 1922...Μιλάμε για δεκάδες κομπλεξικούς Στεργιάδηδες...με περιουσίες στο εξωτερικό.. Στεργιάδηδες που δεν έχουν τύψεις αν πεθάνουν μακριά από την πατρίδα...και συγκεκριμένα στη Νίκαια της Γαλλίας. Εκεί που έχει βίλα ο Τράγκας.. 

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να βρει καμία ψήφο. Να πάμε σε εθνικές εκλογές με κυβερνήσεις μικρής διάρκειας.. Να αποφύγουμε πάση θυσία την περιπέτεια της Ουκρανίας καθυστερώντας τις όποιες αποφάσεις...Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος πως αν ο Μητσοτάκης πάρει καλό ποσοστό στις Ευρωεκλογές θα περάσουμε πολύ άσχημα...

 

Θα πεθάνουμε κυριολεκτικά της πείνας...

https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_5.html

1 σχόλιο:

  1. Γράφεις " η ΝΔ δεν πρέπει να λάβει καμία ψήφο ", εμμέσως αποδέχεσαι την έννοια της συμμετοχής , άρα του περάσματος από την κάλπη, την αποχή την αποδέχεσαι ως πολιτική πράξη, απλά αναγνωρίζεις το αποτέλεσμα της συμμετοχής , κράτα λοιπόν την ρήση της σημερινής Πυθίας, η ΝΔ στις επικείμενες ευρωεκλογές με την βοήθεια του ποσοστού της αποχής θα λάβει ποσοστό 37-38 %., στην δε Μακεδονία που είναι μια και ελληνική, που οι μακεδόνες δεν βάζουν μύγα στο σπαθί τους, ως περισσότερο έλληνες από τους έλληνες,ως οι μοναδικοί πατριώτες, ακόμα και σήμερα που η ΝΔ δέχεται την συμφωνία την προδοτική τότε αλλά το κράτος έχει συνέχεια οπότε να η κυβίστηση, στην Μακεδονία λοιπόν θα λάβει τα ίδια ποσοστά ή ενδεχομένως λίγο μικρότερα από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία. Τελικά το πρόβλημα το έχει ο λωτοφάγος πολίτης και όχι το πολιτικό προσωπικό, βέβαια μην ξεχνάς με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο ραμμένο για την θωράκιση του συστήματος, το ποσοστό είναι αποτέλεσμα της βοήθειας του κοινού δλδ της αποχής, όπερ σημαίνει πολύ απλά ότι και οι απέχοντες και οι συμμετέχοντες από κοινού νομιμοποιούν, αυτό δεν αλλάζει όσο και αν θέλουμε να χρυσώσουμε το προσωπικό μας χάπι, ότι θα ταρακουνήσουμε απέχοντας το σύστημα εξουσίας, να θυμίσω τους βολεύει γιατί δεν διατρέχουν κίνδυνο, οι φοβισμένοι και απογοητευμένοι πολίτες να προτιμήσουν την αποχή,τους θυμωμένους φοβάται, αλλά βλέπει ότι και αυτοί δεν έχουν που να πάνε, αυτούς που δεν μπορεί να χειραγωγήσει με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, αυτούς που ιδεολογικά και όχι με στρακαστρούκες επιλέγουν την αποχή, προφανώς όχι με την ασυναρτησία του "όλοι το ίδιο είναι ή ολοι μαζί τα φάγανε ", θα μου πεις εύλογα, και καλά γιατί οι της κυβερνώσας δεξιάς κόπτονται για συμμετοχή και ΄ζητούν από τους πολίτες να μην απέχουν ; πολύ απλά γιατί γνωρίζουν ότι οι φοβισμένοι και απογοητευμένοι ανήκουν στο δικό τους κομματικό μαντρί, οι ιδεολογικά απέχοντες απλά και να πήγαιναν δεν θα ψήφιζαν δεξιάς απόχρωσης κόμματα, είναι οι θυμωμένοι που γνωρίζουν ότι ότι το 'όλοι το ίδιο είναι" αφορά τα κόμματα της στημένης εναλλαγής, του τεχνητού δίπολου,αυτή λοιπόν είναι η ειδοποιός διαφορά των απεχόντων, αλήθεια αν οι δημοσκόποι έκαναν την ερώτηση στους δηλώνοντες αποχή , τι άραγε θα ψήφιζαν αν πήγαιναν στην κάλπη, θα είχε πιστεύω ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της μέτρησης, μην έχεις αυταπάτες άπαντες έχουν μερίδιο ευθύνης, όλοι το ίδιο είμαστε για το σύστημα, πιόνια στο πολιτικό σκάκι,επομένως θορυβώδης μελαγχολία σε ένα ομιχλώδες περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι εφημερίδες που δεν έχουν γράψει το παραμικρό για την εποπτεία συνολικά της ελληνικής οικονομίας, για τον «αφελληνισμό των ελληνικών Τραπεζών». Η μάχη για την σταθερότητα των εισοδημάτων, των μισθών και των συντάξεων, περνά μέσα από τον ΜΗ μηδενισμό του ΦΠΑ. Και αυτό γιατί αν μηδενιστεί ο ΦΠΑ θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις μιας και Η Ελλάδα ΔΕΝ παράγει. ΜΟΝΟ ξεπουλά. Η Ελλάδα ανήκει ολοκληρωτικά στο ΔΝΤ. Έχει χάσει την ανεξαρτησία της. Η Ισπανία δεν μπήκε στα μνημόνια. Δεν θυσίασε μέχρι θανάτου, τον λαό της. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη είναι δολοφονική. Είναι εμμονική. Είναι κρατική βία ( σε ένα λαό χτυπημένο από τα μνημόνια). Φέρνει Λιμοκτονία και Κακοποίηση. Δεν έχει σχέση με τον απόλυτο μηδενισμό του ΦΠΑ που έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός λαός δεν ζήτησε. Όλα τα προιόντα έχουν ΦΠΑ. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη έχει σχέση με το μέλλον του ελληνικού λαού. Με την επιβίωσή του....η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και αντιλαική γιατί αυτό θέλει το αφεντικό!