peri majestic the real

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Όλα για τα λεφτά. Για τα χρηματοδοτικά πακέτα της Ε.Ε ! Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες νομιμοποιεί την είσοδο στη χώρα πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης».

 

Η εφημερίδα La Stampa, επικαλούμενη ιταλικές κυβερνητικές πηγές, γράφει χαρακτηριστικά ότι «στη φάση αυτή μελετάται ενδεχόμενη συνεργασία που να βασίζεται στην αμοιβαιότητα, σύμφωνα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες που βρίσκονται στη Λιβύη και επιθυμούν να μεταβούν στην Ευρώπη, ενώ ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν λίγες δεκάδες νοτιοαμερικανών προσφύγων».

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, πηγές της κυβέρνησης Μελόνι πρόσθεσαν πως «για την Ιταλία, η συζήτηση αφορά περίπου είκοσι πρόσφυγες από την Βενεζουέλα, ιταλικής καταγωγής». Η όλη συζήτηση, πάντως, «βρίσκεται ακόμη σε φάση μελέτης και θα ήταν, σε κάθε περίπτωση, κάτι το πολύ επωφελές για την Ιταλία και τις ευρωπαϊκές χώρες πρώτης άφιξης» διαρρέει, τέλος, η ιταλική κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Που είναι ο Καιρίδης; Που κρύβεται; Αναληθές και το δημοσίευμα της La Stampa; Κάποιος πολιτικός αρχηγός θα το
φέρει για συζήτηση το όλο θέμα ή δεν συμφέρει λόγω εκλογών;Τι έχει η επικαιρότητα; Έχει πολύ φέτα. Έχει πολύ ενδιαφέρον για την τιμή της φέτας...Το ελαιόλαδο είναι απαγορευμένο με εντολή Μαξίμου. Έχει εξοχικά στις Σπέτσες. Λίγο Τέμπη, λίγο Ερντογάν και....αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου