peri majestic the real

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές …ΑΠΟΧΗ, με νόημα και περιεχόμενο!!!

 

…ΑYTOI, που «σκότωσαν» την Ευρώπη, ζητάνε την ψήφο των Ευρωπαίων, για να συνεχίσουν τα αίσχη τους !!!

…Το όνειρο που έγινε εφιάλτης !!!

ΑΠΟΧΗ, με νόημα και περιεχόμενο!!!

Στο άκουσμα της λέξης «Ευρωεκλογές» ελάχιστοι είναι οι Έλληνες που έχουν κάτι καλό να σκεφτούν …Να σκεφτούν την Ενωμένη Ευρώπη των λαών …την ισχυρή οικονομία …την οργανωμένη παραγωγή …την ασφάλεια …και ό,τι προσπαθεί το πολιτικό «μάρκετινγκ» των Βρυξελών να «πουλήσει» με ελάχιστη επιτυχία. Η Ε.Ε. είναι ένα «φάντασμα» της παγκόσμιας κοινωνίας …Ένα «πτώμα» σε αποσύνθεση, που απλά έχει μια λαμπρή ιστορία …Ένας «κομπάρσος», ο οποίος απλά εκτελεί τις εντολές των «διευθυντηρίων», είτε αυτά βρίσκονται στις ΗΠΑ είτε είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ εξωθεσμικά, όπως για παράδειγμα το «μαγαζάκι» τού Σβαμπ. Αυτό, το οποίο ξεκίνησε σαν «όνειρο», τείνει να γίνει ένας «εφιάλτης» …Ένας «εφιάλτης», ο οποίος στα χρόνια των Μνημονίων —αλλά και των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ «εμβολιασμών»— «θύμισε» —παραπάνω απ’ όσο έπρεπε— τους ΝΑΖΙ δημιουργούς του, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι ΝΑΖΙ —καταδικασμένοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας— βρίσκονταν ανάμεσα στους «πρωτοπόρους» τής δημιουργίας τής Ευρωπαϊκής Ένωσης! …Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο ίδιος ο πατέρας τής διεφθαρμένης Φον Ντερ Λάιεν ήταν ένας τέτοιος ΝΑΖΙ …Ατιμώρητος ΝΑΖΙ, για να είμαστε ακριβείς!

Καισαριανή - Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ δεν ήταν τίποτε άλλο από μια παρέα Γερμανών Ναζί. Από την αρχή, ένας από τους κύριους χρηματοδότες της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» ήταν η κυβέρνηση

 

 

 

 

 

 

 

 

 Αυτοί λοιπόν οι μαρξιστές πρώην ΝΑΖΙ ήταν εκείνοι που «έχτισαν» την Ε.Ε. με βάση τα δικά τους συμφέροντα και οι ίδιοι είναι που προσπαθούν να πείσουν τους λαούς να συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές εις βάρος των συμφερόντων τους. Αυτοί είναι που έχουν ανάγκη αυτές τις εκλογές, γιατί αυτές είναι που τους εξασφαλίζουν το «άλλοθι» της λαϊκής νομιμοποίησης !!! Πέντε χρόνια λειτουργούν ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ πίσω από καλά σφραγισμένες «πόρτες» και για λίγες ημέρες δίνουν στο «πόπολο» τη δυνατότητα να «παρέμβει». Πέντε χρόνια «ακούνε» μόνον τους «λομπίστες» και για λίγες ημέρες αναγνωρίζουν δύναμη και στον λαό …Στον ευρωπαϊκό λαό. Αυτός ο λαός τώρα καλείται στην πραγματικότητα να ψηφίσει τους «δήμιούς» του! …Αυτούς, οι οποίοι τον έβαλαν στα Μνημόνια των τοκογλύφων! …Αυτούς, οι οποίοι ολόκληρο τον ευρωπαϊκό νότο τον αποκάλεσαν «τεμπέλη»! …Αυτούς, οι οποίοι μας κλείδωσαν στα σπίτια μας, επειδή έτσι το επέλεξαν να αφεντικά τής Φον Ντερ Λάιεν! …Αυτούς, οι οποίοι μας απαγόρευσαν τα ταξίδια, όταν θέλαμε να επισκεφτούμε τους δικούς μας ανθρώπους! Αυτοί οι τύραννοι έρχονται τώρα —«σεμνά και ταπεινά»— να ζητήσουν την ψήφο τού λαού!

Ο λαός καλείται να ψηφίσει ανάμεσα σ’ αυτούς που εδώ και χρόνια διαφθείρονται ατιμώρητα κι εκείνους που θέλουν να τους αντικαταστήσουν για να κάνουν τα ίδια ακριβώς! …Καλείται ν’ «ανταμείψει» αυτούς, οι οποίοι τον «εμβολίασαν» ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ! …Αυτούς, οι οποίοι θησαύρισαν από τις φαρμακοβιομηχανίες! …Αυτούς, οι οποίοι τον έβαλαν στον πόλεμο με την Ουκρανία! …Αυτούς, οι οποίοι κατέστρεψαν την ευρωπαϊκή βιομηχανική παραγωγή! …Αυτούς, οι οποίοι κατέλυσαν το κοινωνικό κράτος για το οποίο οι Ευρωπαίοι ήταν υπερήφανοι! …Αυτούς, οι οποίοι πρόδωσαν τις πόλεις τής Ευρώπης, παραδίδοντάς τες στο Airbnb! .…Αυτούς, οι οποίοι «πλημμύρισαν» την Ευρώπη με ΛΑΘΡΟμετανάστες! …Αυτούς, οι οποίοι γέμισαν τα βουνά τής Ευρώπης με ανεμογεννήτριες! …Αυτούς, οι οποίοι βύθισαν τα κράτη στα χρέη! …Αυτούς! …Αυτούς! …Αυτούς! …Ατελείωτη είναι η λίστα των εγκλημάτων ΑΥΤΩΝ των ακριβοπληρωμένων κομπάρσων τής παγκόσμιας πολιτικής και ΠΡΟΔΟΤΩΝ τής Ευρώπης και του οράματος των λαών της!

Σοκάρει το εξώφυλλο του Charlie Hebdo για το Qatargate και την Εύα Καϊλη | Το Κουτί της ΠανδώραςΜιλάμε καθαρά για ΠΡΟΔΟΣΙΑ, γιατί εκ των δεδομένων δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτε στην Ε.Ε. Το υβριδικό πολιτικό της σύστημα είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί απλά τα συμφέροντα των ισχυρών! Είναι πολυεπίπεδο, γιατί είναι πολλά τα επίπεδα των συμφερόντων που αναπτύσσονται μέσα στην Ε.Ε.. Είναι φτιαγμένο με τέτοιον τρόπο, που να εξυπηρετεί πρωτίστως τα πολιτικά και στρατηγικά συμφέροντα των ισχυρών εθνικών κρατών …με πρώτο αυτό των ατιμώρητων ΝΑΖΙ τής Γερμανίας! Όπου τα εθνικά αυτά συμφέροντα πρέπει να υπηρετηθούν —άμεσα και απόλυτα— υπάρχει το δίκιο τού ισχυρού μέσα σε συνθήκες «ζούγκλας»! Πρωταγωνιστές σ’ αυτήν την περίπτωση είναι τα ισχυρά εθνικά κράτη και οι κυβερνήσεις τους! Όπου όμως υπάρχουν τα συμφέροντα μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών τής αγοράς, τα οποία δεν μπορούν να επιβληθούν με εντολές των ισχυρών, εκεί εμφανίζονται να πρωταγωνιστούν οι Βρυξέλες! …Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο θωρακίζουν τα εθνικά τους συμφέροντα, εκμεταλ­λευόμενοι την πολιτική δύναμη της Ε.Ε. και, όταν πρέπει να «νοθεύσουν» τη λειτουργία των κρατών, κρύβονται πίσω από τις Βρυξέλες. Αυτές είναι που ενεργούν για το «καλό» μας …όταν το «καλό» των ισχυρών εθνι­κών κρατών είναι πολύ προκλητικό για να έχει αποτέλεσμα!

Αυτός είναι ο ρόλος των Βρυξελών …Να αφήνουν τους ισχυρούς ν’ «αλωνίζουν» και οι ίδιες να περιορίζουν τους λαούς στη λειτουργία τους και άρα στις αντιδράσεις τους …Να ταυτίζονται με το «καλό» όπως αυτό τους συμφέρει και να επιβάλουν «νόρμες» στο όνομα των κοινών τους συμφερόντων! …Μονά-ζυγά δικά τους και οι λαοί απλά «βλέπουν» να οδηγούνται στην καταστροφή, χωρίς να μπορούν ν’ αντιδράσουν! …Βλέπουν τα μεγάλα κράτη να καταστρέφουν τα μικρά και βλέπουν τις πολυεθνικές να «καταπίνουν» τις αγορές! …Βλέπουν τη Γερμανία να κουνάει το δάχτυλο στην αδύναμη Ελλάδα και βλέπουν τις Βρυξέλες να επιβάλουν πολιτικές που «αρρωσταίνουν» την Ελλάδα, προκειμένου αυτή να γίνεται εύκολη «λεία» για τη Γερμανία! Έτσι λειτουργεί η «ενωμένη» Ευρώπη! Η γνωστή «συμμορία» τής Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας μάς έσυρε στον πόλεμο με τη Ρωσία, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της και οι Βρυξέλες «χτυπάνε» την ευρωπαϊκή αγροτική παραγωγή —η οποία επηρεάζει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων— για να «σώσουν» δήθεν τον Πλανήτη!

Διαφθορά: Αφήστε το Ευρωκοινοβούλιο κοιτάξτε την Ελλάδα!... | xronos.gr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτήν την υβριδική πολιτική τής υποκρισίας εξυπηρετούν οι Ευρωεκλογές!!! …Ο Σόιμπλε «στόχευε» και ο Γιούνκερ «πυροβολούσε»! …Η Μέρκελ «αποφασίζει» και η Φον Ντερ Λάιεν «ανακοινώνει»! Οι Γερμανικές Τράπεζες με τις παρανομίες τους έβαλαν την Ελλάδα στα Μνημόνια και η Ε.Ε. την «καταδίκασε» σε οικονομικό θάνατο …Στην κυριολεξία, η «μαγεία» τού ΦΑΣΙΣΜΟΥ είναι που παρουσιάζεται σαν δήθεν «σωτήρια» λύση! …Ένας σκληρός φασισμός «μεταμφιεσμένος» σε Δημοκρατία …Σαν δήθεν ενσάρκωση ενός πανευρωπαϊκού «ονείρου» αιώνων. Με τη συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτών υψώνονται τα «τείχη» εκείνα, τα οποία ΔΕΝ επιτρέπουν στους λαούς να συμμετέχουν στις αποφάσεις που τους αφορούν! Οι Δημοκράτες στην κυριολεξία βγάζουν τα «μάτια» τους με τα δικά τους «χέρια»! Με τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές εκλογικές διαδικασίες ενός φασιστικού σχεδιασμού —που τους υποχρέωσαν ν’ αποδεχθούν χωρίς να τον ελέγξουν ποτέ— προσδίδουν τη «βιτρίνα» που χρειάζεται ο φασισμός, για να συνεχίσει να υπάρχει!…

…Οι φτωχοί με την ψήφο τους γίνονται το «λαχείο» των νεόπλουτων «αντιπροσώπων» τους!

…Οι εργαζόμενοι ψηφίζουν μόνοι τους αυτούς, οι οποίοι μετέτρεψαν την Ευρώπη σε «καμένη γη»!

…Οι φιλειρηνιστές ψηφίζουν αυτούς, οι οποίοι έφεραν ΞΑΝΑ τον πόλεμο στην Ευρώπη!

…Οι πατριώτες ψηφίζουν αυτούς, οι οποίοι μετέτρεψαν τις πατρίδες τους σε κοινωνικές «χαβούζες»!

Ο «άνωθεν» σχεδιασμός τής Ε.Ε είναι αυτός, ο οποίος μετατρέπει τις Ευρωεκλογές σε μια «γιορτή» τού παραλόγου !!!

…Οι λαοί καλούνται να ψηφίσουν αυτούς, οι οποίοι εκ των δεδομένων ΔΕΝ μπορούν να τους εκφράσουν και να τους υπερασπιστούν!

…Φτωχοί άνθρωποι θα ψηφίσουν νεόπλουτους!

…Άνθρωποι, οι οποίοι ΔΕΝ μπορούν να επιβιώσουν, θα ψηφίσουν «πολιτικούς» ανεύθυνους και αναρμόδιους, οι οποίοι θα απολαύσουν μισθούς και προνόμια που δεν έχουν όμοιά τους!

…Πολίτες, οι οποίοι ΔΕΝ μπορούν να επιβιώσουν, θα γίνουν με την ψήφο τους το «λαχείο» των ολίγων τυχερών, τους οποίους η Ευρώπη θέλει να τους χρησιμοποιεί ως «άλλοθι»!

…Τι κέρδος μπορεί να έχει ένας λαός από μια διαδικασία, που τη διεφθαρμένη Καϊλή θα την αντικαταστήσει με τον «γλίτσα» τον Αυτιά;

Τι είναι και τι κάνει το Ευρωκοινοβούλιο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περί αυτού πρόκειται!!! …Το «χέρι» τού λαού δεν «φτάνει» τους «μοχλούς» τού συστήματος για ν’ αλλάξει τη «ρότα» του. Οι λαοί επιλέγουν ανάμεσα στους άχρηστους και τους ανίκανους να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους, γιατί απλούστατα, ό,τι και να επιλέξουν, ο σχεδιασμός θα το μετατρέψει σε άχρηστο κι ανίκανο. Δεν έχουν κάποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κριτήρια για να επιλέξουν τους καλύτερους αντιπροσώπους τους! Ο σχεδιασμός τής πανευρωπαϊκής εξουσίας δεν επιτρέπει στους «Ευρωπολιτικούς» να κάνουν ουσιαστική πολιτική και αναγκαστικά περιορίζονται στη «μεγάλη ζωή» τού παρασίτου. Αυτό βέβαια δεν ήταν κάτι το οποίο απλά προέκυψε …Αυτό ήταν ένα από τα ζητούμενα του σχεδιασμού, για να μην έχουν τους λαούς και τις επιλογές τους στα «πόδια» τους …Ήταν συνειδητή επιλογή κάποιων ν’ «αποζημιώνονται» αυτοί οι άχρηστοι με έναν τρομερό μισθό των είκοσι και πλέον χιλιάδων ευρώ τον μήνα …Συνταξιοδότηση στη μία θητεία και βέβαια αναρίθμητα προνόμια σε «είδος»! Όλοι αυτοί —και να μπορούσαν— δεν θα ήθελαν να ενοχλήσουν τους ευεργέτες τους!

Νίκος Παπανδρέου: Στήριξη στους μικρούς και νέους αγρότες που θα κρατήσουν την ύπαιθρο ζωντανή | Sofokleousin.grΟι εκλογές χωρίς «αντικείμενο» μετατρέπονται αναγκαστικά σε «πασαρέλα» αναγνωσιμότητας, η οποία θέτει τους πάντες στο έλεος των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ!!! Με μερικά «φίλτρα» οικονομικού τύπου —τα οποία αποκλείουν τους ανεπιθύ­μη­τους υποψήφιους— και με μια «στοχευμένη» δημοσιότητα των «εκλεκτών» τους στην πραγματι­κό­τη­τα τα ΜΜΕ και η τοπική «κομματο­κρατία» είναι εκείνοι που επιλέγουν τους αντιπρο­σώπους των λαών ερήμην τους. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε. Η «παθογένεια» των εθνικών πολιτικών συστη­μάτων, που επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ στη μεταπολεμική Ευρώπη, πέρασε ΑΤΟΦΙΑ στο Ευρωκοινοβούλιο. Τα γνωστά παράσιτα της «Δεξιάς» και της «Αριστεράς» βρήκαν τρόπο να μεταφέρουν το πολιτικό τους «οικοσύστημα» και στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Εξουσία. Οι εθνικοί κοινοβουλευτικοί «βόθροι» έγιναν τα «πρότυπα» του «βόθρου» των Βρυξελών!!! Η κομματοκρατία των «Μπανανιών» μεταφέρθηκε ΑΤΟΦΙΑ στις Βρυξέλες! Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε …και είναι οικείο σε όλους μας!…

…Το Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο στελεχώνεται μόνιμα από άχρηστους, χαφιέδες και παράσιτα! …«Πάρκινγκ» ανεπάγγελτων και άεργων πολιτικών γόνων, όπως ο Παπανδρέου, ο Κύρκος, ο Κεφαλογιάννης ή ο Κόκκαλης …«Στάβλος» υπάκουων —επίσης άεργων κι ανεπάγγελτων κομματόσκυλων— όπως ο Χατζηδάκης, η Καϊλή, ο Μεϊμαράκης, ο Ανδρουλάκης …Δια βίου «αποζημίωση» ανθρώπων, οι οποίοι έσπευσαν να εξαργυρώσουν τη στιγμιαία δημοσιότητα που για τον οποιονδήποτε λόγο απέκτησαν, όπως ο Ζαγοράκης, η Σακοράφα, η Κουντουρά, ο Γεωργούλης ή ο Κιμπουρόπουλος …«Χαφιεδοστάσιο» από χρήσιμους για ΟΛΟΥΣ χαφιέδες τής πληρωμένης δημοσιογραφίας …Επ’ αμοιβή υπερασπιστές των ευρωπαϊκών εγκλημάτων, όπως η Σπυράκη, ο Αρβανίτης, ο Κούλογλου, ο Κύρτσος και πιθανόν στο μέλλον και ο «γλίτσας» ο Αυτιάς…

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές – ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

…Κοντά σ’ αυτούς και τα γνωστά φασιστοειδή τής Αριστεράς!!! …Δεν είναι δυνατόν να λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή! …Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει «γιορτή» τού ΦΑΣΙΣΜΟΥ και να απουσιάζουν οι απόλυτα ειδικοί του! …Δεν είναι δυνατόν να «ματώνει» ο ελληνικός λαός και να μην έχουν συμμετοχή αυτοί, οι οποίοι πήραν τα όπλα εναντίον του! …Άλλωστε τα ίδια αφεντικά υπηρετούνται! …Τα αφεντικά που μας έβαλαν στον Εμφύλιο μέσω του δικού τους ΚΚΕ! Σε αυτές τις Ευρωεκλογές εκπροσωπείται και το ΚΚΕ των χαφιέδων τού Εμφυλίου σε όλες τις «εξωτερικές» ή τις «εσωτερικές» εκφάνσεις του! …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι με το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», είναι εκείνοι που μάχονται να πείσουν τους λαούς να τους μπάσει σ’ αυτό το «συνδικάτο»! …Αυτοί, οι οποίοι για άλλη μία φορά θέλουν να «αλώσουν» το σύστημα από «μέσα», αλλά, που —ως συνήθως— αρκούνται απλά στο να «αλώνουν» τα ταμεία του! …Οι ξεδιάντροποι φασίστες ΚΚΕδες, οι οποίοι συμμετέχουν στις εκλογές ενός πολιτικού συστήματος, το οποίο έχει ήδη καταδικάσει την ιδεολογία τους ως φασιστική, κατατάσσοντάς την στο επίπεδο του ναζισμού!!!

Παρ’ όλα αυτά —και νιώθοντας ότι «βρέχει» και όχι ότι τους «φτύνει» η ιστορία— συμμετέχουν ξεδιάντροπα σε ευρωπαϊκές «δημοκρατικές» διαδικασίες και —με ζήλο και πάθος— διεκδικούν μερίδιο από τα ταμεία τής Ευρώπης! …Της ίδιας Ευρώπης που οι ίδιοι καταγγέλλουν ως «φονιά» των λαών! …Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να γίνουν ομοτράπεζοι και συνάδερφοι μ’ αυτούς που —επισήμως και με νόμο— τούς έχουν προσδώσει την «ταυτότητα» του φασίστα! …«Ψιλά γράμματα» για τους άεργους και τους ανεπάγγελτους συνδικαλοχαφιέδες του ΚΚΕ! Αυτοί είναι που στην κυριολεξία διαπρέπουν στην Εσπερία! Διαπρέπουν και στον οικονομικό τομέα, δίνοντας αξία στα χρήματα που τους χαρίζουν τα αφεντικά! Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους κομμουνιστές ειδικούς τής ελεύθερης οικονομίας με το αριστερό «πρόσημο», όπως ο Παπαδημούλης, ο οποίος —ως σκληρός καπιταλιστής— αγό­ρα­σε τη μισή Αθήνα και τη «νοικιάζει» —ως «ευαίσθη­τος» κομμουνι­στής— σε ΛΑΘΡΟ­μετανάστες…

Παπαδημούλης αγόρασε άλλα 6ακίνητα το 2019. Απάντηση Παπαδημούλη στο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτήν είναι —πάνω-κάτω— η «Dream Team» του «Ευρω­παϊ­κού Οράματος» στην Ελλάδα. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους άχρηστους, τους ανύπαρκτους και τους φασίστες θα κληθεί και πάλι να επιλέξει ο ελληνικός λαός …Να επιλέξει αυτούς, τους οποίους θα του υποδείξουν τα ΜΜΕ τού Μαρινάκη τού Νουρ ή του Αλαφούζου με τις μητσοτακικές βαλίτσες. Δυστυχώς!!! Λέμε δυστυχώς, γιατί με αυτούς φτάσαμε στους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ «εμβολιασμούς», στον πόλεμο της Ουκρανίας, στην «πλημμύρα» τής ΛΑΘΡΟμετανάστευσης, στις ανεμογεννήτριες και στην ΑΝΟΧΗ στην ανθρωποσφαγή τής Γάζας!!! …Με αυτούς θα πάμε σύντομα στην οργουελική κοινωνία, την οποία οραματίζονται αυτοί, οι οποίοι μας παρακολουθούν από τα social media …Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να επιβάλουν το ηλεκτρονικό χρήμα, για να μας ελέγχουν απόλυτα …Αυτοί, οι οποίοι επαναφέρουν σκληρούς νόμους τού Μεσαίωνα, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο …Αυτοί, οι οποίοι καταστρέφουν τα ευρωπαϊκά χωράφια, για να απειλούν με πείνα όταν δεν θα μας ταΐζουν με «φωτοτυπίες» κρέατος …Αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να σπρώξουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα των χορηγών τους. Αυτούς προσπαθεί να «σπρώξει» το σύστημα, εμφανίζοντάς τους σαν «εκφραστές τού ευρωπαϊκού οράματος» …Ένα «όραμα» το οποίο —προς το παρόν— ευχαριστεί μόνον τους «Κίσινγκερ», τους «Μπλίνκεν» και τους «Σβαμπ» αυτού του κόσμου.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να στείλει ένα «μήνυμα» στην Ευρώπη …Ένα μήνυμα ισχυρό, το οποίο μπορεί να γίνει μήνυμα όλων των Ευρωπαίων, οι οποίοι είναι εξίσου θύματα των διεφθαρμένων φασιστών και ΝΑΖΙ που διευθύνουν τις Βρυξέλες …Ένα μήνυμα του «ΕΩΣ ΕΔΩ»!!! …«ΤΕΛΟΣ»! …Ή θα αλλάξουν το «λειτουργικό» τής διεφθαρμένης, ανίκανης και παράλυτης Ε.Ε. ή θα το κλείσουν το «χαφιεδομάγαζο», γιατί δεν έχει πλέον νόημα ύπαρξης …Δεν έχει νόημα ύπαρξης ο «ουραγός» τής CIA, του ΝΑΤΟ ή της Mossad !!! Περί αυτού πρόκειται …Εάν η Αποχή στις εθνικές εκλογές ήταν πράξη αυτοχειρίας για τον λαό, η ΑΠΟΧΗ από τις Ευρωεκλογές των άχρηστων και των διαπλεκόμενων είναι «Πολιτικό Μήνυμα» με σαφές περιεχόμενο και συγκεκριμένους παραλήπτες!!!

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ #PFIZER - ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ - YouTubeΕίναι άλλο πράγμα με την ΑΠΟΧΗ σου ν’ αφήνεις τα «κλειδιά» από το εθνικό σου «αυτοκίνητο» στα χέρια άχρηστων «Κούληδων» και «Αλέξηδων» και άλλο πράγμα με την ΑΠΟΧΗ να δηλώνεις σε τρίτους ότι, ως λαός, απλά δεν ανεβάζεις το «αυτοκίνητό» σου επάνω στο «σκάφος» τους, εάν δεν αλλάξουν τους κανόνες ασφαλείας σ’ ό,τι αφορά τη λειτουργία του! Μικρό το κακό σε κάθε περίπτωση, εφόσον έτσι κι αλλιώς θα σε «ανεβάσουν» ακόμα και με τη βία! …ΔΕΝ θ’ αλλάξει η τύχη τής Ελλάδας από την ΑΠΟΧΗ στις Ευρωεκλογές! Έτσι κι αλλιώς ΚΑΜΙΑ πολιτική δεν επηρεάζεται απ’ αυτούς που θα «στείλει» ο λαός στις Βρυξέλες εξαιτίας τής συμμετοχής του στις διαδικα­σίες! Ακόμα κι αν αυτοί διορίζονταν απευθείας από τα κόμματα ή τη Γιουροβίζιον, το ίδιο αποτέλεσμα θα παρήγαγαν …Μια καλοστημένη παράσταση ηλιθίων είναι, που απλά έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και τίποτε παραπάνω! …Οι περισσότεροι απ’ αυτούς που πηγαίνουν εκεί ως Ευρωβουλευτές, μέχρι να μάθουν να διαβάζουν τα νομικά κείμενα που τους βάζουν μπροστά τους οι λομπίστες για να ψηφίσουν, τελειώνει η θητεία τους. Αυτοί, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους για περισσότερα χρόνια, είναι εκείνοι που επίτηδες δεν «μαθαίνουν» να διαβάζουν!!!

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Έλληνες πρέπει να πούνε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην Ε.Ε. της Διαπλοκής!

…Να στείλουν ένα εκκωφαντικό ΜΗΝΥΜΑ στους λαούς τής Ευρώπης, οι οποίοι είναι πολύ ισχυρότεροι απ’ αυτούς!

…Να δηλώσουν «ΝΑΙ στην Ευρώπη τής ειρήνης και της ευημερίας» αλλά «ΟΧΙ στους ΝΑΖΙ των Βρυξελών»!

…Μέχρι αυτό το «ΝΑΙ» να βρει κάποτε το «λειτουργικό» εκείνο, το οποίο θα το κάνει χρήσιμο για τους Ευρωπαίους πολίτες!

…ΑΠΟΧΗ, μέχρι να ξανασχεδιαστεί το ευρωπαϊκό σύστημα με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι τα συμφέροντα των φασιστών, των πολεμοκάπηλων, των εμπόρων και των τοκογλύφων!

…ΑΠΟΧΗ, με νόημα και περιεχόμενο!

…Όχι άλλο «κάρβουνο»!

…Όχι άλλη «σαβούρα» στην πολιτική σκηνή τής Ευρώπης, η οποία επηρεάζει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων!

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Νετανιάχου: «Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ» - ΒΙΝΤΕΟΠρέπει να γκρεμίσουμε το «μαγαζί» τού μοχθηρού Σβαμπ και της διεφθαρμένης Φον Ντερ Λάιεν. Πρέπει να τελειώνουμε με τις Βρυξέλες των ανώμαλων, των αλκοολικών και των διεφθαρμένων!

Η Ευρώπη «πεθαίνει» εξαιτίας τους και αποτελεί ΥΒΡΗ και μόνον που τολμάνε να ζητάνε την επανεκλογή τους, χωρίς να προτείνουν την παραμικρή αλλαγή!

Η Ελλάδα, με το τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό της «βάρος» μπορεί με τη στάση της απέναντι στον «βόθρο» των Βρυξελών να επηρεάσει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να γίνει το αίτιο μεγάλων εξελίξεων.

Παναγιώτης Τραϊανού

 https://traianou.gr/2024/05/euroekloges_apoxi.html

7 σχόλια:

  1. Πάλι θα πάνε στίς κάλπες,και μετά ξανά θα κλαψουρίζουν,και θα χρεώνουν τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν υπάρχει σωτηρία,τούς έχουν αποβλακώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι η TV κλπ , κλπ , κλπ , η ψεκαστικη πολιτικη , τα αφανη δηλητηρια στο νερο και τα ετοιμα τροφιμα , η σκ@τοπαιδια μας και ολοι οι δημοσιοι κοματο - κοπρο σκηλιτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://aperopia.fr/05-2024/giati-an-efarmostei-to-systima-koinonikis-pistosis-typoy-kinas-tha-antikatastisei-ta-syntagmata-tis-dysis/

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυταπάτες και προβοκατόρικες ψευδαισθήσεις η αποχή δεν έχει ούτε νόημα ούτε περιεχόμενο, όσο η αποχή αυξάνει τόσο θα μας πηδανε ασάλιωτα οι εξουσιαστές, κατά τα λοιπά απέχετε και μετά ψελίζετε πώς βγήκε αυτοδύναμος, οι επιλέγοντες αποχή δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να ομιλούν περί πολιτικής, ας ασχολούνται με άλλα ζητήματα ουσιώδη και ας αφήσουν αυτούς που συμμετέχουν στο πανηγύρι να βγαίνουν κορνάροντας για την νίκη του κόμματος , όπως βγαίνουν για την νίκη της ομάδας, τι σας χαλάει ρε ψευτοπατριώτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς και όντως όνειδος,η αντίληψη της κατάστασης που επικρατεί γύρω μας , αλλά και η αποκρυπτογράφηση της υποκρισίας ορισμένων να διαπιστώνουν απλά και να θέτουν με έναν μαγικό τρόπο έξω από το κάδρο την πραγματικότητα που , μια ελίτ , μια ομερτά αποπροσανατολίζει με έναν ύπουλο τρόπο την πλέμπα που βρίσκεται στην απόγνωση, στα πατώματα μην πω τα υπόγεια, χωρίς προσδοκίες για το αύριο, χωρίς παγιωμένες αξίες και προσανατολισμούς. Μια κοινωνία που άγεται και φέρεται με άρτο και θεάματα,μια κοινωνία χωρίς στόχευση, μια κοινωνία που οι ταχυδακτυλουργοί του συστήματος εξουσίας , οι ευρισκόμενοι πίσω από την κουρτίνα, προσπαθούν με έναν έντεχνο τρόπο να σπρώξουν το πόπολο στην αποστρατεία, στην εθελουσία έξοδο προκειμένου να μην αποτελούν δυνητικά αιτία αμφισβήτησης κλπ κλπ. Αυτή την στόχευση θα την αποκαλούσα σύγχρονο φασισμό, ο οποίος κατάφερε να καμουφλαριστεί για χρόνια και να εμφανιστεί στις μέρες μας ως άλλος έμπορος ελπίδας. Χρέος μας νομίζω να υψώσουμε ανάστημα στην μισαλλοδοξία, στον κυνισμό και την υποκρισία .Οταν βγούν οι σκελετοί από τα ντουλάπια, δεν μαζεύονται και θα είναι αργά,τότε δεν θάχω δάκρυα Στέλα και μαντήλι να σας κλάψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταθερά οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν μια κατάσταση τραγική, τραγελαφική που προφανώς θα έπρεπε να μας απασχολήσει, όντως η ελληνική κοινωνία στέλνει μηνύματα στο πολιτικό σύστημα, οκτώ στους δέκα Ελληνες, λένε ότι δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, επτά στους δέκα πιστεύουν ότι η χώρα πηγαίνει στη λάθος κατεύθυνση. Ομως οι ίδιοι άνθρωποι, 'όταν καλούνται να πουν πιο κόμμα θα ψηφίσουν , ρίχνουν με βαριά καρδιά , έστω βρίζοντας την ψήφο τους στην κάλπη στο ίδιο μνημονιακό κόμμα, τα άλλα δύο απλά διαγκωνίζονται ποιό θα βγεί δεύτερο και καταϊδρωμένο δλδ μια από τα ίδια, εισφορά βοήθειας στα κόμματα που ψήφισαν μνημόνια για να σώσουν την πατρίδα που τα ίδια χρεοκόπησαν.Αντίφαση ; προφανώς αφού ρε φίλε διαφωνείς και βρίζεις, μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ και θέλεις δεν θέλεις γίνεσαι χριστιανός βλέποντας τις τιμές στα ράφια αυτόματα αρχίζεις το σταυροκόπημα κατεβάζοντας καντήλια,γιατί στηρίζεις τα μνημονιακά κόμματα , που 'εχουν και την ευθύνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις ; Καταλαβαίνεις σε παραμυθιάζουν προεκλογικά με υποσχέσεις για να σε παρασύρουν, τάζουν λαγούς και σου δίνουν μπαλωμένα πετραχήλια, σου πουλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εσύ τσιμπάς, ταυτόχρονα οι ξύπνιοι οι απολιτίκ , οι πρεσβεύοντες όλοι ίδιοι είναι και όλοι μαζί τα φάγανε επιλέγουν για μια μέρα να γίνουν κρεοπώλες αφού με την πολιτική επιλογή της αποχής, την επόμενη των εκλογών το πολιτικό προσωπικό ντρέπεται να κυκλοφορήσει αφού τα μούτρα τους έγιναν κρέας. Την επόμενη οι κυβερνώντες αφού τα μηνύματα της κάλπης τα εναποθέσουν στον κάλαθο ανακύκλωσης, θα μειώσουν τον ΦΠΑ , η ακρίβεια θα αρχίσει να υποχωρεί,το κράτος δικαίου θα θωρακιστεί,οι παρακολουθήσεις του pretador θα σταματήσουν,το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος θα αρχίσει να υποχωρεί,πυρκαγιές και πλημμύρες δεν θα έχουμε γιατί θα έχουμε ορθολογική διαχείριση, θα σταματήσει η υποκριτική μετάθεση ευθυνών σε τρίτους,όλα αυτά τα θετικά βέβαια θα συμβούν για τον πολίτη από τους απέχοντες, άρα ας σκεφτούμε να φτιάξουμε μνημείο σε όλους αυτούς τους πεφωτισμένους έλληνες που με την αποχή τους ,έστειλαν καταλυτικό μήνυμα στο πολιτικό προσωπικό, ταρακούνησαν συνθέμελα το πολιτικό σύστημα, άλλωστε ιστορικά ό,τι καλό συνέβη στην πατρίδα μας οφείλεται κύρια σε όλους αυτούς τους απολιτίκ που ακριβώς επειδή δεν βρίσκονται όπως εμείς σε ύπνωση, επειδή αντιλαμβάνονται το στημένο, επειδή ρε αδερφέ είναι πιο έλληνες από τους υπόλοιπους έλληνες δουλοπάροικους,σημειωτέον όλοι αυτοί αναμένουν να συμμετάσχουν μόνο όταν η πατρίδα μας απειληθεί από τους οχτρούς ως γνήσια τέκνα των πραγματικών ελλήνων. εμείς απλά είμαστε τα γιουσουφάκια του συστήματος , οι νοικοκυραίοι που επιλέγουμε συμμετοχή, άρα είμαστε και συνυπεύθυνοι για τα κακώς κείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή