peri majestic the real

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΝΤΡΟΠΗ

 

 Η χρόνια πάθηση και η ντροπή ενός ατόμου - Αλληλέγγυοι

ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Έλληνες με τις ψήφους τους νομιμοποιούν τους «δημίους» τους, οι οποίοι —είναι φανερό στους πάντες πλέον— είναι εγκάθετοι των ιμπεριαλιστών. Ακόμα και τα πρόβατα μισούν τους σφαγείς τους και δεν τρέχουν να τους «ψηφίζουν», για να εξασφαλίσουν καλή θέση στο «σφαγείο» τής επιλογής τους. ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Έλληνες ψήφισαν Μητσοτάκη …ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Χανιώτες ψήφισαν Ντόρα …και ΝΤΡΟΠΗ σε όσους Αθηναίους ψήφισαν και θα πάνε να ξαναψηφίσουν τον Μπακογιάννη. Αυτοί πήραν στον «λαιμό» τους ολόκληρο τον Ελληνισμό …Αυτοί με τις ψήφους τους «βυθίζουν» την Ελλάδα στην αθλιότητα και την παρακμή μιας τριτοκοσμικής «Μπανανίας»!

Δεν ξαναψηφίζουμε Δημάρχους που έχουν Hot Spots λαθρομεταναστών στις περιοχές τους και είναι κολλητήρια με τους αντινατιβιστές του Μαξίμου....Δεν ξαναψηφίζουμε για Δημάρχους και Περιφερειάρχες άτομα που κυριολεκτικά έπνιξαν και έκαψαν κόσμο... Δεν ξαναψηφίζουμε αλαζονικούς Δημάρχους που για χρόνια έκαναν και κάνουν ζωή εφοπλιστών με απευθείας αναθέσεις.  Δεν ψηφίζουμε υποψήφιους Δημάρχους με κρυφό πρόγραμμα, που αλληθωρίζουν προς τις ανεμογεννήτριες. Δεν ψηφίζουμε Δημάρχους και Περιφερειάρχες που ψάχνουν δεύτερες, τρίτες και τέταρτες θητείες...Η γελοιότητα έχει και ένα όριο....

Δεν πάει άλλο. Αρκετά με την υποκρισία.

6 σχόλια:

  1. είναι τρομακτική η σαπίλα της ελλάδος. Αυτοί εδώ εξωγήινοι είναι? https://youtu.be/HjQ5HPrB2Xg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανόητος δέν έχει ντροπή.Καί δέν την έχει γιατί δέν έχει σκέψη λογική και άρα κρίση. Για να είσαι ηθικός ακεραιος σάν χαρακτήρας και σάν άνθρωπος ηθικός,θα πρέπει να έχεις παιδεία. Οχι την πανεπιστημιακή εκπαίδευση,αλλά ΠΑΙΔΕΙΑ.
    Ο Βλάκας λοιπόν είναι αυτός που είναι επικίνδυνος,γιατί ακριβώς είναι βλάκας. Δεν μπορεί να βάλει τά όρια πουθενά.,ξεκινώντας από τόν ίδιο τόν εαυτό του. Δέν γνωρίζει εκ των πραγμάτων πότε πρέπει να ξεκινήσει και που να σταματήσει.Πώς να νοιώσει ντροπή,όταν δέν έχει λογική; Τήν γνωρίζει την ντροπή; Οχι.! Αλοιώς δέν θα ήταν βλάκας.! Ο Βλάκας είναι ο εξελισόμενα κακός. Γιατί; Γιατί απο την βλακεία του μπορεί να κάνει ότι του σκάσει,δίχως σκέψεις.Δέν έχει καμμιά ηθική αρχή,κανέναν σεβασμό,ούτε στον εαυτό του. Δέν μπορεί να σκεφτεί τίς επιπτώσεις τών πράξεων του,ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    Καί δέν τον σταματάς! Η βλακεία είναι ανίκητη και καταστροφική.! Απλά τόν αφήνεις να καταστραφεί από τίς ίδιες του τίς πράξεις. Θέμα χρόνου είναι .Τόν χρόνο αφήνεις και τον βλάκα να "φτιάχνει". Μετά μιά σφαλιάρα και είναι τελειωμένος. Μετά θα μυξοκλαίει,θα κάνει τον ψώφιο,θα παριστάνει το θύμα κτλ΄..
    Το "αρκετά" λοιπόν είναι στο "χέρι" άλλου. Οι κατάλληλες συνθήκες πάντα έχουν δικό τους χρόνο"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ξεκίνησαν τα γεγονότα,..
    Ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ "χτύπησε¨ η ΧΑΜΑΣ"!!
    Οι Εβραίοι μόλις ετοίμασαν την δικαιολογία για να επιτεθούν στον Μουσουλμανικό κόσμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ακρίβεια σέ όλον τόν κόσμο. ΤΗΝ ΣΤΈΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΎΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
      ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΤΟΥ .."ΚΥΡΙΟΥ"..ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ,ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.
      ΥΔΡΟΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!

      Διαγραφή
  4. Πάλι Οκτώμβριο, πάλι τούς 'επιτέθηκαν" και πάλι θα "νικήσουν"..
    Μόλις τελειώνουν τήν "εξιλεωση τους" "κάθε νέες" εντολές του Μωυσή εκτελούντε.. Τούς τίς "ψυθιρίζει" τήν ώρα που σφάζουν τον κόκορα..
    Γιομ Κιπούρ -Η εξιλέωση-
    Την ημέρα του γιομ κιπούρ η τής "εξιλέωσης" Ο Μωυσής κατέβηκε με τις δεύτερες Πλάκες με τις εντολές και αφού ο "θεός" τόν είχε συγχωρεσει..!
    Μάλιστα.!!
    Ο Αραβικός κόσμος θα πνιγεί στό αίμα,με τους αχρείους του πλανήτη. Και η Χαμάς,στό κόλπο ,μην ξεχνιόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://traianou.gr/2013/07/the-third-rome.html#commentform
    "Το μέγα μυστήριο της Τρίτης Ρώμης"
    ..Πότε θα γίνει αυτό; …Όταν θα γίνει η μεγάλη σύγκρουση όλων των βασιλέων της Γης με τον Κύριο. Πού θα γίνει αυτή η σύγκρουση; …Σε έναν τόπο, ο οποίος ονομάζεται στα εβραϊκά Αρμαγεδδών …Κοντά στη σημερινή Συρία …Κοντά στην πόλη Χομς, η οποία σήμερα βομβαρδίζεται ανηλεώς. Τότε η Πόλη η μεγάλη θα σπάσει σε τρία κομμάτια. Στην πραγματικότητα θα αποκαλυφθούν οι τρεις μορφές της, γιατί όλες οι μορφές θα πάρουν μέρος στη σύγκρουση. Εκεί θα μπλέξουν η Νέα Ρώμη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη, αλλά και η Αθήνα των Ρωμιών …Μαζί με αυτές και η Μόσχα, το Πεκίνο, το Δελχί και το Τόκιο …Όλοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή …Όλοι θέλουν να έχουν λόγο σ’ αυτά, τα οποία γίνονται στη Μέση Ανατολή …Όλοι οι “βασιλείς” θα μαζευτούν στη γενέτειρα της μεγάλης Πόρνης …Τότε ο Θεός θα “θυμηθεί” τη Βαβυλώνα και θα της δώσει να “πιει” από το “κρασί” της Οργής και του Θυμού Του.



    ΑπάντησηΔιαγραφή