peri majestic the real

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

"Το μέγα μυστήριο της Τρίτης Ρώμης"


https://traianou.gr/2013/07/the-third-rome.html#commentform

"Το μέγα μυστήριο της Τρίτης Ρώμης"

..Πότε θα γίνει αυτό; …Όταν θα γίνει η μεγάλη σύγκρουση όλων των βασιλέων της Γης με τον Κύριο. Πού θα γίνει αυτή η σύγκρουση; …Σε έναν τόπο, ο οποίος ονομάζεται στα εβραϊκά Αρμαγεδδών …Κοντά στη σημερινή Συρία …Κοντά στην πόλη Χομς, η οποία σήμερα βομβαρδίζεται ανηλεώς. Τότε η Πόλη η μεγάλη θα σπάσει σε τρία κομμάτια. Στην πραγματικότητα θα αποκαλυφθούν οι τρεις μορφές της, γιατί όλες οι μορφές θα πάρουν μέρος στη σύγκρουση. Εκεί θα μπλέξουν η Νέα Ρώμη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη, αλλά και η Αθήνα των Ρωμιών …Μαζί με αυτές και η Μόσχα, το Πεκίνο, το Δελχί και το Τόκιο...

  …Όλοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή …Όλοι θέλουν να έχουν λόγο σ’ αυτά, τα οποία γίνονται στη Μέση Ανατολή …Όλοι οι “βασιλείς” θα μαζευτούν στη γενέτειρα της μεγάλης Πόρνης …Τότε ο Θεός θα “θυμηθεί” τη Βαβυλώνα και θα της δώσει να “πιει” από το “κρασί” της Οργής και του Θυμού Του.

5 σχόλια:

  1. «Επιχείρηση Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα»

    Μήπως και καταστροφή του Άλ-Άκσα και χτίσιμο του 3ου ναού του Σολομώντος;;;
    Tίποτα δεν είναι τυχαίο..............
    Όσο για 'μάς..........

    https://www.defence-point.gr/news/epithesi-tis-chamas-tha-mporoyse-kai-i-ellada-na-vrethei-stin-idia-thesi-me-toys-israilinoys

    Αποκ. 13,1 Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας.
    Αποκ. 13,1 Και εστάθηκα εις την αμμουδιά της θαλάσσης και είδα να ανεβαίνη από την θάλασσαν θηρίον, το οποίον είχε δέκα κέρατα και επτά κεφαλάς και επάνω εις τα κέρατα δέκα διαδήματα, και εις τας κεφαλάς αυτού ήσαν γραμμένα ονόματα βλασφημίας.


    Αποκ. 13,7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος.
    Αποκ. 13,7 Και εδόθη στο θηρίον αυτό, κατά παραχώρησιν Θεού, η άδεια να κάμη πόλεμον εναντίον των Χριστιανών και να τους νικήση· και του εδόθη ακόμη η εξουσία να κυριαρχήση εις κάθε φυλήν και λαόν και γλώσσαν και έθνος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαναχτισμενος πολιτης8 Οκτωβρίου 2023 στις 7:48 π.μ.

    ΕΒΡΑΙΟΙ: Αυτοι οι αθωοι ανθρωποι τα αιωνια θυματα του Χιτλερ ρε παιδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το 1972 που κυκλοφόρησε το άλμπουμ των aphrodite's child με το 666 περιμένει η ψωροκωσταινα την αποκάλυψη.Σιγα μην σας κάνω τη χαρη.ΝουΔου μέχρι να γίνει ο ήλιος σαν τριχινος σάκκος γατάκια.Παιξτε μπάλα μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέβηκαν μόνοι τους στην κορυφή του κόσμου,μέ πουστιές τυπου "ολοκαυτωμα", ¨κορονοιούς", κλεψιές και τραμπουκισμούς..
    Ολοι τούς βλέπουν σήμερα σάν τα αδίστακτα σκυλιά να ξεσπιτώνουν τούς Παλαιστίνιους και να τους δολοφονούν εν ψυχρώ. Και ξανά ,το ίδιο σιχαμερό τους κόλπο. Οι φονιάδες κατηγορούν τα θύματα γιά "δολοφόνους"...
    Σάν λυσασμένοι σκύλοι έπεσαν γιά να κατσικωθούν και να στεφθούν "κοσμοκράτορες".
    ΤΩΡΑ θά έχουμε ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.! ..Σέ καμμιά περίπτωση σαν ηλίθιοι που είναι δέν σκέφτηκαν πώς ΚΑΠΟΙΟΙ τους άφησαν , ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΔΙΖΟΝΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ.
    "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ" ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαναχτισμενος πολιτης12 Οκτωβρίου 2023 στις 8:02 π.μ.

      Το ΠΙΟ σωστο:
      ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.......με μπροσταρηδες τον Κουτσουμπα και την πριγκηπισσο-γιαγια πια, Δαμανακη.

      Τζιμης Πανουσης:

      "Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο οΣιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

      Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

      Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα

      σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι σιωνιστές

      Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

      Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;

      Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οιαμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
      Ναζίσιωνιστές θα πεθάνουν αγάμητοι «γελια» φιδάκια"

      Διαγραφή