peri majestic the real

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Είναι κουραστικό. Μονότονο. Απελπιστικό. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μέχρι και τον Αγοραστό έστειλαν στον δεύτερο γύρο. Μια από τα ίδια παντού....

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Έτσι γίνονται οι <<σωστές>> μοιρασιές Μητσοτάκηδες ...Μαρινάκηδες ...και Εβραίοι Μπακογιάννης ...Μώραλης ...και Ζέρβας ...Να πάνε τώρα οι δεξιοί να ψηφίσουν, για να <<νομιμοποιήσουν>> τη μοιρασιά των Βενιζελικών και των Εβραίων! Όπως ψήφισαν τη σημερινή κυβέρνηση-<<ΠΑΣΟΚ>> υπό τον Μητσοτάκη, έτσι να τους παραδώσουν και τους μεγάλους Δήμους τής χώρας!... ...Να τα πάρουν όλα! ...μη υχόν και μας <<θυμώσουν>> κι έχουμε κι άλλα! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ https://traianou.gr/" 

Ο Γιάννης Μπουτάρης επανήλθε δριμύτερος στην τοπική αυτοδιοίκηση βάζοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη για όλους» και επικεφαλής τον Σπύρο Πέγκα. Με την ενσωμάτωση σταυρών στο 79,66% ο Μπουτάρης συγκέντρωσε 4.657 ψήφους και είναι ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος από όλους τους συνδυασμούς στη Θεσσαλονίκη. 

Ο γερμανολάτρης Μπουτάρης πριν χρόνια μας σύστησε τον Ζέρβα και τώρα μας συστήνει τον Πέγκα της Γερμανικής σχολής..

Τι άλλαξε; 

Τι είναι κι αυτός ο Χάρης ο Δούκας; Δίδυμος αδελφός του Μπακογιάννη. Παντού νεοταξίτες βλέπεις...Οι μεγάλοι Δήμοι έχουν χαθεί όπως και οι Περιφέρειες. Για παράδειγμα τον φανατικό βενιζελικό Αρναουτάκη ήθελε η Ντόρα στην Κρήτη και Αρναουτάκης βγήκε..Πως αλλιώς θα έπαιρνε αυτοδυναμία πριν λίγο καιρό ο βενιζελικός Κυριάκος;Έγινε μπλε το νησί για λίγες εβδομάδες με αφορμή τις εθνικές εκλογές...

..Επέστρεψε το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη λέει ο Ανδρουλάκης με αφορμή την επανεκλογή Αρναουτάκη και τα χαϊβάνια συμφωνούν...Μια από τα ίδια είχαμε και με τον σύμμαχο της Ντόρας τον Πασόκο Σημανδηράκη στα Χανιά...στο Ρέθυμνο με τον Μαρινάκη...και στο Ηράκλειο με τον Καλοκαιρινό...Όλοι αυτοί ήταν που έκαναν μπλε την Κρήτη για τα δικά τους συμφέροντα...Μιλημένα ξηγημένα..Και ο λαός να παίζει με σημαίες..

 Μητσοτάκης: Το Σχέδιο για την Κρήτη του 2030 - Πάνω από 480 έργα,... |  Πολιτική Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου