peri majestic the real

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Μεσαίωνας παντού!! Κάποιοι τους ψήφισαν !! Και θα το ξανακάνουν τώρα τον Οκτώβριο και στις ευρωεκλογές....Τα πάντα ελεγχόμενα. Τα πάντα τακτοποιημένα. Μέχρι και ο λοξός ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει για Δήμαρχος.

 

10 σχόλια:

  1. Η μουχλα.....εξαπλωνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παν να την λέτε βενιζελική , καραμπινάτη νεοφιλελεύθερη δεξιά με συνοδοιπόρους από το δεξιό εκσυχρονιστικό πασοκ και κάτι κουρασμένα αριστερά που λέει ο λόγος παλικάρια, μην ξεχνάμε τα πρώτα βιολιά στην κυβερνητική ορχήστρα τα παίζουν και καθορίζουν το ρεπερτόριο -αφήγημα-προσανατολισμό οι ακραιφνείς δεξιοί του λάος, ύστερα ψάξτε τους πραγματικούς δεξιούς να ρίξουν και να καθαρίσουν την παράταξη, αφού ο Μητσοτάκης ύστερα από όλα όσα διεπράχθησαν την προηγούμενη τετραετία δεν έπεσε και με δεδομένο ότι ο Τσίπρας αποχώρησε, δεν πρόκειται να πέσει όχι την επόμενη αλλά θα είναι τετραετίες καβάλα στο άτι και ακόμα θα ψάχνετε τις αιτίες που ο έλληνας τον στηρίζει , δηλαδή νάχαμε να λέγαμε ή κουβέντα να γίνεται να περνάει ο καιρός.Αλλάξτε αφήγημα θα καταντήσετε αν δεν γίνατε ήδη ουτοπιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι θέμα χρόνου οι εργασιακές σχέσεις να "κινεζοποιηθούν"... Το 16ωρο θα το δουλεύουμε γιά πλάκα και χωρίς διαμαρτυρίες! Τέρμα τα επιδόματα αδείας, το δώρο Χριστουγέννων, οι άδειες, τα ρεπό, οι αναρρωτικές κλπ κλπ. Θα πεθάνουμε δουλεύοντας! Υπό αυτές τις συνθήκες, ποιός θα καταφέρει να φθάσει στα 74 γιά να πάρει σύνταξη;;; Το άλλο με τον Τοτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μητσοτάκης θα ικετεύει για οίκτο..Αποφάσισε να μείνει μόνος του..Μά στό τέλος μαζί όλοι θα κλάψουν. Εάν κάποιοι πιστεύουν πώς ο κόσμος τους ξέχασε,αυτοί που πρέπει τους θυμούντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν φταίει ούτε ο Μητσοτάακης , ούτε κανείς άλλος από το πολιτικό προσωπικό, απλοί συνέλληνες είναι που υπηρετούν με νύχια και δόντια το πολιτικό σύστημα συνεπικουρούμενοι από την ντόπια οικονομική ελίτ , που τα συμφέροντά της θέλει να διαφυλάξει.Γυρνάμε 150 χρόνια πίσω,στην απόλυτη εξάντληση και εκμετάλλευση των εργαζόμενων, που θα επιφέρει φθορά της εργατικής δύναμης που αυτή θα καταναλώνεται σε 16 ώρες εργασίας και που θα μετατρέψει τους εργαζόμενους σε σύγχρονους δούλους που ύστερα από 6 μήνες θα πετιούνται στον δρόμο αζημίως, ως αναλώσιμο είδος. Στον καπιταλισμό που έχουν ως εικόνισμα ακραίοι δεξιοί, κεντρώοι δεξιοί, νεοφιλεύθεροι, νεοναζί, σοσιαλδημοκράτες και δεξιόστροφοι αριστεροί του σαλονιού, αρχίζει η εμφάνιση της δουλοκτητικής κοινωνίας. Να ζήσουμε λοιπόν να τους θυμόμαστε όλους τους λωτοφάγους που αποτελούν το υγιές τμήμα της κοινωνίας, οι νοικοκυραίοι, που έδωσαν 41 % και τους υπόλοιπους ιδεολόγους που άραξαν και απήχαν κάνοντας τα μούτρα κρέας του πολιτικού προσωπικού και σήμερα κάνουν ουρές έξω από ιατρεία πλαστικών γιατρών , προκειμένου να επανορθώσουν τα μούτρα , δεν συνουσιαζόμαστε ρε Περι στην τελική να κάψουμε και καμιά θερμίδα και να τσιτώσουμε τα ζαρωμένα μέρη του σώματός μας.Μας τα ΄έχουν πρήξει πλανόδιοι αχυράνθρωποι, που πουλούν έωλες, ανεδαφικές και ανεφάρμοστες απόψεις,που περιμένουν τον έλληνα μεσσία, το μάνα εξ ουρανού που θα κόψει τον γόρδιο δεσμό-θηλειά που μας πνίγει, βέβαια Περι μέχρι να το αποφασίσει ο κάθε σωτήρας η άρχουσα τάξη θα κατεβάζει και θα ψηφίζει , αυτοδύναμη γαρ, νομοθετήματα αύξησης ορίων συνταξιοδότησης, 16ωρη εργασία. νομοθέτηση του δόκιμου εργαζόμενου σύμφωνα με την οποία έπειτα από 6 μήνες εάν δεν τα βρούν με τον εργοδότη θα λύνεται η σύμβαση αζημίως, ε ρε γλέντια στην τελική όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξυπνήσουν οι νεοραγιάδες, αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο να μας το ζωγραφίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργασιακός μεσαίωνας μπράβο στην νέα δικτατορία και συγχαρητήρια και σε όσους τους ψήφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο "Μεσσίας",είναι Ο ΄Ελληνας. 'οσο και να μήν ΜΠΟΡΟΥΝ κάποιοι να το καταλάβουν ,μιάς και δέν έχουν τίς απαραίτητες γνώσεις. !! Ο 'ΜΕΣΣΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    -Κάποιος χρησιμοποιεί επανειλημένα ,λέξεις,άλλων..Ας προσέξει λίγο γιατί γινεται μαιμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακός μίμος ,και γελοίος είναι αυτός που χρησιμοποιεί,τίς λέξεις τών άλλων,την ώρα που σε κάθε στιγμή τόν ακυρώνει. Δεν γινεται να απαξιώνεις και μετά να κλέβεις λέξεις και εκφράσεις.
    Σημαίνει πώς δέν έχεις από μόνος σου ιδέες και κλέβεις τού άλλου για να πουλήσεις εξυπνάδα. Αν το "άλογο" το κάνεις άτι,δέν αλάζει. Κλεμένο είναι. Αν το "να ζωγραφίσεις" ,το κοτσάρεις γιά πλάκα,βλάκας και ηλίθιος εισαι και το διατυμπανίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς η μούχλα εξαπλώθηκε ειδικά στα μυαλά και δεν υπάρχει κάτι να την καθαρίσει, με τέτοιες φρούδες απόψεις να μην απορείτε πως φθάσαμε ως εδώ στον πάτο, δεν μας φταίει ο κάθε Μητσοτάκης , Τσίπρας κλπ για την κατάντια μας, όταν το μυαλό μας έχει σακατευτεί από το μονομερή διάβασμα που μας στερεί την δυνατότητα να αξιολογούμε πχ κάποιοι ανακινούν μεσσίες δλδ σωτήρες που κάποια μέρα όταν αυτοί το αποφασίσουν θα πάρουν το φραγγέλιο θα πετάξουν έξω από τον ελληνικό ναό τους τυχοδιώκτες πολιτικούς, θα επαναφέρουν την τάξη κλπ , μέχρι τον ερχομό του νυμφίου, όλη η πλέμπα μην κάνει τίποτε να αναμένει, μην ξεσηκωθεί που δεν πρόκειται αφού χρόνια τώρα με τέτοιες απόψεις είναι σε κατάσταση ύπνωσης διασωληνωμένη με τις φρούδες ιδέες και ανεφάρμοστες θεωρίες, δεν θα ξεσηκωθεί όπως έκαναν και κάνουν μήνες τώρα οι Γάλλοι για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης που έρχεται και σε μας, σηκώθηκαν για λίγο για τα Τέμπη διοχέτευσαν σε πορείες την οργή τους και μέσα σε ένα μήνα ξεχάστηκαν από το συλλογικό υποσυνείδητο τα πάντα, ξανασηκώθηκαν και πήγαν οι μισοί στις κάλπες και οι άλλοι μισοί για βρούβες και να η ΝΔ 41% , μετά ήρθε ο κλαυσίγελος για τον πολίτη που πρίν ήταν ωραίος με παιδεία γιατί είναι έλληνας και την επόμενη ήταν ένας ναι μεν έλληνας αλλά ηλίθιος και βλάκας, μάθε πρώτα γράμματα , απέκτησε γνώσεις σφαιρικές και μετά αξιολόγησε σχόλια τρίτων, το ποιός μυρικάζει είναι ηλίου φαεινότερο. Περίανδρε αυτή είναι η πραγματικότητα, το 1967 οι ΗΠΑ , τότε δεν έκανε στρατιωτικές επεμβάσεις όπως στην Γιουγκοσλαβία, αλλά υποκινούσε στρατιωτικά πραξικοπήματα όχι μόνο στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας στρατιωτικούς ακροδεξιών πεποιθήσεων προφανέστατα, οι οποίοι και αυτοί αυτοαποκαλούνταν σωτήρες που ήρθαν να σώσουν την χώρα, ήρθαν οι σωτήρες γονάτισαν τον λαό, πούλησαν την μισή Κύπρο, και αφού έκαναν την βρόμικη δουλειά αποχώρησαν αφήνοντας τα ινία της χώρας το 1974 στον Καραμανλή που τότε στις εκλογές η ΝΔ έλαβε όχι 41 αλλά 54 %, μπουχτήσαμε σαν λαός από σωτήρες Περι, δεν θέλουμε άλλο κάρβουνο και σανό, την πνευματική τροφή την λαμβάνουμε στις σωστές δόσεις από τα μμε . Αρκετά λοιπόν με την ημιμάθεια που είναι η επικίνδυνη βλακεία, μας έχετε ζαλίσει τους σάκους αποθήκευσης γενετήσιου υλικού, με τους μεσσίες σωτήρες κλπ γελοιότητες, στην τελική αν περιμένει ο λαός τον ερχομό του νυμφίου την έβαψε, δεν υπάρχει κανένας σωτήρας αυτόκλητος,ο ίδιος ο έλληνας θα σώσει το τομάρι του, όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες που βάζουν τους ημιμαθείς στην αναμονή, τους συμβιβάζουν σε λογικές αποχής και καναπέ, τους κάνουν να γίνονται χειροκροτητές πολιτών άλλων χωρών που διεκδικούν αλλά βέβαια μακρυά από την χώρα μας, εδώ ας κατεβάσουν οι πραγματικόί δεξιοί από το άτι που ανέβασαν τον Μητσοτάκη και μετά όλα θα δρομολογηθούν με καθαρές ακροδεξιές λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...