peri majestic the real

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον νυν Περιφερειάρχη και υποψήφιο για την Περιφέρεια Κρήτης που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ. Τους ενώνουν πολλά...

 

Είναι η επέλαση του μαρξιστικού φιλελευθερισμού στην αγριότερη μορφή του κάτι σαν αίρεση. Τα πάντα ελεγχόμενα.

2 σχόλια:

  1. Yπόγειες διαδρομές ο νύν δήμαρχος αθηναίων οραματίστηκε τον μεγάλο περίπατο, αλλά δεν περίμενε βέβαια το δώρο του Συριζα, και έτσι με την επιλογή θα κάνει όντως τον μέγα περίπατο χωρίς ανταγωνιστή και σοβαρό αντίπαλο και όταν σας αναλύω το στημένο δικομματικό παιχνίδι, κάποιοι ρηχοί αναλυτές απλά με ειρωνεύονται ή για να λέω αλήθεια προσπαθούν να το πράξουν αλλά το αποτέλεσμα πάντα τους ακυρώνει και μένουν στην τελική με το όργανο αναπαραγωγής στο χέρι, να προσέξουν μόνο να μην εθιστούν γιατί έχει παρενέργειες και αφήνει ρόζους από την παλινδρομική κίνηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι όταν τον 19ο αιώνα οι εργαζόμενοι ξεσηκώθηκαν και μάτωσαν διεκδικώντας το 8ωρο,η απαίτηση ήταν να δουλεύουν οκτώ ώρες,να αναπαύονται οκτώ και να έχουν ακόμα οκτώ ώρες τις οποίες να διαθέτουν για τον εαυτό τους. Η απαίτηση αυτή που βάφτηκε με αίμα ,μέχρι να γίνει πραγματικότητα είχε μια απλή λογική,ο εργαζόμενος πάνω από όλα είναι άνθρωπος, η εργατική δύναμη που καταναλώνει όταν εργάζεται πρέπει να αναπληρώνεται, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν έχει τουλάχιστον ίσο χρόνο ξεκούρασης, επιπλέον ως άνθρωπος έχει ανάγκη να διασκεδάσει,να ψυχαγωγηθεί, να μορφωθεί, να ασχοληθεί με τον εαυτό του. Κατά συνέπεια το αίτημα των καιρών δεν είναι η αύξηση αλλά η δραστική μείωση των ωρών εργασίας, όμως ζούμε σε καθεστώς άκρατου νεοφιλελεύθερου στυγνού , ανάλγητου καπιταλισμού, όλα στην εργασιακή κρεατομηχανή , όλα στο βωμό αύξησης των κερδών των λίγων, στην τελική όπως έστρωσε η πλειονότητα ας κοιμηθεί, αν μπορεί να κλείσει μάτι, τα δύσκολα έπονται, εγκράτεια λοιπόν , κλείσιμο ερμητικό ματιών και ώτων στις πλανόδιες σειρήνες που στην ρητορική μόνο αντιμάχονται τα πρόσωπα που υπηρετούν το σύστημα , αλλά στο πως θα μηδενισθεί και επανακινηθεί ένα άλλο σύστημα, δίκαιο δεν ακούς ούτε διαβάζεις τίποτε, εκτός και το πρόβλημα είναι τα πρόσωπα και όχι το καθεστώς, ας μας το πούνε καθαρά και σταράτα χωρίς περικοκλάδες και ρητορήματα, με απλές λέξεις πως θα βγούμε από το τούνελ, αν δεν υπάρχει διέξοδος σιάραπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν ξεχνώ. Ο Καραμανλής μας έβαλε στα μνημόνια. Εξαιτίας του Καραμανλή τα Ελληνόπουλα δεν κάνουν παιδιά. Αυτός μας βραχυκύκλωσε μονιμοποιώντας στο Δημόσιο όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτός καθιέρωσε τις άθλιες κομματικές συνεντεύξεις για πρόσληψεις στο Δημόσιο. Αυτός ρήμαξε τους νέους της χώρας, δουλειά χωρίς ένσημα και ασφάλεια. Πως; Αυτός καθιέρωσε τα ανασφάλιστα Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE) στους νέους ανθρώπους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέλλον!!! Για ένα ανασφάλιστο Πρόγραμμα (STAGE) ένας νέος άνθρωπος ήθελε Υπουργό!!! Αυτός ήταν η αφορμή να κυνηγηθούν πτυχιούχοι με νόμιμα πτυχία ως πλαστά!!! Αυτός ήταν που σνόμπαρε τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τους νέους ανθρώπους. Την περίοδο 2012-2014 ο Σαμαράς ήταν αυτός που από το ΑΣΕΠ διόριζε τα ρουσφέτια του Καραμανλή!!! Που επενδύει ο Καραμανλής; ΣΤΗ ΛΗΘΗ.

…Συμμετείχε απολύτως στα εγκλήματα … Κληρονόμησε χωρίς καμία αντίδραση  όλα τα  swaps  και τα δάνεια τού Σημίτη …Δεν έλεγξε κανένα σκάνδαλο...