peri majestic the real

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Political and Religious CRIME at Westminster Abbey !!! - Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

 

Πολιτικό και Θρησκευτικό ΕΓΚΛΗΜΑ στο Αββαείο του Westminster !!!

Ποιος είναι ο ΝΟΜΟΣ βασιλιάς της Αγγλίας και επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας;

Carl Battenberg ΙΙΙ, ο Γερμανός;

Πόσο νόμιμη είναι η ΚΑΘΟΛΙΚΗ Καμίλα —μητέρα των ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ παιδιών— ως βασίλισσα της Αγγλικής Προτεσταντικής Εκκλησίας;

Σε τι βαθμό αυτό το Έγκλημα αφορά την Ελλάδα και τον Κόσμο;

Το 1936 οι Αμερικανοί βιομήχανοι και οι Εβραίοι τραπεζίτες είχαν βάλει όλο τον κόσμο στην τελική αντίστροφη μέτρηση για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Αυτός ο πόλεμος, που θα τους έκανε "παντοδύναμους" ... Ο πόλεμος που θα τους έδινε τα πάντα. Επενδύθηκαν στην τεράστια κερδοφορία από την ανοικοδόμηση της Ευρώπης και -για να γίνει μια τέτοια ανοικοδόμηση- θα έπρεπε να προηγηθεί μια παρόμοια "καταδάφιση". Αυτό ακριβώς ήταν για τον τότε Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο... Μια "μπουλντόζα", που θα τους επέτρεπε να κάνουν την "καταδάφιση" της Ευρώπης. Με τα λεφτά τους είχαν κάνει "γίγαντα" του "κάμπια-Χίτλερ" και περιμένοντας την ευκαιρία να τον εξαπολύσουν στην Ευρώπη προκειμένου να την καταστρέψουν .

Συγχαρητήρια στον Τραϊανού

διαβάστε περισσότερα....

https://traianou.gr/.../charles-iii-is-an-illegal-king... Panagiotis Traianou

5 σχόλια:

  1. Όλα μιά απάτη. Μιά ανθρώπινη κοινωνία τυλιγμένη στό ΨΕΜΑ. Από τήν καθημερηνότητα,έως τούς "ηγέτες".Σόου, και υποκρισία,ο καθε ένας δέν τόλμησε να δείξει αυτό που πραγματικά είναι,γιατί ήταν ένα τίποτα. Πάντα παρίστανε τον ΚΑΠΟΙΟΝ.
    Σιχαμάρα,αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θά έχει και τσιρλίντερ,ο Κάρολος; Ο Κάρολος που η φιέστα θα πάει Τζάμπα.. Μία που θα δώσει παράσταση,και μιά που θα αρχίσουν τα παρατράγουδα... Αν είσαι ψεύτης ,υποκριτής καί κλέφτης,δέν ανεβαίνεις στό βάθρο να σε δούν όλοι και να προκαλέσεις..Αλλά είπαμε,η "ψείρα" στό τέλος πάντα βγαίνει στον γιακά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να έχει κάποιος αγέρωχη στάση δεν πρέπει να έχει μνήμη χρυσόψαρου ή το χειρότερο επιλεκτική μνήμη, προφανώς να αντιμετωπίζει και αλήθειες που πονάν αλλά δυστυχώς για κάποιους η επαλήθευση που έρχεται θα είναι η ταφόπλακα σε όποιες θεμιτές τους προσδοκίες, Περι είναι πασιφανές οι ακυρώσεις πονάν περισσότερο.Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έγινε στις 5 ΜαΙου 2010,είναι η χρονιά που αρχίζει η εποχή των μνημονίων,μνημόνια που έφεραν πρός πληρωμή στον ελληνικό λαό, αυτοί που με τις πολιτικές που εφάρμοσαν τουλάχιστον μετά την μεταπολίτευση χρεοκόπησαν την χώρα, για να μην μπερδευόμαστε είναι τα κόμματα που σήμερα ζητούν την ψήφο του ίδιου ελληνικού λαού, δλδ να μην έχουμε αυταπάτες και τα δύο κόμματα και λαός είναι συνυπεύθυνοι στην διαιώνιση του δικομματισμού.Στις διαδηλώσεις κατά των μέτρων στην οδό Σταδίου στην τράπεζα Μαρφίν , οι διαχρονικοί κουκουλοφόροι απόγονοι των επι ναζιστικής κατοχής "πατριωτών " συνεργατών των ναζί κουκουλοφόρων έριξαν βόμβες μολότωφ με το γνωστό έγκλημα, το οποίο 13 χρόνια παραμένει ατιμώρητο και οι δολοφόνοι ασύλληπτοι,Αντίθετα από την απόδοση ευθυνών, είχαμε πολιτική τυμβωρυχία δλδ ενώ τοποθετήθηκε τιμητική πλακέτα, το δημόσιο άσκηση αίτηση αναίρεσης κατά των αποφάσεων των διοικητικών δικαστηρίων που επιδίκαζε αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων, που στην συνέχεια παραιτήθηκε ευτυχώς.Προβληματίζομαι αν τα θύματα του επόμενου εγκλήματος στα Τέμπη άραγε θα βρούν δικαίωση ;πάντως ειλικρινά περίμενα η λωτοφαγία να αποτελεί ασφαλιστική δικλείδα για το σύστημα,αλλά δεν περίμενα σε τόσο γρήγορο χρόνο να ξεχαστεί, αυτοί τελικά είμαστε επιδερμικά σκεπτόμενοι, ανατριχιαστικά ξεχνάμε και όταν ένας λαός χάνει τις μνήμες του δεν δικαιούται να συνεχίζει να ελπίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναγκαστικά αν και γνωρίζω πόσο κουράζω το μυαλό μου και άσκοπα καταναλώνω φαιά ουσία, παρακολουθώ εκπομπές πολιτικής μυθοπλασίας στα τηλεοπτικά παράθυρα να τσακώνονται , να φωνασκούν γιατί ίσως οι επικοινωνιολόγοι να τους το έχουν υποδείξει, να μιλάνε μεταξύ τους και να δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ο πολίτης τι θα αποκομίσει, τέλος πάντων είπαμε κονταροκτυπήματα τεχνητής πόλωσης, λόγια του αέρα , βερμπαλισμοί,κλπ παπαριές. Εβλεπα τον Τούρκο πρόεδρο,να άδει δλδ να τραγουδά με μπρίο σε προεκλογική του συγκέντρωση,άσμα προφανώς γραμμένο και μελοποιημένο στα μέτρα του και ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα, αυτό να γίνει παράδειγμα και για τους ντόπιους πολιτικούς αρχηγούς, είναι προτιμότερο να αξιολογούμε τους πολιτικούς με βάση τις ωδικές ή θεατρικές δεινότητες, αφού έχουμε η πλειονότητα εμπεδώσει ότι τα προγράμματα προεκλογικά σερβίρονται στο πόπολο πρός άγραν ψήφων και μετεκλογικά απλά δεν υλοποιούνται αφού πάντα μπαίνουν εμπόδια είτε η δημοσιονομική πειθαρχία, ή απαγορεύσεις της τρόικας που υποτίθεται αποχώρησε από την χώρα μας, είτε λόγω του κακού Πούτιν κλπ.Αλλωστε θα συμφωνούσε και ο Πλάτων, ο οποίος για τους αρχαιολάτρεις,φρονούσε ότι πουθενά δεν συντελούνται αλλαγές στους τρόπους μελωδικής σύνθεσης χωρίς να ακολουθούνται από ριζικές πολιτικές και κοινωνικές μεταβολές {ουδαμού γαρ κινούνται μουσικής τρόποι ΄΄ανευ πολιτικών νόμων των μεγίστων }, κάπως έτσι ανάλογα με τις φωνητικές και καλλιτεχνικές ικανότητες,θα μπορούσαμε να σχηματίσουμε καλύτερη και πιο πειστική γνώμη για τους σωτήρες όπως αυτοαποκαλούνται, της ταλαίπωρης και βασανισμένης από τους ίδιους τους σωτήρες χώρας, ενδεχομένως Περι η κίνηση του σώματος να εκφράζει μαζί με τις λαρυγγικές μελωδίες ή αφωνίες, την υποκρισία, τον κυνισμό, την αλαζονεία, την έπαρση,την αρχομανία την ματαιοδοξία κλπ αρετές Στο βάθος άκουγα να κτυπά το κινητό και ξύπνησα, αυτό που περιέγραψα ήταν όνειρο όχι θερινής αλλά ανοιξιάτικης νυκτός,κοίταξα την ώρα και κατάλαβα ότι ήταν η ώρα να σκαλίσω τον κήπο του γείτονα , γιατί προσωπικά δεν διαθέτω., όπως ίσως κάποιοι που εκ γενετής είναι προνομιούχοι και μάλιστα μας την λένε και από πάνω οι πλουτοκράτες σε εμάς τους εκ γενετής πληβείους, αλλά που θα πάει Περι κάποτε θα σηκωθούμε ενάντια στο καθεστώς των νοικοκυραίων και γιατί όχι και των νοικοκύρηδων.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περι πες μου ότι είναι ψεύτικη η είδηση που μόλις τώρα διάβασα, ο Κασιδιάρης ζήτησε να καταψηφιστεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,εξαιρώντας τον Συριζα,τελικά αν αληθεύει τότε πρέπει να αλλάξω επάγγελμα να ζητήσω να γίνω μάντης σε μαντείο οποιοδήποτε Δελφών, Δωδώνης, σε ανύποπτο χρόνο είχα σχολιάσει αυτή την εκδοχή και πάλι τότε ΄δέχτηκα λοιδορία, από τους μόνιμα πολιτικά υπνοβατούντες, δεν πειράζει θα δούμε και άλλα στην συνέχεια , έχει μπόλικα ο μπαξές της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή