peri majestic the real

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ή πραγματική εικόνα των μνημονιακών κομμάτων..



  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/analgitoi-ta-funds-petaksan-ekso-apo-to-spiti-tou-81xrono-me-kinitika-provlimata-tin-idioktisia-tin-pire-skopianos/

Ή πραγματική εικόνα των μνημονιακών κομμάτων, αυτών πού συμφώνησαν να πέσει η χώρα στο ναυτικό Αγγλικό δίκαιο, τον νόμο των πειρατών.

Ένας πτωχευτικός κώδικας-έκτρωμα για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αντιμέτωπα με την αναλγησία των τραπεζών.

Η ενεργοποίηση του νέου Πτωχευτικού Κώδικα, που εδράζεται στην αγγλοσαξονική ιδέα ότι τα νοικοκυριά μπορεί, όπως και οι επιχειρήσεις, να πτωχεύσουν, ήταν και η πρόταση της τρόικας, στις διαπραγματεύσεις του 2015, όταν είχε πρακτικά λήξει ο Νόμος Κατσέλη. Τότε τελικά, μετά από την αδιαπραγμάτευτη θέση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την υποχώρηση της τρόικας, ψηφίστηκε ο Νόμος Κατσέλη - Σταθάκη, που διεύρυνε την κάλυψη πέρα από τους μισθωτούς, στα ελεύθερα επαγγέλματα, και ενοποίησε όλα τα χρέη (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά) για ενιαία ρύθμιση (το 2019 με τον Νόμο Φλαμπουράρη εντάχθηκαν και οι έμποροι).

Τα ηθικά όμως ζητήματα και τα θέματα ισονομίας είναι τα πιο ουσιαστικά. Η αποτρόπαια πρόβλεψη του σημερινού νόμου για ένα νοικοκυριό που χάνει το σπίτι του, περί διαμονής έναντι ενοικίου για 12 χρόνια, όπου σε περίπτωση επαναγοράς έχουν απολεσθεί τα ενοίκια και το μέρος του δανείου που είχε πληρωθεί προηγούμενα, αποτελεί εξόφθαλμα καταχρηστική ρύθμιση υπέρ των τραπεζών - funds. Η παραβίαση στοιχειωδών κανόνων ίσης μεταχείρισης των πολιτών στην αποπληρωμή δανείων είναι δεδομένη.
 Image
Πάνω απο 80.000 νοικοκυριά και πάνω από 100.000 επιχειρήσεις, κινδυνεύουν με απόλυτη κατάρευση.

Και είναι Ακριβώς Αυτό, το οποίο τα βενιζελικά κόμματα τεχνηέντως κρύβουν απο τον Ελληνικό λαό, αυτό πού δεν μας λένε στις προεκλογικές εξαγγελίες και στις διαφημίσεις-μούφα.

Είναι Αυτοί, πού δεν θα σου πούνε ποτέ, για τους λιμοκτωνούντες απολυμένους υγειονομικούς, για τα πρόστιμα του Αίσχους στους ανεμβολίαστους άνω των 62 ετών, με πρόστιμα με προσαυξήσεις τοκογλυφικές, για τους τραγικούς θανάτους στα νοσοκομεία ακόμα και ανθρώπων εμβολιασμένων.

Ποτέ δεν θα μάς πούνε, ότι για τα εμβόλια της φρίκης, σε περίπτωση θανάτου ή σωματικής βλάβης, οι εταιρίες Δέν Έχουν Καμμιά Απολύτως Ευθύνη.

Ή για το Όργιο με τις γνωστές βιομηχανίες για τις μάσκες.

Ποτέ δεν θα σου πούν ότι σε μετατρέπουν σιγά-σιγά σε ραγιά πρώτου μεγέθους.

Δέν θέλουν να γνωρίζεις ότι, ο Απόλυτος Πρωθυπουργός στην χώρα είναι ο Στουρνάρας και η τράπεζα της Ελλάδος των Ρότσιλντ, το Κ.Ι.Σ και τα Περιστύλια.

Σιγά και ύπουλα οδηγούν την χώρα σε σμίκρυνση, σε εδαφικό διαμελισμό, σε Έλληνες πρόσφυγες, τσιγγάνους στην ίδια τους την χώρα, αλλά και στον κόσμο, εκεί που δεν τους θέλει κανείς, φρόντισαν οι πολιτικοί γι'αυτό.
Οι νόμοι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βγάζουν «στο σφυρί» σπίτια λαϊκών νοικοκυριών.''

Ό Απαράδεκτος Άρειος Πάγος, στην κυριολεξία ''έλυσε τα χέρια'' τραπεζών και funds, για να κονιορτοποιήσουν το ''κεραμίδι'' του Έλληνα.

Η απόφαση αποτελεί στην πραγματικότητα μια «μείξη» των νόμων του ΠΑΣΟΚ (2003), του ΣΥΡΙΖΑ (2015, 2016, 2017), της ΝΔ (2020) και του περιβόητου νόμου Κατσέλη, που όλοι μαζί οδηγούν σε μαζικούς πλειστηριασμούς.

Οι 700.000 πλειστηριασμοί που είναι στα σκαριά, μεταξύ άλλων για χιλιάδες σπίτια λαϊκών νοικοκυριών, περιλαμβάνονται στα προγράμματα διακυβέρνησης και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτό γιατί όλοι τους περιλαμβάνουν για την επόμενη μέρα των εκλογών, ως απαρέγκλιτους όρους για την οικονομική τους πολιτική, τη «δημοσιονομική ισορροπία», τις «δημοσιονομικές αντοχές», τα «πρωτογενή πλεονάσματα», τα «προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης».

Μιλάμε δηλαδή, για τον απόλυτο οικονομικό βομβαρδισμό των Ελλήνων.

Ή κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο διατήρησε όλο το αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, που το είχε ψηφίσει έτσι κι αλλιώς μέσω του 3ου μνημονίου, αλλά έφερε και τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, που ολοκλήρωσε το έγκλημα.
Προβλέπει ότι σε όσους δεν μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις του δανείου, θα μπορεί η τράπεζα να τους δεσμεύει την περιουσία και να επιλέγει αν θα την εκποιήσει κιόλας.

Προβλέπει ακόμα ότι για τρία χρόνια όποιος δεν μπορεί να πληρώνει δόσεις πρακτικά θα δουλεύει για την τράπεζα, κρατώντας για τον εαυτό του μόνο ένα χαρτζιλίκι διαβίωσης. Η τράπεζα θα εισπράττει αυτόματα τον υπόλοιπο μισθό του και συνολικά θα ελέγχει την περιουσία του.

Αυτά, ''πρόλαβαν'' να τα πούν στον λαό; Ρώτησαν τον λαό, όταν κύρηξαν τον πόλεμο στους Ρώσσους; Ότι φρόντισαν η χώρα να παίρνει Μηδέν στα πάντα; Απο την εξωτερική πολιτική και την διπλωματία, έως τις κοινωνικές υπηρεσίες, την αστυνόμευση, την δικαιοσύνη, την ελευθερία του λόγου και του τύπου.

Ανάγκασαν τον άλλοτε περήφανο λαό, να ζεί με pass. Pass στα πάντα.
Καίνε τον τόπο με πυρκαγιές, ύστερα αφήνουν τις ''ύαινες'' σαν την ΓΕΚ.ΤΕΡΝΑ, να ξεφυτρώνει παντού ανεμογεννήτριες, καθιστώντας τα δάση και τα βουνά, σαν εφιάλτη του Γκαίτε στον Φάουστ.Και με τα τιμολόγια του ηλεκτρικού, να ανεβαίνουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Οι πλειστηριασμοί, ότι ''χρώμα'' κι'άν έχουν, μπλέ, πράσινο ή ροζουλί, καταστρέφουν.

Αυτό, το είπαν στους Έλληνες;

ΜΑΝΚΟ

5 σχόλια:

  1. Αυτοί πού έκλεισαν με το έτσι θέλω τόν κόσμο στά σπίτια του,και όσο τον είχαν κλεισμένο ,γέμισαν με Σομαλούς και κάθε καρυδιάς καρύδι τους λαθραίους,αυτοί που έκοβαν πρόστημα σε γέρους γιατί δέν εμβολιάστηκαν,αυτοί σήμερα ζητάνε από αυτούς να τούς ξανατοποθετήσουν στήν θέση της εξουσίας. Πόσο αηδιαστικά ανισσόροποι μπορεί να είναι; Πόσο σιχαμένοι ,που δέν έχουν ούτε την κοινή λογική να σκεφτούν τό αδιανόητο,και ποντάρουν στούς αφελείς που θα πιστέψουν ,κάτι, οτιδήποτε από όσα λένε; Πώς μπορεί να υπάρχουν κτήνη με τέτοιο θράσσος; Που το ψέμα είναι η φύση τους; Και είναι ακόμα πιο σιχαμένοι γιατί δέν αντιλαμβάνοντε τό πόσο αηδιαστικά σιχαμένοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το δεύτερο σχόλιο δεν το ανέβασα για ευνόητους λόγους αλλα τον συγκεριμένο τον έφαγαν κυριολεκτικά. Είχε τραγικό θάνατο. Είχε αρχίσει να μιλά και να λέει διάφορα και αυτό το πλήρωσε. Αφού να καταλάβεις οδηγώντας ο ίδιος έφτασε στο νοσοκομείο. Δεν είχε τίποτα το τρομακτικό. Αγοράζουν τα πάντα. Είναι μέτοχοι παντού. Μαζί τους και αστυνομικοί. Αυτοί είναι χειρότεροι. Δεν υπάρχει δελτίο εγκληματικότητας χωρίς αυτούς. Για τους αφελείς; Θάνατος! Δες τον κνίτη ποσο άλλαξε από το 2014....ο Ζελένσκι της Ελλάδος είναι...μέχρι και μακιγιέρ έχει μαζί του...με τι άνεση μιλά...Μιλάμε για χώρα εφιάλτη....μιλάμε για χώρα που ζει από τα ναρκωτικά....από τους πλειστηριαμούς...από την τοκογλυφία...από το ψέμα...από την ρουφιανιά...

      peri

      Διαγραφή
  2. Δωρεάν πωλητική διαφήμιση.....

    ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ........

    https://youtu.be/Tnn1H8PZ8zc

    Το "κοινωνικό" πρόσωπο των βενιζελικών κομμάτων !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λωτοφάγοι με μνήμη χρυσόψαρου οι νεοέλληνες παρακολουθούν στο γυαλί τους αρχηγούς να διαγκωνίζονται σε πόλεις και χωριά, ποιος θα πρωτοπρολάβει να μοιράσει καθρεπτάκια-υποσχέσεις στους υποτακτικούς ιθαγενείς.Στο τέλος δεν μπορεί κάποιοι θα ξεγελαστούν, προσωπικά παραμένω συνεχόμενα από την Μ Εβδομάδα σε παραλιακό θέρετρο του Ιονίου, ξέμεινα κατά το κοινώς λεγόμενο μακρυά από τον πολιτισμό, βολοδέρνω ράθυμα σε θάλασσες και κάνω και καμιά βόλτα και στην ενδοχώρα και ο μήνας έχει εννιά,Απριλίου, Μαίου δεν έχει καμία σημασία.Πλοηγούμαι στο διαδίκτυο, σε δοσολογία ωστόσο που πόρρω απέχει από το να γίνει εξάρτηση με καταστροφικές συνέπειες στον ψυχισμό μου.Βίωσα δια ζώσης το προεκλογικό κλίμα Μ Εβδομάδα και ειδικά Μ Παρασκευή στο εκκλησάκι της Παναγίας, στην αρχαία Νικόπολη, όπου σε αυτό το παλαιοχριστιανικό εκκλησάκι,με εξαιρετικού ενδιαφέροντος τοιχογραφίες του 4ου αιώνα,κάθε χρόνο συρρέουν οι πιστοί και μαζί και οι παραδόπιστοι όπως η αφεντιά μου,για να απολαύσουν το τελετουργικό.Την ημέρα αυτή άπαντες γεύονται τον περίφημο ¨πούλο ", δλδ σταφιδόψωμο πασπαλισμένο με άφθονο σουσάμι. Ελα όμως που λόγω της προεκλογικής περιόδου κατέφθασαν για ευνόητους λόγους και υποψήφιοι για να δείξουν και το ευλογημένο τους από την εκκλησία πρόσωπό τους,οπότε στο τέλος της λειτουργίας ο παπάς, επιβράβευσε υποψήφιο, καλώντας τον ονομαστικά να πλησιάσει να πάρει τον ¨πούλο " του, κόκκαλο έμεινε όπως είναι φυσικό ο υποψήφιος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμφισβήτητα η εκλογική πόλωση, τεχνητή και στοχευμένη, έχει και την πόλωση των προσδοκιών για τον αμήχανο και άβουλο πολίτη.Τα βλέπουμε όλα στην προεκλογική περίοδο, αλήθεια σκέπτομαι το πολιτικό σύστημα αποκωδικοποιεί τις ουρές των ανθρώπων, κάτι παρόμοιο είδαμε σήμερα στην στέψη του Καρολου,για την προσκύνηση μιας εικόνας, τι να ζητούν άραγε οι θρησκόληπτοι από τις θαυματουργές επιδράσεις της ;τι να θέλουν για την σωτηρία της ψυχής τους, αλήθεια αναγωγικά τι θα μπορούσε να προσδοκά η χώρα από τους σωτήρες της, υπόψη είναι οι ίδιοι που πρίν 12 χρόνια την χρεοκόπησαν και τώρα ζητούν από τους έχοντες μνήμη χρυσόψαρου, άφεση αμαρτιών για να την διασώσουν, τελικά Περι ο μηχανισμός της μνήμης και της παραμνήμης ως νοητικές λειτουργίες θα έπαθαν στο μυαλό των νεοελλήνων βέρτιγκο, είμαστε ένας λαός που έχει απολέσει την ταυτότητά του, τον προσανατολισμό του,΄ένας λαός που δεν διδάσκεται και επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, ένας λαός που εκτονώνεται σε ευχολόγια και σε προσδοκίες , σε επιθυμίες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.Ακριβώς εκεί βασίζει και την επιτυχία του ο δικομματισμός, αφού είναι πλέον και για τον πλέον δύσπιστο πολίτη προφανές,,ότι όποιος και να βγεί θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική, απλά θα υπάρχει μια διαφοροποίηση στην εκφορά του λόγου, στην ρητορική, μην ξεχνάμε απτό παράδειγμα, πάνω από 50% των νομοσχεδίων στην προηγούμενη βουλή, νομοσχεδίων κομβικών για την καθημερινότητα του πολίτη , ψηφίστηκαν από κοινού από τους τρείς .Αυτή είναι η ουσία , όλα τα υπόλοιπα είναι στάχτη στα μάτια, προσπάθεια αποπροσανατολισμού ώστε ο πολίτης να νομίζει ότι υπάρχουν καραμπινάτες δομικές διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή