peri majestic the real

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Τα Πρώην στρατόπεδα της Ηπείρου και της Μακεδονίας να δίνονται για Δομές λαθρομεταναστών!!! Η Κρήτη τα θέλει για Πάρκα αναψυχής!!!

 


Κάνουν πάντα ό,τι τους βολεύει χωρίς καμία αντίδραση. Πάνω απ’ όλα όμως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν στην εποχή των Προδοσιών και των Μνημονίων είναι μια ενιαία συμμορία. 
 
Οι βάσεις μπήκαν επί σύριζα όπως βλέπουμε στο παρακάτω Video. Απλά σήμερα ο Μητσοτάκης κάνει άνετος τις περιοδείες του...Κουνά το Νέο ΕΣΠΑ στους κολλητούς των Χανίων. Για όλους έχει...


Δομή «ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Χώρα  "στρατόπεδο" λάθρο όπου ιδρύονται χωριά 500-600 εποίκων με την γενναία στήριξη των Γερμανών και των Δημάρχων . Είπατε τίποτα??

3 σχόλια:

  1. 1999. Μεγάλη Παρασκευή. Φορτώναμε κρεβάτια ( οι φαντάροι) για να πάνε σε άδειο στρατόπεδο για να μείνουν μετανάστες . . Κοζάνη , 1999 ...
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οφείλω να ομολογήσω , έχω την αίσθηση ότι ίσως πρόκειται για τις πιο βουβές εκλογές της μεταπολίτευσης, για όσους έχουμε ακόμα μνήμη οι εκλογικές αναμετρήσεις της δεκαετίας του 80 με κανένα τρόπο δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με το σήμερα, σήμερα κυριαρχεί η σιωπή, μέσα στο τοξικό περιβάλλον που το σύστημα συντηρεί προκειμένου η τεχνητή πόλωση αν συσπειρώνει τους πολίτες.Ταυτόχρονα με την σιωπή έμπλεη μηνυμάτων,κυριαρχεί και η παραίτηση που προφανώς είναι άξια διερεύνησης, ακούγεται το "όλοι ίδιοι είναι" 'η "για όλα αποφασίζουν οι Βρυξέλλες" ή το ακόμα χειρότερο ισοπεδωτικό και ηττοπαθές " τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει ", αυτό το κύμα απογοήτευσης και απόσυρσης οδηγεί λαθεμένα κατά την προσωπική μου άποψη σε μια γενικότερη αποστασιοποίηση , σε αυτό που πλανάται αποχή. Βέβαια ιστορικά για να πούμε την αλήθεια η ψήφος δεν χαρίστηκε αλλά κερδήθηκε, και είναι πολυ βολικό για το σύστημα εξουσίας που μα καταδυναστεύει διαχρονικά,να την χαρίσουμε απέχοντας, ΑΝ το άκυρο ή το λευκό δεν καλύπτει κάποιον που θεωρεί ότι όλοι δουλεύουν για το σύστημα, τότε ας προσπαθήσουν να ανιχνεύσουν κόμμα ή κόμματα που όντως είναι απέναντι από το σύστημα, θα μου πει κάποιος εύλογα, υπάρχουν κόμματα αντισυστημικά ;έχω την πεποίθηση ότι ίσως να υπάρχουν διαφορετικά το άκυρο , αναγκαστικά θα μετρηθεί ως ποσοστό διαμαρτυρίας και που στην αναγωγή δεν αυξάνει τα ποσοστά των αστικών κομμάτων του δικομματισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θά μετρηθεί ώς ποσοστό ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ. Καμμιά "διαμαρτυρία". ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΜΑΝΑΒΗ; ΕΛΗΞΕ! ΨΩΝΙΣΕΣ ΣΑΠΙΑ.

    ¨Η Αχχίλειος πτέρνα" του συστήματος είναι αυτή πού δέν φαίνεται..
    Δέν υπάρχουν άτρωτα συστήματα ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ "ΜΑΙΜΟΥ" demokracy ,που μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ.
    ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΜΟΝΟΝ Η ΔΕΞΙΣΤΕΡΑ! ΠΕΘΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ"
    ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΕΚΡΟΙ.
    Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ.

    ΑΛΛΑ...
    "Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ..Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ..Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ..

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ "ΟΠΛΑ".
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή